Sziasztok!
De régen jártam erre
Nikcsi!
Szerintem Nari arra célozhatott,hogy nem lenne túl jó társaság.Megtudom őt érteni,én is(és biztosan sokan)átestünk ezen a fránya hányós,hányingeres,öklendezős korszakon
Én személy szerint mind3 terhességem elején(csak Kirával tartott a 20.hétig)szinte ágyhoz voltam kötve,annyira legyengített a sok hányás,rosszullét.Sajna nem csak"reggeli"roszulléteim voltak,hanem reggeltől-reggelig tartottak.Emellé hozzácsapodott a szédüléses,ájulásos időszak is,így azt hiszem megtudom érteni Narit ezekben a hetekben,hónapokban.Persze nem arra célzok ezzel,hogy te nem vagy vele szemben megértő
Csak gondolom Nari is szívesebben öklendezik,hány egyedül,mint egy társaságban,ahol igazán ő sem érezné jól magát,pont a fránya rosszullétek miatt
Na de bocsi,hogy belekontárkodtam,de most épp ráértem
Nari!
Neked mielőbbi túljutást ezeken a heteken,veled érzek!
Kika!Én is kicsit utánajártam,hogy mit is jelent pontosan személyiségi jogokat sérteni,nagyjából ide jutottam én is amiket te is leírtál.
Ami nekem is még eszembe jutott,hogy én annak idején nem kérdeztem meg az orvosomtól,hogy zavarná-e,hogy felkerült a táblázatba amin én is szerepeltem mint kismama?Szóval most már azt hiszem,hogy megkérdezném tőle.
Ebben a topicban olvashattunk már(én is írtam az orvosomról nem túl jó dolgokat is)szóval ha visszaolvasom azokat a hozzászólásokat,bizony egyik másik orvost igencsak kellemetlen helyzetbe hozhattunk vele,amihez nem biztos,hogy itt a topicban ennyire nyíltan jogunk lett volna.
Én belátom ezen hibámat,miután ezt jól átgondoltam,tényleg jobb dolognak tartom,hogy ha vkit érdekel vmelyik orvos a kórházból,akkor prívátban kapjon róla információt,akár pozítiv akár negatív vélemény legyen is az.
Valójában pedig nem is az a topic neve,hogy "Margit Kórház orvosai".
Na de ez az én kis szerény véleményem,természetesen nem kell velem egyetérteni