Új privát üzeneted érkezett!

<font color="ff6000">Ti mennyivel löttétek magatokat???????
Pusza Andi</font>
kandi72
Budapest III. kerület

<font color="119911">Nagyon aktív voltam ,nyitottam egy topikot!
Megmaradt gyógyszerek-címmel!</font>
Szerintetek?
na lecsitulok-Pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Örület,hogy mi van ezzel a babanettelKépEgyszerűen tegnap nem lehetet irni,de még nézni sem!!!!!

Kép
sapé

Na még egyszer Sziasztok!
Már az előbb rövid voltam,mert tartottam attól,hogy megint nem tudom elküldeniKépDe sikerültKép

Gyöngyi! Üdvözöllek ittKép
Nekem az első inszem nem fájt,csak éreztem,kicsit kellemetlen volt.A következőket már nem voltak ilyenek.Szerintem ne félj,mindenkinél más és más!
Nálam hormonális probléma volt,a 4. inszem sikerült,most 10 hónapos a lányom.Nálad mi a gond?
Első baba?Irjál ide bátran,segitünk ha tudunk:-)

Barbi!
Na hogy érzed magad?Megnyugodtál?Uh-ra ma akkor mész,ezzerrel drukkolok,bizti rendben lesz minden!!!!Irjál.hogy mi volt az uh-on!!!!

Kandi!
Ahogy már irtam tegnap egyáltalán nem tudtam irniKép
Segitettem volna egy új topik beinditásánál,szivesen,de igy irás nélkül nem ment!!!Tényleg aktiv voltál,nem fáradtál el?Merre van ez az új topik?Hogy vagy?puregont már gondolom adod?Hogy viseled?Ha jól emlékszem ma mész uh-ra,1000000 drukk,hogy szuper legyen,érzel valamit?
Mit szólsz,hogy beindult a topik?Szuper!!!Kép
Csini,hogy eltűnt,bizti Emesénél van!

Káni!
Hogy vagy?
Nálunk a párom az elején viselte nehezen,de rz érthető is.Ahogyan nekünk is fel kellett dolgozni az egészet.

MagneB6 a keményedésekre is jó,csak úgy hatásosabb ha bőven isztok folyadékot mellé.Én az Óbudai gyémántot,a Szenkirályi szensavmentes ásványvizet ittam,nekem ezek nagyon beváltakKép

Szép napot mindenkinek,majd még jövök(ha a babanet is akarja),Ágotám felkelt mennem kellKép
puszi nektek:Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!
Sapé!
Gratulálok a kislányodhoz.
Nekem a bal oldali petevezetékem el van záródva. 2,5 éve próbálkoztunk de még sajnos nem sikerült. A párom is most már úgy néz ki, hogy rendben van. Fertőzései voltak, de már elmúlt.
Amúgy különösebb bajt még nem találtak. Most a Forgács Intézetben mentünk el 3 hete. Köv.ciklusban vérvételt csinálnak mind kettönknek. De amúgy egyből az inszeminációt javasolta az orvos. Úgyhogy most két hónapunk van ami alatt sikerülhet spontán.
Ja és első baba lenne.
Neked hol csinálták az inszemeket?
Andi!
Köszönöm neked is, hogy válaszoltál.
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Sapé! Egyetértek, a babanet őrületesen működik - vagy sem Kép
Köszönöm jól vagyok, már a MagneB6-ot szedem reggel este, így csitultak a keményedéseim.
Nem írtad, miért voltál veszélyeztetett terhes a 23. héttől?

