Új privát üzeneted érkezett!

csak abbahagyja a műtétet egyszer Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Nekem ma sikerélményem volt:belefértem a farmeromba.Igaz,hogy van egy kis háj a hasamon de az sajnos gyárilag is ott van.Szóval ma már nem melegítőben parádéztam a játszótéren!Kép
És a cicim is kezd helyrejönni,már nincs egy óriási csak kisebb lik a mellbimbóm helyén.Kép

Jucus
20170114224602

Vera! és ez az Angel Care, amelyikben van bébiőr is (hogy halljam a kertben is a sírását) az mennyibe kerül?

ancsipancsi

Bronco!
Még eszembe jutott egy másik történet is! Amikor még csak 2-3 hónapos terhes voltam, nyáron rosszul lettem a villamoson! Pechemre jó nagy tömeg volt! Az előttem ülőt megkértem, hogy adja át a helyét, mert mindjárt elájulok! Egy 50 körüli csajszi volt! Hát feltápászkodott nagy nehezen, de olyan patáriát csapott, hogy ő a fájós lábával stb. Persze mindenki csúnyán nézett rá és ez nem is általános, de ilyen is van sajna! Ja, és pont akkor van az ember a legsz.rabbul, hányinger, ájulás stb. amikor még nem látszik a bébi! Pech!

Úgy parázom! Lehet, hogy ma kiugrik dokinéni beoltani Timit! Nem gondoltam, hogy ilyen tök para lészek! Egyébként valami front lehet, mert Timi megint nagyon nyugtalan, és ha erre még rájön az oltás...!
Egyébként nem akarok senkit idegesíteni, de védőnénivel beszélgettünk a védőoltásokról! Állítólag a kanyaró elleni elég veszélyes, mert gond lehet, ha az oltás beadása után 1-2 héten belül megbetegszik a gyerkőc! Most hogyan lehet kiküszöbölni, hogy a gyerek pont akkor ne legyen beteg! Na, ennyi nem parázok tovább!

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Tegnap elbénáztam a levelezést, és nem tettem fel amit írtam. Ez a kismama feledékenység kóros lett.

Hát igen, a régi ruhákba jó lenne nyáron beleférni (április vége felé szülök) de az egyébként vékony nőket kedvelő párom szerint szülés után nem az az időszak jön, amikor legfontosabb, hogy szép legyen a fenekem. Ez a tavasz beköszöntével inkább engem izgat. Arról azért nem álmodom, hogy a régi ruhámban megyek haza, és másoknak sem ajánlanám....
Ez a hízás probléma alkati kérdés, vannak, akik a terhesség alatt/után fogynak le -pl. anyukám.

A Bálint Misiről csak jókat tudok mondani, azért is választottam, mert jó a híre, és az a legfontosabb, hogy amikor jön a nagy pillanat, akkor jó szakember legyen ott. Néhányan kicsit furcsállják a stílusát, mert nem az a köntörfalazós típus, de nálam bejött ez a módszer.
A természetes szülés híve, ami sok promlémát és felesleges aggodalmat kiiktat.

A múltkor az ultrahangon elég kicsi lett a baba becsült súlya (2350g 35. héten). Szerintetek mennyit hízik még?

Csibének gratula!
duopack

Oxigen!

Ne izgulj átküldök egy kinket ahol megnézheted, hogy szedheted -e a B1 gyógyszert, vitamint!!!
http://drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_n
manó27

linket bocsiKép
manó27

Ancsi,
én csak a légzésfigyelős változatot vettem, babafigyelőből Philips van Kép de utólag lehet, hogy egyszerűbb lett volna AngalCare-ből venni mindkettőt. Akkor azért választottam a Ph.-t, mert annak nagyobb volt a hatótávolsága, és a kert miatt az jól jött.

vera
kisün

Lányok!
Tali ötletért a dícséret nem engem illet! Neet dobta be pár hete, hogy mi lenne ha szerveznénk valami ilyesmit, én meg fellelkesültem rajta, és gondoltam szervezkedek kicsit Kép
Úgyhogy várom továbbra is a méleket attól, akit érdekel.

Proone!
Mit kérdezzek pontosan a védőnénitől? Egyszerűen annyit, hogy melyiket dícsérik, melyikről hallott jobbakat? Holnap fél3-tól rendel, akkor tudom majd hívni!

