Sziasztok,
Kati,
én is gratula!!
És azt hogy kell csinálni, hogy magától elhagyja? Mi addig jutottunk, hogy nagy néha szól, ha már nagyon tele van a puttony, de teljesen kiszámíthatatlan. Többnyire békésen elbűzölög magában, nem is vonul el vagy guggol le "alkotni". Ha szól, akkor az többnyire úgy néz ki, hogy jön, és azt mondja: "nincs kaka" vagy "nem kakáltam". Na de van, hogy csak úgy mondja ezt, mert (gondolom) utólag konstatálja, hogy csak putty vagy pisi van a dologban. Egyszer vagy kétszer előfordult, hogy azt mondta, "nyomtam kakákat", és tényleg, de ez ritka, mint a fehér holló. Ha néha nem kap pelust, csak bugyit (mert ő maga ezt kierőszakolja), akkor odáig jutunk, hogy vidáman ugrál benne a következő pisiig, azt szépen belecsurgatja, majd közli, hogy "levesszük a pisis bugyit". A bilire magától még nem ült rá. Ha a "szokott időben", már amíg volt ilyen, ráültetem, szépen üldögél, amíg nem tud kakilni, akkor kakil, majd dolgavégzetten feláll (vagy dolgavégezetlenül, ha előbb megunja, de ilyenkor aktuálisan nem is kell neki). Úgy tűnik, még messze nem érett a dologra, így vsz. kettőt pelenkázok majd a nyáron...
GyeZsu,
hát úgy, hogy gyalogolunk szépen kézenfogva, így néz ki a nagy trükk
Hát persze Cicó olyan fajta, hogy már másfél éves kora óta nem kéredzkedett fel, és inkább összeesik, mint hogy pl. babakocsiba beüljön (bár amit a tesónak beszereztünk, az tetszik neki). Buszra le-fel már profin megy, és imád lépcsőzni. Nekem már inkább az a gond, hogy ha beindul, hogyan érem utol
Ha már kérdezted Kati tanulmányait, eszembe jutott, hogy akartam erről is veled eszmét cserélni. Én most éppen a kommunikáció doktorit szakítom másodszor is félbe, nem tudom, hogy lesz így disszertáció belőle...és főleg mikor...
Kati,
a tanulmányok nagyon izgalmasnak hangzanak. Egyébként az a tapasztalatom (itthon), hogy amikor nagyon maiak akarnak lenni, azaz szakítani a hagyományos elméletközpontú oktatással, akkor meg sokszor átesnek a ló túloldalára, és tanítanak módszereket, meg technikákat, amik mögött szegény hallgató nem látja az összefüggéseket. De persze itt csak nemrég kezdődött ez a folyamat, majdcsak letisztul előbb-utóbb.
Na ennyit a hordozókról, bocs a szétoffolásért
Üdv
Kriszi