Új privát üzeneted érkezett!

Megint próba

lola77

Na csajok, ezt tiszta hülye ez a babanet! Én most a régi jelszómmal tudok írni... ???

Megint bemásolom amit du. nem tudtam elküldeni!

Sziasztok!

Hajni, Cirmike! Ha bekukkant az Emeseanyu mekkorát fog nézni, hogy mennyien lettünk! Kép Olvashat majd jó sokat!

Ma nem kellett főznöm, de. Tatán voltunk, de olyan szar volt az idő, hogy alig lézengtek a piacon! Amúgy anyukámtól kaptunk bablevest, én még tegnap csináltam túrós tésztát!

Most aludt az egész család egy jót, férjem még mindig... Soma nézi a Vuk-kot.

Tényleg akartam kérdezni, Cirmike,Rita nektek nézik a lurkók a meséket. Soma max egy fél óráig van el, de csak a DVD-ket szereti (meg videómeséket), ami a tv-ben megy, nem nézi. Kedvenc a Schrek, Süsü, Vuk,Némó. Túlzásba nem akarom vinni neki, egyenlőre még megunja hamar, szerencsére. De ilyenkor tudok néhány apróságot nyugodtan megcsinálni!

Remka! Majd mostanában mi is tervezzük menni a győri állatkertbe, Soma még nem volt! És milyen szakra jársz az egyetemen?

Edit, nekem a legjobban az Olivér név tetszik! De jók a lány nevek is, ismerünk itt a közelben egy hasonló korú Sárát és Rebekát is, tök ari csajszik...

lola77

A Jamina vajon környékbeli, vagy máshonnan ismeri a Remkát?
A profiljából nem derült ki, de nagyon édi gyerkőcei vannak...

lola77

A Jamina viszonylag környékbeli, Dorog mellöl való. Kép
jamina

Jamina,
Peddig mennyivel egyszerűbb lett volna, mert a lánynevünk legalább már megvolt. Ma megpróbáltunk fiúnevet keresni, de nem jutottunk eredményre. Kép
Ami nekem tetszett, az Juliánnak nem, ami pedig neki tetszett, az meg nekem nem.

Lola,
Logisztika szakra járok. Előtte a PSZF-re jártam, azért is kérdeztelek,hogy Te hol végeztél, mert "szakmabeli" vagy. Igaz én a számvitelt sosem szerettem, nem is dolgoztam soha ezen a területen.
remka

Lola,
Az előbb elfelejtettem mondani, hogy a győri állatkertnek van egy nagyon jó honlapja, ha érdekel itt megtalálod:
http://web.axelero.hu/zoogyor/index/index.html
A "ki hol lakik" menüpont akatt virtuális sétát lehet tenni az állatkertben Kép
remka

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint csak magamról fogok írni, őszintén szólva elolvastalak benneteket, de nem nagyon tudok figyelni.
Köszönöm mindenkinek az aranyos szavakat, jól esett.
Nem szeretném ha most lenne babám, mert az olyan lenne, mintha a Józsi helyébe jönne, és így inkább nem is akarok. Bár lehet hogy pár nap múlva nem ezt gondolom.
Ma csináltunk húslevest, meg maradék pörköltöt ettünk nokedlivel. Elhoztuk a mamát is ebédre. Szegénykém nem sokat evett, de talán többet mint otthon evett volna. Most jöttünk meg tőle. Egész jól van, bár sirdogál időnként.

Különben meg voltunk kint a telken, felraktunk 2 sor téglát a kéménynek.
Olyan gyönyörűek a növénykék. Szinte látni, hogy hogy nőnek a levelek.

Na jó, assszem mára ennyi, de lehet hogy még benézek.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok
eddig szarakodott a net,most jött vissza,már kezd elegem lenni belőle.Nekem Atika egyáltalán nem néz meg semmi mesét a teletubbie-n kivűl.a Hannánál is igy volt kb.2éves koráig.egyébként ö még most is csak a disney-s meséket nézi meg,meg egy két régi magyar mesét(még mi időnkből valókat)ami a tv-ben megy azt ritkán.viszont őt nagyon lekötöttte kiskorátol kezdve asszem 2,5 éves volt az első barbie mesénél volt hogy 8*megnézte egymás után.csak mindig kiabált hogy tekerjem vissza.
Lola hogy sikerült a tegnapi vendégeskedés?
Hol rendeltétek Soma szülinapjára a tortát?mennyi volt?nekem is kell Atinak 2hét mulva lesz a szülinapja

