Új privát üzeneted érkezett!

Manó!

Nálunk is ez volt. A párom azt hitte, hogy hülyítem. Mostmár sokszor mozog neki is, sőt a hangjára is reagál.
De amikor nem mozgott az apukájának, akkor elmagyaráztam neki, hogy ő az apa, és ő is szeretne visszajelzést kapni.Kép
Lassan hozzászokott.

Kép
Kép
pipocska

Ruz!

Néztem már, hogy eltüntél, gondoltam, hogy a baba a ludas.
Gratula!
Ha ráérsz Kép megírni ám, hogy volt!
duo
duopack

Ruz és persze kispapa,
gratulálok Gellért Bendegúzhoz, és várunk vissza ide, ha lesz egy szusszanásnyi időd! Kép

Lindi,
nagyon örülök, hogy a gyógyulás útján vagytok! Kép

Neet,
nálunk az amúri partizánok dala a legmenőbb... Kép

Most érkeztünk haza 3 nap jó falusi levegőből, no meg 3 nap kajálásból, és Dócit agyonkényeztették a nagyszülők, de ez így helyes Kép
Békés Húsvétot mindenkinek!

vera
kisün

Hello Lányok

Gyorsan én is bejelentkezek. Március 12-én megszületett a kisfiam Dávid 2550 grammal 51 centivel.Baba jól van és mama is, nagyon jó itthon lenni. Még nem tudtam visszaolvasni az összes üzenetet, de láttam hogy sokan gratuláltatok, nagyon köszönöm a gratulációkat. Szóval a szüléstörténetet is megírom természetesen, de még adjatok nekem pár napot, hogy megszokjam a 24 órás szolgálatot.Képet is fel fogok rakni, de a férjem még nem jött rá a technikára, egy kicsit lassan megy ez nekünk.
Ruzi, Csibi
Gondolom mostanra már ti is túl vagytok rajta.
Igyekszem holnap visszanézni az üzeneteket és amint behoztam magam jelentkezek.
Puszi mindenkinek
Meli
meli28

Sziasztok!

Meli, sok boldogságot kívánok a kis jövevényhez!

Pipocs!
1-én tali a Minimanóan 16-kor kendő tanfolyáson, ugye???????

Manó11!

Akkor május lezsírozva, nehogy má' tömegnyomorban szüljünk...mondjuk 5-e???
ada007

Meli!
Ne olvass,csak írj. Kép Számunkra az izgalmasabb. Kép Na jó, foglalkozz Dáviddal is (őt lehet Daninak becézni vagy csak a Dánieleket??), és nyomj egy babanetes puszit a kobakjára a nevünkben. Kép
neet
neet

Kisün!
Azóta az amúri partizánokon gondolkodom...remélem a google-lel megtalálom. Meg az jutott eszembe, hogy "jelszavunk munka és béke, mi kommunista ifjak indulunk, mert bennünk apáink reménye!"
Nem tudom, miről szóltak ezek a dalok (senki, még a nagymamám se tudta elmagyarázni, mi az konkrétan, hogy kommunista...) de a dallamuk tök jó, és lehet danolászni őket. Kép Ma vajon miket tanulnak a sköcök a suliban énekórán?? Csak nem Britni Szpírzt??? Persze a virágénkeken kívül...
Az Itt van május elseje... meg az Április 4ről szóljon az ének... már biztos nem megy, ugye?
Hú de hosszan offoltam, bocsi...
neet, a nótafa Kép
neet

neet

Neet,
kösziKép rögtön felrémlettek előttem a régi szép vándortáboros idők, el is mentettem, hogy bővüljön a repertoár Kép De tényleg, a tartalomtól eltekintve ANNYIRA jó a dallamuk!!! Kép

Meli,
de jó, hogy újra itt vagy! Még egyszer sok-sok boldogságot és örömöt Dávidhoz! Kép

Dóri tegnapelőttől kezdve tud ülni!!!! Kép

jó reggelt

vera
kisün

Sziasztok !