Ildi!
Nem azt mondta a védőnéni, hogy a kanyaró utáninál 1-2 héten belül lesz beteg a gyerkőc? Ugyanis annak akkor jönnek ki a mellékhatásai, és elég durvák is. Petrát egy oltás sem viselte meg a kisebb koriakból, még csak hőemelkedése se volt, viszont a kanyaró utáninál (egy hét múlva) 4 napig láza/hőemelkedése volt, és pöttyös is lett.

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Most írok először, de én is az Imrében fogok szülni. Az első babát várjuk, június közepére.

Egyik kérdésem lenne, hogy védőnénire hogyan lehet szert tenni? A terhesgondozáson nekem nem utaltak ki, azóta pedig a dokim magánrendelésére járok.

Másik: A Savoya parki 4D-s ultrahangon volt már valaki?
Köszi.

Lilla
szaffi

Szaffi,
üdv a klubban!
A kerületi védônôhöz tartozol (oda, ahova be vagy jelentve), oda mehetsz bármikor, vagy hívd fel ôket, s kérdezd meg, ki a tied.

Duo,
ne izgulj, az enyém is kb. annyi volt 34 hetesen, és kb. 200 gr-ot nônek még a szülésig hetente, úgyhogy ne aggódj, tökéletes középsúlyú versenyzô van kilátásban!

Bori, 37
lakibori

Sziasztok!

Vérvételre végül is bejutottam, köszönöm a segítséget. A 3. telefonálásnál végre felvették a központban, ők azt mondták hogy 9-ig van vérvétel, de azért kapcsolnak a laborba. Ott aztán már 10-et mondtak, igy aztán még oda is értem. Gondolom betegfelvétel van 9-ig, de ha még valaki mégis beesik, és persze nincsenek sokan, akkor le is veszik a vért. Igy aztán 9.33-kor beestem az épületbe, és 9.50-kor már mentem is kifele :-)))))))))
Már csak az eredményért kell izgulnom másfél hetet :-((((((((((

Csibe! Gratulálok az új kis jövevényhez!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Tyűha, alig győztem visszaolvasni a mai napot, de nem akartam lemaradni semmirőlKép Próbálok reagálni...

Csibe!
Gratulálok Noémihez!

Bogárka!
A tali szerintem nagyon jó ötlet, küldök mailt, nehogy bármi jóból kimardjakKép

Greenolive!
Azt megértem, hogy 2x nem akartál bejönni a városba. Amúgy nagyon jó volt a relax, a doki behozott egy anyukát, aki sokáig járt a csoportba, tegnap szült, és ő mesélte el az élményeit. Remélem jövő héten tudsz jönni. Meg a kedd délelőtti tornát is beszéljük majd meg emailben.

Manó27!
Akkor ezek szerint ott tornáztál mellettem, és én nem is tudtamKép Szomorú vagyok! Hátha jövő héten sikerült találkoznunk, habár én gondolkodom a délelőtti tornán, mert már szabin leszek.

Ancsi!
Gratulálok a kislányhoz!!!

Ülőhely átadása a BKV-n: nekem eddig EGYSZER SEM adta át senki a helyét, pedig most már nincs is annyira nagykabátos idő, és látszik a pocakom. De csak terpeszkedik mindenki, ha meg én merek leülni, és esetleg nem egyértemű, hogy várandós vagyok, az összes körülöttem lévő nyugdíjas gyilkos pillantásokat vet rám. No comment!

Manóka 33+0

Kép
Kép
manoka11

Ülőhely BKV-n: nekem az volt a tapasztalatom, hogy általában az idős nénik adták volna át, de a pofámról sült le a bőr, inkább álltam Kép
kisün

sziasztok!
ma voltunk dr. bácsinál, aki megmérte a kissrác súlyát. 5100 g volt, és dagadt is a májam, hiszen 3500 g-ról indultunk. Egészen addig tartott az öröm, amig meg nem néztem a nagy "para"métereit. Hát ő egy hónaposan 6100g volt, pedig csak 30 dekával volt több, amikor született...most meg itt sajnáltam a picit, hogy nem adok neki eleget...tiszta hüje vagyok...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, hinnye, gratula a súlyhoz, mivel eteted? Turbótejjel? Kép

Bogárka én is küldöm az emil-t, talán addig vmi ötlet még az eszembe is jut. Kép

Csibe, hatalmas gratula Noémihez!
zanza

Sziasztok!

