Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Várandós kismamák!

A Dél-Budai Kulturális és Szabadidőközpont uszodájában AquqNatal-vízi torna indult - kifejezetten kismamáknak! Én szeretnék majd járni, bár még nem érdeklődtem. Csak egy kis reklám... Kép

http://www.hofeherfoka.hu - kattintsatok az AquaNatal menüpontra.

Magyar AquaNatal hivatalos honlapja: http://www.nandu.hu/magyar/szules/Aquanatal/aquanatal.htm

Proone
5+4</font>

KépKépKépKép
proone

Ildi!

Jövő hétre időzítem az orvos látogatást meg a szemklinikát és a csípőszűrést Pannával.Legyen jó sürű a hétKép

Kisün!

És képzeld el,hogy a mostani Kismama újságban bemutatják,hogy milyen legyen egy ilyen "időkapszula"doboz.Azt hiszem le kellett volna védetnem az ötletet és akkor most egy csomó pénzt húzhatnék le róluk!

Csajok!Én kb.SOma 2 éves koráig éreztem ezt az érzést,hogy nem szeretek egyedül menni sehová most meg Pannánál a biztosan éhen hal és üvölt nélkülem érzés van bennem!

Bogárka!

Tali ügyben hogy állunk?ÉN szeretnék!

Pusza:Jucus
20170114224602

És még amig alszik a ded egy kicsit managelném:
Kép
Kép
Kép

BocsKép
Jucus(35 években és Panna 6 hetekben)
20170114224602

Zsanci,
tied a fôdíj, Neet válasza határeset. Igen, Linda and the Greenies, by Medgyes Péter tanár úr. Oh, azok a régi szép idôk (nála diplomáztam).

Neet, amúgy én már Ábelnél (1. sz. poronty) is azt gondoltam, hogy kint volt könnyebb vele. Egyike vagyok a kevés kivételnek, aki eztet gondolja, úgy látszik.

Vera, Jucus,
gyönyörűek a lányok.

Green, gôzöm sincs, mi a kód megfejtése. Én nem is kaptam ilyet Kép Kérdezd mán meg tôle legközelebb!

Bori (nyög. 38+5)
lakibori

Bogárka!
4-re értem oda, fél 4-től volt a rendelés! Biztos azért is voltak sokan!

Jucus!
Édi Panna rucija!
A csípőszűrésre hogy-hogy ilyen korán kell menni? Nem 3 és 4 hó között van?
ildi76

Ildi!

Csípőszűrés 6-8 hetes korban és utána 4 hónapos korban van.Nekem így van a beutalom a fehérvári úti rendelőbe.A házi orvos adta és Somával is így kellett menni.
Igen az a kép a ruci miatt került fel!
Vasárnap jösz a börzére?Én igen csak nem tudom,hogy mikorKépez szopi függő,de gondolom nálad is!

20170114224602

Jucus!
Nálunk a gyerekorvos nézte meg Timi csípőjét 6 hetesen és majd 3 és 4 hó között kell menni a Karolina útra!
Megyek a börzére! Hogy mikor azt én sem tudom! Lehet, hogy összefutunk!
ildi76

Csajok!
Írtam emilt a talival kapcsolatban.
Várom a válaszaitokat!

Bogárka (28)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Bogárka,
láttam a mailt, este válaszolokKép

Green,
foglamam sincs mit jelenthet a kódKép Persze az ilyesmit mindig akkor veszi észre az ember, ha már kijött a rendelőből. Mondott valami fontosat a doki? Mert ha úgy látná, hogy közeledik az action, akkor úgyis szólna.

Reggel írt az egyik ismerős lány, akivel együtt jártunk tornára, hogy március 17-én megszületett a kislánya, pedig ha jól emlékszem, valamikor ápr. 12 körülre volt kiírva. Mint kiderült, el is számolták a szülési időpontot, és korábban is jött, de 3400 gramm és 52 centi, szóval tökéletes méretek. Ja, és 9:23-kor értek be a kórházba, és 10:03-kor megvolt a baba! Hát, én is ilyen szülést szeretnék!

Na megyek, mert telefonáltak, hogy megérkezett a bababútor és el kellene hozni, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lett. Majd este még jövök!