Gyöngyi! nekem mondjuk a HSG se fájt ennyire mint Neked, inkább menstruációs görcsnek éltem meg, de az inszem egyáltalán nem. Olyasmi mint egy nőgyógyászati vizsgálat! Utána az asztalon kellett még kb. 10 - 15 percet feküdnöm kissé fejreállítva és ennyi. Ne izgulj, bár abszolut értelek, mert borzalmas, hogy egyáltalán semmi felvilágosítást nem adnak. Én sose tudtam mi fog velünk történni, mert nem mondtak mást csak a köv. megjelenésünk időpontját. Egyébként Te hova Jársz? Mi a BMC-be jártunk.
Hasonló problémám volt nekem is, azaz egyoldali petevezető teljes lezáródása /miután az egyiket sikerült csak felszabadítani műtéti úton/, ill. nekem még egy kisebb fokú peteérési zavar is társult hozzá és mégis az első inszem sikeres volt! ....bár mi hisszük a párommal, hogy az inszem utáni szerelmünk gyümölcse kisfiúnk! Ezt azért írom le, mert akár jó tanács is lehet Kép Sőt, én utána 3 napig abszolut feküdtem, csak wc-re, zuhanyzásra keltem fel.

Kandi! mi volt az uh-on?

Barbi! Jól vagy? Vigyázz ám nagyon magadra!

Csinit én is sajnálom, hogy nem jön már, nagyon kíváncsi lennék rájuk..
káni

Szia Káni!
Én a Forgácsba járok, igaz most voltunk először kb. 3 hete.
Gratula a babátokhoz. Hányadik hétben vagy?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!
Már megint rossz a babanetKép
Csinálhatnának már vele valamit!!!!!

Kép
sapé

Na végre tudok ismét üzenniKép
Káni!
Szóval azért voltam veszélyeztetett,mert be volt ékelődve a feje a szülőcsatornába+Meg voltam nyilva(belső 2100).Feküdnöm kellett úgy,hogy az ágy lábvége meg volt emelve!eleinte szokatlan volt,de meg lehet szokni!A babóért mindent!!!
Vigyázzatok magatokraKépSemmi emelés,cipelés!
Pihizés,pihizés.......

Gyöngyi!Debreceni klinikán csináltak mindent(vizsgálatok,beavatkozások)

Remélem fogok tudni irni,mert ez őrület,hogy az ember fizeti a netet és nem tudja használni!Pedig olyan szupi ez a topik,most kezd beindulni!KépKép

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!
Na voltam ,van egy 18 mm-es tüszöm jobb oldalt...ma vagyok a 13.napon!Doki még nem üzent vissza!Méhnyálkahártyám még mindig csak 7-8 mm,mit csináljak,hogy nöljön????
Joghurtot iszok -naturt,napi 4 decit min. és sok ásványvizet!Puregont 5-kor szurom 50E-et!

Na pusza!Most dolgozok....de délután jövök!
Köszönöm a szurkolást!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Kandi nagyon szép a tüsződ, nyálkahártyára én is csak a vízet és a joghurtot tudom.
Én 75E-et szúrtam magamba 7 napignekem az 50E-et kevés volt!
Délkörül megyek dokihoz remélem minden jó lesz, majd ha végeztem jeletkezem!

Györgyi,

Cinkotán lakom, és te?

Barbi

lányok én tényleg szívesen felajánlom a "használt " patronomat aki 50E-et szúr annak még 6 adag van benne.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Barbi!
Én Árpádföldön lakom.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Bgyöngyi!!!

Olvastam ti is a forgácsba jártok!!!Hogy működik a bejelentkezés után??Nekünk 1 éve elmúlt,hogy próbálkozunk.Szimpatikus a forgács intézet,szerintem mi is meg keressük.Mennyiért rendel a tanát úr???Hozzá jártok ti is????Ne haragudj a sok kérdésért!!!

Anita
csanita

Szia Anita!
Mi 2,5 év után mentünk a Forgácsba. 3 hete voltunk először. 11 ezer forint az első konzultációs díj. Egy fél órát kellet várnunk mert csúszásban volt a sok új páciens miatt. Ha van előző leletetek akkor vigyétek magatokkal. Beszélgetés van és ha kell megvizsgál.
Mi is a Tanár úrnál voltunk. Köv. ciklusban vérvétel lesz és az eredmény után ismét megbeszélés /ha addig nem sikerül a baba/ és val.színű inszemináció lesz.
Kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.
Többiek! Bocsi, hogy ilyenekről írunk.
Sziasztok Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!!!