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

engem is a régi azonositommal dobott be,majdnem elveszett a regényem

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Remka

végre sikerült végigböngésznem az albumjaitokat.tök jó az a régi ruhás kép,hol csináltattátok?olyan édi volt Martin azon a képen ahol feláll a haja.az a legjobb,de atöbbin is nagyon aranyos.mi volt a kezével mikor korházban volt?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Rita,
Szentendrén a Skanzenban csináltattuk a képet. Elég drága volt, azt hiszem 2000 Ft egy A4-es méretű kép. De megérte!
Martinnak 2 hónaposan vesemedence tágulata és gyulladása volt, ezért voltunk kórházban. A kezén volt a branül, azon keresztül kapta a gyógyszereket. Kép
Szerencsére teljesen rendbejött azóta, a tágulatot is kinőtte, két hete voltunk vele uh-n.
remka

Réka!

Irigyellek a suli miatt!Én is jártam (járok?) főiskolára.Csak amikor kiderült,hogy 3baba lesz, az orvos tanácsára halasztottam.Pedig tök belefért volna az időmbe.Csak az utazás,meg a vizsgák alatti stressz nem tett volna jót!
Én nagyon élveztem,hogy újra tanulhatok.Meg érdekelt is,amit tanultam ( közgazdaságtan,pénzügy).Hát hogy tudom-e folytatni,az majd elválik!Mindenesetre nagyon szeretném!
Nálatok sem egyszerű a név választás.Kíváncsi vagyok,mikorra sikerül.Írd meg majd,ha van eredmény!
A segítség kérdése még képlékeny.A férjem,amikor nem dolgozik.A fiamtól is kaptam ígéretet,bár ő azért csak apróságokban tud segíteni.De néha az is nagyon sokat jelent!
A nyáron az anyukám,meg a nővérem lesz itt felváltva.Addig amíg nem kezdődik a suli.Anyósomékkal egy házban élünk.De rá nem igazán számítok.Ha hajlandó legalább megfőzni ránk,akkor az tőle már nagy szó.(pedig maguknak minden nap főz!)
Aztán megpróbálunk valami pénzt szerezni az önkormányzattól,amiből egy dajkát napi 4-8órában meg lehet fizetni.Talán a családsegítő szolgálaton,meg csomó ismerősön keresztül összejön.

Lola!
Az én fiam majd 3évesen kezdett el érdeklődni a filmek iránt.Mi is a Vukkal kezdtük.Egy csomószor megnéztük.
Egyetlen dolgot tartottam szem előtt: amikor új mesét kapott (video vagy DVD),először mindig együtt néztük,hogy tudjon kérdezni,ha valamit nem ért.
Azóta is imádja a tv-t,videót.Rengeteg mesét,filmet néz.Sokszor lehet olvasni,hogy ez milyen káros.Hát nem tudom.Mi mellette rengeteget meséltünk neki könyvből is.
Egy biztos: a tanítónéni szerint hatalmas szókincse van és ezt aktívan használja is.
(Na ezt sokszor én is észre veszem!:-( )

Cirmike!
A fiam már nagyfiú, 8éves elmúlt.Így mellette könnyű pihenni.Nem igényli az állandó felügyeletet,kiszolgálja magát.Sőt!Sokszor engem is!Ilyen szempontból nagyon jó,hogy ekkor korkülönbség lett köztük.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,
Szerencsére Roli sokkal jobban van, már tegnap óta nem volt lázas.
Így tegnap este visszatérünk rá, hogy a szobájában alszik, ami ugye nem nagyon tetszik neki, de kénytelen volt beletörődni, hogy végül ott kell elaludnia. Kész bohóckodás volt az elmúlt napok altatása...
Sajnos ha köhög az nagyon csúnya, de már jó a közérzete. Szerencsére a gyerekek mindenen hamar túlesnek.
Remélem nem kaptam el, még nem érzem.
Most megyek pihenni amíg alszik.
Hétvégén volt: hurka-kolbász, ill. bolognai spagetti

Edit: hogy micsoda anyósok vannak! Szerencsére nálunk nincs ilyen helyzet.
cirmike2

Hellóka!

Hajni, nem baj, ha csak magadról írsz, még talán jót is tesz neked, senki nem sértődik meg, ha az ő bajához-témájához most nem szólsz hozzá. Tudjuk, hogy miért van és totál megértjük. Úgyhogy csak írj, ami eszedbe jut!!!!
Ja, kérlek írd meg priviben a címedet, feldobom levélben a 2 belépőt, jó? Nekem nem kerül semmibe (céges bélyeg), neked meg ne legyen a mostani helyzetbe még ez is gond!