Manóka (34+2)

Kép
Kép
manoka11

Vera, Jucus!
lányok csodaszépek!!!!!
majd én is próbálkozom egy új képpel a dzsuniorról!
Bogárka!
én is irok este!
ma reggel elindultunk az állatkertbe, oda is gyalogoltunk, erre apuval kitaláltuk,h mégse, mert hideg van, erre nagyfijjú sirt egy sort (mert nagyon várta), nagy nehezen rávettük, h majd legközelebb, beültünk a kocsiba, elindultunk és KISÜTÖTT a NAP!
de akkor már nem mentünk vissza...Kép
talán majd holnap!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus!
Jut eszembe kérdezni akartam, ugye neked van hordozókendőd? Milyen van és hol vetted? Milyet érdemes venni? Világosíts fel légyszi!
Köszi!

Ildi
ildi76

Bogárka !
Én nem kaptam mailt Kép

Manóka !
Kérdzetem a dokit hogy lát-e vmit , azt mondta csak annyit tud mondani aznap már nem lesz semmi Kép
Csüt. megint megyek kontrollra .

Kép
Kép
greenolive

Kisün!
Szerencsésnek mondhatom eddig magunkat is, mert a Lillus mindent megevett, amit adtam neki. Egyedül a céklánál vágott arcokat. Tegnap kapott először húst.Ő észre sem vette, mert annyira fel volt aprítva, hogy nem is látszott. Számomra ez annyira hihetetlen, az első hetekben el sem tudtam képzelni, hogy egyszer vége lesz a fájdalmas szoptatásnak és szilárd kaját fog enni. Persze a 4. hónapra a szoptatás is elviselhetőbb lett. A mai napig este és reggel még szopik, de nincs is több tejem. Dóri még mennyit szopik?

Igen én is jártam tornára, persze én se mindig. Látásból talán megismernénk egymástKép

Lányok!
Én a cumizavar kapcsán csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem többször kellett az elején már tápszert adnom üvegből( mellgyulladás, stb. miatt). Talán egyszer fordult elő olyan, hogy a lány kicsit máshogy akart szopizni, de aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba. Szerintem ha csak néha néha kap üvegből kaját, akkor nem zavarodik össze.

Szülés előtt álló lányok!
Olvasva írásaitokat teljesen dejavu(ha így írják)érzésem van, jó veletek újra átélni a szülés előtti időszak izgalmait. Hihetetlen, de utána olyan gyorsan elfelejti az ember, mert annyi minden törénik aztán.

Ildi76
Nekem úgyan nem volt hordozókendőm, de én a Babybjörn kengurura esküszöm. Drágább, mint a többi( kb. 20000Ft), de nagyon jó. Egyedül a Kikában lehet asszem kapni. Mi szinte minden nap azt használjuk 3 hónapos kora óta.
Egyébként milyen börzéről van szó?

Beatrix
beat

BOGÁRKA-TALI!
Ez ment mélben, de megosztom a közösséggel is. Kép
<font color="0000ff">Egyenlőre csak annyi, hogy a csüt. nekünk sem jó. A többi nap okés. Nálad azért lenne jó, mert tőlünk pl óránként megy busz a Camponához, és akkor a buszhoz kell igazodnom csak, nem a többiekhez. Ill. talán a Camponánál talizhatnánk páran, és onnan együtt könnyen odatalálnánk, és lennénk sokan, h a babakocsikat fel-le cűgöljük a buszokra/ról. Nekem ez össz 3 busz, de lehet, h megbeszélem a férjemmel, h vigyen el valameddig. Ja, és nekem korábban lenne jó, (2 körül?) mert fél7 körül már fürdünk, eszünk, alszunk. Mármint Esztim, én tovább bírom. Kép)
Na, várom a fejleményeket.</font>
neet
neet

Ma betömték a fogamat, és bár érzéstelenítővel, azért most sz..r egy kicsit. Ezért most nem reagálok külön-külön, nem baj? De az kihagyhatatlan, h JUCUS BÉBIJE ENNIVALÓ!!!
A többit holnap. Kép
neet akiből-épp-kiment-az-érzéstelenítő
neet

Green!
Bocs, valahogy kimaradt a neved ... Pótoltam Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mindenkinek még egyszer köszönöm a bókokat Kép

Jucus,
tündéri ruhácskában tündéribb Panna Kép
Én is olvastam tegnap a "szakirodalmat" és gondoltam is rád rendesen Kép

