Sziasztok!
Végigolvastam mindent, megpróbálok mindenre reagálni, bár lehet, hogy ki fog maradni belőle valami.
Hajni,
Én is nagyon sajnálom ami történt a nagypapáddal, és teljes mértékben egyetértek azzal, amit Cirmike mondott. Az én nagypapám 2 éve áprilisban halt meg, és abban az évben júniusban lettem terhes Martinnal.
Cirmike,
Hogy van Roli? Remélem, már jobban van. Már nagyon várom, hogy nálatok mit mutat majd az ultrahang. Azért szoritok a kislányért, bár gondolom igazából Nektek is mindegy.
Nekünk még mindig nincs nevünk, de ma lehet, hogy leültetem a párom, és addig nem állunk fel, amig nem választunk ki közösen valamit.
Edit,
Én is egyetértek a döntéseddel, hogy mindhárom babát vállaltátok. Hogy is dönthetnétek el, hogy melyiket vegyék el a háromból, nem? Döntse el a sors, és kivánom, hogy mindhárman legyenek makkegészségesek, és akkor majd belátják a képelkedők is, hogy mekkora hibát követtetek volna el, ha valamelyik picitől elvettétek volna az életét.
Lesz amúgy segitségeg? Sokat gondolok rátok, amikor alig birok Martinnal, hogy mi lenne, ha három ilyen rosszcsont lenne. Én is félek, hogy mi lesz, ha megszületik nálunk a pici, de ez össze se mérhető azzal, hogy Neked milyen lesz három picurkáról gondoskodnod.
Nálunk talán a férjem még nálam is jobban szeretee volna kislányt, de most már ő is beletörődött. Mondtam neki, hogy nem baj, majd a harmadik...
Irigyellek, hogy nálatok már megvannak a nevek. Bár a Nagy-hoz könnyebb nevet találni, mint a Keranovhoz. És ahogy már korábban emlitettem, nekünk még az is gondot okoz, hogy mindkét országban elfogadott legyen a név, mivel a flrjem bolgár.
Lola,
Győrbe járok Suliba a Széchenyi Egyetemre. Ez egy másoddiplomás képzés, ami GYED alatt teljesen ingyenes, amúgy 210.000 Ft lenne egy félév. 2 éves, most csinálom az elsőt, de jövőre halasztanom kell egy évet a baba miatt.
Martinra ilyenkor vagy a férjem, vagy az anyukám vigyáz. Igaz, most hétvégén ő is eljött velem és anyukámmal. A postás szállón laktunk, mert anyu postán dolgozik, és igy nagyon olcsón kijöttünk. Jól elvoltak, voltak az állatkertben is, nagyon élvezte Martin.
Hajni,
Teszek majd fel uh-s képet, de még be kell scannelnem valahol. Bár szerintem nem lett annyira jó a kép, mint Martinnál. Annyira sokat mozgott, hogy nehéz volt jó pillanatokat elkapni róla. A video jobb lett.
Hú, már fél 12? Mennem kell főzni...
Réka