Rita! A Micimackós torta a Stopból való, 3700 volt, de felhívom a figyelmedet, csak jól néz ki, de nem volt fini, mert tiszta vajkrém volt és még a piskóta sem volt valami oké. Az autós is onnan volt, az nem tudom mennyi, de az fini volt, sima csokis. Van egy gombatortájuk (nem túl nagy) olyan piros marcipánbevonattal, az nagyon fini, de 4.700 Ft! Amúgy lehet a Tescoban csináltatni olyan Micimackóst (meg többféle mesefigurást), ami kerek ugyan, de a tetején olyan vékony fehér ostyalapon van a szines minta, többféle ízben és jóval olcsóbb. Csak kérjél mindenképpen róla v.mi papírt, mikor megrendeled, mert könnyen elkallódik! Mi az 1. tortáját ott csináltattuk, csak mivel karácsony előtti napokban volt, nagy volt a keveredés. Máshol nemigen tudok Tb-án tortát (talán a Gála cuki...)

Edit! Én is többhelyről hallottam már, hogy annak a gyereknek jó nagy szókincse van, aki néz meséket (persze normálisakat)! Amúgy mi is mindent mondunk a meséről közben Somának, és ő is sokat kérdez! Most azért, hogy itt a jó idő, max. napi 45 perc mese van, az is ált. két részletben, inkább kinnt vagyunk a játszón!

Anyósról! Pedig milyen nagy segítség is az, ha valaki "csak" megfőz, mégha 2-naponta is! És nem is úgy tűnik, hogy többet akar majd segíteni, ha megszületnek a picik?

Remka!
Köszi a honlaptippet, néztem már, de a virt. sétát nem, úgyhogy azt majd megkuksizom!

Cirmike! Evésileg nem sztrájkolt a Roli? Ha mand.gyuszija van, azért biztos fájt neki is a nyelés? Jobbulást!

Sziasztok

lola77

Lola, pont azon gondolkodtam, hogy ma járjuk a várost és beugorhatnánk érte. Úgyhogy te adjál címet és tel számot, aztán egyszer csak oda állítunk. Már ha otthon lesztek délután. Úgyis kell menni bankba meg könyvelőhöz, úgyhogy titeket is útba ejthetünk. Jól emlékszem, hogy sárberiek vagytok?

Kép

Kép
vkhajni

Nem sárberki, hanem újváros, csóni-tóval szemben! A nagy lámpás kereszteződés (sárberek-újv. között)

De figyu! Ha felkel Soma, akkor mi is útnak indulunk a Centrum felé, úgy 3 után. 20523-5669 ezen csörögj meg és akkor megmondom hol vagyunk. Jó?

lola77

Ennek a babanetnek most meg az órája nem jól jár. Én nem 13.11-kor, hanem 14.11-kor küldtem!!!!!!! KépKépKép

lola77

Lolla!

Abban igazad van,hogy sokszor jól jön az is, ha csak megfőz valaki.Csak a körítés nem mindegy!!!Ha minden nap azt hallod,hogy ő micsoda áldozatot vállal ezzel,neked is elmegy az étvágyad egy ilyen ebédtől!Ráadásul én fűtől-fától visszahallom,hogy ő mennyit dolgozik ránk!És közben meg megint csak fiú unokája lesz!
Ja és még el se tud menni Sárvárra üdülni (se tavasszal,se ősszel),mert most (ha megyek a kórházba) a fiúnkra kell vigyázni,ősszel meg itt lesznek az unokái.Szóval neki,a nagymamának(!) mindig az unokáihoz kell alkalmazkodnia!

Azért ez nem túl pozitív hozzáállás? Magam miatt nem is kérnék tőle segítséget,de azért az talán neki is fontos lehetne,hogy egészséges unokái legyenek!

Edit

Kép

Kép
edit73

Húúúúúúú Edit, már bocs ha ismeretlenül ilyet írok, de ISTEN MENTS AZ ILYEN ANYÓSTÓL!

Szerintem az, aki valaha gyereket vállalt (ebben az esetben a te férjedet) az szerintem azt is kell hogy valahol vállalja, hogy igenis az unokáihoz alkalmazkodjon! Nemhogy örülne és büszkélkedne, hogy neki egyszerre lesz 3 gyönyörű és egészséges, nem "mindennapi" unokája!

Igazad van az ebéd-témában, inkább gondolom Te is éjszaka féllábon állva megfőzöl másnapra, alvás helyett, csak ne hallgassd a litániát!