Tényleg lányok, ti írtok baba-naplót? Én már születésétől kezdve vezetem egy naptárba (anyukám is írt nekem, és most mindenféle intimus részletet megtudtam fogzásaimról, felülésemről, hogy mikor mennyi ment be és jött ki aztán Kép stb), olyan furcsa néha visszaolvasni a kezdetekhez, már most mintha fényévekre lenne tőlem! Kép

Beat,
Dóci még 5x szopizik naponta, reggel 6 körül (Kép fránya madárkák üvöltöznek, felébred rá), aztán 9 körül, 12 körül van ebéd, itt szopi + főzelék, aztán du. 4-kor szopi + gyümölcs, és végül fürdés után 8 körül szopi + tejpép. Szóval most így állunk Kép

Neet,
fog: KépKépKép

Zsanci,
mi is tervezzük az állatkertet, majd ha picit melegebb lesz... igazából nem is Dóci kérésére Kép, hanem igen infantilis anyukája gyermeteg vágyainak kielégítésére Kép de már OOOOLYAN régen voltam állatkertben Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

vera
kisün

Ancsi,
és lesz ez még kosárlabda is! Kép
kisün

Kisün!
Fog inkább: Kép mert már kész, holnapra kutya bajom. Kép
neet
neet

Értem, akkor tehát javítom: fog: Kép
kisün

Nem azért, hogy dicsekedjek, de ő az én kis virágszálam:
KépKépKép

Jó hétévégét nektek!
Bea
beat

Jaj, most látom, hogy a 3 képet egymás mellé sikerült betördelnem.
Bocs,

Beat
beat

Sziasztok!

Megint off leszek: Jucus, Zsanci! Sajnos Engel Gy. nem vallal most ujakat, beszeltem vele. Viszont azt mondta, hogy a Mazsolanal vannak masok, akik vallalnak ujra kezdoket. Sajnalom!

Bajosak a babafotok!Kép Jo oket nezegetni es kozben az enyemrol almodozni.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Beat: Miért nem azért, hogy dicsekedj? Gyönyörű babó, dicsekedj csak vele bátran. Kép

Bogárka: Megnézem majd az időpontokat, de nem hiszem, hogy lenne vele gond. Többit majd mailem Kép

Kisün, Jucus: Ooooooolyan édesek Kép

Egyre jobban meghatódom a képektől... Ahogy nő a pocak, egyre szenilisebb leszek Kép

Jó 7végét mindenkinek! Nálunk melegköszönrő hússütögetés lesz vasárnap... Mmmmmmm, most fejeztem be a húspácolást Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hello lányok!

Babók gyönyörűek Kép

Ildi: holnapra megkeresenm a kendős nőci számát, oké?

Ja, és mi is megyünk a börzére.

Jóccakát, leesek a székről.
ada007

Vera!

Kicsit dicsekednék:én saját magam készítettem (dekopázsoltam ,kötöttem...) babanaplót a gyerekeknek.És azt írogatom.

Ildi!

Nekem nincs hordozókendőm mert Sománál vettem de ideges voltam tőle,nem jött be.Viszont most beszereztem egy Baby Björn kengurut én is (potom 3500Ft-ért jutottam hozzá )és ezt fogom használni ha nagyon kell.

Beatrix:

Vasárnap lesz börze a Hauszman Alajos utcában valami K épületben,ez egy iroda.

Újabb börze (ma kaptam):
Kedves Vásárlónk!

Örömmel értesítünk, hogy április 10-én - vasárnap KIÁRUSÍTÁST (10-70%) tartunk bébi- és gyermekruhákból, ahol igényes új- és alig használt újszer&#251; márkás ruhák és babafelszerelések között böngészhettek és vásárolhattok.

Cím: FMH (Szakszervezetek F&#245;városi M&#251;vel&#245;dési Háza)
Budapest, XI. Fehérvári út 47.
Id&#245;pont: Április 10. vasárnap,
9-13 óráig

Mindenkit szeretettel várunk!

Szerdahelyi Nikolett
06-20-9859-762

Tali!

Nekem két gyerköccel,no autóval nagyon messzinek tűnik Bogárka (két buszra fel-le)szóval lehet,hogy nélkülöznetek kell majd minket!És még Panna annyit alszik,hogy azt sem tudom,hogy mikor lenne jó.Kép

20170114224602

ÓÓÓ Jucus! Ez kár! Ha valaki elhozna autóval, úgysem? Nem akarlak nagyon rábeszélni, Te döntsd el, csak hiányoznál!

