Új privát üzeneted érkezett!

Zsanci!
Úgy könnyűűűű! Kép
neet
neet

Lányok!
Valaki még annak idején írta, hogy van ismerőse, aki hordozókendőket készít! Mintha beszéltük is volna, hogy ha többen kérünk esetleg olcsóbb! Emlékszik valaki?

Van valakinek "sima" hordozója? Az is olyan nehéz, mint az autóshordozó?

Neet!
Akkor remélem Timinél is normális a tüsszögés!
Hát nem tudom, ezen már én is filóztam! A túlóvás biztos, hogy nem jó! Azt mondják könnyebben megkapnak betegségeket is, akiket nagyon óvnak mindentől! Én azthiszem hajlamos vagyok rá, de majd megpróbálom fokozatosan leépíteni a dolgot!
ildi76

Sziasztok!

Jucus, Zsanci,
en december vegen tettem le a jogsit, a Mazsola Tanodanal (Etele-Fehervari utca sarka). Az oktatom Engel Gyorgy volt, akirol csak jokat tudok irni: turelmes, kedves, egy hangos szava nem volt soha - pedig lehetett volna.Kép A 11. ker-ben oktat, hatrany lehet, hogy csak delutan fel ottol.

Rolam annyit, hogy aug. vegere varjuk elso gyermekunket, es termeszetesen en is Szt. Imreben fogok szulni.

Dori
18+6

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Most jöttem meg a lakógyűlésről, két és fél órát tartott, tiszta katasztrófa volt, ahogy ott osztották a semmitKép De a legdurvább az volt, hogy az összes nyugdíjas néni "rácuppant" a pocakomra, és ott örömködtek, hogy milyen jó, végre lesz egy kisgyerek a házban. Már előre félek a sok fogdosástól, majd ki kell találni valami praktikát ellene. Ja, és az még a sztorihoz tartozik, hogy 2 éve ők voltak a legnagyobb kerékkötői a liftnek (mind a fsz-en vagy az elsőn laknak), szóval miattuk cipelhetem most a kocsit a harmadikraKép

Ada,
köszi az esőköpenyes tippet, úgyis abban a boltban akarjuk megvenni a fürdőkádat, majd körülnézek,

Manóka

Kép
Kép
manoka11

sziasztok!
Dori!
Köszi az ötletet! És gratula a babához!!!
Manoka!
Mi a jövő héten megyünk lakógyűlésre.
Igor annyira sirt ma az udvaron (belül én is ennyire sirtam, miután egyik sem aludt egy percet sem ma) hogy lejött egy öreg néni a tizedikről, hogy mi a gáz a kölökkel, és hogy adjam neki oda, ő majd megfogja, mert az ő kezében megnyugszanak a gyerekek...Kép
na, ezek után menekültem haza, nagyon az udvaron hagyva a többi mama jóindulatára bizva....
Ildi!
A mi pici fiúnk is tüsszög a kezdetektől...én ezt nem a panelra, hanem a szt. imrére fogtam, uis a bátyus is itt nött fel, és ő SOHA nem tüsszögött! Egyébként Igor a kórházban kezdte a tüsszögést!!!
MA NAgYON DURVA NAPUNK VOLT!!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hello Lányok

Visszaolvasni még tényleg nem volt időm, én nem tudom mi van velem de non stop csinálok valamit.Pedig igazán nem panaszkodhatok, Dávidka nagyon rendes fiú, csak lehet hogy még én nem vagyok hozzászokva a strapához.
Neet

Te hogy csinálod, hogy mindenkinek tudsz írni, mindenkihez van jó tanácsod és még Eszti is egy boldog kiegyensúlyozott kislány csupa vigyorral az arcán.

