Sziasztok!
Most van időm a heti bejelentkezésre, mert Bercike a papival elment locsolni...Tegnap amúgy Húsvétkor aktuálsan egész nap Nyuszipofát vágott, le is fényképeztük, nagyon vicces.
Ildi, Zsanci!
Baba-mama torna kedd csüt 10 óra a Kondorosi úti uszoda mögötti tornacsarnokban. 10 alkalom 6000 Ft, 2 hónapig kell lejárni. Sokan vagyunk, mi már több mint 1 éve járunk. Először mama majd együtt tornázás van.
Ancsi!
3 Bálint van:Sándor, Balázs a fia és Sándor testvére Misi-ez úgy hangzik mint egy matek feladat azt ált.isk-ból.Nagyon jófejek mindhárman,Mihálynál szült a legjobb barátnőm és a mai napig Győrből is ide jár hozzá. Jó ajánló?
Bronco!
Nekemvolt olyan, hogy túlhordott pocakkal én adtam át a helyet a kengurús mamának...nem volt elég feltűnő a görögdinnye.
Bogárka 75!
Mi is jönnénk a talira!Sz.v p de illetve bármely du jó kb 4-től, pénteket kivéve.
Proone!
Gratula a két csíkhoz!
Nálunk sajnos csak 1 csík lett
, még bizakodok, mert még nem jött meg és Bercike is 18 nappal a menstruáció szerinti időpont után született meg(ott 2 hét késés után csináltam először tesztet, biztos ami biztos)
Tud valaki babakocsi szervíz címet?Eltörött a Pierre Cardin kereke...
Neet!
Bp-en is hasonló a járda helyzet és itt még az úttesten is forgalom van. Már gondoltam arra, hogy kedves kis feliratokat gyártok szépen kérve az "emberibb Parkolást" és kiteszem a szélvédőkre.
Duopack!
Ne izgulj, a babád még kb 1 kg-ot is hízhat, tuti 3 kg fölötti lesz!
Manó27! én nem kaptam meg a mailt:
bcickany@freemail.hu köszi!
Nagy gratuláció az új babákhoz!
Sok sok puszi, drukkoljatok a csíkoknak:
Cili és Bercike(16 hó)