Új privát üzeneted érkezett!

es bemeni is nehez, nagy a forgalom, taxival kell, es draga is, de ez van
itt szep kert jo levego, ott bent a nagy elet, de kisbabaval jobb ez szerintem

Kép
babarozsa

Jucuskám, hát nézz ki magadnak egy pasit, aki az oktató irodák elől indul, és intsd le Kép)))). Ha tudok vmi ismerőst, megadom az elérhetőségét. Asszem a tesóm - mikor már 3x meghúzták - új oktatót keresett maszekon, szerintem megszerzem tőle neked a számát. Asszem ez mazsola tanoda, de lényegében tök mindegy, mert úgyis odamegy a házatokhoz.

ancsipancsi

Hú, megint mennyi minden...

Gratuláció a kispapának a hírért, és persze Bronco mamának és babának egyaránt!!!

Jucus!
Igen, ezért (is) vagyunk. Kép

Kisün, Lakibori!
Dehogyisnem tervezünk öcsit/hugit! (2 hete olyan tüneteket sikerült produkálni, hogy vettem egy tesztet is!!!!!! De semmi...) viszont ha ember tervez,és végez is, akkor nem most még, csak pár év (??) múlva, addig meg nem tudom hova tenni ezt a sok kis cuccot, párat meg úgyis elteszek emlékbe. Szóval jut is, marad is.
Ja, és Eszter a 32.héten volt 1900 grammra saccolva, és a 41.jött ki 3470-nel, ha ez mond neked valamit....

Manó!
Hát pedig én úgy gondoltam, hogy CSAK annak adok, aki viszonozza... Kép (Ez csak vicc volt ám!)
Én úgy tudom, h csak 1 ember lehet veled bent a szülésnél. (Egyik ea-on mondták)

Zsanci!
Nem mondom, hogy értem, amit a cumiról írsz. Kép

Ada!
Sztem a 35.hét pont ideális a pakoljunk-be-mostmár-mindent-re. Kép
neet
neet

Itt egy példa a cumi helyes használatrára: kézben, kapaszkodni de jó. Kép
Húsvét Balázs unokatesóval, aki lassan 8 hós lesz:
(Na, ki kicsoda?)
neetKép
neet

Neet!
én sem értem ám igazán...a cumiról...szóval, nem is lényeg!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet, de édes babák! Azért Eszti felismerhető ám Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Nagyon jó ötlet ez a ruhadolog, bár én sem tudok adni (még), de ha Neetéknél mégis előbb jön a következő baba, akkor visszacseréljük Kép

Bronco: Gratula nektek is!

Manó: Csak egy családtagot engednek be, én is megkérdeztem a dokimat.

Baba: Üdv a messzi távolban Kép

Lányok: Oooooooooooooooooooooooooolyan szép idő van, ugye most már így marad? Eddig az udvaron tettem-vettem, simogató a levegő, RékaViki is nagyon élvezte. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Neet!

Látom szoktatod a leányzot a pasikhoz:-)))
Hát most elszomorodtam, szóval csak 1 ember lehet bent?!
és ha én nem megyek be akkor kettő nem?:-))))

na jó nem poénkodom..
manó27

Neet!
Édesek a kölkök így együtt is; Eszti azonban világosan felismerhető a hírös punk frizuráról Kép

Délután ki jön? Green? Manók?

Jucus!
Férjecske most tanul vezetni, igaz itt a Nagyvárad tér környékén van az oktató, de ha beválik, akkor szólok, oké?
ada007

Ada!

Én megyek tornára meg előadásra!
Éppen kérdezni akartam,hogy ki jön?
Mibe leszel?
Én a szokásos piros mellegítőalsó és ha lehet középtájon szeretek lenni az oszlopok mellett.

Bogárka? Manoka?
Greent már nem is merem kérdeni!
manó27

Manó: Én is megyek, de csak előadásra, ha fel bírok kelni Kép Hátha megint szüléselőadás lesz KépKép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen!