Erre az FMH-s börzére lehet, hogy elnézek én is, eddig nekem ők nagyon bejöttek, Petra fél ruhatárát tőlük szereztem be. Nagyon jó ruciaik vannak, persze nem olcsók, de tényleg klasszak!

Bogárka (28 - bár 2 perc múlva már 29. hét Kép )

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most látom, kicsit másképp jár a babanet órája, mint a számítógépé Kép, szóval akkor:
Bogárka (29)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nem hiszem,hogy 2 törpemukival beférnék bárkihez isKépPedig mennék nagyon.Hétközben apa dolgozik szóval nem tud elvinni.Igy is a sírógörcs kerülget amig játszótérre ki,meg hazaérünk.El akarok költözni!!!!!!!!!!!!!!Ja és vezetni is akarok tudni,de be vagyok tojva!!!!!!!!!!!!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Nem nagyon van időm írni, ezért csak most reagálok. Bár nagy a kísértés, mert gyönyörű a kissrác, de képeket nem hiszem, hogy felteszek, sajna vannak rossz tapasztalataim az internetes nyilvánossággal.

Mindenkinek minden jót, nem ígérem, hogy egyhamar visszatérek.
O.
orsolka

Jucus,
nagyon ügyes vagy babanaplóilag! Egyébként is nézegettem már régebben a honlapodat, irtó klassz dolgokat művelsz! Kép NAGYON sajnálnám, ha nem tudnál jönni Kép én autóval megyek ugyan, csak sajnos lesz egy Dóci nevű csomagom Kép ezért plusszba max 1 gyerekig tudok vállalni, hogy még biztonságos is legyen... de más is jön kocsival, biztos olyan is, akinél még pocakban a baba, és oda tuti befértek! Kép

vera
kisün

Orsolka,
akkor küldj körbe nekünk egy képet, ha lehet! Kép

vera
kisün

Beat,
ezek a szemek!Kép És azok a méteres szempillák!!! Kép Nagyon szép lányod van, de gondolom, ezt te is tudod Kép
kisün

Ada!

Várom a címet, köszi!

Jucus!
Köszi a választ! Milyen az a Baby Björn kenguru! Van képetek róla? Érdekelne! Miért nem jött be a hordozókendő? Milyen fajta volt?

Orsolka!
Milyen rossz tapasztalataid vannak a képfeltevéssel?

Kedvet kaptam tőletek a babanaplóhoz! Lehet, hogy én is elkezdem írni!

Jó hétvégét!
Ildi
ildi76

Te Jucuskám! Egy 6 hetes csajt már így lehet öltöztetni? Hát meg is őrülök! Hol veszed ezeket a divatos cuccokat?? Én azt hittem, hogy 1,5 éves koráig nem tudom majd úgy cicomázni Kép

Jut eszembe! FÜLBEVALÓ ügyben van állásfoglalásotok?

Tegnap tökre elfáradtam, sokat mászkáltam napközben, és hazaérve rögtön lefeküdtem. Újra volt a hasamban este az a furcsa kellemetlen érzés! A köldökömtől kissé balra, és lejjebb egy dudorban éreztem a gyerkőcöt, de mintha alulról hirtelen ki akarna jönni. Aztán abbamaradt, majd még egy-kétszer megismétlődött. Mintha kicsúcsosodott volna ott a hasam, és tök kemény volt (annak ellenére, hogy van rajta úszógumi rendesen, szóval soha nem kemény Kép ). Mi lehetett ez?

Vera! Én írok naplót, de csak azt a sima babanaplót. Én micimacisat vettem, és már egy csomót irkáltunk bele. Fotókat is ragasztottunk. Korábban készítettem egy honlapot, és ott kezdtem el firkálni, de azt inkább csak ketten használjuk a párommal.

És állatkertbe igenis én is vágyom! Csak most még mindig hányingerem van a szagoktól! Amúgy állítólag nagyon klassz új halas rész lett benne!

