Greenolive,
TAJ késik, de nem múlik
postázzák... és itt a kulcsszó a POSTA. Nekünk Dóci 8-9 hetes korában jött meg, de addigra már rég itt lapult a zsebünkben még egy, amiért a párom bement, és elmondása szerint összesen 15 percig tartott az egész, várakozással egyben
Úszógumi nekem sem kellett, de mint mondám, én dokim tud vágni-varrni jól
Ancsi,
szívdogogásom nekem is volt (sőt most is van, mivel még élek
)... a pulzusom meg két héten át 100-110 között mozgott, aztán elmúlt. Kb. ilyen idős terhes lehettem, mint te. De sosem lépte át a kritikus határt, a vérnyomásom pedig stabilan 100/60 volt végig. Valőszínűleg a szervezetem állt át a több vér mozgatására.
Viszont ezekre a dolgokra ODA KELL FIGYELNI, és bocs, ha sokadszorra mondom, de ha BÁRMI gondod-kérdésed van, hívd a dokit, ezért van, nem fog elhajtani, vagy megnyugtat, vagy elküld vizsgálatra!
Neet,
megrökönyödve látom, hogy Eszti - aki fantasztikusgyönyörűszépségesaranyos és persze zseniális is - haja még mindig barna... hol vannak a színek, most hogy itt a tavasz???
Egyébként is valld be, hogy a ruhák újbóli beszerzésének öröme lebeg a szemed előtt, amikor kinálgatod
Hány centi most Eszti?
Ne nézz hülyének, de én jelenleg komolyan szurkolok, hogy végre megjöjjön, és nekiállhassunk a következő projektnek
Dóci ma elment OBI-ba és vett kerítést
annyira kifáradt bele, hogy utána 3 órát aludt
vera