Meli ! Mégegyszer gratulálok és várjuk a további beszámolót is !

Kisün !
Mennyi idős , vagy csak nekem szalad így az idő ? Kép

Szandra
37+6

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
már 6,5 hónapos! Szóval "időben" van Kép
kisün

Huuuh, baromi gyorsan telik az idő . A terhességem is , már alig van pár napom ...

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Most van időm a heti bejelentkezésre, mert Bercike a papival elment locsolni...Tegnap amúgy Húsvétkor aktuálsan egész nap Nyuszipofát vágott, le is fényképeztük, nagyon vicces.

Ildi, Zsanci!
Baba-mama torna kedd csüt 10 óra a Kondorosi úti uszoda mögötti tornacsarnokban. 10 alkalom 6000 Ft, 2 hónapig kell lejárni. Sokan vagyunk, mi már több mint 1 éve járunk. Először mama majd együtt tornázás van.

Ancsi!
3 Bálint van:Sándor, Balázs a fia és Sándor testvére Misi-ez úgy hangzik mint egy matek feladat azt ált.isk-ból.Nagyon jófejek mindhárman,Mihálynál szült a legjobb barátnőm és a mai napig Győrből is ide jár hozzá. Jó ajánló?

Bronco!
Nekemvolt olyan, hogy túlhordott pocakkal én adtam át a helyet a kengurús mamának...nem volt elég feltűnő a görögdinnye.

Bogárka 75!
Mi is jönnénk a talira!Sz.v p de illetve bármely du jó kb 4-től, pénteket kivéve.

Proone!
Gratula a két csíkhoz!

Nálunk sajnos csak 1 csík lettKép, még bizakodok, mert még nem jött meg és Bercike is 18 nappal a menstruáció szerinti időpont után született meg(ott 2 hét késés után csináltam először tesztet, biztos ami biztos)

Tud valaki babakocsi szervíz címet?Eltörött a Pierre Cardin kereke...

Neet!
Bp-en is hasonló a járda helyzet és itt még az úttesten is forgalom van. Már gondoltam arra, hogy kedves kis feliratokat gyártok szépen kérve az "emberibb Parkolást" és kiteszem a szélvédőkre.

Duopack!
Ne izgulj, a babád még kb 1 kg-ot is hízhat, tuti 3 kg fölötti lesz!

Manó27! én nem kaptam meg a mailt: bcickany@freemail.hu köszi!

Nagy gratuláció az új babákhoz!

Sok sok puszi, drukkoljatok a csíkoknak:
Cili és Bercike(16 hó)
bcickany

Cili!

Én drukkolok nagyoón nektek!

Mamákok!

Ki adott a dednek cumit?Én nagyon cumi ellenes vagyok de Pannának úgy látszik bejön.Viszont ettől olyan hülyén érzem magam,mintha nem tudnám a gyerekemet saját magam megnyugtatni,meg ronda is szerintem egy cumizos gyerek meg egyáltalán...
HELP!

Jucusacumifóbiás
20170114224602

Jucus!
Nyugi!
Eszti is szereti a cumit, de nem függő... csak néha kell neki, ált.ban ha elalvás lenne, de túl izgága még (ellenben majd leragad a szeme), akkor megkapja, és kb 20 mp-en belül alszik. Ha fentvan, nem kell neki, kiköpi, de mostanában kiveszi a szájából, és kéz kézre fogja és nézegeti. NUK a gyártó, formatervezett és silicon, nem kínai rákos műanyag.....
Szerintem egyáltalán nem ronda a cumis gyerek, sőőőt! Olyan, mint a mesekönyvekben! Kép

Kisün!
Gratula a kis ülőshöz. Kép

neet, a senemcumifüggő-senemellenes
neet

Ruzi! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Neet! Én énekkaros voltam, tehát én is nosztalgiával viseltetek az ilyen dalok iránt. Gyere, kánonozzunk!

Bcickany, elég jó ajánló, köszi Kép

Jucus! Panna is szöszke lett?