Hogyan ismerlek meg?
manó27

Úúúú gyerekek, volt egy szívritmus zavarom, kb. 5 összevissza bazi nagyot ütött a szívem, azt hittem ott halok meg rögvest.

ancsipancsi

ha mentek tornára, akkor ti már tudjátok, hogy milyen utána az előadás. mondjátok már el légyszi Kép
érdemes ma erre a pszichológiára menni? amúgy érdekel a pszichológia, csak nem pont a terhességé Kép

ancsipancsi

Hahó!
Megyek én is tornára! Kép
Manó!
Majd bemutatom Oxit, ha már ott lesz a torna végén!
De most megyek is, mert addig még sok dógom van...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok

Hát nekem nem sok időm van jönni és visszaolvasni sem tudtam mindent. Marcell még mindig sokat szopizik,és a hasfájás is gyötri,de jól van. Kérdés nektek a TB kártyát úgy küldték ki v bementetek érte? Sokat kell várni a teve utcába? Nekünk még mindig nem küldték meg pedig már 6 hetesek vagyunk. A kórházban azt mondták h kiküldik 3 héten belül,de még semmi. Szerintetek normális h összevissza vérezgetek? Múlt héten megjött(elég korán szülés után) tegnap nem volt semmi és ma megint. Jövő héten megyek 6 hetes kontrollra a dokimhoz. Ugye az nem gond h nem pont 6 hetesen megyek? Na jó több kérdésem nincsen. Nem tudom h hogyan kell ide képet feltenni,de akit érdekel itt a babaneten vargalaura:vargaju néven van a gyermekeimről kép.

sziasztok juji
juji

Ancsi,

én voltam ezen az elôadáson, nincs teletömve pszichológiával, inkább csak elmondja, mik a szülés fázisai, meg hogy hogy megy ez náluk. Valamint az elôadó Bálint Mihály, úgyhogy ha nála fogsz szülni, szerintem mindenképpen el kéne menned, hogy ne a szülésnél lásd elôször. Valamint mindig lehet mindenfélét kérdezni, ami szintén elég jó szerintem.

Green,
én 3 hete voltam utoljára, 35 hetesen, és akkor 2500-ra mondták. Szóval gondolom 3000 körül lehet most.

Jaj, de jó, hogy így dícséri mindenki a Kecskeméti Verát, én is nála fogok szülni. nekem is nagyon szimpi.

Ja, és cumi miatt szerintem ne aggódjatok, én is tartottam magam 2 hónapig, aztán az idegösszeomlás szélén betoltam a szájába, és persze aludt 5 perc m?lva. Majd 8 hónaposan kiköpte, és onnantól úgy nézett rám, mint akink elment az esze (mármint nekem), ha újra próbálkoztam vele (mármint cumival).

Neet, simán látszik, ki a punk-csaj. AZ idô pedig villámgyorsan elröpül. Alig teszed el a kisruhákat, máris újból elô kell venni ôket... Pedig nálunk több, mint 2 év lesz a két kishapsi között.

Baba,
hát igen, a kert sokkal jobb babával. Hogy bírta az utazást amúgy?

Bori, 38, trillili-trallala
lakibori

Zsancikant!

Nem az Andi tartotta a tornát , így nem tudtam átadni .

Ada , Manó !
Már voltam de. tornán , Manókával . Mi az hogy nem is mered kérdezni , még jövő héten is megyek , hacsaknem szülök Kép

Neet !
Esztit azért felismertem ! Kép

Baba ! Szerintem is jobb , mintha a belvárosban laknátok .

Uszógumit mennyire használtatok szülés után ? Hihetetlen de az egész Corában nincs Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!
Felülmúltál nem gondoltam volna, hogy még bevállalsz egy tornát!:-)))
Itt látják az aktív kismamát!

Büszkék vagyunk rád!
manó27

Nekem jobb ha mászkálok , mintha itthon punnyadnék . Még a Corát is bejártam . Kéne vennem esküvőre ajándékot , szombaton lesz , elvileg megyünk Kép Csak azt nem tudom mibe fogom magam beletuszkolni Kép

Kép
Kép
greenolive

Bronco! GRATULA

És nagyon édes a Ruz bébi Képmeglepő módon szép. Mi előre szóltunk mindenkinek, hogy ne számítsanak ilyen korai akcióra -nem tudni, milyen képet vág majd az uraság a világra.

