<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!
Először is:</font>
Nagyon kellemes húsvétot kívánunk mindenkinek <font color="0000ff">Nálunk most fő épp a sonka
Idén fordult elő először, hogy nem utaztunk el húsvétolni a férjem szüleihez, ugyanis a jövő hét végén mindenképp megyünk, ott leszünk egy hetet
Ezért aztán most itthon pihenünk.
Én sem jelentkeztem már talán hetek óta, valahogy képtelen voltam leülni írni. A napközbeni alvás néha elég nehézkes Zsoltikánál, és annyi tennivaló van itthon, hogy éppen csak bekukkantani tudtam, olvasgatni, de írni már nem. Főzni kizárólag akkor tudok, amikor alszik Zsolti, mert mindig kint kolbászol mellettem a konyhában, és egy pillanat alatt megtörténhet a baj: lehúzhat magára valami forrót a pultról vagy elcsenhet egy kést... Ha meg nem főzök, akkor alszok Zsoltikával
Mostanában fáradékonyabb is vagyok, pedig nem is vagyok pocakos
És a fejem is gyakran fájt
No de elég a panaszkodásból, mert egy csomó jó dolog is van velünk
Zsoltika ezerrel beszél, már néha szótagokat is összerakosgat
Nagyon jó társalogni vele, bár már olyan sok szót ismer, aminek az eleje is egyforma, hogy sokszor kérek további magyarázatot, mutogatást, hogy megértsem
Evésileg viszont csehül állunk, mert néha semmit (!) nem fogad el. Attól tartok, hogy fogyott is. Viszont szopizik és szopizik, elképzelésem sincs, hogyan fogom én erről őt egyszer majd leszoktatni... </font>
Hagnosz, én is kíváncsi vagyok a pocaklakód nemére!!! Miért nem voltak jó napjaid mostanában? Remélem kedden minden oké lesz!
Zsizsa, örülök, hogy tetszett Gabócának a felmosó-szett
Zsoltikának is nagy kedvence még! Utólag kívánunk nagyon boldog névnapot Gabinak
Látom, neked sem sok időd maradt a húsvéti készülődésre
Én is tegnap éjszaka (vagy ma hajnalban?) fejeztem be az üvegfestést, de ma már ki is tudtam ragasztani a kész műveket az ablakokra és a tükörre
Jobb későn mint soha
Álomkór
De a tavaszi fáradtság is lehet, nem? Tényleg, szedsz vitamint? Én a szopi miatt szedek Elevitet, és úgy érzem, segít
Bár fentebb írtam hogy én is aluszékony vagyok
Mi lenne a vitamin nélkül?
Szopi elhagyása
vagy
Nem is tudom, mert már én is szenvedek néha, annyira gyakran kéri Zsoltika, és rágcsálja keményen. Majd ha lesz időd, írd meg légyszi hogyan sikerült leszoktatni Gabit, engem is nagyon érdekelne!
Gabi75, jó ez a sztori a nyuszival
Nem semmi, hogy Dávid ennyire kergeti! Mi is mindennap játszózunk ám! De csak mostanában engedem Zsoltikát csúszdázni, mert eddig nagyon hideg volt. Most már ő is ügyesen csúszik, de azért az egyik kezét fogom közben
A kutyudat én is nagyon sajnálom
Ann, mi mindent pótolsz most 3 nap alatt? Nagytakarítás nálunk sem ártana...
Ügyi Hami, hogy egyedül veszi fel a cipőjét!!! Nálunk egyenlőre kergetőzés folyik ilyenkor: én futok Zsoltika után a cipőjével a kezemben
Szuper beszédhez is gratula!
Barbi, hú de szalad az idő! Cowboy Ádám
Apukádnak további gyors gyógyulást kívánunk!
Vera, jó hogy írtál Bencéről, és a képek is szupik! Nagyon nagyfiú Bence, főleg az utolsón, ahol olyan komolyan néz, sokat változott ő is. Már nem babás, hanem igazi kisfiús
Állatkerti tali nagyon jó lenne! Szerintem azért is voltak sokan, mert már tavaszi szünet van a sulikban, a jövő héten szerdától viszont megint tanítás lesz, biztos nem lesz telt ház az állatkertben
Mi szívesen mennénk!
Dorki, sajnálom, hogy ekcémája van Nikinek
Biztos kellemetlen volt a szemölcs-leszedés, de legalább túlvagytok rajta! A kórházi történet tényleg horror, annyira rossz ilyet hallani!
Manócs, ügyi lányod van, hogy ilyen szépen eljátszik magában! Azért nem semmi lehetett ez a sok felújítási munka, nem csodálom hogy kimerültél! Nekünk az Ikea sajna elég messze van
Tömegközlekedve nem érdemes nekivágnunk.
Klarissza, remélem, javul a hátad! Légtornász Laca
Végül feljutott a csillárra? Remélem nem... Tessék pihenni sokat, és gyógyulni!!!
Edit, én igyekszem Zsoltikát arra szoktatni, hogy az etetőszékben kell enni. Nekünk még nincs kisasztalunk
De ha itthon van az apukája, akkor megmakacsolja magát, mert tudja, hogy nála elérheti, hgoy ne kelljen beülnie. Így aztán ő is rohangál a kajával, ami azért sem jó, mert minden csupa morzsa a lakásban
Motorozás nálunk nincs, nem érdekli igazán Zsoltit, néha ráül, párat hajt rajta, és leszáll. Egyenlőre ennyi
Diti, én is örülök, hogy jelentkeztél, a gyerkőcök csuda helyesek, Tüni pedig nagyon kiszőkült
Gyönyöri kis csajszi! Utazás
Már én is nagyon-nagyon várom, hogy mehessünk valahová a nyáron!
Brigi, remélem időközben javult már a fürdése Bömbinek! Nálunk is előfordult, hogy Zsoltika nem akart beülni a kádba, hosszas rábeszélés után nagy nehezen sikerült megfürdetni. Ez eltartott pár napig, aztán mintha elfelejtette volna. Nem is derült ki, hogy mi váltotta ki ezt a reakciót. Máté tényleg elefántbébi, szép méretei vannak
És gyönyörű baba!
<font color="0000ff">Most elköszönök, mert a fiúk már itt várnak rám, felöltözve
Megyünk le sétálni hármasban
Kellemes pihenést mindenkinek!
Sziasztok,
Gabi</font>