Egyik nap a hasam egyik felében keménységet éreztem, mintha ki akart volna bújni a kőc, a másik fele meg puha volt. Kissé megijedtem, de aztán lelapult 1-2 óra múlva Kép

A.
19+4

ancsipancsi

Ancsi,
semmi gáz, valószínűleg a kemény részén volt a kis háta, a kobakja meg a popója, a puha részén meg keze-lába Kép Lesz ez még féloldalasabb is Kép

Neet,
köszi, Dóci majd ül egyet a tiszteletedre Kép

vera
kisün

Bcickany,
drukk, hogy minél hamarabb minél csíkosabb legyen! Kép

Neet,
örülök, hogy nem vagy cumifüggő, így 20-on túl azért már ciki lenne Kép

Jucus,
cumi: szerintem se legyen lelkiismeretfurdalásod, hiszen te nem saját magad helyetteseként nyomod oda neki a cumit! Kép
kisün

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a gratulációkat!
Ha minden ok, akkor holnap hozzuk haza Bendegúzt és anyukáját! Kép
Nem tudom mikor lesz ideje a kismamának írni, ezért felteszek két mai fotót...

(Amennyire tudom, kisebb "babanetes" talalka is volt a kórházban--- Kép )

Üdvözlünk mindenkit, sziasztok,

Bende apuka

KépKép
ruzicsky

sziasztok, udv Isztambulbol!Kép
meg alig van butorunk, net mar van az elso naptol kezdve, csak idom nincs irni, most itt vannak a gyerekek is.
Emilia elegge lefoglal napkozben, ejszaka elvileg alszik kulon agyban ami haladas, igaz sokszor felkel, ami kimerito...
na, de nem panaszkodom, van mas bajom isKép
majd irok meg, vannak kepek is hazrol...

Kép
babarozsa

Babarózsa!
Welcome! Kép

Ruzicsky (apuka?) Kép
A gyerkőc tündéri, és sokkal nagyobbnak tűnik, mint egy újszülött! Olyan kis szép, mintha már pár hetes lenne! Gratula!!! Kép

Evribádi!
Kell valaki(k)nek kinőtt kisruha? Van egy halom, és vagy idegennek adom vagy kidobom, de az nagy hüjeség lenne...ha talizunk, vigyem? Hoz más is? Nekem elsősorban pirinyó téli cuccaim vannak, tehát annak inkább, aki őszi/téli babát vár, vagy gondol a hűvös nyári estékre.
Vannak kombidresszek is (body) meg kisingek, ezek már használtasabbak, de otthonra, alulra arra a pár hétre bőven megteszi. Ha valaki szerint ez ciki (szeritnem nem!!) írjon mailt. neet@freemail.hu
neet
neet
neet

Neet,Kisün!

Olyan jó,hogy vagytok nekem!Acsalád is ezt mondja de hát a külső megerősítés.És Pannikónak is alváshoz kell,mert alig bírja a szemét nyitvatartani de mégsem megy egyedül az elalvás.

Ancsi!

Szöszi lesz Panna is ,most még csak szőr van a fején nem hajKép:

Ja és ma büdi nap lesz mert Panna bealudt és ki tudja,hogy meddig fog még aludni.