A cumiztatásról azt hallottam, hogy néha jobb, mintha nincs, mert megnyugtatja a babát, és nincs az a veszély, hogy állandóan túleszi magát, mert cicin csüng. Legalább is a nővéremnél ez volt, már a kórházban annyira szopizásfüggő volt a baba, hogy túlette magát, és fájt a pocakja. Azt mondta, neki jól jött volna a cumi.

duo 36
duopack

Neet!
Eszti csodaszép!!!!
Green!
Én pl. nem használtam úszógumit, de láttam, hogy soka anyuka azzal járt-kelt! Hogy hol lehet kapni ilyenkor???
Juji!
Nekünk kb. 1,5 hete küldték ki a kártyát, nem kell bemenni érte, csak ha sürgős! Ott pedig asszem soron kivül megcsinálják.
A vézés össze-vissza pedig normális!! Én direkt rákérdeztem, mert nekem is össze vissza volt...azaz nem volt...azaz hol volt, hol nem volt. Én kb. 5 hete szültem, most már 1 hete SEMMi nincs, de szülés után 4 nappal már szinte semmi nem volt, és akkor volt, hogy néhány nap után jött vmi, utána napokig megint semmi. Aztán megint vmi (jó sok) utána meg ismét semmi...
Ki igazodik ki Természet Anyánkon????
Jucus!
Nekem is szükségem lenne egy oktatórs, ski újra tanit! azaz bátorságot önt belém...én ui. nem Pesten tanultam vezetni, ezért eléggé parás vagyok az utakon, főleg, ha 2 sávot kell váltanom egyszerre...én ilyenre használnám az oktatót. egész nap a budaörsi úton váltogatnék sávokat...a végén talán nem fognám már be a szemem, és nem sikitoznék ilyen manővereknél!!! ;)))

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Aki bújt aki nem én megyek!
tornára....
manó27

Énis nemsokára indulok tornázni, a középső oszlopoknál fekete adidas gatyóban és maratonos pólóban leszek

Green!
Akkor nem is kereslek Benneteket Kép mer' megcsaltatok Kép
Mindenesetre én is szanaszéjjel járkáltam a várost és úszógumit még nem találtam...szóval írd meg ha találsz...én is veszek ha találok, max. beviszem neked a gyermekágyra, mit szólsz????

Na, leoltom a gázt a krumplileves alatt aztán én is indulandusz tornázni.
ada007

Ada !
Azt hiszem jövő héten is de. fogok menni . Du. már lustább vagyok hozzá !

Viszont , holnap igyekszem reggel odaérni a relaxra . Kiprobálom .

Kép
Kép
greenolive

Tudom hogy már sokszor volt róla szó , hogy szülés után miket kell intézni , most mégis kérdeznék .
Szóval szülés után kell szólni a :
-háziorvosnak ( táppénz leállítása miatt )
-védőnőnek , gyerekorvosnak
-munkahelyemnek .

Ezekről tudok . Az anyakönyvit intézi a kórház, ugye ? És a TB kártyát ?
Ha ezek megvannak le kell adni a munkahelyemen ugye ? Ez kb. mennyi idő ?

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Eszti haja most nem is volt annyira punkjos, de azért jóvan! Kép

Green!
A TBről (TAJra gondolsz, ugye?)a Teve utca gondoskodik, a H értesíti őket, vagy kipostázzák (pár hét) vagy bemegy érte papa. Ha megvan a TAJ a gyereknek, akkor érdemes mindent elintézni (egyszeri anyasági segély, családi pótlék, TGYES intézése), mert anélkül nincs semmi. Ha a munkahelyed intézi, jó neked, ha nem, akkor biza utána kell menni mindennek.

Bori!
Teccik a stílusod, mármint a tied, mármint amit írsz. Kép
A kisruhákat meg tényleg nem tudom hova tenni pirinyó házikónkban...vagyis most még csak-csak, de gyűlnek rendesen, és mire eljön a kisöcsi/hugi, félek, h betemet minket a feles cucc. Mármint a fölös. A felest majd csak szopi után... Kép

Úszógumi? Nekem maradt némi beépített, de már múlik... vagy a gátseb miatt gondoljátok? Ülni rajta? Vagy mire kell?
neet
neet

