Új privát üzeneted érkezett!

<font color="ff0000">Bogárka! Köszönöm, megkaptam, válaszoltam is pár sort. Köszönöm a fáradozásodat! Holnap megnézem, mikor rendel Parragh Attila!</font>

KépKépKépKép
proone

Lindicita !
Igen másoktól is hallottam , hogy nincs nagy összefüggés az NST és a szülés között...
A becslést a kórházi UH-n mondták ? Mert nekem 2859 got irt ki , de azt mondta ez alábecsli , ezért mondott 3000 körülit .

Kép
Kép
greenolive

Ancsi,
szerintem nyugodtan vedd meg az AngelCare-t, ez az, ami neked kell Kép Nekem a Philips a 250m-es hatótávolsága miatt volt jobb... na nem megyek el ennyire a gyerektől, de ez a távolság ugye nyílt terepen értendő, ha vannak közben falak is, akkor lerövidül.

Lindi,
hízás-gyarapodás, remélem, meg tudlak nyugtatni, mivel én is rengeteget aggódtam miatta: az ÁTLAG "elvárt" hízás az első 4 hónapban 110-240g/hét. Egyrészt ez elég nagy szórás, másrészt a lánykád ebben bőven benne van. DE: Dóri lányom az első hónapokban csak 80-90grammokat gyarapodott hetente, részben azért, mert ritkábban evett (6x, az éjszakákat átaludta), részben mert nem is evett túl sokat. De a gyerekdokim megnyugtatott, hogy makkegészséges, fejlődik, nő, nyugodt, nem sír, és egyébként is tökéletesKép ezért nehogy arra gondoljak, hogy tápszerezem, mert ő egy megfontoltan hízó tipus, amig gyarapszik-fejlődik, nincs gond Kép És tényleg. De hogy én emiatt mennyit paráztam!!! Viszont Dóci sem volt hasfájós soha... valamit valamiért? Kép

vera
kisün

Neet,
remélem hamarosan rendeződtök, mert HIÁNYOZNÁL Kép
kisün

Zsanci!
Köszi! Kép
Tudod, hogy folytatódik? Valami ilyesmi: 'cos life's a bit of shit, when you look at it" vagy valami hasonló. Hát, van benne valami...
neet
neet

Kisün
háát, úgy tünik nem is bírom soká nélkületek... Kép
neet
neet

Neet !
Mi a gond ?

Most nézem egy papíron : a leletkiadás 9-10 között van csak pénteken , kicsit később ki sem adják ?

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Végre hazaértem, persze a babaklubba nem jutottam el, mert sok volt a meló, és holnapig még egz csomó mindent be kell fejeznem. Remélem jövő hónapban még eljutok a babaklubba, bár tőletek annyi infót kapok, hogy fölösleges elmenni.
Munka után elmentem a Mammystic-be, hogy majd veszek valami jó kis tavaszi nadrágot, amivel kihúzom szülésig, de nem volt semmi normális, úgyhogy azt is jól bebuktam. Hova menjek nadrágot vásárolni?

Viszont ma megtört a jég, hazafele egy lány átadta a helyét a buszon! Kép

Zsanci!
Köszi az infót a tornáról, rosszul emlékeztem, akkor majd megcélzom a harmadikat.
Oxy!
Nem kell bejelentkezni, csak odamész, ugyanolyan, mint a délutáni, és az Andi tartja.

Greenolive!
Ez tényleg húzós nap volt! Furcsa ez az NST dolog, akkor meg minek csinálják, ha semmit nem ér? A sógornőmnél is ez volt, délelőtt még semmit nem mutatott a gép, hajnalra megvolt a baba!

Neet!
Látom itt vagy, szuper, mert mi sem bírjuk sokáig nélküledKép

Lányok, óriásira nőtt a pocakom, és még bő 6 hét van hátra!!!

Manóka 33+1

Kép
Kép
manoka11

Manóka !
Nadrágot néha érdemes megnézni Corában is . Én ott vettem az uccsót . Meg C&A-ba , vagy a Savoya parki boltban .

Tornát lehet hogy én is átpakolom de.re !

