Sziasztok!
Ma délelőtt megejtettük Bence első homokozását
Merthogy eddig a közelében sem ment, nehogy véletlenül koszos legyen a keze
De ma beleült a homokozóba, bár kézzel még mindgi nem nyúl a homokhoz, de lapáttal annál inkább! És bár nem a vödörbe lapátolt, hanem a lábait temette be, azért jó volt
Senkihez nem szólt, csak bőszen lapátolta a homokot a cipőjére és a farmerjára. Van még mit javítanunk a technikán
Aztán hazajönni nem igazán akart, mikor elpakoltam a homokozó felszerelést akkor elkezdett sírni hogy tettyíktettyík, vagyis adjam vissza neki és csüccs a homokba
De én nyertem és nagy nehezen beleültettem a kocsiba, bár elég égő volt. Tudom hogy más is ezt csinálja, meg lesz még rosszabb is, de olyan ciki volt ott győzködni a többi anyuka előtt hogy ebédelni kell menni. De majd hozzászokunk mindketten
Egyébként most hogy írjátok a hisztit, nálunk ilyen földreborulós nincsen, valószínűleg mi még előtte állunk. Úgyhogy annyira nem is rossz a helyzetem
mert Bence "csak" kiabál mint Lizi, és műkönnyeket hullat úgy fél percig. Nála a düh inkább rúgdosásban és csapkodásban nyilvánul meg, ami szintén nagyon rossz tud lenni.
Mi is megbeszéltük a férjemmel egy ideje hogy nyáron indulhat a kistesó projekt, de most már oda jutottunk hogy mégis várunk... Most kezdődik a neheze Bencével és gondolom lesznek még nehezebb napjaink... Segítségem nincsen, így azt hiszem még nem merek bevállalni egy terhességet
Viszont ha Bence betölti a 3 évet és nem leszek terhes akkor vissza kéne mennem dolgozni amit nem nagyon szeretnék. Max. maradok még egy évet itthon vele és csak 4 évesen megy oviba, ahogy eredetileg terveztük és majd akkor vállaljuk az újabb babát. Elég nehéz ez, ne mtudom mi legyen.
Cory!
Miért van eleged az ovikeresésből? Én annyira nem vagyok ebben képben, nem is tudom mi lesz ha majd nekünk kell már ezen gondolkodni.
Edit!
Szerintem tényleg szeretetből harapnak! Legalábbis Bence tuti
Csak úgy csillog a szeme közben és ölelget úgy próbál harapni. De egyre ritkábban jut eszébe szerencsére.
Holnap mész dokihoz? Kíváncsi vagyok
Mármint hogy mi újság?
Nekünk a holnap nem jó állatkertezni, mert 10re megyünk útlevelet csináltatni és nem tudom utána hogy alakul a napunk. Illetve olyan fél11-11 körül lenne jó, addigra biztos odaérnénk, de gondolom az Neked még korán van a doki miatt.
Marcsi!
Akkor rám még irigykedhetsz
Bence szépen sétál mellettem, sőt még a kezemet is fogja ha kérem
Viszont én meg azt szeretném ha már motorozna, őt meg még az nem érdekli. Vagy ne várjam annyira?
Bevásárolni viszont csakis babakocsival megyünk, éppen az általad leírtak miatt
Nem tud elszaladni és muszáj arra menni amerre én akarom.
Barbi!
Nagyon cuki Ádám ebben a csini locsolkodós cuccban
Az a mese nálunk nincs szerintem, vagyis én még nem hallottam róla. Nálunk Noddy a menő
Na meg a számítógép is az lenne, ha hagynám...
Amúgy bírom még idegekkel, köszi, mert mint fentebb írtam lesz ez még rosszabb is. De Te bírod idegekkel?? Azért Te pocakos is vagy és emlékeim szerint én akkor elég hamar el tudtam keseredni mindenen. Nincsenek ilyen hangulatváltozásaid?
Panu!
Depi
Remélem most hogy jön az egyre jobb idő, neked is jobb kedved lesz! Örülj neki hogy ilyen kis örökmozgó lányod van
És vígasztaljon az a tudat hogy más gyerek is nyávog
Az enyém mindenképp
Na megyek, mert most hogy ebédeltünk (Bence szavaival volt puka, zsiz és pájizsi
), lefordítva krumplileves, rántott párizsi rizzsel
A gyermekem be is aludt, végre én meg olvasgathatok egy picit nyugiban
Sziasztok,
Vera