Hajni, bocs hogy úgy rohantunk, de előtte már jópár helyen voltunk és Soma már nemigazán bírja a babakocsit, elég türelmetlen volt, és siettünk haza apához is, mert akkor még nem is látta! Kép

lola77

Lola, semmi gond, mi is még mentünk tovább, csak a páromnak az a kirakat nagyon fontos volt Kép. Mégegyszer köszike a jegyeket.

Na mára ennyi, megyek hamika, aztán alvás Kép

Kép

Kép
vkhajni

Edit,
Azért vigyázz, nehogy valami rosszakaród visszaolvassa anyósodnak, amiket mondtál. Elég könnyű rádismerni a hármasikrek miatt, és gondolom csak még jobban romlana köztetek a viszony.
Ez a dajkaság jól hangzik, remélem segiteni fog benne az önkormányzat.
Szerintem jól tetted, hogy abbahagytad a sulit. Vizsgaidőszak alatt én is sokkal ingerültebb vagyok, és Neked a stessz most elég rizikós lenne. Melyik főiskolára jársz?

Képzeljétek, ma voltam dokinál, mert pár napja olyan furcsán ver a szivem, mintha néha kihagyna. A doki meghallgatott, és ő is hallotta a ritmuszavart. Azt mondta, hogy valószinűleg sóhiányom van, és elküldött vérvételre. Ti hallottatok már ilyenről?
remka

Sziasztok!

Most jöttem haza a mamától. Iszonyatos volt,hogy mennyien jönnek, és mindenki mindenfélét kérdez. És még el sem zavarhatom őket. A bogyómat is elfelejtettem bevenni. Szóval szörnyű ez a nap. Egész végig úgy éreztem, hogy elájulok, pedig ugye a mama előtt erősnek kell lenni. El sem hiszem hogy kibírtam.

Remka, én még életemben nem hallottam ilyenről. Ha többet megtudsz róla akkor írd le lécci, kíváncsi vagyok.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, tényleg sok erőt kívánok neked, nemcsak a "mama előtt"! Amúgy miért jönnek annyian? Ilyen szomszédok, meg ismerősök?

Remka!
Képzeld én is jó 1 hete voltam orvosnál, hasonló panaszokkal (csak nekem először egy nagyot dobban, mint amikor megijedsz, utána meg mintha nem dobbana)! És nekem azt mondta a doki, hogy szervi elváltozás biztos nincs, hanem ez egy tipikus fiatalkori panasz: pszihés és stresszes dolgoktól van! Na bumm! Azt mondta ne foglalkozzak vele túlságosan, mert akkor méginkább heves lesz... Próbáljak megnyugodni!
Ez a sóhiány érdekes... én sem hallottam. Majd számolj be a vérvételről, mert engem is érint! Addig kell szedned valami sópótlót?

lola77

Lola, köszönöm Kép. Azért jöttek annyian, mert a mamáéknak van egy kisboltjuk, és ma nyitva voltunk míg vártuk a söröst, hogy vissza tudjuk adni az árut. Nagyon sokan jöttek, ahogy meglátták hogy nyitva van az ajtó. Szóval aranyosak, csak most nem kellettek volna oda. Mindig a papám volt lent a boltba és nélkülük is elég nehéz volt ott lenni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Remka, Lola, kíváncsi vagyok mi ez a szívzavar...

Szerencsére Roli már eszik rendesen, a doktornéni azt mondta az fájdalmasabb lenne neki, ha torokgyuszija lenne. Hát fura, nekem tökre fáj ha mandulagyulladásom van. Amikor csúnyán köhög és megkérdem fáj-e azt mondja nem és rendesen nyel is.
Csak az orvosságát nem akarja (porból kellett csinálni szirupot), kanállal káne adni, de nem nyitja ki a száját már (szerintem is hányás édes íze van) azóta befecskendőzzük neki 5ml-t. Ehhez is le kell fogni és nem nyeli rendesen hanem csak fuldokolva, ha ilyen buta és ez jó neki...
Mindenfél vizsgálatot és szurit is szokta hagyni a doktor néninek, lehet új korszak kezdődik.

Szilvi nagyon régen nem jött, remélem rendben vannak...

Cirmike
cirmike2

Ma voltam vérvételen, holnap lesz eredmény.
Igazából szerintem ásványi sókra gondolt az orvos, de ez elég fura, mert szedem az Elevitet. Na mindegy, majd holnap kiderül. Panangin-t kell szednem, ebben magnézium és kálium van, és direkt ilyen szivzavarokra való. Terhesség alatt is lehet szedni.