Köszi a válaszokat.Előbb hívtam az intézetet,tudtam beszélni a Tanát úrral.Hétfőn tud fogadni!!!Nem is gondoltam volna,hogy ilyen gyorsan menni fog.Mondta ő is vigyem a leleteket.Nekem magas a prolaktinom,és nem nagyon tudják beállítani.Legalábbis úgy gondoltuk,nem várunk tovább nem kisérletezek tovább az orvosokkal.Remélem más minden rendben lesz.És a további vizsgálatokért nem kell fizetni???Vérvétel,uh?????A férjedet is elküldte vizsgálatra???
Köszi a válaszokat.
Anita
csanita

Anita!
Én úgy tudom, hogy másért nem kell fizetni. Jól gondoltátok, hogy tovább már nem vártok. Én ha újra kezdhetném biztos hogy rögtön elmennék orvoshoz. A férjemnek friss sperma lelete volt. Előtte egy héttel csinálták, hogy elmentünk a Forgácsba. Sok sikert nektek. Majd írj ha megtudtok valami biztatót.
Szia
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Anita!
Majd a Forgácsos topikba írj, hogy itt a lányokat ne zavarjuk ilyennel. Ok?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

ok!!Majd a forgácsos topikba írok.Hétfőn este fél 7-re megünk.Utána írok!!!
Köszönöm.
Anita
csanita

Sziasztok!
Kandi!
Ragyogó tüsződ van,csak igy tovább.....Kép
Méhnyálkahártya vastagitására én valamilyen tapaszt kaptam,a nevére sajna hirtelen nem emlékszem(de ezt még mielőtt az inszeminációt elkezdtük volna akkor volt)Törni fogom a buksimat,ha eszembe jut megirom.A dokival mikor tudsz beszélni?

Barbi!
Na mizújs?

Sapé

Kép
sapé

Na sziasztok! Itthon vagyok!
Sapé Dokim Görög o.-ban van-konferencián,sms-t kellett írnom neki,sajna nem írt még vissza.Elvileg azt beszéltük meg,hogy kedden megyek hozzá ismét....de azért szeretné tudni az Uh-eredményt!
Fú tapasz?-azt bizti receptre!
Na mindegy...lesz ami lesz!
Iszom a joghurtot-vizet...hátha,Uh-os azt mondta,hogy keddig még beindulhat!
Sajna a másik oldali nagy tüsző eldurrant...3-4db13-as volt és ez a nagy 18-as!
Barbi kár,hogy nem tudtam meg tőled elöbb,hogy a 300-ban 420E szokott lenni,mert akkor megvettem volna tőled inkább a puregont,mint 31000.-ért idegentől(patika)!
Barbi Na mesélj szépeket!Picuri-pöttyöt láttad?
Na majd még jövök!
p:Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kandi!
Tapasz recepre volt irva........Joghurtot igyad szorgalmasan.

Barbi!
Na!Hová tüntél?Mi volt?Szoritunk!!!

Sapé

Kép
sapé

Szaisztok!

Elveszik a kis pockomat, méhen kívűli terhes vagyok, tegnap megkaptam az első szúrit amit még 3 szor kapni fogok ha nem sorvad el szegénykém akkor jövő héten műtétre kerül sor.
Azt hiszem feladtam!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Barbi! Ez szörnyű. Dehogy adod fel, nem szabad!!! Viszont őszinte leszek, nem tudok értelmes vígasztalást írni, mert engem is megviselt volna / megviselne! Egyébként ha megkérdezhetem, ki a doktorod a BMC-be?

Gyönygyi! 28. hétben vagyok.

