Sziasztok!
Hú, 1 napig nem jövök, és hirtelen tök sok üzi...
Üdv köztünk Edit! Én nagyon örülök neked is!
Tényleg majdnem egyszerre jöttetek Remkával,Ritával!
Ha már régóta olvasgat minket valaki, rajta minél előbb kapcsolódjon be!!!!!!! GYERTEK MINÉL TÖBBEN!
Szóval Edit! Ez tök izgi, hogy ilyen dumatársunk lett, aki 3-as ikrekkel várandós.
Írj légyszi bővebben a terhességedről! (Mikor derült ki, hogy 3-an vannak, hogy bírod a terhet, mennyit híztál, mekkora a hasad... stb.) Ha tudsz tegyél be képet magadról! Mi "okból" lettek ennyien?
Hajni!
Nekünk van msn-ünk, csak most mégsincs. Egyszer mikor formatálta a párom, utána nem került vissza. De a bécsi barinőmmel is így tudtunk dumcsizni, úgyhogy már aktuális, hogy visszaszerkesszük. Majd megsürgetem, aztán megírom!
Cirmike!
Én is imádtam a babaklubbot! Sz.tem is vidd többet Rolit, majd megszokja! De vigyázz a "verekedéssel", mert egynémelyik anyuka nem tűri! Mondjuk én is úgy vagyok, hogy inkább rendezzék le a gyerekek. Csak néha a szülők nehezebb esetek, mint a kölykök! Soma szerette a kaját is ott! Lehet, hogy taliztatok is a sógornőmékkel (akiket Szilvi ismer, Hanna a kislány, Rolival pont egyidős, sógornőm 28 hetes terhes!)
Remka!
Szorítunk a Uh-hoz, keltsd fel előtte a babót, hogy megmutassa ami a lába között van!
Rita!
Nekem a családnevetek ismerős! Soma ugyanígy van a szemüveggel, nem tűri. Pedig 9 hónapos korában 1/2 nap alatt megszokta, 1 évig nem volt gond, pedig tb-kerete volt. A szép új keret, vagy a közösségbe kerülés rosszat tett, ezügyben. Mindig bedugja a gondozónéni köppenyzsebébe.
Nem írok ennyit, mert meguntok!