Lola,
ebben a szivzavaros dologban az a baj, hogy a doki akár azt is képzelheti, hogy csak képzelődik az ember. Nekem az EKG tegnap teljesen jó lett (nem emiatt, hanem a terhesség miatt csinálták), de aztán szerencsére épp akkor volt megint egy ilyen furcsa dobbanás, amikor meghallgatott, igy egyértelmű volt, hogy nem képzelődök.
Remélem kiderül holnap, hogy mitől van, és hogy a babára nem veszélyes ez a dolog.
Neked nem szokott gyakran fájni a fejed? Nekem az utóbbi két hétben kétszer is fájt, annyira, hogy hánytam is tőle. Aztán utána mintha elvágták volna. Azt mondta a doki, hogy ez is ettől lehetett.
remka

Remka!

De szokott gyakran fájni a fejem, de az gyerekkorom óta és - mivel szemüveges vagyok - ezzel van inkább összefüggésben. Meg néha, ha melegfront jön+mielőtt megjön néhány nappal, 1 napig! Ezeket már megfigyeltem! Ilyenkor nekem is annyira tud fájni, hogy hányingerem nekem is van, de még sose hánytam. Ha alszom ált. elmúlik, ha nem marad, marad az algopyrin.

Nekem is csinált EKG-t a doki, meg meg is hallgatta, de term. pont akkor nem volt ilyen! De azt elmondta, hogy pontosan tudja milyen lenne, ha épp lett volna.
Végülis lehet benne valami, hogy pszichés. Mert ha gondoltam rá, talán gyakoribb volt. Azóta lazábban veszem, mintha enyhült volna! Megpróbálom elfelejteni...

lola77

Sziasztok!

Nem tudom ám mit írjak nektek. Csak jelentkezem, hogy megvagyok.

Ja, de, Cirmike, örülök, hogy a pici fiad javul. Hogy mennyit betegek ezek a kis drágák Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helló!

Délután nem tudtam jönni, be sem jött az oldal! Egyre szarabb lesz ez a honlap! Kép

Jól vagyunk, Soma kicsit taknyosodik, remélem nem lesz belőle komolyabb! Ez az áprilisi időjárás kikészít...

Hajni, hogy vagy, minden okés? Tényleg anyukád hogy viseli?

Remka! Mi lett a vérvétel eredménye, ja vagy még dokihoz nem ma vitted? Kíváncsi vagyok!
Vizsgáid mikor lesznek, tényleg mikor szoktál/tudsz tanulni Martin mellett?

Rita, rég jöttél. Biztos itthon van a férjed!?

Edit! Mit mondanak az orvosok Győrben, mikor fektetnek be? Szurkolunk, hogy minál tovább otthon maradhass! Milyen gyakran jársz Győrbe dokihoz?

Cirmike, mikor mész uh-ra? A 16 hetes vérvétel után szoktak, nem? Most csináltatsz 4 D-st?

Szilvi, ha jössz, nem ám megijedsz mennyit írtunk mióta nem jöttél! Először írj, utána olvass! Kép

Ma pörköltet főztem tarhonyával. Az esti halom mosogatnivaló még rám vár...

Megyek is... Kép

lola77

Végre megjavult az oldal... Kép
Holnap megyek vérvételre, AFP és terheléses cukor is egyben. Kétszer is szúrnak majd.

Nekem is szokott fájni a fejem mikor front jön, de nagyon, a héten többször is fájt, mert össze vissza idő van. Hol eső, hol melegfront, majd lehűl. Nekem csak szülés után jött ez elő, előtte soha életemben nem fájt (csak a náthától).
Biztos ez olyan igazi női dolog!

Megyek kiveszem fiam a kádból, együtt fürdenek apával. Mostanában vagy csak velem, vagy csak apával csinál vmit, de ketten ne legyünk jelen, mert akkor vkit ugyis elzavar. Ma délután átjött a papa, én hozzá sem érhettem és az udvaron nem mehettem oda ahol ők lapátoltak.
Tök aranyos. Sajnos most állandóan folyik az orra, nem győzzük törölni.
Cirmike
cirmike2

Sziasztok!

nem tűntem el,csak nem volt netünk 2napig,ma meg nem jött be egész nap a babanet.volt itthon a férjem hébe-hóba,ma ment el.de most gyors fuvarjai vannak,ugyhogy holnap éjjel már jön is haza.
Lurkók hogy vannak?mi is kicsit náthásak vagyunk,de nem vészes.csak lenne megint jó idő,olyan rossz állandóan a lakásban kuksolni.
remélem ti kismamák is jól vagytok,nem viselt meg nagyon az időjárás?

