Sziasztok csajok!
Jól vagytok? Látom azért ment az írás.
Kaja: nálunk ma édes-savanyú csirkemell volt, rízzsel, holnap rántott csirkecomb, franciasali, krumpli.
Megvagyunk, Emese mindennap volt böliben. Ági nénit változatlanul nem szereti, mert túl "kiabálós". Úgyhogy most már tuti, hogy a Kodály oviba viszem, mert ismerem a két óvónénit, akik kiscsopisok lesznek és ők nagyon kedvesek. Emesének az óvónénik számítanak, nem a gyerekek, játékok.
Éva: jó ötlet ez az 1000 forint, de szerintem kevesen fognak rá áldozni. Kevés a normális szülő. Szerintem a mi csopink meg főleg azért nem fog adni (rajtam kívűl), mert a mi gyerekeink még kb. három hónapot járnak oda és kész. Szerintem sokan így lesznek vele.
Láttam ma a sógornődet. Azért már nő a pocija. Tök ari volt a Hanna teljesen Adidas cuccokban. Szerintem tuti fia lesz.
Hajni: látod, mennyi az előítélet a "barnákkal" kapcsolatban, pedig én is ismerek kedveset. Szerintem ne engedd meg a traktor berakást, amíg magától nem kérdezi meg. Nagyon tapló!!!
Remka: igen, jó lenne látni a Martinról fotót. A többi kiskölyköt személyesen is ismerem, jó lenne a tiedet legalább így látni. Még nem derült ki a pocaklakó neme?
Cirmike: tök jó, hogy jól vagy. Iszonyat laza vagy... Én biztos sokkal betojósabb lennék. Neked meg szerintem tuti lányod lesz...
Képzeljétek, hétfőn (húsvét) apósomék közvetlen felső szomszédja ("barna") még volt locsolni, aztán utána már csak azt látták apósomék, hogy jött a mentő és utána a hullaszállító. Meghalt. Még nem tudni mitől, bár nem volt fiatal (75) és eléggé ivott. De tudjátok mi a durva? Másnap, a mi közvetlen felső szomszédunk (szintén férfi, 80 körüli), elvitték mentővel este, most találkoztam a feleségével, feketében, kisírt szemmel és mondta, hogy meghalt a férje.... Tök durva véletlen nem????!
Szegény öreg. Eléggé nagyot hallt, pont múlt héten mentem fel hozzájuk az ajtót verni este 10-kor, mert üvöltette a tévét. Még a csengőt sem hallotta a tévétől. Szegény....
Munka sajnos még nincs. A könyvelő munka ugrott. A nő felhívott, hogy tök sok ügyfél elment tőlük és most nincs anyagi kapacitása új emberre.
Ki vagyok.... úgy szeretnék dolgozni már.
Puszi csajok, vasárnap jövök!
Szilvia