Sziasztok!
miért kell ujraregisztrálni?
Mi megint kutyakiállitáson voltunk a hétvégén, nagyon jól éreztük magunkat, bár semmit sem nyertünk. Boti hihetetlenül szereti ezeket a kiruccanásokat, a 3-4 órás autóutak meg sem kottyannak neki, utána le-föl rohangál, mint akit felhuztak
Irtó jó szálláshelyet találtunk Szeged és Szabadka között (már a magyar részen), egy fogadót, aminek a hátsó része kemping, halastóval, medencével, játszótérrel, még hátrébb mindenféle háztájival. Mivel még nincs szezon, szinte egyedül is voltunk tök jó volt. Pont lehalászták a tavat aznap délután és beszóltak, hogy nem érdekel-e minket, perszee érdekelt, Boti pontyot simogatott meg minden...jól is aludt éjjel, mit mondjak! Csak este nem akart lefeküdni, de aztán beájult.
Meg hát a motor még inkább nagy szerelem lett (a neve tutooo) és nagy segitség, mert rengeteg játékra ad lehetöséget és jó sebességgel tudunk haladni is. Ha meg engedem, hogy menjen magától, akkro cserébe hajlandó többé-kevésbé arra menni amerre mi akarunk. Csak megülni nem lehetett sehol mág egy ebéd erejéig sem
Az elsö próbálkozás után már csak kerthelységbe ültünk le, ahol ö motorozhatott közben, csak enni jött oda hozzánk. HIába, sajtkukac a gyermek.
Ez a capsici hihetetlen lehet! Megnézném a mimkát hozzá!
A strand nekem épp Boti nagy mozgásigénye miatt tetszik, nagyon szeret pancsolni, az hosszu ideig leköti. Most vettem neki egy malmot, amibe ha vizet tölt, akkor forog a kerék, hát alig lehet kivakarni a fürdökádból este. Azt hiszem 40 perc után fogtuk könyörgöre
További 40 percig
Igen, megkaptam a vizumot is, de valamiért csak 6 hónapra
Akikkel beszéltem mindenki 10 évre kapta (kivéve a szomszéd kislány, Botinál fiatalabb, ö 2-re) Na mindegy.
Bocsi, önzö voltam és szinte csak magunkról irtam, de volt mit
Üdv, Edit