Tegnap elhoztam a fényképésztől a "karácsonyi"képeinket képzeljétek kiirták floppira tök rendesek voltak 100Ft-ért aztán most majd nem kell többet rendelnem csak előhivatnom,lényegesen olcsobban.jo üzlet!
megprobálom feltenni a profilomba

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Lola jól vagyok köszi. Anyu elég jól viseli, mint kifejtettem asszem, nem apukája volt.
Ma 10-től fél 3-ig kint voltam a mamánál. Holnap is megyünk reggel 8-ra, mert ki kell nyitni a boltot, jön a cigis és le kell mondani Kép. A bolt a legnehezebb az egészben.

Különben ma iszonyatos napom van. Képes voltam eltévedni kertvárosban Kép. De elég jó kedvem van, ma csak egy bogyót vettem be.

Ja, Cirmike ezerszer köszi a fűtésszerelőt. Megmutatja, hogy hogy tudjuk lefektetni a csöveket, és így 100 ezer forinttal kevesebb lesz Kép. Annyira nagyon örültem neki. Meg azt is mondta, hogy ráérünk akkor fizetni, ha van pénzünk. Szóval nagyon aranyos.

Lola, remélem tényleg nem lesz komolyabb a megfázásotok. Nagyon változó korban van a fiad, mostanában egész új dolgokat vezet be a családba Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, mielőtt engem is esetleg hiányolnátok. Holnap leszek egy kicsit. Pénteken délután 4-kor lesz a temetés, úgyhogy nem nagyonl eszek, mert jönnek a vendégek is ugye, meg takarítani kell, mert elég sokan ittalvosok. Ibrányból, Szegedről, meg Dabasról jönnek. Szóval lesz dolog. A maminak is segíteni kell takarítani. Ma csak lemostuk a kerti székeket, és úgy elfáradt. Szóval meg kell csinálni mendent az előtt mielőtt ő kitalálná, mert képes és túlhajtja magát. Remélhetőleg jövő hétre kicsit könnyebb lesz minden. Azért írjatok nekem, olyan jól esik, hogy eszetekbe jutok Kép

Kép

Kép
vkhajni

KépKépKép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Hajni,nem fogod kitalálni ki járt ma nálunk?!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Hajni, hát persze hogy gondolunk Rád.
Fárasztó napok elé nézel...

Örülök, hogy szimpi a fűtésszerelő.
Nálunk ma lerakták a járdát a teraszunk és a bejárati ajtó közé térkőből. (ez folytatása a járdának ami a kaputól a bejáratig van, de kapu még nincs)
Hétvégén remélem jönnek a betonkerítésesek is, ígérték!
cirmike2

Cirmike, úgy irigyellek ám Kép.
Remélem a nehéz napokon már túl vagyunk. Elvileg azt mondják, hogy temetés után megnyugszik a mama. Hát kíváncsi leszek. Remélem így lesz. Nagyon aggódom érte.

Kép

Kép
vkhajni

A többieknek leírom, mielőtt azt hinnék kirekesztjük őket. Azért nem válaszolok itt Ritának a kérdéseire, mert MSN-en dumizunk. Különben rájöttünk hogy honnan ismerjük egymást. Rita abban a mazsorettcsoportban táncolt (vagy hogy mondják), akiknek a exemék zenélnek/tek. Szóval értitek. Érdekes hogy milyen kicsi a világ Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na jól van, nem kukorékolok tovább, holnap nehéz napom lesz, különben is már 10 óra van. Mindenkinek jó éjszakát! Küldjetek egy kis erőt nekem holnapra Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Lola,
azért nem irtam még, mert délután nem tudtam belépni, aztán egész estig anyukáméknál voltam.
A vérvétel eredménye jó lett, csak vashiányom van, ami nem komoly. Viszont igy nem derült ki a szivritmuszavar oka. Azt mondta a doki, hogy egy hétig szedjem a Panangint, aztán ha jövő hétre sem múlik el, akkor beutal a kórházba komolyabb kivizsgálásra. Még ma is gyakran vert furcsán, az orvos is hallotta megint.
Az első vizsgám április 30-án lesz. Tanulni még semmit nem tanultam rá, de most itt lesz a sógornőm 3 hétig, igy lesz egy kis szabadidőm remélem.

Rita,
tök jók a képek, amiket beszúrtál. Nagyon szép a kislányod azokkal a kis copfokkal. Kép
Látom, a profilodba is új képet tettél.Ha jól látom, az egy képeslap,ugye?

Tényleg, Lola, Ti tervezitek már a második babát? Biztos irtad már korábban, de sajnos nincs időm az egész archivumot végigolvasni.