Kandi! Szerintem is jó kis tüszőcskéid vannak!! Kép Nekem 3 tüszőm volt inszem előtt, és az egyik szintén 18mm! Egy oldalon nekem is, mert a másik oldal le is van záródva. Viszont nekem fogalmam sincs mekkora volt a méhnyálkahártyám, nem tudtam , hogy ezen is izgulni kellett volna.. Kép Kép De egy biztos az inszem a 13. napon volt. Neked mikorra tervezik?
káni

Sziasztok!
Barbi!
Nagyon sajnálom,tudom ilyenkor mindegy,hogy az ember mit mond!KépKáninak igaza van,ez mindenkit megviselneKép
De nem szabad feladni,van még lehetőséged!Kicsit pihizel,feltöltödsz...kezditek megint.
Tudod az én dokim mindig azt mondta,amikor nem estem teherbe és el voltam nagyon-nagyon kenődve,hogy higyem el mindennek meg van a magyarázata,hogy miért nem sikerül.Lehet,hogy gyógyszerek ellenére is picik voltak a tüszők,abból egészséges babó nem lett volnaKépAkkor a szavait nem hittem igazán el,arra gondoltam,hogy csak vigasztalni akart,De nem! igaza volt.......mindenben.Lehet,hogy az élet valamiért másként akarja.Éppen ezért ne csüggedj,bizzál a dokidban,és ha úgy érzitek kezdjétek előről,meglátod a következő sikerülni fog.Milyen a dokid?Régen jársz hozzá?Remélem fogsz ide irni még sokszor jó hireket!!!!Kép
Továbbra is szoritok nektek!!!

Káni!
Hogy vagytok?

Kandi!
Sikerült a dokidnak az üzire válaszolni?Mit irt?

Sapé

Kép
sapé

BARBINAGYON SAJNÁLOM
Soha sem szabad feladni!!!!,Én 5-ször voltam terhes...5.terhességemből lett Nati...szerinted lenne fiam,ha feladtam volna Én is?Persze padlót fogtam...de fel kell tudni egyenesedni.Én világ életemben 3 gyereket akartam,92-ben azért tartottuk elöbb az esküvönket,(augusztus helyett átrakattuk májusra), hogy ne legyen nagy a hasam...esküvő elött két héttel,elvetéltem...kikapartak és még az évek során 3-szor...vagyis összesen 4x!!!!Szóval Én a 6-7 év alatt sírtam egy párszor,tudom mi az...de a REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!3 hónap múlva itt leszel ismét,hidd el, csak sokkal okosabban és keményebben.
puszaAndi
kandi72
Budapest III. kerület

Sapé
Igen vissza üzent este 1/4 10-kor,hogy rendben van,50-et szúrjak és kedden reggel találkozunk!
Na volt akkor PÉ-sed?Mikroszkopom nekem is van...fiam nyalogatja...nállam szinte mindig volt páfrány....közben meg nem is volt soha peteérésem!Sőt a fiamnak is volt jópár páfránya!
Próbálkoztok már élesben?
na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Káni
Nekem a Natinál volt 3db tüszöm...amire a doki rávágta,hogy 3-as iker!1db23-as és 2db22-es volt és igy lett kettő baba!3.tüsző a 21.napi Uh-on már csak paca volt...de a kettő az tuti volt!Méhnyálkahártyát nem tudom mennyi volt,meg is nézem a papirkáimat!Nati a 16.napon lett csinálva...hogy most mikor????
Majd kedden még okosabb leszek!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Andi!
Na kiváncsi leszek,hogy jó lesz-e az uh-od,mert ugye mész?
Mikroszkóppal valami bibi van,majd a párom megnézi!
Éles?Nálunk szinte mindig élesbe megy,tudod védekezés nukuKépA dokival,igy beszéltük meg!