Manó: Köszi a linket, sajna nem lettem okosabb, holnap majd hívom a dokit, mert persze vendégek voltak, ma már nem zaklatom, eddig meg nem tudtam telcsizni...

Manoka, Greenolive: Lehet, ogy nekem is jobb lenne a délelőtti torna, ha majd megint engednek tornázni, arra hogy lehet menni?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Köszönöm a méleket! Megkaptam őket! Kép
Zanza, a piknik ötlet nagyon jó!!! Kép Én is gondolkodtam valami ilyesmiben. Sztem először legyen meg az időpont, a helyszín, aztán ezt majd utána egyeztetjük.
Eddig úgy néz ki, hogy mindenkinek jó akár hétköznap is! Ez nem lenne rossz, mert tapasztalatból tudom, hogy egy otthon lévő mama-baba páros hétköznapjait nagyon fel tudja dobni egy ilyen esemény, a hétvégék meg sűrűek, mert minden családi-baráti tali akkorra szerveződik (legalábbis nálunk ez a helyzet).
Úgyhogy jelentkezzen, akinek a hétköznap nagyon nem jó!

Proone!
Ha tudsz, írj holna délutánig, hogy akkor mit is kérdezzek pontosan a vnénitől!

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="ff0000">Bogárka! Leginkább az érdekelne orvossal kapcsolatban, hogy melyik az, amelyik támogatja a minél alternatívabb szülést. Leírom még egyszer a három orvos nevét, akit itt választhatok az SZTK-ban: Parragh, Holba, Tasi. Eddig a Holbát néztem ki magamnak, de ez amolyan hasaütés szerű...

Köszönöm, ha megkérdezed!

Érdemes ilyen korán elmenni a dokihoz? Nem fog páros lábbal kirúgni, hogy ez még túl korai...?

Proone
4 hét + 3 nap
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Manoka !
Jövő héten tutira megyek , remélem akkor sikerül jobban összehozni a dolgokat . Hihetetlen hogy a vége felé mennyi vizsgálat van . Most is épp indulok a kórházba , uccsó vér , vizelet , na meg a szokásos heti kontroll . Tegnap megvolt az első NST is .
Oxi ! Én ugyan már nem sokáig szeretnék tornára járni Kép , de lehet , hogy átpártolok a de. csoportba , ha úgy jobban jön majd ki !

Proone !
Úgy tudom a 6-7 héten tudják kimutatni a szívhangot , addig megy elvileg nem kaphatsz kiskönyvet , szerintem akkor érdemes elmenni .

Kép
Kép
greenolive

Jo reggelt!

ZsanciKép
Koszonom a valasztKép

Kriszta
33+0

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Proone,
szerintem is 7-8 hét előtt fölösleges elmenni dokihoz, UH-ra meg pláne, arra szerintem elég 10. hét körül: ha gond van, úgysem lehet mit csinálni, viszont ilyenkor még olyan pici a magzat, hogy lehet, hogy szívhangot sem látnak, aztán hülyére idegeskedheted magad a következő UH-ig.Kép

Bogárka,
nekem csak a csütörtök nem jó! Kép Piknikezzünk!!! Kép

vera
kisün

Vera! Az Angelcare írta nekem: Az AngelcareAz AC201R légzésfigyelő és bébiőr egyben,így a szülői egységen mindent
hallani,ami a babával történik.
150 méteren belül tökéletesen hallani mindent,amennyiben azonban a baba
alszik,a szülői egység "takarékra " teszi magát és csak egy zöld led
jelzi,hogy bekapcsolt"figyelő" állásban van.
Gyári tölthető elemmel működik,melyhez adapter is társul.
14 hónapos légzésfigyelő használat után csak bébiőrként is használható.

Szeritem ez kell nekem, már csak az árát kéne megtudnom Kép

ancsipancsi

Lányok!

Majdnem mindenkinek küldtem egy e-mailt!
Remélem tetszeni fog:-)
Aki nem kapott annak nem találtam e-mail címet!