Jucus
20170114224602

Bcickany!
Köszi a torna cimet, hamarosan megyünk...
Jucus!
én is cumi ellenes vagyok, ennek ellenére nyomtam a Dzsunior szájába, mert a kabát nagyon zavarja, és állandóan szopizni akarta, ettől ideges lett, séta meg rémálommá vált...
Ezért sétához használjuk, de ő nagyjából utálja, tehát úgy tuszkolom a szájába, és ez gáz igazán, főleg, hogy nem akaratam neki cumit adni...elég zavaros, mi??
szóval adom, de nem örülök neki...
viszont emlékszem, hogy a nagy is 7 hónapos korában leszokott a cumiról, ebben bizom most is...
Neet!
a picurnak én a "tavaszi szél.." cimű dalt szoktam nyomni, angol akcentussal, mint anno F. Mercury, de egyáltalán nem nyugszik meg tőle...lehet, hogy én is megpróbálkozom ezekkel a "pörgős" dalokkal...
Lányok!
Hogy telt a Húsvét? Remélem szépen!!!
most megyek alukálni, sajnos holnaptól megint egyedül vagyok a srácokkal, remélem jó idő lesz...bár napról napra több a türelmem, és kevesebb a hajam...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ruz!
Gyönyörű a kisfiú!!!!! Tényleg nagyobbnak tűnik, mint egy újszülött!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Visszajöttünk a "mininyaralásból", ami nagyon klasszul sikerült. Nagyszülők maximálisan lefoglalták Petrát, én meg annyit pihentem a 3 nap alatt, mint az elmúlt 6 hónapban összesen ... rámfért Kép

Neet!
Szerintem ez tök jó ötlet! Kép Mármint, hogy a talira aki akar hozzon ruhákat! Nekem is van Petráról rengeteg olyan kislányos ruhám, amit Donira tuti nem fogok ráadni, és se a családban, se a baráti körben nem lesz 2-3 éven belül újabb baba. Szóval lehetne valamiféle csere-bere-börzét csinálni, nem?

Továbbra is várom az emileket! Íratok, ha jöttök a talira, és írjátok meg mikor jó!

Jóéjt: Bogárka (28)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hello Csajok!

Hajnal 1/2 3-kor megszületett DOMOKOS! (mostantól a név jelentése: akit a nyuszi tojt)
45 cm híján egy méteres!!!
További jellemzői: 3,3 kg, sötét haj, szexi mosoly, rendkívüli intelligencia, jólneveltség, visszafogott vagányság, sportos elegancia. (tisztára mint az apja :-(, na jó az első kettő kivételével)
Anyu is OK. Vasárnap du. 6-kor mentünk be a kórházba 3-5 perces fájásokkal, aztán 10 körül volt egy kis burokepesztés +oxitocin, aztán kezdődött a tánc! A klasszik úton jött ki a baba, anyu kapott néhány öltést a végén.
A lényeg, hogy mindenki rendben van! Pénteken várhatóak haza, biztos bejelentkezik majd Ő is!
Most mennem kell, mert Domokos valami kozmológiáról szóló olvasnivalót kért. Keresek neki valamit :-)!

Mindenkinek minden jót! Üdv: a manysi apa
bronco

Ruz,
csodaszép kisfiad van! Kép

Bronco + apuka,
fantasztikus, gratulálok ... de Domokos volt mégis a legügyesebb, hogy ilyen szépen kibújt Kép és pont Húsvétra Kép gyönyörű ajándék!

Neet,
hát te csak 1 babára tervezel? Kép Vagy a többi eleve tíz centi plusszal fog születni? Kép De szerintem is jó ötlet Kép

Jucus,
ezért vagyunk! Hogy megnyugodj! KépKépKép

Bogárka,
de jó, hogy tudtál pihenni, az ilyenkor több hétre feltölti az embert! Kép

Babarózsa,
ezek szerint rendben megérkeztél Kép

jó éjt, azt hiszem minimálprogramként ALVÁST mindenkinek, min. 6 órát Kép

vera
kisün

Ruz:
Gellért Bendegúz tüneményes!

Bronco (és apája):
Gratulálok Domokoshoz, pláne az irodalmi ízléséhez Kép

Képzeljétek! Mi ma kezdtük a 35. hetet; kezd izgis lenni.
Szerintetek mikor érdemes fullosra bepakolni...nekem még nincs nagyon ingerem, de a velem egyidősek másik fórumon már pakolásznak....
Tapasztaltak?????

Tali és ruhák: én sajnos adni nem fogok tudni akkor még, de majd megbótoljuk, oké?

Csóka, és jóccakát.
ada007

Ruzi! milyen édes a babátok!!! teljesen kommunikál a fotón!