Puszi:Sapé

Kép
sapé

Sapé
Persze megyek kedd reggel!
Éles, akkor jöjjön a bébi!Hurrá!Lányod miket csinál már?Megy már 10 hónapossan?
Mikor kéne megjönnie?Van kép a lányodról itt a babaneten?
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Hello csajok!
Kandy! kíváncsi vagyok a holnapi uh-odra! Még szúrod magad Puregonnal, vagy már a Pregnylt is megkaptad? Jaj nagyon szorítok, biztos minden oké lesz Kép ..és Neked van képed Natiról a neten?

Sapé! Neked is nagyon szorítok! Szülés után mennyivel jött meg először a mensid? Szopik még a lánykád? Hogy is hívják? Én is kíváncsi lennék rá ha van fenn fotótok.
A mikoroszkóppal én is úgy voltam mint Kandi, hogy mindig volt páfrány, még lemosva is Kép

Barbi! Mizujs?

Sajnálom, hogy így elromlott az idő, úgy élvezetem már a napsütést Kép , azért szép napot mindenkinek!
káni

Sziasztok!
Már megint rossz a babanetKép
Görcsölök az irással,már fél órája,és amikor feltenném,eltűnikKép
Már most nincs időm,mert Ágota felkelt majd délután irok!

Puszi mindenkinek:Sapé

Kép
sapé

Káni,

semmi jó, járok szurikra csütörtökön kapom az utolsót, remélem segít és nem kell műteni.Sokat fáj a petefészkem, finoman fogalmazva bevagyok sza... rendesen, hogy nehogy megrepedjen és belsővérzésem legyen. Hangulatom nagyon változik egyszer minden oké utána meg bőgők remélem hamarosan elmúlik ez a lelki állapot.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
KÁni! Kandi!
Megjöttünk a sétábólKépNem volt fényes idő,de legalább levegőztünk.Remélem a net is meggyógyult,és tudok irniKép
A lányomat Ágotának hivják,sajnos már nem szopik.Étvágya változó,főleg most a fogzás miatt,Amit adok,készitek neki mindent elfogad.Képpel nem próbálkoznék(örülök,ha az felkerül amit irok),mert a tettem fel a lakóhely szerinti topikba(Debreceni anyukák)A próbán szépek voltak,de a végleges nem lett teljesen tiszta.Ha gondoljátok nézzetek meg minket ott.A képek a keresztelőn készültek.Ágota a keresztmamival van lefotózvaKép
A szülés óta másodszor jelentkezett a mensim,de igazán az zavar,hogy 23.napra jött meg.Most a 19.napon vagyok,kiváncsian várom,hogy a köv.mikor jelentkezik.Kép

Barbi!
Pihizzél nagyon sokat!!!
Itt a topikon szerintem mindenki szorit nektek,hogy minden rendben legyen.Vigyázz magadra!!!!!

Sapé

Kép
sapé

Káni
Holnap majd délután beszámolok az Uh-ról, ill. ha a munkahelyemen tudok...írok 2-3 sort!
Igen van fent kép Natiról! Kandi Natija címmel vannak az albumok!
Sapé
Megnéztem a szőkeséget...nagyon édi anygyalka.Tegyél fel ide is...mert szerintem tökéletes minőségű a kép!
....még a végén nem jön meg 10 hónapig Kép
Majd belejön a szervezeted a hosszabb ciklusokba!
Barbika
Sírd ki magad, csak úgy nyugszol meg...nem szégyen sírni!Ide meg mindig jöhetsz közénk!Ha tudunk segítünk...plátói módon!

na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok !

Barbi! Kitartás, ez a lelkiállapot biztos a hormoningadozástól van. Reméljük azért műtétre nem kell menned, nagyon szorítok Neked! Majd írj, hogy mi volt csütörtökön, azaz pénteken.
Pihenj addig is!

Sapé! megtaláltam fotótokat, gyönyörű Ágota! Kép Lehet igaza lesz Kandinak, és egy éven belül nem jön meg a mensid újra ;)

Kandi ! MIZUJS??? mit mutatott az uh? vagy fél órát kerestem az albumotokat, de nem találtam meg Kép Segíts!