Neet, Votív és Baba!
Ti 3-an nagyon elvagytok veszve!!!
manó27

+ Mossejav!

ancsipancsi

Manó!
mein emil cim: zsancikant@chello.hu

Kép

ZsanciKép
zsancikant

elküldtem Zsanci!
manó27

Segítsetek!

Akinek nyáron született a babája elsősorban tőlük kérdezném, hogy egy Júniusi újszülöttnek szerintetek mennyi bodyra van szüksége?
Ezalatt értem hosszúujju, rövidujju, és ujjatlan variációt.

Bocsánat, de sajna teljesen kezdő vagyok....
manó27

Én nem kaptam e-mailt, nincs benne a profilomban, de elküldöd ide? rozsacska@hotmail.com

Köszi

Amint látjátok még mindig nem szülök. Kép

Én is szívesen mennék talira, de ha az elkövetkező pár hétben lesz, akkor nem hiszem, hogy tudok menni... Kép Mert még szülnöm kell Kép, aztán meg ugye az első hetekben nem hiszem, hogy taliképes leszek.

ruz
41
ruzicsky

Bogárka, de akkor csini kis piros-fehér kockás terítök legyenek, mint a filmekben Kép
zanza

Sziasztok!

Oxi!
A délelőtti torna keddenként van, 11-12 között, a Bártfai u-ban, az első emeleten van egy tornaterem. Szerintem én megnézem jövő héten.

Olive!
Szuper, akkor remélem találkozunk a relaxon. Hűha, tényleg jó sok vizsgálat van! Én holnap megyek a dokinőhöz, kíváncsi vagyok, mit mond.
Mi volt NST-n, hol csinálták?

Manó27!
Aranyos volt, amit küldtél!

Légézfigyelő: a Maxi Phone Total 3-rőltudtok valamit? Állítólag ez légzésfigyelő és bébiőrző egyben, nekünk ezt ajánlották, de ahogy láttam, nem tartozik a nagyobb márkák közé.

Manóka 33+1

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Manóka!

Én nem hallottam erről a márkáról!

Bogárka!

A tali engem is érdekel, csak ötletszegény vagyok! De majd gondolkozom rajta!
Oltással kapcsolatban, nem tudom, én máshogy értettem, amit a védőnő mondott, de lehet, hogy neked van igazad! Mindenesetre elég durva oltás, ha Dórit is így megviselte!

Zsanci!

Nálunk úgy néz ki pont az a gond, hogy Timi nagyon gyorsan hízik! Múlt héten mértük, 7 hetes volt akkor és 5540 grammot mértünk! A dokinéni szerint drasztikusan hízik és összefüggésben van a hasfájással, de Ő sem tudott rájönni, mi az oka, hogy még mindig hajnali négykor fekszünk a hasfájás miatt!

Timi tegnap megkapta az oltást! Hát elég nyűgös volt éjjel, de inkább szokás szerint a hasa miatt! Most nagyon bénát fogok kérdezni, de mi a különbség a bukás és a hányás között? Gondolom a mennyisége, de nem tudom mindig eldönteni Timinél, hogy melyik! Remélem csak bukik! Ha hány a baba, akkor az egész tejci kijön belőle?
Bocs a béna kérdésért!

Ildi
ildi76

Manó27!

Köszi, amit küldtél! Nagyon jópofa!
ildi76

Ildi! gondolom a bukás egy nagy böfivel együtt jön, nem?
sikerült már lejutnod a babóval a levegőre?

ancsipancsi

Proone,

a 4. héten még sem ultrahang, sem doki nem tudja megállapítani, hogy mi van. A 6.-on is még csak a petezsák látszik, nincs szívhang sem. Szerintem is a 7.-8. héten érdemes elôször menni. Úgyhogy nyugi. (tudom, könny? mondani).

Ildi,
Ábel minden evés után bukott, sokat és mohón evett, gyorsan hízott, hasfájós volt. Timivel úgy látom, ugyanez a helyzet. A bukás lehet kicsi és nagyobb is, közvetlenül szopás után történik, böfizéssel egybekötve. A hányás nagy adag, szinte mindig, és lehet jóval késôbb is, mint a szopi.

