Új privát üzeneted érkezett!

Remélem hogy nem csak fél 9-ig volt, ugyanis én még itthon csücsülok, holnap meg nem vagyok, vérvételre meg a 21-24 nap között kellene mennem, a mai meg a 23. :-(((((((((((((((

Kép
szdorka

Manóka !
Nem tudtam , hogy nem ismeritek egymást a másik Manóval , majd legközelebb összehozlak titeket !
Egyébként majdnem egymás mellett ültetek tornán , sőt lehet , hogy abszolút egymás mellett Kép
A maira nem megyek , mert rájöttem , hogy du. úgyis be kell majd mennem valszeg , NST-re és nem akartam kétszer odakocsikázni , de jövőhéten minenképpen megyek ! ( Ha még belefér Kép)

Ruz ! Nagyon eltüntél ...csak nem ? Kép

Bogárka ! Tali szerintem is jó ötlet , de a mostaniból kimaradok, ha a tervezett időpont még mindig a körül van . Majd a következőre mennék !

Proone !
Gratula a két csíkhoz ! Sajna én nem ismerem a dokikat . Én csak Elevitet szedtem .

Kép
Kép
greenolive

Proone!
Én is nagyon gratulálok neked!!!!ű
Újabb tesztet nem csináltál? Hátha az már egyértelműbb lesz, és akkor biztosan megnyugodhatsz hogy babácskád lesz :-))))))

Kép
szdorka

Szép Jóreggelt Mindenkinek!

Green!
Olyan jó volt látni tornán, hogy szép nagy pocid van!
Szerintem gyönyörű az a csoda, hogy még tudsz vele tornázni!
Le a kalappal elötted!

Hú lányok ez olyan gáz, mert most tornán ott volt mellettem egy csajszi aki 35 hetes volt, és nekem nagyobb volt a pocim 28 hetesen mint neki....
Mondjuk az számít, hogy nekem fiam lesz, neki meg lánya?

Manóka!
Igen ott voltam, tornán majd jövőhéten akkor jobban összehozzuk!:-))

Ki volt tegnap előadáson??
A Bardóczy doki tartott előadást és azt mondta, hogy a kitolási szakaszban a baba a fejével nyomja a gátizmot.
Ezért akkor jön ki könnyen ha ezt az izmot mi jól eltudjuk lazítani.
Mivel ezt az izmot használjuk a szexhez, ezért az alapból összehuzzódik nyomásra és nem lazul.
Na (most jól belementem a témába) szóval akkor most mi értelme van az intimtornának, mert akkor az még jobban erősíti a gátizmot nem???
Itt meg pont az a lényeg, hogy ellazuljon....
Igazából nyuszi voltam megkérdezni a dokitól a választ.......
manó27

Proone! Szerintem ha bármilyen csík megjelenik, terhes vagy! