Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom, bocsi, ha hosszú leszek!
Utólag is NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT RÉKA ANDRIS,LILI,KATA,PETI,DOMI,ATI!!!!
A babaképek gyönyörűek!
Tényleg hihetelen, hogy már ilyen nagyok!
Orsi, külön gratula a lépegetéshez! Édi lehet,ahogy felszed mindent az utcán!
A szülinapi képek nagyon jók! Domi pont azt csinálta amit illik csináni a tortával!
MI köszi jól vagyunk anyuéknál voltunk Győrben, hogy kicsit érezzék ők is milyen a baba a háznál.
Tünde, a malacos esetről jut eszembe, hogy már most látszik, hogy van humérzékük!
A balesetet
remélem már elfejtette Tomika! Bencének is az autók a kedvencei. Hosszan csodálja őket és a játékok közül is a kedvencei. Brüm-brüm-ög nekik,de ezzel jelzi, ha azt akarja hogy cipeljem a fenekét valahova. Kvázi engem is kocsinak néz. Ja és közben mutogatja az aktuális célt.
Vera, olyan szép fiaid vannak!!! Amiken átmentek
remélem véget ér ez a rossz széria!
Edina, milyen nagy Bálint! Bence most 10 és fél kiló, és őt is nagynak gondoltam. Láttam a pocidat a talis képen jó érzés lehet, hogy már látszik!
Ilyenkor mindig kicsit előretolnám én is az újabb baba kérdést.
Karmen, a telekhez gratula!
Minket is sokan hülyének néztek mikor kiköltöztünk Pestről, de
eddig nagyon jó döntésnek bizonyult!A fogacskáival helyes lehet Orsi, nem láttam képet mostanában róla!
Móki, jobbulást Nektek!!!Ahogy írtad nehéz lehett a vendégeskedés.
Humi, örülök, hogy leletek rendben. Kár, hogy nem láttam képeket Rólad és Pocibébiről! Krizsó viszont tündéri!
Magdi, az újszülött kép Nórival együtt nagyon megható! Jó látni, hogy ilyen is van!
Timi, Bence és előszeretettel megfogja a kukiját, ha pelenkamentesítve van, ill. fürdéskor. Nagyon vicces!
Sly, Bence is bújosabb ismét. Pedig már leszokott rólam.
Szilvus, Peti a csokievő nagyon helyes fiú!
Mondták már, hogy hasonlít Rád?
A Norbiról
még pár szó mert azóta nem írtam.
A sportot tényleg kihagytam az írásból. Erről azt mondja, hogy a lényeg a rendszeresség,
másnaponként javasolja. Ezzel is lehet túlzásba esni, amit nem tart jónak, mert ahhoz szokik hozzá a szervezet.
A bölcsis témához: Bence sem fog járni. Megértem ha vki emellet dönt akár megélhetési okok miatt, akár közvetve egy jó álláshoz ragaszkodás miatt.
És szerintem összefér, ha vki szereti a munkáját és a gyerekét. A régi állásomban semmiképp nem szeretnék visszamenni, így szerencsére nem fenyeget semmilyen kísértés e térről. Főleg mert hamarosan tervezünk egy második bébit. Ezeket az éveket, így én otthon szeretném tölteni, az ún. karriert a férjem csinálja.
Későbbre pedig 6 órást gondoltam, hogy lehetőleg elkerüljem, hogy az én gyerekeim legyenek az utolsók az oviban és a napköziben. Még későbbre egyenlőre nem gondolok, kell vmi meglepetés is
Barbi