Green,
mi volt NST-n? Mikor mész legközelebb?

Ancsi, gratula a lánykához!

BKV: én spec. nem sokat utaztam villamossal, de mindig át akarta adni vki a helyét, volt, hogy többen is. Fôleg nôk, persze, mindenféle korosztályból.

Bori, 37
lakibori

Sziasztok lányok!
Az én bajom meg pont az, hogy Gréti baba nem hízik rendesesen. 3900 grammal született, 3700 grammal jöttünk haza, 4 hetesen 4000 volt, most 6 hetesen meg csak 4250 gramm.Pedig van tejem, és eszik is rendszeresen és rendesen.
Szerintetek is nagyon kevés? Vagy csak azért, mert lány? (és Timi a kivétel) Mondjuk sose fáj a hasija.

Nekem még nem is nagyon volt nagy hasam, de mindig kiszúrt valaki, és nekem MINDIG átadták a helyüket. Még pasik is. Sőt, nem egyszer előfordult, hogy álltam egy magállónyit és mikor a normálisabbja észrevet, még szabadkozott, hogy elbambult, ne haragudjak. Ez 2x is előfordult, és 1x hapi volt. Úgyhogy nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, illetve már csak voltak :-(((

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi!
Petra iszonyú nagyokat bírt bukni, és nemcsak szopi után, hanem jóval később is. Néha nemcsak kicsurgott, hanem rendesen ki is lőtt Kép De valahogy nekem egyértelmű volt, hogy ezek bukások, valahogy éreztem ... nem tudom!
Egyébként nekem a doki azt mondta, hogy bukjon bármennyit is, ha gyarapodik rendesen, akkor nincs baj, előbb-utóbb úgyis eltűnik - és tényleg így lett (igaz, hogy volt már vagy 6-7 hós)
Megteszed, hogy küldesz egy mélt, hogy érdekel a tali, meg, hogy mikor jó, mert akkor jobban látom, hogy ki jelentkezett már?

Többiek!
Ti is írjatok, ha van kedvetek jönni!

Proone!
Sztem érdemes a 8. hétig várni a dokival, mint ahogy azt fentebb is írtam valahol. Délután még jelentkezem, hogy mit mondott vnéni!

Manó!
Sztem elsőre érdmes 3-4 rövid és 3-4 hosszúujjút beszerezni, aztán ha kell több (biztos kell, mert buknak meg kakilnak ezerrel Kép ) bármelyik hiperbe el lehet ugrani venni, bármikor - akkor már legalább látod a méretet is, meg, hogy milyen idő van (mikor Petra született hűvös volt a július, így mi hosszúujjúakért rohangáltunk)
Meg esetleg 1-2 napozó, bár Petra inkább bodykat hordott csak úgy magában, ha meleg volt.

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok, volt valaki közületek a babaklubon, ami havonta egyszer van a kórházban? Állítólag a csecsemősök+gyermekorvosok tartják. Érdemes elmenni, tudtok róla valamit mondani?
Köszi
Manóka (33+1)

Kép
Kép
manoka11

Manoka11!
csak annyit, h a torna a 3-on van, a fül-orr-gége mellett!!!!
Ildi!
mind2 gyerekem sokat és mohón evett. sokszor bukiztak, és fááááájt a hasuk.
de soha egy doki sem mondta, h baj az, h túl gyorsan hizik. mint meséltem, az első majd' 2,5 kilót hiizott 1 hónap alatt...és akkor mág elég hülye dokink volt, de ez még őt sem zavarta...
Zsána(30) a Zabagépek anyuja!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kedves Manó! Kép
Köszi az érdeklQdést, megvagyok, csak kicsit összejöttek most a dolgok a házunk tájékán... és sajna negatív irányba. Az egészség és a szeretet megvan, ugye a legfontosabbak, de a többirQl ez már nem mondható el. Inkább maradok read only pozícióban amíg rendezQdöm...
neet
neet

"Jobbulást" Neet!!!
;) always look on the bright side of life...!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi szépen a hozzászólásokat! Gondoltam, hogy Timinél is inkább bukásról van szó! Csak egyre gyakoribb és egyre több, ezért aggódtam!