Greenolive,
TAJ késik, de nem múlik Kép postázzák... és itt a kulcsszó a POSTA. Nekünk Dóci 8-9 hetes korában jött meg, de addigra már rég itt lapult a zsebünkben még egy, amiért a párom bement, és elmondása szerint összesen 15 percig tartott az egész, várakozással egyben Kép
Úszógumi nekem sem kellett, de mint mondám, én dokim tud vágni-varrni jól Kép

Ancsi,
szívdogogásom nekem is volt (sőt most is van, mivel még élek Kép)... a pulzusom meg két héten át 100-110 között mozgott, aztán elmúlt. Kb. ilyen idős terhes lehettem, mint te. De sosem lépte át a kritikus határt, a vérnyomásom pedig stabilan 100/60 volt végig. Valőszínűleg a szervezetem állt át a több vér mozgatására.
Viszont ezekre a dolgokra ODA KELL FIGYELNI, és bocs, ha sokadszorra mondom, de ha BÁRMI gondod-kérdésed van, hívd a dokit, ezért van, nem fog elhajtani, vagy megnyugtat, vagy elküld vizsgálatra! Kép

Neet,
megrökönyödve látom, hogy Eszti - aki fantasztikusgyönyörűszépségesaranyos és persze zseniális is - haja még mindig barna... hol vannak a színek, most hogy itt a tavasz??? Kép Egyébként is valld be, hogy a ruhák újbóli beszerzésének öröme lebeg a szemed előtt, amikor kinálgatod Kép Hány centi most Eszti?
Ne nézz hülyének, de én jelenleg komolyan szurkolok, hogy végre megjöjjön, és nekiállhassunk a következő projektnek Kép

Dóci ma elment OBI-ba és vett kerítést Kép annyira kifáradt bele, hogy utána 3 órát aludt Kép

vera
kisün

Ada!

Ok,várom majd!

Juji!

Én elzavartam a zapát a Tevébe és mondták,hogy már postán a tAJ,de adtak egy igazolást a számról,hogy lehessen intézni a dolgokat.10perc várakozás volt .Ja és másnap megjött postával a Taj-kártya.

Zsanci!

Feladok egy hírdetést,hogy:Két parázos nőihölgy közös használatra keresi álmai gépkocsioktatóját.Magas óradíj jeligére.Jó lesz így?Kép

Ildi!

Voltál már 6 hetes kontrollon?És előtte kértél időpontot vagy csak odamásztál és soronkívüliség volt?Nekem is kéne mennem a jövőhéten.

Pusza:Jucus
20170114224602

Ada!
Ott voltunk Manóval, pont a középső oszlopok között, néztünk is szét, hogy vajon itt vagy-e, de már egyikünk sem olvasta a "miben leszel" üzenetedet. Na, majd legközelebb!

Zsanci!
Átadtam az Andinak, az üzenetet, nagyon-nagyon örült, és sok-sok puszit küld Nektek! Kép

Bogárka (28)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Köszi szépen! Kép
Jucus!
tökéletes!!!várom a jelentkezőket!!
és dokihoz csak odamész, és soron kivűl beslattyogsz!!! sőt, kizavarod azt, aki épp bent van!!!! ez igy működik!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bori,
szerencsere vegig aludt, de nem csak a repulouton, hanem otthontol otthonig, nagyon jol birta...
amikor leallt a gep akkor kezdett sirni, de atvertem egy kicsit es hintaztattam akengurubanKép
utana jo volt

most sajna rossz ido van egy kicsit...de meg igy is szep

ma voltunk egy boltban, csak jatekok vannak, kicsit messze tolunk, de ott tudtam venni pelenkazo matracot
mar azt hittem sosem lesz
mindenunk rozsaszin...Kép
sose hittem volna, hogy ilyen rozsaszin maniam lesz

Kép
babarozsa

hat igen itt, vagy a belvarosban laksz, es van minden, es budos is, vagy szep helyen es messze
de ha van autod akkor jo (nekunk nincs)

Kép
babarozsa

Neet !
Igen köszi TAJ-ra gondoltam . Igen szerencsére intézi a mh. csak oda is el kell juttatni a cuccosokat !
Köszi mindenkinek !

Kép
Kép
greenolive

Jucus!
Holnap akarok menni a 6 hetes konrollra, ha összejön! Kicsit elhúztam 10 hetesre! Előtte felhívom a magánrendelőt, hogy van-e a doki, nincs -e szülésnél és úgy megyek! Soronkívül beengednek!

