Na oda mindenem! Előlröl...
Hajni! Nem irigyellek a holnapi napodért! Szörnyű túlélni egy temetést!
A rokoninvázió meg külön fogalom...
Remka!
Akkor be kell majd feküdnöd... ez nem túl jó Martin miatt! A vashiánnyal azért vigyázz, mert tudod a babó is még abból "táplálkozik" miután megszületett. De ha Elevitet is szedsz, akkor miért alacsony mégis?
Amúgy mi még nem tervezzük a közeljövőben a kistesót, én szeretnék még 1-2 évig dolgozni... (januártól megyek vissza 8 órásba.)
Rita!
Tök jók a képek, hol csináltattad és mennyiért. Én mondjuk húsvétra akartam, de nem lett belőle semmi. Tudom, hogy elég drága, nálunk melóba meg pikk-pakk meg lehetne csinálni, csak idő...
Azért látszik, hogy Ati még nincs hozzászokva... Soma ugyanilyen a karácsonyin, kis megilletődött. Most majd az anyáknapira kíváncsi leszek, ami a bölcsiben készült. (Fókusz fotósok mennek mindig).
Ha melóba beszkennelem, majd be tudom tenni...
Cirmike!
Jó tereprendezést! Ez tök érdekes, hogy Roli mellett csak 1 személy lehet, nálunk ilyen - még - nem volt. (Soma is tök szeret fürödni az apjával, igaz,hogy utána az egész fürdő csupa víz...)
Edit!
Nagyon szurkolunk,hogy minél tovább kibírjátok egyben a kórházban! Azért tényleg küldhetnél v.mit, ha megérkeznek a pícurok, hogy ne céltalanul izguljunk!
Szia Vízikiki! Tök mókás a neved!
Örülünk neked is! Írj többet magadról, várjuk a teszteredményt. Gondolkodj addig is pozitívan!