Angelhart,
Hat ez az hogy ha a fonover olyan jo akkor miert nem moveteli meg ugyanezt a tobbiektol is?En szoltam a dokimnak,es mondta tudja hogy gond van veluk,es megprobalnak ezen javitani.Hallottam azota ismerosoktol jokat
En elsore 3 ugyancsak friss anyucival voltam egy szobaban tehat nem tudtak segiteni.Maja a tesonal azert csak jobban megy majd majd minden,es talan kulso segitseget fogok igenybe venni.
Szerintem itt ebben a topicban senki nem lazad hogy mennyit kell varni,ezzel tiztaban van mindenki aki ide akar jarni.
Macskavati
Drukk hogy minden jol sikeruljon oktoberben,remelem azt ami elosre neked sem jon be most majd sikerul kikuszobolni
En csak azt varom hogy vegre sikeruljon a szoptatas,a tobbi eltorpul,bar mas bajom amugy sem volt
Borsika
Nagy gratula a 3. baba mozgasahoz
Igazad van es nekem osszehasonlitava a Nyiro Gyulava ahol eredetileg szultem volna(es ott ritak voltaz aki egyaltan mosolygott
) nagyon kedves is volt mindenki.Mivel mindig a Paszkanyn;nal volt UH-m igy ez sem volt rossz elmeny.Nekem tuti csaszar volt,tehat nem is izgatott az alternativ szulesi lehetosegek,de talan siman is ezta korhazat valaszottam volna
Nekem is fura ez hogya folyoson van a latogatas,de szerintem itt azepulet regi mivoltabaol adodoan nem tudjak sajnos megoldani a latogato szobat.
kataa