Szóval most leírom szülésem történetét mert biztosan sokan már várjátok
Este 7-kor kezdődtek a fájások 10 percesek elég enyhék.A férjem elkezdte mérni, 3 tízperces fájás után 5 perces jött, egy kicsit berezeltem, hogy így felgyorsultak az események,de így maradt kb 10 óráig. Azután felhívtam a szülésznőm, azt mondta, ha 2 perces lesz induljunk el.
Kb negyedóra múlva 2 perces lett és egyre erősebb, így elindultunk a kórházba.
A szülésznőm annak rendje módja szerint előkészített, az ügyeletes doki megvizsgált, 1 újjnyira voltam tágulva.Ezután elfolyt a magzatvíz és ekkor elkezdődtek az komoly fájások. Ettől kezdve 1 percesekké váltak és iszonyú erősek voltak. Ezt így hajnal 4-ig húztam, és ekkor kértem fájdalomcsillapítót.A szülésznőm azt mondta, hogy EDA-t csak 2 újjnyira tágulás után kaphatok így még húztam fél óráig. Utána hívta a dokit, ő meg is érkezett 5 körül és beadta az EDA-t ami maga volt a megváltás az 1 perces fájások után. Ezután nem éreztem semmit és a tágulás is megindult végre így fél 8-kor már mondták,hogy mostmár szülni kéne és fél óra kitolási szakasz után 8 óra 5 perckor megszületett Dávidka. Ezennel szeretném megköszönni a férjemnek hogy mellettem volt és kiálltott a szülésznőnek (angolul), hogy adják már azt az EDA-t, az orvosomnak, Barna Istvánnak,és a szülésznőmnek, Ujvári Borinak hogy segítettek világra hozni az én édes kicsi babámat.
És köszönöm nektek a rengeteg jó tanácsot,ami lehetővé tette, hogy jól ellássam a kis mazsolámat, és magabiztosnak érezzem magam mindenben amit csinálok.
És köszönet a Szent Imrés cscsemősnövéreknek,különösen Hámoriné Magdikának, aki rengeteget segített a szopizás elsajátításában és sok minden másban.
Szóval itthon vagyunk, jól vagyunk és kezdjük behozni magunkat.
Ígérem,hogy megpróbálok többet írni,és chatelni veletek, előbb utóbb behozom magam és újra teljes járaton babanetezek
Addig is sok puszi mindenkinek
Meli
meli28

Meli,

még egyszer gratulálok, nagyon jó volt elolvasni a történetedet! Annak pedig külön örülök, hogy ennyire jó véleményt írsz mindenkiről, mert az utóbbi hetekben volt néhány kicsit nyugtalanító "visszajelzés" is.
Várjuk majd az első otthon töltött napokról is az élménybeszámolót!

Manóka (34)

Kép
Kép
manoka11

Íme egy kép az én kis Dávidkámról
MeliKép
meli28

Meli !
Gratula!!!
Erről jut eszembe, hogy nekem is volt két kedvenc csecsemősöm, ha a még nem szülteket velük hozza össze a sors, sztem meg lesznek elégedve: az egyik a Zsuzsi, a másik az Erika!! Csak nagyon jókat tudok Róluk mondani, főleg a Zsuzsiról, aki egy Angyal, és imádta a fiamat!!!! Külön sok-sok puszi Neki ezért!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Lányok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, történet majd később, mert igyekszem addig is aludni amíg Bendegúz alszik, még hamar fáradt vagyok, meg annyi dolgom van Kép Kép

Tegnap hazajöttünk, már nagyon vártam, mert bár én is elégedett voltam a kórházzal, de azért mégiscsak itthon jó a saját ágyikómban. Kép

Manó27 írta, hogy lehet, hogy engem látott Kép arra emlékszem, hogy a szülés után az IKEA szobában voltunk a 2 órás megfigyelésen és utána amikor kitoltak, hogy átköltöztessenek a gyerekágyra, akkor ott volt egy pár és gratuláltak, meg kérdezték, hogy az IKEA-ban szültem-e és én mondtam, hogy nem, meg valami ilyesmit mondtam, hogy jó túl lenni a szülésen...szóval ha Manó is így emlékszik, akkor az én voltam Kép

Nagyon köszönöm a gratulációkat! Kép Jól vagyunk a szülés nehéz volt, de így utólag már nem is. Kép
Majd megírom részletesen is.