Aki jár baba-mama tornára!
A szoptatást hogy oldjátok meg? Mennyi idős babával lehet menni? Hogy viszitek el a babát odáig?(Lehet, hogy vennem kell majd egy hordozókendőt, hogy közlekedni tudjunk!)

Ildi
ildi76

Bogár!

Az óra vége után a névsorolvasásnál fogtam gyanút, hogy ti vagytok azok ott az oszlop között, de akkor már nagyon kellett pislantani, és mire visszaértem...köd inkább utánatok volt Kép

Ugye egyikőtök viszonylag magasabbm piros naciban és piros pötyis felsőben, másik pedig kicsit alacsonyabb és kék alsóban volt, ugye, ugye????

Green:
Várunk szeretettel a szerdai hipnócsopiban....
Kíváncsi vagyok, mit szólasz majd hozzá

Jóccakát lánykák.
ada007

Kisün!
Ami a színeket illeti, be kell szerezni egy lila sprét meg esetleg egy ződet is... Kép
Egybként igazad van,(köszi) Eszti az, amit leírtál. Kép Persze csak elfogulatlanul....
Nem nézlek hülyének, sőt, teljesen megértelek. Vagy ha hülye vagy, akkor én is. Kép
Esztit 67nek mérték a múltkori oltáson (lassan 3 hete) tehát most olyan 70es lehet.

Többi cseperedőről mikor láthatunk képet???
neet
neet

sziasztok!
mindenki jól van??? hol vagytok?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bronco!

GRATULA!!!

Én csak bekukkantottam, most megyek ebédelni, mert kilyukad a hasam az éhségtől.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Természetesen ma sem jutottam el a 6 hetes kontrollra! Timi hajnali 4-kor aludt el! Már teljesen ki vagyok purcanva! Hajnalban már fejgörcsöm volt a fáradtságtól meg szédelegtem! Szerintem már nem húzom sokáig!Kép
Csak abban reménykedem, hogy 2 hét múlva elmúlik a hasfájós időszak! Azt mondják 3 hónapos korig tart! De olyan édes! Látszik, hogy nagyon görcsöl a hasa, de ha észreveszi, hogy ott vagyok és ránézek, akkor rámnevet egy pillanatra! Ilyenkor úgy el tudok érzékenyülni!

Egyébként, a Ti babáitok szoktak tüsszögni? Mert Timi születése óta nagyon sokat tüsszög, szinte fél óránként, óránként, pedig nem náthás! Lehet, hogy a panel az oka?

Még egy kérdés!
Aki használt már hordozókendőt! Mennyire nehéz beletenni a babát? Tegnap lementünk sétálni! Még mindig azzal szenvedek, hogy hogyan vigyem le Timit a babakocsiig a harmadikról! Kipróbáltam az autós hordozót, de majd össze tojtam magam mire levittem meg felhoztam benne! A babakocsival meg kész művészet itt a környéken lejutni a járdaszegélyekről, olyan magasak! Hol agyrázkódást kap a gyerek, hol meg fejenáll a kocsiban!
ildi76

Ada!
Igen, igen! Manó volt a magas piros, én a kicsi kék Kép
Hát, sajnálom, hogy nem jött össze, de talán még jösz majd, nem?

Lányok!
Küldjetek mélt, ha jönnétek a talira, plíz!
Csak azért, mert utána köremilben egyeztetnénk a helyszínt és az időpontot, és ezt egyszerűbb úgy megírnom, hogy a címlistámban rákattintok a nevekre, minthogy innen a profilokból másolgatom be a címeket. Szóval nem kell semmit írni, csak, annyit, hogy "tali", és akkor már megvan a címetek! Köszönöm!!!

Bogárka (28)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lakibori!
Úgy tervezem, hogy nyáron egy-két terhes gondozásra a Bálint Mihályhoz megyek, a dokim is javasolta, hogy ismerjem meg.