Egyébként épp a védőoltásokkal kapcsolatban nézelődtem a neten! Van köztetek valaki aki beoltatta a gyerkőcét Meningococcus ellen? Vagy esetleg tervezi? Olyan nehéz eldönteni, hogy mivel tesz jót vagy esetleg rosszabbat az ember!Most épp ezen filózom!

Bogárka!
Mail ment!

Zsanci!
Jé! Ahogy elolvastam az angol szöveget, amit Neetnek írtál, rögtön beugrott a dal, amiben van! Pedig eddig nem is figyeltem, hogy ez a szövege!Kép
ildi76

Ildi!
Ugye milyen jó kis dal? Kép
Lányok!
Ti mit csináltok, ha gyerek nyűgös, aludnia kéne, de nem alszik??? én ma akkora állat voltam, hogy nem engedtem ki az ágyból, sőt csomószor visszarángattam, és magamhoz öleltem, h ne tudjon elmenni...csomót sirt!!!
utána vmit megbeszéltünk, erre elkezdtem ringatni, és azonnal elaludt!!! Az a baj, h azért vagyok türelmetlen, mert TUDOM, h álmos, és ha nem alszik, elviselhetetlen, mellesleg én is fáradt vagyok...szóval ti, hogy altattok olyan gyereket, aki már ki tud mászni az ágyából????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, köszönöm a mailt, a cím él, nem tudom miért írta aztKép
Egyelőre én is csatlakozom a read only csapathoz,
sziasztok, zozi
zozi

Proone!
Küldtem Neked mélt! Leírtam, hogy mit mondott a védőnő...

Üdv:
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Mi Petrával együtt fekszünk le délután, az ő kis kihúzhatós kanapéjára. Én úgy teszek, mintha aludnék, ő van, hogy fél óráig még jár-kel a szobában, pakolászik, dumál stb. Aztán az "alvó" mami látványa valahogy elálmosítja, egy idő után mellémbújik, és elalszik ő is

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka! hehe! mikor egyszer egy kiscsákóra vigyáztam, megpróbáltam megjátszani én is ezt. aztán mikor kikukucskáltam, láttam, hogy fél szeme nyitva, és azt nézi, hogy én alszom-e Kép

ancsipancsi

Sziasztok !

Jó kis nap :_ kórház , UH , háziorvos , bevásárlás , huuh ...

Manóka , Bori !
NST szülőszobán volt ! ( Tegnap is többen szültek este )
Max. 70-ig ment fel egyszer , állítólag az nagyobb volt , hát én nem éreztem . . . , átlagban 40 körül volt , a vége felé elég sokat mocorgott , akkor 55 körül . Szívhang akkor ugrorr meg 180 körülire mikor mozgolódott az így jó állítólag .

UH :
BPD : 92
OFD:114
HC:321
TAD:97
AC:312
FL:72
Ezek alapján 3000 g körülire becsülték .
Hát Ő sem lesz kicsi baba Kép

Manóka ! Még nem voltam babaklubban , ha elmentél beszámolnál majd ?

A mai vér, vizelet erdmény holnapra meglesz, ugye ?

Kép
Kép
greenolive

Greenolve!
Én összesen 2x voltam nst-n, az első a 36-ik héten volt, nekem is volt 100-as méhösszehúzódás, aztán a 37-ik héten szerdán is voltam, egy darab méhösszehúzódás sem volt, de még csak egy pici sem, egy vastag tök egyenes csík volt alul, ehhez képest másnap beindult a szülés, sőt ,már aznap este éreztem ilyen mensi szerű fájásokat. Szóval az szerintem sz.rt sem ér.
Ugyanez a véleményem az uh-ás súlybecslésről is. Az utolsó uh-n 3100 grammra becsülték Grétit, ehhez képest 1 héttel (!) később 3900 grammal született meg.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Manoka11: Engem a jövő héten még biztos nem engednek tornázni, de ha megnézed, írsz róla? Erre külön be kell jelentkezni, vagy csak oda kell menni?

Zsanci: Nekem bejött a "szertartás". Jött az álommanó, mesével délután is, álompor szórás... Kb. egy hét alatt megszokta a mozdulatokat, és ha nem is azonnal aludt el, amikor leraktam a gyereket, de csend lett, és aztán az alvás is megvolt.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?