A kórházban találkoztam Csibével és Broncoval is. Mindkettőjük babája nagyon szép! Kép

Mielőtt eljöttem kérdeztem Broncot, hogy mit üzen nektek és valami ilyesmit (nem tudom már szó szerint), hogy nehéz volt a szülés, de nagyon megéri, mert az eredménye fantasztikus, és már szépülnek is az emlékek és jöhet a következő. Kép Kép

A kispapa üzeni nektek, hogy üdvözli a netes csajokat és visszadja immáron nekem a terepet. Kép

Mára ennyi, megyek zuhanyozni és aludni, mert Bendegúz még éjjel biztos, hogy ébredni fog és kéri a ciciket! Kép

Puszi

ruz
ruzicsky

Meli!
Valszín az egyikből következik a másik. Ha azt veszem, h Eszti egy tök nyugis baba, semmi nyűgje, nem hasfájós, nem sírós, stb, akkor érthető, h én is kipihentebb vagyok meg minden. Ezáltal ha mégis nyafizik, könnyebben viselem, erre ő is könnyebben lenyugszik... persze az alap jó, enélkül nem menne. Meg van egy (ismét) munkanélküli férjem, aki rengeteget segít. Anyagilag sz..unk, mint a torkosborz, egyébként meg nem cserélnénk senkivel.
Szóval lehet irígyelni meg sajnálni is, de inkább az elsőt, ha lehet kérnem. Kép Próbálom a sunny meg bright side-ot lookingolni, és ez is segít. Na, meg a gének persze. Kép Köszi, amit írtál, jólesett.
Dávid édesen alszik a kis beharapott szájával. Kép

Manoka!
Éljenek a csipkedős nyanyák. Kép

Votiv!
Megint a munka??

Zsanci!
A mi napunk is elég fárasztó volt ma, (rámpa nélküli fővárosban jártunk, keltünk) Eszti ahhoz is álmos volt, h egyen, aztán persze ébredéskor kopogott a szeme meg könnyezett hangosan, jaj. De beájult 8 körül és azóta hang sincs, bár lassan fel fog kelni enni. Remélem, mert én is nagyon aludnék má...

Ruzi!
Üdv Papinkódnak. Kép
neet
neet

Mindenki!
ha még nem olvastátok, talán nem annyira OFF:
http://www.kepmas.hu/pluszlap.php?lap=cikk&rovat=szines&cikkid=112
neet
neet

Jó reggel Lányok,

tegnap nekem a babanet EGÉSZ nap azt írta ki, hogy szerverátállás miatt csak olvasható Kép Erre látom, hogy ti írni is tudtatok... engem NEM SZERET A BABANET Kép

Meli,
még egyszer gratulálok, Dávid szépséges, szép szülésed volt! Külön örülök, hogy a csecsemősökkel ilyen jó tapasztalataid voltak Kép

Ruz,
üdv, várjuk szülésed történetét Kép

Neet,
férj munka nélkül Kép nagyon sajnálom!!! De Eszti sokért kárpótol, nem? Kép Városban én még csak gyalogosan közlekedtem, de pl. az agyam eldobtam, amikor az ÚJONNAN épülő aluljáróban (ld. Körtér) CSAK lépcsők vannak, rámpa egy db. se, liftről nem is beszélve Kép És a középületekről ne is beszéljünk...

Ancsi,
ruhaméretek véletlenszerűségéről már mindent leírtak, néha azt hiszem, hogy a címkéket hozzásorsolják az egyes ruhákhoz. Én egy bejáratott, megfelelő méretű ruhadarabot szoktam magammal hurcolászni, és hozzánézem a kiszemelt áldozatot. Kép Egyébként a használt ruháknak az a nagy előnye, hogy már mind ki vannak mosva, és nem mennek össze 68-asról 45-ösre az első mosás után Kép ill. nem csinálnak mindenből más színűt sem.

Hú, most mennem kell, délután majd meging SOKAT olvashatok, szóval előre, termeljetek!!!! Kép

vera
kisün

Dora!

Engel György szakállas?

Jucus
20170114224602

Meli! Még egyszer gratulálok a Mazsolkátokhoz. Köszi a szüléstörténetet is, az elején azt hittem, hogy ügyeletesnél fogsz szülni Kép . Miért kellett kiáltani a szülésznőnek? Épp rossz volt a füle?

Ruzi! A kispapád nagyon jópofa, klassz lehet ilyen vicces pasival! Majd várom a szüléstörténetet!

Vera! Nekem az a szerverleállás üzit folyton feldobja, én se tudtam fél 1-ig írni, utána megpróbáltam, és ment.

Neet, ez egy tök jó link!

