Sziasztok Lányok!
Most csak egy gyors bejelentkezés, történet majd később, mert igyekszem addig is aludni amíg Bendegúz alszik, még hamar fáradt vagyok, meg annyi dolgom van
Tegnap hazajöttünk, már nagyon vártam, mert bár én is elégedett voltam a kórházzal, de azért mégiscsak itthon jó a saját ágyikómban.
Manó27 írta, hogy lehet, hogy engem látott
arra emlékszem, hogy a szülés után az IKEA szobában voltunk a 2 órás megfigyelésen és utána amikor kitoltak, hogy átköltöztessenek a gyerekágyra, akkor ott volt egy pár és gratuláltak, meg kérdezték, hogy az IKEA-ban szültem-e és én mondtam, hogy nem, meg valami ilyesmit mondtam, hogy jó túl lenni a szülésen...szóval ha Manó is így emlékszik, akkor az én voltam
Nagyon köszönöm a gratulációkat!
Jól vagyunk a szülés nehéz volt, de így utólag már nem is.
Majd megírom részletesen is.
A kórházban találkoztam Csibével és Broncoval is. Mindkettőjük babája nagyon szép!
Mielőtt eljöttem kérdeztem Broncot, hogy mit üzen nektek és valami ilyesmit (nem tudom már szó szerint), hogy nehéz volt a szülés, de nagyon megéri, mert az eredménye fantasztikus, és már szépülnek is az emlékek és jöhet a következő.
A kispapa üzeni nektek, hogy üdvözli a netes csajokat és visszadja immáron nekem a terepet.
Mára ennyi, megyek zuhanyozni és aludni, mert Bendegúz még éjjel biztos, hogy ébredni fog és kéri a ciciket!
Puszi
ruz