Nekem tényleg hatalmas már , lemértem 102 cm Kép
Még sokat nő , mert már tényleg nehézkes kezd lenni ...
Ja és furcsamód mostanában rendesen hizok , igaz összeségében +9kgnál tartok , de az utóbbi időben heti 1 kiló jött fel . Ma kérdeztem a dokit hogy ok -e , szerine nincs miért aggódni .
Nem vizesedek , tehát attól nem lehet .

Kép
Kép
greenolive

Greenolive!
Eddig én is a C&A-ban láttam a legnormálisabbat, csak gondoltam, futok még néhány kört. Jó a 2in1 is, csak nagyon drága.

Most gyorsan mértem én is egyet, 95cm!!! Eddig kb. 6 kilót híztam, de nekem is most indult be... ahhoz képest, hogy az elején alig jött fel valamiKép A 9 kiló nálad nem vészes, meg amúgy sem, sőt, nagyon dícséretesKép Szerencsére én sem vizesedek.
Holnap reggel megyek a dokihoz!

Kép
Kép
manoka11

Majd ird meg mi volt !
De ha így haladok akkor +12 kiló lesz Kép mindegy tudom még az is okés , de fura hogy mi a fenétől hizok ennyit . Lehet hogy sokat eszem ! ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Persze, majd küldök mailt!

Szerintem a gyerkőc hízik ezekben az utolsó hetekben. Amúgy én is többet eszem az utóbbi időben, már előre félek, mi lesz, ha itthon leszek, egész nap rájárok majd a hűtőre??!

Na megyek, felpocolom a lábam a tévé előttKép
Jó éjszakát!

Kép
Kép
manoka11

Lindi!
Nálam 2350g-ot mért az URH a 35. hétre, azt gondoltam, ez nem túl sok, jó tudni, hogy tévedhet is. Amúgy érdekes, hogy amikor nézték a baba különböző méreteit, más korokat írt ki a gép, mint a végén, amikor a táblázatban egymás alatt vannak az adatok.

hízás: nálam hullámzó volt, 9 kilónál tartok, ebből ötöt decemberben szedtem fel, kajálási szokásaimon nem változtattam. Nem nagyon értem, nincs benne semmi logika Kép lehet, hogy még itt a végén is lesz ilyen mutatvány?

Jövő 7en még egy doki, aztán jön az nst. Azt azért lehet tudni, hogy ha egyszer már 80-100% körüli az eredmény, akkor közel van? Vagy még meggondolhatja magát a baba?

Ja, tettem fel képet a baba januári 3d ultrahangjából Kép
duopack

Ildi,

én beoltattam Ábelt Meningococcus ellen, de csak miután az utolsó kötelezô oltását is megkapta. Tehát kb. másfél évesen. Bôven ráér szerintem akkor, szegények úgyis havonta kapnak valami rettenetes oltást, felesleges még ezzel is macerálni ôket. Amúgy ennek nem nagyon van mellékhatása.

Green, a 9 kiló az tökjó! Nekem most 11 vagy 12, remélem több nem lesz. Viszont a körméretem rémisztô: 111 cm! Azt eddig is tudtam, hogy nagy a ahasam, de jézusmáriaezóriási!

Bori
lakibori

Proone!
Nincs mit, remélem nem fogsz csalódni!

Neet!
Tényleg hiányzol, úgyhogy gyere ha tudsz! És a talira is, nehogymá' az ötletgazda kimaradjon! Kép

Akiktől eddig kaptam emilt:
Jucus, Mano11, Kisün, Zanza, Zsanci, Ildi, Oxigen

Többiek?
Lehet, hogy érdemes lenne valami határidő a jelentkezéshez? Mert most csak várom a méleket, a konkrét szervezésbe akkor kezdenék, ha már mindenki jelentkezett, akit érdekel. Szóval? Mondjuk március 31, mint határidő? Vagyis, akkor ez nem kérdés, hanem kijelentés: írjatok március 31-ig, ha jönnétek a talira, írjátok meg, hogy hétvége/hétköznap, délelőtt/délután jobb, és hogy mivel közlekedtek (volt, aki már felajánlotta, hogy el tud hozni kocsival mást is, úgyhogy majd ezt is megszervezzük!)