Ancsipancsi
aki ma félidős, bibibibibíííí
és megkezdi a második dimesztert Kép

ancsipancsi

Jucus,
nem az. Kb.38 eves, alacsony, pocakosKép.
Ja, es egy piros Opel Corsaval oktat.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet!
Ez nekem NAGYoN tetszett!!!
úgy érzem magam, mint egy HŐS!!! Kép
mindenkinek szép napot! ma jó idő van, remélem túléljük egymást!!! Ötkor keltem!
Zsána(30, de teste, mint a 40-eseké!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Neet: Nagyon jó ez a cikk Kép Hogyhogy ismét mnélküli a zurad? Nem jött be? Kép

Ruz, Meli: Üdv otthon! Legyen Nektek is olyan jó babátok, mint Eszti Kép (Szerintem minden anya álma)

Oxigen
31+2

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lányok!
Meli, gratulálok a lurkóhoz. Éééééééééééédes.

Pipocs!
Holnap lesz kendőtanfolyás, mert úgy tudom az oktatólány influenzás lett Kép
ada007

persze ez kérdés akart lenni
tanfolyás???????????
ada007

Ada: Pipocs helyett: Úgy olvastam, nem lesz, egy héttel később csak, ha az jó.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: nekem jó a 8-a is!!!!!!!!!
ada007

ILDI!!

Rég olvastalak benneteket, de látom, még mindig a harmadikról gyerek-lecipelés a gondod. Na itt van, ami nélkül én is nehezen mozdulnék ki két gyerekkel a másodikról:
KépKép
Nagyon könnyű hordozó, a mi babakocsinkhoz ez eleve tartozék volt, de lehet külön is kapni. Szerintem belefér más fajta kocsiba is, legfeljebb nem egyezik a két huzat színe, de ez a legkevesebb. Nézz el egy babaáruházba a kocsival együtt, próbáld bele, szerintem megér párezer forintot, hogy egy mozdulattal ki-meg berakhatod a gyereket. Az aljában van egy merevítő lap, amíg mózeskosárként használod, az tartja a babát, utána meg ki lehet venni, s sima kocsizsákként használni. Hogy tetszik?
Bendegúz tegnap túlesett a négy hónapos oltásokon, egész jól viselte, tök jó hangulata volt egész nap a megpróbáltatások ellenére is Kép
Üdv,
Kata
soosoo

Dori!

Akkor még nem láttam őt!Tényleg türelmes,és vállal bénáknak gyakorló órát valjon?Kép

Csajok!

Elfelejtettem beszerezni Panna születésnapján megjelent újságokat.Ha valakinek lenne otthon véletlenül febr.19-e,szombaton megjelent napilapja és nekem adná azt nagyon megköszönném!

Pusza:Jucus aki szintén egy HŐS
20170114224602

Neet!
Nekem is tetszik az írás!

Meli!
Gratulálok Dávidhoz!Nagyon aranyos!

Ruz!
Üdv itthon! Várjuk a történetet!

Soosoo!
Köszönöm az ötletet! A képet meg külön is! Utánajárok!

Ada,Oxi!
Akkor Ti vettetek hordozókendőt? És hol, mennyiért, ha szabad kérdeznem? Vagy majd a tanfolyáson kapjátok meg?

Ildi
ildi76

Szevasztok,

nekem is egész nap azt rta tegnap, hogy nem lehet társalogni, csak olvasni. de hát ha senki nem társaloghat, mit olvassak????

Úgyhogy ezt írtam tegnap:

Neet,
köszi. Mármint a bókot. Mármint hülye vagyok szerinted O)?

Képzeljétek, ma voltam dokinál, aszonta tök zárt a méhszájam, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem indulhat el bármikor a szülés. Hahaha-hihihi, hömpörö apor ündürixi! (találós kérdés fôleg angoltanároknak: melyik angol nyelvkönyvbôl idéztem?) Na jó, úgy tűnik, tényleg kezdek begolyózni. Mi lesz, ha megszülök?

Más érdekes nem történt.