Beat! Aranyos a virágod! Kép

Oxi, ez nem szenilisség, mert ha az lenne, akkor elfelejtenél meghatódni. Inkább érzékenység!

ancsipancsi

Ancsi!
Én is vágyom az állatkertbe, de egy közel 4 hónapossal asszem korai, nélküle meg... lányom nélkül soha! Kép
Bár asszem túlparáztam a fogdokit, Eszter itthon maradt apával, így tudtam "futni", és simán megitta nemcsak a tejet (csak 40 ml jött össze), hanem még teát is, cukor nélkül, amit tőlem helyből nem fogad el! Apjának meg annyit se mondott BU, csak itta. És 2 kézzel fogta a cumisüveget, EGYEDÜL!!!! Kép
Oxi!
Szerintem a szentimentalistaságra gondoltál... Kép
neet
neet

Ancsi!

Ruhákat börzén,neten ,turkálóban veszem általában.Ilyem mini méretben még szinte sterileket lehet kapni jó pénzért!

Ildi!

Kenguru:nem tudom,de most nagyon felkapták ezt a Baby Björnt.A http://www.babybjorn.com -on láthatsz róla képet.Semmi extra csak annyi,hogy mindkét írányból ülhet benne a baba és jó a vállpántja,nem szakad be a hátad cipelésnél.
MOndjuk 20.000Ft-ot nem adnék érte.Kép
Kendő:Kismama-s volt nekem,de szerintem mindegyik egyforma(olyan mint egy óriási konyharuhaKép)Én nem szerettem,nem tudom miért.Sokaknak bejön.

Holnapra a számom,ha esetleg akarsz látni a börzén:06703693799.Kb.11 óra magasságában biztos ott leszünk.Fekete Peg Perego babacsokival.
20170114224602

FÜLBEVALÓval én hadilábon állok. Szerintem ilyen kicsi babának tökmindegy, hogy lifeg-e valami a füliben, viszont klasszul bele tud akadni a kezecskéje, ki is tépheti, begyulladhat a helye stb. Majd ha később akar, akkor hajrá Kép

Neet,
szerintem amint Eszti már tud támasztva ülni, tehát fel tudod egy kicsit ültetni a babakocsiban, már élvezni fogja Kép de mivel S, akkor is mehettek, ha már legalább repülni tud Kép

vera
kisün

Ancsi!

Én imádtam amikor kidudorodott a hasamon a baba! Ha nem fájdalmas akkor miért érzed kellemetlennek! Azt hogy "minta alulról ki akarna jönni" én akkor éreztem, amikor még nem fordult meg és alul rugdosta a méhszájamat! Szerintem ez normális! Ne ijedj meg ezektől az érzésektől, csak a babuci kommunikálni akar veled Kép!

Jucus!

Felírtam a számod! Szerintem megismetlek, legalábbis remélem, mivel 1X már találkoztunk, meg a képről is megjegyeztelek, amit most feltettél! Párom is akart jönni a börzére, de Ő itthon marad Timire vigyázni! Babakocsival kicsit sok lenne a 2 megálló! Pláne abban a szmogban!

Ildi
ildi76

Ancsi,
most elárulok neked egy nagy titkot: egy babát hordasz a pocakodbanKép aki mozog Kép szóval ne aggódj, örvendezz, élvezd ki minden pillanatát ennek a parányi kis életnek Kép
kisün

Ancsi,
p.s.: fog még úgy hólyagon rúgni, hogy rögvest bepisilsz Kép
kisün

de tényleg bepisilek??? remélem nem! nagyon égő lenne a cégnél Kép Kép Kép

ancsipancsi

Vagy rekordot javítasz íróasztal-WC-távon Kép de szerintem addigra már otthon élvezed az édes életet Kép
kisün

Ildi!

Akkor rohanj le ha megismersz mert én butulok és ded nélküli nőciket nem szoktam felismerniKép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Hogy én mennyire agyament vagyok... Most olvastam vissza, mit írtam tegnap este Kép Nem írok többször ilyen későn, az biztos Kép Napközben sem vagyok teljesen normális, de ezek szerint a helyzet estére fokozódik Kép

Jucus: Ha gondolod, hozzám be fogsz férni 2 babóval, ha van ülésed, mert nekem még pocakban a babó, és hogy ne legyen macerás, otthon is fel tudlak szerintem majd venni. (Ha a busszal megyek, akkor még egy mamát is fel tudok majd venni... Kép)

Ancsi: Bepisilnem még nem sikerült, de volt már, hogy nem sok hiányzott Kép

Tavaszillat van! Tavasz van! Napsütés van!
És én kezdem kimosni a babacuccot Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Elszállt az írásom Kép

Ildi:
Kendős hölgy Ságodí Nóra, telcsi 06 20 915 1595; nagyon kedves és segítőkész, több fajta kendőjük van, kérdezd ki a részletekről. Mi postán kaptuk meg, és átutalással ment a 3 ezer pénz a számlájukra.