Üdv:
Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!
NST-ről én is: az utsó, ami szülés előtt pár órával lett csinálva, tehát nem is NST, hanem CTG Kép az SEMMI fájást nem mutatott, pedig fájtam...még szerencse, h a doki elhitte, és nem zavatz haza...és nekem sosem mutatott semmi fájást!!!
a fiam viszont most produkál egy kis fájást Kép már nagyon fáradt vagyok!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!
igen, a dal tényleg igy folytatódik...de ne felejtsd el, hol énekli ezt Brian!!!
egyébként most már én is igy érzem magam...life's a piece of shit...Kép ez talán az esti fáradságnak tudható be...
jóéjt mindenkinek!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó éjt, kellemes nyulat mindenkinek, mi hétvégére el, de vasárnap ismét itt Kép

vera
kisün

Jó reggelt lányok!
Ma éjjel sírva ébredtem, ugyanis begyulladt az egyik cicim. Egy nagy csomó az egész. Már ha hozzáérek ordítani tudnék. Hiába masszírozom, nem bírom kimaszírozni, pedig a könyeim is potyogtak közben. Van valakinek valami ötlete, mit lehet vele kezdeni? Vagy milyen dokihoz kell ezzel menni, ha kell egyáltalán?
(jó, hogy most akarnám jobban etetni Grétit)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Votiv annak idején, ha jól emlékszem, a Szt.Imrébe ment a csecsemősökhöz, ott jól kifejték neki az "ipari" fejőgéppel. A fejés az egyik enyhítő szer, akármennyire fáj. Szerintem menj be a kórházba, nehogy eldurvuljon! Lázad van? Ugye Bardóczynál szültél? Mert szerintem őt is nyugodtan felhívhatod, biztos meg tudja mondani, hova kell menni, ha bizonytalan vagy!

vera
kisün

Lindi,
vagy ha volt szülésznőd, szerintem ő is szívesen segít,
vera
kisün

lindi!
én a védőnőt hivnám, ha meg vagy vele elégedve!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ide is irom: irj majd, hogy mi van!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

lányok, nekem kb. 3 napja túl nagy lett az étvágyam, reggel is 8-kor már hangosan korog a gyomrom ráadásul úgy látom, hogy a lábam megdagadt, de mintha nem vizes lenne, mert nem pufi, csak nagyobb, és alig fér el a cipőben.

ancsipancsi

Pont ma megyek a 6 hetes kontrollra, ott majd ránéz a doki, ha kell meg bemegyünk a kórházba. Addig is masszírozgatom meg fejegetem, meg próbálom Grétit szoptatni belőle.
Majd írok, hogy mi van (2-re megyünka adokihoz)

KépKép
KépKép
lindicita

addig kitartás!

ancsipancsi

Lindi,
ez igazán nagyon szerencsés egybeesés a 6 hetes kontrollal! Remélem, gyorsan meggyógyulsz!! Kép

vera
kisün

Sziasztok!
Nagy gratulácio Csibének Émikéhez!! Várjuk a képeket, ha egy kicsit magadhoz tértél!
Ancsipancsi? neked is gratulálok a kis puncushoz Kép Nekünk Angel Care lég.figy. van béniőrzős. ajándékba kaptuk, de azthiszem 35000 Ft. körül van. SZUPI Érdemes ilyenbe beruházni.
Mano27! Igaz nekem téli babám van de bodyból soha nem elég. Elsősorban rövid ujjú kell, szerintem kell hosszú ujjú is + létezik ujjatlan változat is amit könnyen fel lehet adni. (Igaz én turiban vettem)
Szia Ildi!
Sorstásad vagyok: mi 4.en lakunk és nincs lift Kép
Ja és kb. 2 hónap múlva költözünk a 3.-ra. Nekem is nagyon macerás lejutni, amit az is nehezit hogy a babakocsi váz az autóban van igy ezt külön ki kell szedni (addig baba a hordozóban a földön) Van tárolonk de tele van. Na erről ennyit..
Kismamák!
Jó tanács babakocsivásárláshoz: KÖNNYŰ és KESKENY legyen!
Minden jót mindenkinek
Monesz és Virág aki már 11 hetes
monesz