Csajok képzeljétek, a baráti társoságunkban többen is vagyunk kismamák, és tegnap reggel a férjem legjobb barátjának megszületett a kisfia!!! Kép Kép Kép Egy hónappal előbb született császárral, mert az Anyukája toxemias lett, de hál' Isten mindketten makk egészségesek! Annyira jó érzéssel töltött el a hír főleg így, hogy együtt várjuk/tuk bébijeinket, mintha a miénk született volna már meg egészségesen Kép ...ez csak egy kis kitérő volt!!
Szép estét mindenkinek,
K.
káni

Káni ez az egyik album...alatta a másik!http://www.babanet.hu/album/main.php?album=58
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1854
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2881

Na nekem megrepedt a petesejtem...férjem nem tudott bejönni egy órán belül...most házimunkázunk! KépMéhnyálkahártyára a doki azt mondta,hogy gyönyörű vastag és még jó időben vagyunk!2 hetet kaptam,hogy akkor + tesztel jelentkezzek!Utrogestánt kaptam 3x1 szájon át! és choragon inj. 3 ampullát sárgatest pótlásra!...mivel már repesztésre nem kell!

Na majd kiderül!
Jelentkezek!
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi! nagyon helyesek vagytok, és Natira különösen büszke lehetsz, szép gyermek. Lesz majd gondod a lányokkal .. Kép Kép
Na akkor mi is 2 hét múlva várunk + teszttel!!! Eredményekben gazdag, kellemes házimunkát kívánok! ;)
káni

Sziasztok!
Kandi!
Aztán ügyesen,apukát tessék noszogatniKép
Várom a pozitiv pöttyöket!!Kép
Képet fogok rakni ide is,csak legyen picivel több időm!

Káni!
Hogy vagy?

Barbi!
HOgy vagy?Voltál a dokinál?Vagy csak a szurik után kell menned?

Sapé

Kép
sapé

Káni
Köszönöm szépen a bokokat,hát Nati már el tudja pirítani a felnött nőket is....úgy tud bokolni...
Te Rólad kép?-pocakos?Profilod törölve???
Amúgy hogy telnek a napok-hetek?
Pozitív...á....semmi esélyem!
Utrot szedem reggeltől!
na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sapé
Na apa volt noszogatva...de az mégse insem és nem közvetlen oda stb.Kép
Tegyél képet...kiváncsi vagyok a "Szöszire".
na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Hello Mindenki!

Ez most csak egy próba, mert már jó ideje nem működik a nickem.. Kép
káni

Na...
Már írtam a szerkesztőségnek is, mert annyira unom, hogy mindig van valami bibije a forumnak/ babanetnek.. Kép

Kandi! Szerintem csak próbálkozzatok nyugodtan, majd maradj fekve felemelt fenékkel, mert mi pl. abszolut hisszük, hogy az inszem utáni szerelmeskedésünk gyümölcs kicsi fiúnk. Végülis Apánál nincs probléma, a Te hormonszinteden, tüszőérlelésen majd repesztésen segítettek, így mindent bele!!! Csak pozitív gondolkodás. Lehet, hogy közhelynek hangzik ez, de én hiszek a gondolat erejében!
Persze szerintem annak is volt jelentősége, hogy 3 napig szinte csak feküdtem... Persze erre sokan azt mondták ha az a gyerek meg akar foganni, bármit teszel megfogan. Én meg úgy gondolom, hogy mi bármit tettünk mégse fogant meg, vagy nem ágyazódott be, így nekem kellett segíteni, hogy nyugodt körülményeket teremtsek Neki, és én minden tőlem telhetőt meg is tettem, hogy most itt lehessen velem.. ;) Saját vélemény.
Kép nincs fenn rólunk/ rólam, szólok ha lesz.
Ja és az Utroról annyit, hogy én gyógyszerész szakorvostól tudom - szintén használta is, hogy bizonyított miszerint hüvelykúpként használva sokkal hatásosabb, csak ugye kényelmetlenebb..