Én tök lemaradtam, nem tudtam, hogy Babarózsa már Konstantinápolyban van Kép

Zsanci, azért nem volt itt senki, mert cca délig egyáltalán nem működött a Babanet. amúgy én is detto ilyenre használnám az ótó oktatót. Életemben 2x mentem ki a budaörsin, de folyton fosok, hogy elsodor a forgalom. Sztem ha betartanák a sebességet, akkor nem lenne baj, de én még nem tudom felmérni, hogy a sokkal száguldozók között mikor lehet és mikor nem lehet sávot váltani.

Vera! Azért nem intézkedtem doki ügyben, mert azonnal elmúlt. Tudod, régen a stressztől volt némi ritmuszavarom, de nem ám ilyen. Az olyan volt, hogy kettőt félrevert, és kész. De most kb. 5-8 mp-ig összevissza bazi nagyokat ütögetett. Hogy őszinte legyek, megelőzte valami kis … nem is tudom mi, majd legközelebb jobban figyelek. Remélem a babócám nem vett észre semmit belőle Kép

Ildi! A kontrollra babával mégy?

Neet, Vera! A méretet akkor a centi alapján kell nézni? Erre nem is gondoltam Kép Ha veszek egy 60-as rucit, akkor 60 centis kőcre jó? Kíváncsi leszek olyan dundus lesz-e a gyerekem, mint az anyja.

Reméljük a legjobbakat. ;-)

Ancsipancsi
mingyáhúsz

ancsipancsi

Ancsi!
Ezen én is elgondolkoztam (centi és méret a lényeg? Kép), de van olyan 56os ami jó még rá, és olyan 74es, ami éppen nem kicsi... szóval jól vannak számozva, pedig nem is kínai....

Ildi!
Eszter is sokat tüsszög, de még többet csuklik. Elvileg egy párologtató nem árt, ha van, de kertesházban nem vacakolok vele, szokja meg. Ha nem, jön az ostor... Kép
Ellenben, mintha mostanság kevesebbet tüsszögne... de ha jól megnézed, az orrocskákban található ez-az, por, szösz, stb. Azt tüsszögik ki, de ez természetes, remélem, emiatt nem lesz allergiás, ezért sem akarom túlzásba vinni az óvást, minél előbb megszokja a légkört, annál jobb. Szerintem. Vagy nagy hülyeséget mondok most ezzel? A mi anyáinknak sem volt.......... és én nem is lettem allergiás. A tesóim viszont, ajjajajaj. Szóval ebből sem leht kiindulni, de ezen már meg sem lepődöm.

Ildi, még annyit az autóshordozóról, hogy a múltkor lerobbant a kocsi az Andrássy-n (ezt írtam már?? vagy akkor voltam depis? Kép ) és onnan cűgöltem haza Esztit benne, troli, kismetró, vili, volánbusz......szóval megértem a problémádat.
Ma viszont ugyanezt megtettük babakocsival, és tök jó volt, annyira kiütötte magát, és olyan koszos lett a kis arca!! HOL VANNAK A RÁMPÁK, HÉ UNIÓ! A kisföldalattiba lejutni....
neet, az erősödő-kismama
neet

Ancsi!

A méret elvileg a centi, de nekem van olyan 56-os bodym, ami minimum 80-asnak néz ki... és az sem kínai, szóval össze-vissza vannak számozva.

Lányok, akinek nagyobbacska gyerkőce van: 2 éves kiscsajra hol vegyek esőköpenyt és milyet? A keresztlányunknak kéne a szülinapjára.

Du. lakógyűlésre kell mennem, adjatok tippeket, hogy éljem túl a sok okoskodó nyugdíjas között?

Manóka 34

Kép
Kép
manoka11

Neet! az ostort hol veszed? majd nekem iskéne! Kép

ancsipancsi

Manó
Mária Babadiszkont a Visegrádi úton, bebibolt.hu asszem.Ott nagyon sokfélét láttam nagyobbacska méretben.
ada007

Manóka! ha addig Neet válaszol, és lesz időd, akkor szerezz te is egy ostort.

ancsipancsi

Ancsi!
Asszem írok Indianának, ha már nem kell neki a sajátja... Kép Vagy valami extrém bababoltban. Kép
neet
neet

Köszönöm a méleket! Kép

Bogárka (28)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!
nálunk nics szükség ostorra!ha gond van, csak ráuszitom a bátyját, hogy "mennyé, puszild meg!!!" és máris behúzza fülit-farkát!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?