Bogárka!!!!!!!!!

Nem kaptam email-t Kép megtennéd, hogy még egyszer elküldöd: adrienn_szabo@hotmail.com

Megyek ültetni az erkélyre, legyetek jók.

Ada+Hanna(akik ma kezdték az együtt töltött 36. hetet)
ada007

sziasztok!
én inditottam az állatkert őrületet, de ma sem sikerült eljutnunk. A nagyobb huncutkodott reggel, és úgy döntöttünk "keményen" megbüntetjük, mert az ostort nem találtuk....szóval, ledobta a paradicsomos tányért az etetőszékéből, egyenesen apja hátára és a székpárnára, apa morcos lett, és nem mentünk. Igazán kemény szülők vagyunk!
Holnap meg úgyis jó idő lesz, remélem a pici is élvezni fogja...és nem eszi meg egy mackó...
Jucus!
Jó vásárolgatást! majd gondolj rám, én is szivesen vásárolgatnék...Kép de sebaj, majd a következőn. Ja, egyébként nekünk Hauck tipusú kengurunk van, ez is kivül-belül horható, vagy mi...és tök édes, egy hatalmas kenguru van rávarrva...8 ezer pénz volt 2 éve a brendonban.
a kendő már kezd bejönni, eddig majd' megőrültem tőle, de most találtam egy olyan pózt, amibe könnyen bele tudom rakni dzsuniort, és tényleg tök szupi, nem szakad le a derekam. IGaz, ezzel sem tudok gyakorlatilag semmit sem csinálni(lsd. házimunka), de legalább a kezeim szabadok...(tudok enni, és ostort csattogtatni pl). Persze, uezt a kenguruval is tudom...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ledobta a tányért? Kép ó jaj, mire számíthatok! én elröhögtem volna az egészet Kép Kép Kép

képzeljétek, mivel én nem tudok már úgy mászni, apa ma megpucolta az ablakokat. olyan klassz lett minden ;-)

ancsipancsi

Sziasztok!

Ancsi!
Én is furcsának éreztem eleinte, amikor csak az egyik oldalon dudorodott a pocakom, kicsit ijesztő látvány is volt, de most már megszoktam, és inkább jópofának taromKép Igen, tud majd ő annyira klasszul hólyagon rúgni, hogy majd' bepisilsz!

Fülbevaló: én is sokat gondolkodtam rajta, és úgy döntöttem, ha lehet, még a kórházban megcsináltatom, mert most talán még annyira nem fogja zavarni, 2-3 éves korában sokkal jobban odafigyel majd rá, és jobban húzkodja-tépkedi.

Oxi!
Azt nem írtad, hogy vagy? Jöhetsz már tornára? Jó hússütést holnapra, nyammmiKép

Lányok,
az én férjem egy angyal! Ma délelőtt barátnőzni-babázni voltam, mire hazaértem, kipakolta- és takarította a kisszobát, hogy akkor kedhetjük a babakuckó berendezését! Annyira sokat segít! Most már csak a kiságy van hátra, egész jól alakulgat a dolog!

Manóka 34+3

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Nekem Jázival nagyon bejott a kendo. Sztem az a titka,hogy a derekadon ne gyurodjon egy csikba, hanem ki kell szelesre huzni es akkor nem vag. En tobb mint 1 evig ebben cipeltem a csajt (kepek a profilban az albumban).

Ada
Irtam Neked nlc-n.

Neet
Megyek mailt irni.

Mosse-rol tudtok valamit???

Bogarka
Ti inkabb de. v du. szoktatok Kastelyparkozni? Majd kukucskalok,hatha osszefutunk?! Mi mostanaban delelott ott logunk.
Dobsz nekem is egy cimet a tali idopontjaval+helyszinevel? Nem tudom milyen allapotban lszunk,hatha belefer? Jelen pillanatban tavaszi faradtsag gyotor (v terhesseg???) es vonszolom magam...De hatha?

Norka (33+3)
norkini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?