Hajni,
Kitartás, jövő héten már sokkal könnyebb lesz Neked is és a nagymamádnak is.
Milyen zenekarban játszott az exed? Én is zenéltem 10 évig egy zenekarban.

Na megyek aludni.
remka

Na ma még utoljára én is irok, a Hajni exe tatabányán egy fuvoszenekarban már nem emlékszem mit csinál,valami kürtön játszik azthiszem,deő ezt jobban tudja.Valamikor hajdanában fénykoromban mikor mazsorett voltam ők voltak a zenekarunk.

igen ez egy karácsonyi képeslap,a többi is az.csak kivágtam a képet.
Hannánál én is szedtem a panangint,nem sokáig és más okbol az esküvőm előtt kellett elkezdenem ,nehogy felizgassam magam valamivel.és rosszul legyek.valami ilyesmi miatt irta a dokim.
én is most jártam suliba,februárban vizsgáztam,nem fósuli volt,de nekem is mindig csak utsó percben sikerült tanulnom.szörnyű volt.
anyám nem sokat segitett benne,hogy nyugodtan tudjak tanulni.
na jol van elteszem magamat holnapra,jo éjt mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Lola!
Tündériek ezek a gyerekek!Irigylem a copfjaitokat,nekünk ( valószínűleg) ilyenek nem lesznek!
Kedden kell befeküdnöm a kórházba.Addigra betöltöm a 32.hetet,úgyhogy nem adott több időt.Meg elutazik 4napra a dokim és szeretne akkora a kórházban tudni.Ahhoz képest,hogy más hármasikreseknek már legkésőbb a 28.héten be kellett feküdnie,velem engedékeny volt.Persze csak azért.mert eddig minden eredményem rendben volt.
De azt hiszem itt is az ideje,hogy befeküdjek,mert kezdek "nyűgös" lenni.Már rendszeresen keményedik a hasam,ha front jön.Meg elkezdett vizesedni a lábam is.Szóval nőnek a babák ( 1500g körüliek) és nyomják a belső szerveket.Így folyamatosan romlik az egészségi állapotom is.Ezért gyakoribb ellenőrzés is kell.
Eddig 1-2hetente jártam hozzá.Uh-on "csak" 10szer voltunk!Eddig!

Remka!
Én Gyöngyösre jártam közgazdasági kar pénzügyi szakára.

Hajni!
További kitartás!Remélem, a temetés után már mindanyiotoknak jobb lesz.

Most csak ennyi!Bocs,ha valakinek a hozzászólására nem reagáltam.Nagyon rossz éjszakám volt,muszály egyet még aludnom.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!
Kriszti vagyok.Mult hét csütörtökön voltam embrió beültetésen a győri Kaáli nintézetben.Nagyon izgulok hogy sikerült-e a beültetés.Huszadikán kell azelső tesztet megcsinálnom.Szeretnék felfedezni valami jelet a testemen,de persze nem történik semmi.Nem vagyok egy szenvedő tipus ,de most alig férek a bőrömbe.
vizikiki

Edit,
Most az egyszer azt kivánjuk, hogy minél több időt kelljen a kórházban töltened, és hogy még jó sokáig birják a srácok a pocakodban. Nagyon fogunk izgulni értetek. Azért ha megszülettek, küldhetnél valamelyikünknek egy sms-t, hogy tudjuk, minden rendben ment.

Szia Kriszti,üdv közöttünk.
Régóta próbálkoztatok már a babával? Hány embriót ültettek be?
remka

Rita,
Te nem voltál nagyon álmos ettől a panangintól? Én úgy érzem magam, mintha bevettem volna egy altatót. Alig várom, hogy elaludjon Martin, és én is lefeküdhessek egy kicsit. Csak nehogy hamarabb elaludjak mint ő, biztos átrendezné a lakást, mire felébredek Kép
remka

Szia Remka!
Öt éve probálkozunk,ez az alső beültetésünk volt.Nyolc petesejtet sikerült leszívni de sajnos csak egy volt beültethető.Mivel én már szültem ezért beültették ezt az egyet mert a doktor szerint az aki szült már,egy kicsit jobb helyzetben van mert a test talán még emlékszik hogy kell vigyázni egy parányi kis magzatra.
Te hányadik hétben vagy?Martin a kisfiad?
vizikiki

Üdv. Kriszti, nagyon szorítok én is neked, gondolom mennyire várod már a jövő hetet. Kár hogy csak egyet sikerült beültetni, de reméljük a tested tényleg emlékszik még.