Csak húz a hasam, meg nehéz, meg a fenének van még kedve 10 napig cipelni. Kép

Bori, majdnem39.
lakibori

Bori!
Cipeld csak, belül mégis könnyebb, most már tudom. Kép
A hahaha-hihihi-ről az jutott eszembe: egyszer egy királyfi, mit gondolt magában, hihihi-hahaha, mit gondolt magában... a könyvet nem tudom...
Már nem tudom, miért lennél hüj, úgyhogy nem is lehetsz az. Kép
Ja, és én még vas. is tökzárt voltam, és szerdán este elkezdtük a nyiladozást, de így tavasszal tán gyorsabban megy... Kép

A letűnt kor hősei naggggyon jó szöveg, ezért merészkedtem ide linkelni. Örülök, h nektek is tetszik. Kép

Jucus!
Ez mekkora ötlet!!! Akkor nekem meg hozzatok majd a talira dec.9.es lapokat! Köszi! (Jucus, nem baj, ha élek az ötlettel? Mondhatnám, ellopom??)

Oxigen!
Ezt azért ne kiabáljuk el, Eszti 2 napja elég sokat hangoskodik. Azt nem írom, hogy sír, mert könnye nem jön, és ahogy odamegyek, rámvigyorog, de eddig jobban elvolt egyedül.
A meló sajnos nem jött össze. Próba újra.

Kisün!
Hát, ennyit az uniós csatlakozás kötelezettségeiről. De most komolyan, miből állna leönteni egy adag cementet, ahol letoszhatnánk a kocsikat??
neet
neet

Bori!
Linda and the Greenies... vagy nem is tom mi volt a cime. Igaz, angol tanár lennék magam is, de én ebből tanultam...
Linda in Greenieland vagy vmi ilyesmi...
viszont tudom folytatni a dalt...vagyis nem...ilyesmi rémlik: we are little greenies and we...blabla bla..
a lényeg, a dallamát tudom!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Így szól?: blaa--laa-laaaa-blaah-blaaaahaha.. Kép Akkor én is tudom... Kép
(Egyébként fogalmam sincs.)
neet
neet

Neet!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jó a cikk.

Bori,
készen álltok mindennel a babóca fogadására? Próbáld megbeszélni vele, hogy lassan induljon el kifelé, olyan jó itt az idő úgyisKép

Manóka 34+1

Kép
Kép
manoka11

Neet!
Igen, ez az a dal!!! Akkor te is ismered??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Én új lány vagyok itt a fórumon és bavallom még soha nem voltam sehova bejelentkezve. Viszont legjobb barátnőm Manóka11 mesélte milyen klassz itt veletek és gondoltam én is bejelentkezem.
Nekem egyébként 29-én volt kislányom Lilla 7 hónapos. Tényleg van valakinek kb. ennyi idős babája?
Én a Dr. Kocsis Évánál szültem és Csizmadia Erika volt a választott szülésznőm. Hálás vagyok mindkettőjüknek, hogy 9 óra vajúdás ellenére bennem a szülés abszolút kellemes emlék maradt. Manóka11-en kívül szül/szült még valaki a Kocsis doktornőnél?
beat

Szia Beat!
Jó szórakozást itt! Kép
neet
neet

Szia! Kép

Remélem nem bánod meg, hogy "belerángattalak", de nagyon jó itt a csapatKép
A profilodba pedig gyorsan tegyél fel egy képet a Lilláról!

Greenolive fog még a Kocsis doktornőnél szülni, és ha jól emlékszem, neki is Erika a szülésznője.

Kép
Kép
manoka11

Beat,
szia!!!!Kép az én lányom, Dóri, jövő héten, 9-én lesz 7 hónapos, szóval majdnem egyidősek Lillával Kép Nektek már van fogatok? Nekünk még csak most jövöget, elég nyűgös néha a picilány.

Neet,
rámpa azért nincs, mert a főv. szerint a darwini elvnek kell érvényesülnie, tehát a gyengék dögöljenek meg... vagy marha izmosak leszünk Kép szóval tulképpen mi a magyar átlagintelligencia fejlesztőprogramjában veszünk részt Kép ügyesedünk-izmosodunk, könnyebben dobjuk le az úszógumi(ka)t, tehát még hálásak is lehetünk a rámpátlanságért Kép

letűnt kor hősei: JÓ SZÖVEG, köszi, neet, hogy megosztád velünk, ilyet bármikor! Hát igen, dagad a májam... aztán eszembe jut, hogy a középkorban pl. nem is biztos hogy ennyit megérek... de ők már szerencsére nem olvassák a fejünkre gyengeségünket Kép

