Kisün!
Szerencsésnek mondhatom eddig magunkat is, mert a Lillus mindent megevett, amit adtam neki. Egyedül a céklánál vágott arcokat. Tegnap kapott először húst.Ő észre sem vette, mert annyira fel volt aprítva, hogy nem is látszott. Számomra ez annyira hihetetlen, az első hetekben el sem tudtam képzelni, hogy egyszer vége lesz a fájdalmas szoptatásnak és szilárd kaját fog enni. Persze a 4. hónapra a szoptatás is elviselhetőbb lett. A mai napig este és reggel még szopik, de nincs is több tejem. Dóri még mennyit szopik?
Igen én is jártam tornára, persze én se mindig. Látásból talán megismernénk egymást
Lányok!
Én a cumizavar kapcsán csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem többször kellett az elején már tápszert adnom üvegből( mellgyulladás, stb. miatt). Talán egyszer fordult elő olyan, hogy a lány kicsit máshogy akart szopizni, de aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba. Szerintem ha csak néha néha kap üvegből kaját, akkor nem zavarodik össze.
Szülés előtt álló lányok!
Olvasva írásaitokat teljesen dejavu(ha így írják)érzésem van, jó veletek újra átélni a szülés előtti időszak izgalmait. Hihetetlen, de utána olyan gyorsan elfelejti az ember, mert annyi minden törénik aztán.
Ildi76
Nekem úgyan nem volt hordozókendőm, de én a Babybjörn kengurura esküszöm. Drágább, mint a többi( kb. 20000Ft), de nagyon jó. Egyedül a Kikában lehet asszem kapni. Mi szinte minden nap azt használjuk 3 hónapos kora óta.
Egyébként milyen börzéről van szó?
Beatrix