Lányok! ma lesz ilyen szülés, együtt szülés előadás a Szt. Imrében. merre lesz ez szerintetek? az F épületben? (nem mintha azt tudnám hol van)

ancsipancsi

Bronco! gratulálok a gyerekedhez, meg a szellemes apjához! Kép

ancsipancsi

Bronco!
Gratula Babához és Apukához!!!!!
Várunk vissza, addig is gondolkozz a szülés történetének nem túl rövid, de frappáns megfogalmazásán!!!!!
Ügyesek voltatok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, most látom, hogy a Zellner Pál teremben lesz, az I. épületben.

ancsipancsi

Bronco, Meli, Ruz

Ügyesek vagytok, és nagyon gratulálok!

Ruzé gyönyörü, a többieké is biztos, tehát elôre is csorgatom a nyálam.

Neet, télleg, nem terveztek tesót Esztinek? Vagy csak 10 év múlva?

Tegnap voltam NST-n, sehol semmi fájás. Hm. pedig már csak feküdni esik igazán jól. Bár tegnap éjszaka feélméteres párnával bírtam csak elaludni, de nem baj, mert félóra múlva Ábel ébresztett, láza: 38.5. Király Kép Nagyon remélem, hogy nem súlyos, mert nem sok lelkierôt érzek egy újabb egyhetes vírusos mizériához így 2 héttel (se) szülés elôtt.
A szülésznôm azt mondta, elmehetnék még egy UH-ra, mert elég nagynak tünik a gyerek. De én nem nagyon akarom már zargatni. Akkora, amekkora. Ti mikor voltatok utoljára és ahhoz képest mennyit nôtt még a babátok?

Baba, de Isztambul gyönyörüüüüüüü (nincs hosszú ü-m), nem? És az idô is jobb, mint itt. (Bár épp süt a nap, tavasz van, ez már biztos!)

Bori, 38
lakibori

Jaj lányok olyan jó olvasni titeket!
mindig megnevetettek:-)))

Zsanci!
Végül is Kecskeméti Vera lett a szülésznőm.
Nagyon kedves volt pénteken mindent megmutatott.
De tudom bárkit választottam volna mindenki tündéri.

Jó tanács aki most választ szülésznőt, azért kell időben szólni nekik, mert minden hónapban 10 kismamájuk lehet!
Azért köszönöm neked a segítséget pár hét múlva tapasztalni is fogom, hogy jól döntöttem -e?!

Broco nagy-nagy gratula!
Akinek ilyen párja van annak nem lehet unalmas az élete!!!:-))

Neet, Ildi, Pipocska!

Teljesen igazatok volt mostmár a papának is mozog:-)))
Úgylátszik eddig tartott a varázslat!

Neet!
Engem is érdekelnének rucik de sajna én se tudok helyette adni:-(

Manó (29)
manó27

Ada,
én 35. héten már nagyjából be voltam pakolva Kép szerintem nem csak azért érdemes, mert tényleg bármikor jöhet a baba, hanem azért is, mert az utolsó két hétben már ez is olyan Mount Everest-megmászásnak tűnt Kép

vera
kisün

Bori,
láz, nyavalya Kép
kisün

Ancsipancsi!

Sajnos ma nem lesz az az előadás amit szeretnél, mert múlthéten volt.
A dokik összecserélték!

Ma ez lesz:
A VÁRANDÓSSÁG, A SZÜLÉS ÉS A GYERMEKÁGY PSZICHOLÓGIÁJA

I.18., III.22., V.17., VII.12., IX.6., XI.8.
Előadók: Dr. Bálint Mihály és Ujvári Bori szülésznő
manó27

Sziasztok !

Ruz ! Nagyon édes Kép , ksözönjük a képeket !

Bronco és kis családja !
Gratulálok !

Babarózsa !
Jó , hogy jelentkeztél , majd várjuk a képeket , meg ha lesz egy kis időd , írj !