Lindi!
Majd várjuk a fejleményeket!!!! Tényleg fejjél!!!!
Képeljétek! Ma vagyunk 1 hónaposak!!!! És ami még érdekes, hogy egy hónappal ezelőtt is péntekre esett 25-e...!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Lindi!
Megkérdezhetem hogy hova rendelt be téged a doki kontrollra? Nekem is kéne vele találkoznom de úgy tudom hogy ma nincs rendelési ideje!? A kórházba?
zozi

Elvileg szerdán kellett volna mennem, de felhívtak, hogy aznap műt, és gondolom így a szerdára bejelenkezett embereknek csinált egy extra rendelési napot, mert ma elvileg nem lenne. Szóval a Medimomba megyek.

KépKép
KépKép
lindicita

Köszi!
zozi

Lindi,
aha, így szokták ilyenkor, hogy péntek délelőttöt megcsinálják rendelésnek. amíg vársz a tömegben, vegyél a szembelévő bárban egy fagyit, olyan isteni finom fagyijuk van Kép))).

ancsipancsi

Ancsi!
hol van a jó fagyi????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Bogárka!
Az én mailemet remélem már jelentkezésnek veszedKép

Most jövök a dokitól, minden rendben, egyedül a vérnyomásomat találta magasnak, 137/85. Szerintetek ez mennyire durva? Azt mondta, mérjem otthon is, és akkor hívjam, ha 140 fölé megy.

Na megyek az utódommal foglalkozni, ez az utolsó napom bent!!!

Manóka (33+2)

Kép
Kép
manoka11

<font color="ff0000">Mása!!!! Ha még itt vagy a topicban és látod: Parragh Attilához jársz még, vagy váltottál orvost? Mi a tapasztalatod vele kapcsolatban? Azért kérdezem, mert nemsoká szeretnék beállítani hozzá, egyelőre úgy tűnik, ő lesz az orvosom.</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi! Én szerencsére nem fogok várni, mert a 6 hetes kontrollra menőket soron kívül behívják. De azért a fagyi be fog csúszni!

Zsanci! Majd elmondom milyen volt :-)))

Megszoptattam a babát a fájós cicimből, aztán átmasszíroztam és kifejtem az utolsó cseppig. Egy fokkal mintha jobb lenne, de most teszek rá melegvizes borogatást. Remélem a következő szoptatásnál már jobb lesz.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci! ahova Lindivel járunk, ott 1,5 méterre, szemben, van egy bár, ahol isteni a fagyi. a kókusz tele kókusszal, a joghurtos erdei tényleg joghurtos, szóval érdemes Lindinek becsúsztatni egyet Kép

ancsipancsi

Sziasztok! Tudtok ajánlani a neten olyanhonlapot, ahol babaruhát, kis bútorokat, kismamaruhát lehet olcsón szerezni (használtra gondolok). Van ilyen adok-veszek honlap? Keresőkön nem találom...

KépKépKépKép
proone

Bori!

Köszi a választ! Én is ettől félek, hogy így is nagyon sok oltást kapnak, és az még jobban leterhelné az immunrendszerét ilyen kis korban!
Még gondolkodom, de lehet, hogy inkább végigparázom ezt a másfél évet, hogy addig ne kapja meg, aztán mi is beoltatjuk!
ildi76

Szép Jónapot Minkenkinek!

Nagyon köszönöm a segítséget a babakelengye ügyben mindenkinek!

Proone!
Nekem nagyon sok linkem van küldök egy párat:
http://www.martiruha.hu/
http://www.babaruhabolt.hu/
http://gportal.hu/portal/bababutor/
http://bababolt.lap.hu/
manó27

<font color="0000ff">Köszönöm, Manó! Megnézegetem őket. Bár szerintem csak nyár vége felé kezdünk majd el vásárolgatni.. Kép