Újságok: klassz ötlet, nekem sem jutott eszembe annak idején. Én majd jóféle borokból fogok 3-4 üveggel beszerezni, ha kijön a 2004-es év, és akkor jeles napokon (pl. 18. szülinap stb.) majd bontunk egy kis 04'-es évjáratú tokajit pl. De még mindig újságok: ha régebbire vágytok, akkor a Széchenyi-könyvtárnak van egy születésnapi szolgáltatása, megmondod a napot, ők meg összefénymásolnak neked az aznap megjelent újságokból: pl. apósom 1939. március 2-ai sajtótermékekből kapott válogatást Kép tökjó, sajnos egy embernél csak egyszer lehet elsütni.

vera
kisün

Kisün!

Széchényis újságos cucc már meg volt apa szülinapjára de azért az igazi újságok jobbak lennének nekem.
Bor:azt is szereztem be SOma évjáratából és minden más emlékkel együtt(az napi újságok ,kis cipő,csörgő...)egy dobozban vannak és a 18.szülinapján fogja megkapni.

Jucus
20170114224602

Jucus,
nagyon jó ez az időkapszula Kép hát persze hogy az eredeti újságok sokkal jobbak! Kép Sajnos mi már visszavittük reciklálni a mieinket Kép de kutakodok egy sort, hátha...

És mivel Neet hiányolta, íme: Dóri ül
Kép
kisün

Ada!

Köszi az infót. Nem is tudtam. Nincs nagyon iőm most jönni, és gondoltam mivel itt vagyok legjobban lemaradva az olvasásban, ma itt kezdem, erre ez a hír fogad.

Bocsi lányok, nem ennek a topiknak a témája, de azért leírom, hogy a másik topikon ahol vagyok, az egyik ikres kismami megszült 30+4-re.
1570 grammosak, és 44 cm-esek a kislurkók.
Ugy néz ki jól is vannak, de tüdőérlelőt kapnak.

Puszi mindenkinek, remélem jól vagytok.
Megpróbálok mielőbb visszaolvasni.Kép

Kép
Kép
pipocska

Kisün!
Én nem tudtam, hogy van ilyen szolgáltatás! Tök jó! Jó, hogy írtad!

Jucus!
Voltál kontrollon? Nekem ma végre sikerült eljutnom a rendelésre 1 hónap csúszással! Tömegnyomor volt ott is, a villamoson is, úgyhogy örülök, hogy hazaértem! Valahogy nagyon utálok már Timi nélkül mászkálni, olyan mintha az egyik részem otthon maradna!

Ancsi!
Babát nem vittem a kontrollra, nem is akartam, de van, aki elviszi!

Ildi
ildi76

Kisün!

Dóri zabálnivaló!Kép
ildi76

Ildi!
Én pl vittem Esztit, de könnyű nekem, papa furikáz minket ahova kell (és ahova a 19 éves autó elvisz... Kép), ma pl próbáltam cumisüvegből etetni, hogy szokja, mert holnap fogdoki, de nem kell neki a palackozott. Szóval semmi értelme fejnem, mert csak öntögetem ki. Ezekután már meg se próbálkozom a lefagyasztással.
És igazad van, tényleg olyan, mintha egy test(lélek)részem lenne, sőt, az is! Kép

Kisün!
Köszi a képet! Kép Édes nagyszemű!
És én elég messze vagyok a 20kilós nyápic kiscsajtól, (azaz erős vagyok és stbKép) de most mégis jó kis izomlázam lett az első komoly turnétól a városban. Na, majd holnap rádolgozunk. Kép
Ez az! Kismamákat a Tajgetoszra!
neet
neet

Kisün!
Gratulálok a tündéri Dórihoz nagyon szép és már milyen ügyesen ül egyedül.Kép Lilla is megül egy rövid ideig, de ő még eldől aztán. Igen, nálunk is beindult a fogzás téma. Alul kibújt az első kettő, de még csak pár mm-sek, viszont annál élesebbek. Ha beleharap az ujjamba, az rendesen fáj.Kép Szerencsére őt inkább nappal viseli meg a dolog és éjszaka alszik, mint a bunda. Persze azért nappal sem olyan vicces, ha kínlódik, de mi már többször bevetettük a Camomilla c30-as homeopátis szert, ami elég jónak bizonyult. Ti már próbáltátok ezt? Mesélj nálatok hogy megy az evés, Dóri mindenevő?