Egyébként köszönöm mindegyőtök kérdését, jól vagyok, már egyre többet érzem a keményedét, de nem vészes. Azért most megyek és rendberakom a konyhát, majd szép sorban mindent, mire megjön a mi kicsikénk .. Kép
Kicsit lekiismeretfurdalásom van - sokat jár ezen az eszem, hogy még szinte semmink nincs a fogattatására. Olyan hiányérzetem van ettől.. Mostmár lehet, hogy a nyakamba kellene venni a várost...

Sapé, mensidről még semmi hír? ...vagy már nem is lesz..? ;)

Barbi! mizujs? ma kaptad az utolsó szurit nem? holnap kell menned uh-ra vagy ma mész/ voltál? Lelked jobban van már?
káni

Káni
Natinál meg tudtam csinálni,hogy 3 napig semmit nem csináltam Én se....de Natival már nehéz...meg nem insem volt,és a sima annyira nem szokott össze-passzolni...mert mire oda feljutnak...elhalnak...na majd a következő!
Hidd el ha van rá pénzed...pár nap alatt meg tudsz venni a babának mindent...nem kell azt elhamarkodni!
Megyek aludni...holnap jövök!Jóéjt!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Bocsik hogy gy eltüntem, de Hétfőn mentem a szurira é UH. és sürgősségivel befektettek a kórházba műtétre mert megrepedt. Kedden hajnalba megműtöttek maga a műtétt nem fáj csak az altatás nem bírtam egy napig minden kijött belőlem és majd szét esett a fejem, kibirtam lényeg hogy tegnap haza hozztak és csak hétfőn kell varrat szedésr mennem és uh. vizsgálatra és megbeszélésre hogy hogyan tovább. A doki talát valami rendelleneséget a méhebe és szerinte ezért lett méhen kívűli. Hétfőn mindent elmmond részletessebben.

Kicsit hosszú voltam, olyan jó itthon lenni!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
De jó,hogy jelentkeztél!!!!!
Hol vannak varrataid?-hasfalon keresztül csinálják?Mesélj,ha van erőd!Én 4-szer vetéltem,sima hüvelyen keresztül mütenek akkor...ezt hogy?
Pihizz és sok-sok erőt a feldolgozáshoz!
Szia-szia Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Két vágásom van a hasamon egy a küldőkömbe a másik bal oldalon a petefészek környékén. Laparoszkópiával csinálták azt mondták ez jobb mint a hüvelyi, fogalmam sincs hogy miért, ne kérdezz! Annyi előnye volt az egésznek hogy így a doki talán megtalálta a próblémát, méhemnek van valami elváltpzása és majd ez hüvelyi úton korrigálja. Majd hétfőn több mindent fogok tudni.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Aha értem...na olyan vágásaim nekem is vannak,pedig csak hysteroskópiát csináltak nállam,ja és még egy vágást csináltak akkor-szemérem domb felett vizszintesen...Neked nincs ott?Köldökömben pirsing van,hogy ne látszodjon a nyoma Kép A többit meg a bugyi eltakarja! Kép
Na jó pihit!
kandi72
Budapest III. kerület

Barbi Kép úgy sajnálom, hogy min kellett keresztülmenned. Már írtam neked több topikba is. Kívánom, hogy próbálj meg hamar rendbejönni lelkileg, bár tudom, hogy nagyon nehéz, én is szenvedek sajnos. Nekem a babám egy hete halt el, a 63. napon (9+0)és múlt hét szombaton műszeresen fejezték be. Én is a BMC-be járok, szerencsére a Jánosban szombaton épp a Z. adjunktus volt ügyeletes. Szívesen járnék hozzá a kezelésekre is, nagyon rendes volt. Mi 3-6 hónap múlva mehetünk úrja vissza. Pihenj sokat,

Noémi (a megint megjöttből)
Vendég

Elnézést a többiektől az offért.
Vendég

Noémi
BOLDOG NÉVNAPOT
Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X