4 + 4</font>

KépKépKépKép
proone

sziasztok!
most nagyon el vagyok keseredve...itt volt az öcsém, és a nagyfiam imádja. Tegnap jött, erre ma bejelentette, hogy neki haza kell mennie, és megy is mostanában, amikor a Borisz alszik. Mikor fel fog kelni, keresni fogja, és tudom, hogy nagyon fog sirni...nem igy volt megbeszélve, hogy már ma hazamegy...annyira sirhatnékom van...és még volt ma vmi, ami szintén nagyon elkeseritett, és most nagyon magam alatt vagyok...pedig ünnepelni kéne!!!
na, mindegy, majd máskor...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka11!
Persze! Kép Akik írtak úgy veszem, hogy jelentkeztek, aztán ha megvan mindenki (március 31!!!), akkor köremilben eldöntjük, hogy mi legyen az időpont/helyszín és a végleges verziót majd feltesszük ide is, hogy aki lemaradt a jelentkezésről, de szeretne jönni az is tudjon róla. Legalábbis én így terveztem, de ha valakinek van jobb ötlete írjon!

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci! majd a fiad idővel rájön, hogy nem bízhat a csélcsap öcsédben. az öcséd meg idővel rájön, hogy nem lehet csélcsap, ha azt akarja, hogy bízzanak benne.
neked meg fel a fejjel, tereld el a gondolataidat egy kis húsvéti csokitojással.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok.

ancsipancsi

Zsaci!

A rossz kedv ellen legjobb a séta (esetleg megfejelve vmi édessel), bármi, csk ne kelljen a falakat nézni Kép

üdv
duopack

Ildi!

Azért ne parázd végig a másfél évet, nem olyan könny? azt elkapni! Kép

Zsanci,

szerintem is sétáljatok vagy jászóterezzetek, gyönyör? idô van, hamar meg fog vígasztalódni! Amúgy egyetértek Ancsi elméletével is, de ne búsuljátok "túl" a dolgot, mert ha te is sírsz, az még rosszabb Borisznak.

Ja, nekem közvetlenül egy teljesen negatív NST után folyt el a magzatvizem, úgyhogy egyetértek a haszontalanságával. Csak akkor van értelme szerintem, ha már beindult a szülés.

Bori, 37
lakibori

Bogárka!

Azt hiszem én vagyok az, aki lemaradt a jelentkezésről.
Mire lehet jelentkezni?Kép

Kép
Kép
pipocska

Manóka !
Sajna nem tudom , hogy mikortól számít magasnak . De nem csak akkor van gond, ha vizesedsz is mellé ?

Bogárka !
Én ugyan nem irtam mail, mert az időpont valszeg szülésközeli leszKép , de ha esetleg még beleférek , szívesen mennék .
37+3

Kép
Kép
greenolive

Itt vagyok még én is, bár 2 napja nem jelentkeztem
(csak tegnap annyira depis hangulatban voltam, hogy nem akartam a TI kedveteket is elrontani.
Létezik szülés előtti depresszió is?
vagy csak egyszerűen rossz volt az idő délután?

Bogárka, találkozó engem is nagyon érdekelne, de attól tartok, hogy a köv. pár hétben nálam ez nehezen lesz kivitelezhető, de a következő(kö)n remélem már mi is ott leszünk

Szerdán este voltam benn Csibénél és az ő gyönyörűséges kislányánál. Mindketten jól vannak, lehet, hogy a húsvétot már otthon töltik - gondolom majd hamarosan ő is bejelentkezik, addig is üdvözöl benneteket.

Az NST szerintem csak arra jó, hogy a babó szívműködését ellenőrizze, de ez a fájáserősséges varázslás egy nagy humbunk. Az én pocakom itthon vígan keménykedik, bezzeg ha NST-re megyünk olyan puha, mint a gumicukor. egyébként maga a doki is bevallotta, hogy sok függ még a gép érzékenységétől is, meg hát látott ő látott már kismamát alig 20-30-as erősségű fájásokkal vajúdni...

Greenlove, én babóm a 39. héten kb 3300 g-ra lett becsülve (azzal a jótanáccsal, hogy inkább felfelé kerekítsek)
A fejátmérőnk meg 97 mm (azt nem tudjátok, hogy ebben nincs-e olyan ökölszabály, hogy valamekkora nagyságú babakobak felett császáresélyes a dolog? nekem mintha 10 cm rémlene)
bronco

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?