Te jártál a szülés előtt keddenként tornázni a kórházba?

Ildi76
Nem tudom neked mennyi idős a babád, de nekem is ugyan ez az érzésem, ha elmegyek otthonról Lilla nélkül. Egészen 3-4 hónapos koráig nem éreztem ezt igazán, azóta viszont egyre erősebb ez a feeling. Múltkor is alig vártam, hogy találkozzunk a csajokkal és egy jót dumáljunk közben pedig egész este baromi nagy hiányérzetem volt.
beat

Beat,
szerencsére éjszaka Dóci is alszik Kép homeopátiás szert még nem próbáltam, de azt hiszem, be fogom vetni.
Dóci mindenevő, még azt is megeszi, ami nem ízlik neki kifejezetten Kép spenótra vág egy fintort, aztán benyakal belőle 100g-ot Kép de sajnos saját példámból tudom, hogy ez valószínűleg el fog múlni előbb-utóbb Kép Ti hogy álltok evésileg?
Ülni még ő sem ül meg folyamatosan, előbb-utóbb eldől (olyan kép is van Kép), viszont ügyesen elkaptam a pillanatot, amikor még nem Kép
Igen, jártam tornázni, ha nem is végig, és nem is minden kedden... de olyan jól esett! Te jártál?

Mindenkinek kösz a bókokat Kép

vera
kisün

Kisün!

Dóri nagyon édes, és rengeteg haja van!!!

Kép
Kép
manoka11

Beat!
Üdv itt minálunk!Kép

Neet!
Timi sem komálja a cumisüveget! A héten pl el kellett mennem vérvételre (jó messzire Újpestre) és végig drukkoltam, hogy kibírja addig kaja nélkül, ugyanis úgy csinál mintha nem tudná hogyan kell a cumisüvegből szopizni, plusz fintorog rá! De mondjuk nagyon rászoktatni sem akarom, nehogy szopizavar legyen! Lehet, hogy valami csőrös itatót érdemes lenne majd kipróbálnunk! Bár lehet, hogy az sem működne!
ildi76

Neet!
Nagggyon tetszett az írás, rögtön el is küldtem pár jó barátnak!

Újság:
Nekünk Petra babakönyvébe van beragasztva az aznapi újságból az időjárásjelentés és a legjelentősebb kül-és belpolitikai történés Kép

Beat!
Üdv itt köztünk! Nem érdekel a tali? Most szerveződik, és énnekem kéne egy emilt dobni, ha jönnél!

És végül... ma voltunk dokinál, Kismaszat szépen fejlődik, minden teljesen oké vele, továbbra is nagyon Donát Kép a vérképem pedig csak azért nem tökéletes, mert icipicit alacsony a vasam, de hát ennyi belefér!

Ildi!
Te mikor voltál? Nekem most olyan pozitív élmény volt, mert összesen egy pár volt előttem, és közben sem érkeztek sokan Kép. És ennek megfelelően Balog doki is sztorizgatós jókedvében volt Kép

Bogárka (28)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok !

Ma is mászkálós napom volt : doki , védőnő , gyerekorvos ....

Beat !
Üdv . itt ! Nekem is pont ez lesz a párosítás és nagyon örülök , hogy jókat irtál ! Kép

Kisün ! Jó kép , hihetetlenül kék a szeme !

Kép
Kép
greenolive

Vera! ez a Dóri egy gyönyörűség!!! olyan édes! meg a kis tappancsai abban a rugiban!!! Kép

éjjel hasra fordultam véletlen és miután egy nagy lasztit éreztem a hasamban, gyors az oldalamra fordultam. szabályos labda volt!!!

20+1

ancsipancsi

Ancsipancsi!

Mi lehetet az?:-)))
manó27

A tegnapi vizsgálatnál beirta a doki , hogy PX 3 vagy vmi ilyesmi ( nem tudom kivenni rendesen...) , idáig PX 4 volt . Mi lehet ez ? Ha eléri az 1-et vagy a 0-át action lesz ? Kép
38+3

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?