Sziasztok!
A vacsi nagyon jó volt, annyit ettem, hogy desszertre nem maradt hely a pociban, amit itthon már nagyon bántam.
Egyébként Ed által javasolt Darkness étteremben voltunk.
Igyekszünk sokszor kimozdulni kettesben, általában minden hétvégén megtesszük, azt hiszem szeptembertől, amikor már négyen leszünk, egy kicsit nehezebb lesz, főleg eleinte.
Ed,
Részvétem a nagyid miatt, rossz erre hazaérkezni.
Gratula Kincsinek a járáshoz!
Sajnálom, hogy rossz időtök volt.
Sly,
Mi két napig borsófőzit ettünk, vagyis csak én 2 napig, Bálint csak 1x evett, de én nem turmixoltam össze, mert úgy nem eszi meg. Viszont így borzasztó sokat betermelt belőle.
Szerencsére a pocija nem fájt neki.
Humi,
Vigyázz magadra nagyon! Pihizz sokat, bár tudom, hogy ez nem mindig könnyen kivitelezhető. Én pl most azt akarom elérni, hogy kevesebbet emelgessem Bálit, mert a derekam esére annyira fáj, hogy szinte mozdulni nem tudok. Kedden voltun AFP-n. Ez a vérvétel engem annyira megvisel, hogy az egész napomat befolyásolja, délután még sétálni sem tudtunk elmenni, mert úgy éreztem, hogy összeesek, ha mennem kell 2 lépés. Nekem a kevesebb séta miatt van lelkiismeret furdalásom. Most igyekszünk rendbe tenni a kertet, hogy oda ki tudjam vinni, és akkor gyalogolnom sem kell olyan sokat.
Ami viszont nagyon jó az az, hogy MOZOG, vagy inkább ficánkol a baba
A dokinál meghallgattuk a szívhangot is, Bálint is bent volt Apával, és úgy figyelt
Olyan édi volt, amint hallható volt a szívhang felkapta a fejét és vigyorgott nagyon
Báli húsvétra valami guruló, kacagó játékot kapott. Szereti tologálni
Csoki is kapott, de abból a gonosz anya nem adott neki sokat.
Magdi,
Köszi a tesós praktikákat, mentettem
Játszótér: Tegnap elvittem egy olyan játszóra ahol van bébihinta is. (Messze van, kocsival kell menni)Vártunk ott 3/4 órát, de sajna nem kerültünk sorra
De sajnos nem bébik hintáztak benne, hanem 4 év körüli gyerkőcök, mi meg vártunk vártunk........ Oda sem megyünk többet.
Tegnap délután sikerült meghosszabítanom a jogsimat. Egy élmény volt, Bálint a lábam között bújkált, miközben készítették a fotót
Móki,
Csuda édesek a fotók!
Gigi,
Mi borzasztóan alszunk. Amióta nincs szopi, csak úgy alszik el, ha iszik, és ennek én nem igazán örülök. Próbálom leszoktatni, de még nem sikerült.
Barbi,
Már tudják a családban és a barátok is. A 12.hét után osztottuk meg mindenkivel, addig csak páran tudták. ami viszont nagyon zavar az az, hogy a szomszédunk velem egyidős, a kisebbik gyereke 3 hónappal fiatalabb mint Bálint, elmondtam neki a nagy hírt. Erre elmondja mindenkinek akivel találkozik, így futótűzként terjedt itt a környéken. Különben volt akitől negatív megjegyzéseket kaptam, de az nem nagyon érdekel.
Julcsi, Lili, Csenge!
Boldog Szülinapot Kívánunk!
Most megyek, zuhanyzok, még később jövök.
Most látom, jó kis regényt írtam.....
Szép napot!
Edina