Bori !
Én 37+2 naposan voltam akkor saccoltak 3000 g-ot. Neked ? Te mikor voltál ?

Mai 11 órás torna ugye a Bárfai u. III. emeletén lesz ?

Kép
Kép
greenolive

Lakibori, Green!

Lassan rajtatok a világ szeme!!!
Sok - sok szerencsét!
úgy drukkolok!
manó27

Manó!
A Kecskeméti Vera is nagyon aranyos, én egyszer futottam vele össze (szó szerint) a távozásom napján. Nagyon kedves volt!!!! Lindi tud róla többet mesélni, mert neki is ő volt!!!
Ada!
Én a 39. héten sem voltam bepakolva...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
megnéztem, az ea-k F épületben, I.em.-en vannak: elsőre elég furmányos megtalálni: szóval be Tétényi-úti kapun, jobbra felújított szárny, szemben L alakban csatlakozik egy másik épület. "Ütközésig" mész egyenesen, épület előtt el balra, amig a sarkához nem érsz, akkor jobbra fordulsz, mész egyenesen, balra teniszpályák és parkoló lesz, jobbra pedig, velük szemben az F épület: ez ALACSONY, csak 1 emelete van. Na itt vannak az előadások... innen már csak kövesd a pocakokat Kép tényleg lányok, nektek nem volt furcsa (és tökjó) érzés az első előadáson ekkora pocaktömegben lenni? Kép

vera
kisün

találtam egy édi idézetet:
Gárdonyi Géza írta, hogy 'amikor egy kislány születik, álmában egy kisfiú elmosolyodik.' Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó,
nekem is Kecskeméti Vera volt a szülésznőm, roppant aranyos, nagyon megnyugtató jelenség, szuperprofi! Ha bármi kérdés van, nyugodtan írj mailt Kép
vera
kisün

Green!
Igen, a 11 órás torna ott lesz! Üdvözlöm az Andit, aki a tornát tartja...engem Zsánának hivnak! Mondd meg, hogy nagyon jól vagyunk!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok!

Az lenne a kérdésem, hogy a szülőszobába hány ember lehet rajtam kivűl?
Mármint hozzátartozó?
A párom jönne meg a Pótmamám szerintetek lehet?
ez megakartam kérdezni a Verától csak elfelejtettem....
manó27

Vera, köszi a pontos leírást! a pocakról azt álmodtam, hogy sokkal nagyobb lett nekem, és már mindenki észrevette Kép

Manó! köszi, hogy megírtad, ez annyira nem érdekel. szerintetek miről szólhat? engem most ne nyugtassanak Kép)), inkább valami jobbat adjanak elő.

amúgy álmomban folyton zabálok Kép

ancsipancsi

Bronco család!

Gratulálok a szuper intelligens kispasihoz!

Csajok!

Nem tudtok egy gépkocsioktatót itt a közelben aki vállalná egy 100 éves jogosítvánnyal viszont 0 gyakorlattal rendelkező félős nyanya(ez én lennék)
oktatását.Kb.30-40 órát vennék mert addig nem veszem meg a saját autót amig nem merek vezetni,főleg 2db deddel.

Jucus
20170114224602

én azt hiszem, hogy erre bármelyik oktató hajlandó, főleg, hogy nem hivatalos keretek közt kéred (értsd tanodán keresztül, számlásan), szóval valahogy össze kéne haverkodnod eggyel. tanoda nagyon sok van a kerületben. pl. pont a Fejér Lipót utcában is (az közel van hozzád asszem).

ancsipancsi

Ancsi!

Pont azért kérdeztem,hogy nincs-e valakinek ismerőse mert nem szeretnék utcáról bemenni.Jobb lenne ha valaki ajánlana.Egyébként kb.4 iskola van itt a szomszédban de a fene tudja,hogy melyik oktató az esetemKép

Jucus
20170114224602

Bori,
Isztambul eleg ronda..szerintem...szep volt valaha
de ahol mi lakunk szep, de ez Kina a belvaroshoz kepestKép

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?