Edit, akkor most sokáig nem hallunk majd rólad, de gondolunk rád, hogy minden ok legyen és minél később kerüljön sor a császárra.

Én ma voltam a 16 hetes terheléses cukoron és az afp vérvételen. 18 hetes uh-ra is kaptam időpontot 26-ára. Annyira várom már.

Sajnos Roli nagyon köhög amikor fekszik (alszik), de szerencsére az éjjel nem ébredt fel rá, én annál inkább... Most ebédután alszik, de 5 percenként köhög tök nagyokat.
Remélem hat a gyógyszer amit szed (amoxicilin), de lehet pont attól köhög még jobban. És a hasa is megy tőle... Kép
Szegénykém. Persze az egész délelőttött kint a kertben töltötük, aktívkodott rendesen a szerszámokkal (ásó, kisbalta, locsolókanna, azért a saját homokozójával is játszott kicsit)
Cirmike
cirmike2

Na oda mindenem! Előlröl...

Hajni! Nem irigyellek a holnapi napodért! Szörnyű túlélni egy temetést! Kép A rokoninvázió meg külön fogalom...

Remka!
Akkor be kell majd feküdnöd... ez nem túl jó Martin miatt! A vashiánnyal azért vigyázz, mert tudod a babó is még abból "táplálkozik" miután megszületett. De ha Elevitet is szedsz, akkor miért alacsony mégis?
Amúgy mi még nem tervezzük a közeljövőben a kistesót, én szeretnék még 1-2 évig dolgozni... (januártól megyek vissza 8 órásba.)

Rita!
Tök jók a képek, hol csináltattad és mennyiért. Én mondjuk húsvétra akartam, de nem lett belőle semmi. Tudom, hogy elég drága, nálunk melóba meg pikk-pakk meg lehetne csinálni, csak idő...
Azért látszik, hogy Ati még nincs hozzászokva... Soma ugyanilyen a karácsonyin, kis megilletődött. Most majd az anyáknapira kíváncsi leszek, ami a bölcsiben készült. (Fókusz fotósok mennek mindig).
Ha melóba beszkennelem, majd be tudom tenni...

Cirmike!
Jó tereprendezést! Ez tök érdekes, hogy Roli mellett csak 1 személy lehet, nálunk ilyen - még - nem volt. (Soma is tök szeret fürödni az apjával, igaz,hogy utána az egész fürdő csupa víz...)

Edit!
Nagyon szurkolunk,hogy minél tovább kibírjátok egyben a kórházban! Azért tényleg küldhetnél v.mit, ha megérkeznek a pícurok, hogy ne céltalanul izguljunk!

Szia Vízikiki! Tök mókás a neved! Kép Örülünk neked is! Írj többet magadról, várjuk a teszteredményt. Gondolkodj addig is pozitívan!

lola77

Kriszti én is üdv itt. Remélem minden rendben lesz veletek Kép.

Cirmike, gyógyuljatok meg minél hamarabb. Olyan rossz olvasni amiket írsz. Úgy sajnálom szegénykémet.

Edit, szorítunk neked, tényleg adj időnként hírt magadról valahogy Kép.

Csajok, már nagyon unom ezt. Egész nap kint a mamánál. Úgy elfáradtam. Szellemileg is meg fizikailag is. Iszonyatos. Ráadásul ez a sütés főzés, olyan mint mikor a ballagásra készültünk. Vége lehetne már. Mondjuk félek egy kicsit a következő időktől, mert a mama, most tudja, hogy erősnek kell lennie. Nem tudom mi lesz később, ha kicsit lazít, de majd csak megoljuk. Valami elfoglaltságot is kell neki találni. Már vagy kétszer végigtakarította az egész lakást.

Na jó, mert nekem is takarítanom kell itthon. Majd jövök még este ha minden igaz.

Köszönöm nektek. Annyi sok erőt adtok Kép. Olyan aranyosak vagytok.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Lola kérted hogy írjak magamrol hát most néhány mondatba igyekszem beszorítani mindent Van egy 12 éves fiam/Fefi/és egy 15 éves lányom/Szendi/Ők is nagyon szeretnének kistesót.Varrónő vagyok és az elmúlt hónapig a Kodály téren üzemeltem.Most nem dolgozom mert a férjem azt szeretné hogy teljes nyugiban legyek,és igazság szerint nekem is jobb így.A gyerekeim nagyon édes figurák persze a maguk kamasz problémáikkal együtt.
Nagyon sokat olvasok és tegnap óta bitorlom az internetet.
Sziasztok.
vizikiki

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?