Helóka!
Már megint irtó későn, de amikor próbálkoztam tegnap és ma délután jönni, már megint nem volt jó a babanet. Egyszerűen nem értem, hogy én vagy éjjel tudok jönni, vagy sehogy.
Na szóval, anyuéknál voltunk a hétvégén, és hajnalig társasoztunk (az Annal sokat említgetett Catant, most már mi is lovagokkal, tök jó!
), Gabi persze hétkor ébresztett, éljen, így fáradt is vagyok rendesen. Azért írok pár sort.
A múltkor elfelejtettem megemlíteni, hogy Gabi totál beindult beszédileg, próbál utánunk mondani egy csomó mindent, mondjuk a magyar kiejtése nem éppen tökély, de majd fejlődik.
Ma pl. többek közt azt is megpróbálta mondani, hogy D vitamin.
Szóval szerencsére amerikai Gabinak lett igaza, nem kanadai Barbinak.
(Persze köszi Barbi, hogy felkészítettél arra, hogy lehetett volna nem így is.
)
Dorki,
sajnálom, hogy a párodnak el kell mennie, sajnos a pénz egy undorító dolog, sokat számít.
A képek viszont irtó aranyosak.
Egyébként Gabi ujját is megrágcsálta a kecske, de neki nem tetszett annyira, meg a cipőfűzőjét és a ruháját is, az már jobban.
Diti,
jaj de jó, hogy Csibinek nem lett nagyobb baja, remélem, hamar teljesen rendbe jön!
Tündér,
jobbulást Ilangnak!
Edit,
jé, egy tábla!
A hiányzó adat: ma, azaz vasárnap vagyok 18+4.
Csütörtökön megyek egyébként uh-ra meg dokihoz is, nagyon kíváncsi vagyok, mi a méhszájstátuszom, remélem minden teljesen oké! Te pontosan mikor mész uh-ra? Új kocsi, de jó!
Ügyi Boti, hogy így felismeri!
Morcos írást nem vettem magamra, ismerlek már annyira, hogy tudom, nem bántólag írtad.
Barbi,
én ki is akadnék, ha itt havazna! Megújult ágy Ádinak.
Hát igen, ez a szabadság azzal jár, hogy most már bármikor odamehet hozzátok, ha kedve tartja.
Hagnosz,
ez a folyékony szappanos hajmosós sztori nagyon jó.
A pelenkásat is elképzeltem, de ott már nem vigyorogtam annyira.
Toxoplazma: anyóséknak vannak macskái, igazi udvari/falusi macskák, és most, hogy Gabi is simogatja őket, nehéz elkerülni, hogy ne érintkezzek velük semmilyen módon. Ráadásul én háromszor voltam influs a télen, jó hosszan elnyúlóan, szóval ki tudja... Drukkolok, hogy a pocibabátok szívével is minden oké legyen!
Vera,
milyen volt a horgászás? Tök jó ez a homokozó, gondolom Benci élvezi nagyon!
Mi az állatkertben mindig a simogató felé indulunk el, Gabi már kb. tíz hósan simogatott.
Mucus,
ez a történet tényleg szörnyű, én is úgy utálom az ilyen beszólogató, mindenttudó embereket! Én Gabival tutira nem indulnék el gyalog messzire, ugyanis egyszerűen nem jár még ennyit egyedül, én meg aztán nem cipelem, az biztos. Szerencsére bkv-zni nem nagyon szoktam vele (most meg pláne nem a terhesség és a derekam miatt), inkább itthon maradunk.
Zit,
ez a hiszti elég rosszul hangzik, nem tudom, Gabi mikor jut el idáig, de remélem, hogy inkább hanyagolni fogja. Mikor is mentek ki Atihoz? Már nem sokára, ugye?
Klarissza,
Lacáról tényleg csúcs ez a kép! Írnál pár tornagyakorlatot, amit csinálnod kell? Csütörtökön megint sikerült elcseszni a derekamat, azóta már sokkal jobb, de nagyon elegem van abból, hogy max. két hét után mindig visszaesek.
Marcsi,
gratula a sógorodnak az ikrekhez!
Szerintem nem is kicsik ahhoz képest, hogy ikrek. Remélem, jól vannak mindannyian!
Susie,
Anna nagyon szép kislány!
Gratula a pocilakóhoz!
Jöhetnél azért gyakrabban, ha tudsz!
Gabi,
örülök, hogy jó volt Szentesen!
Na, egyszerűen nem bírom tovább, muszáj aludni mennem! Ha valakinek volt bármi kérdése (leszámítva a szopiról való leszoktatást, mert az itt van a fejemben), akkor szóljon légyszi mégegyszer, és ígérem, válaszolni fogok!
Minden jót, szép hetet!
Zsizsa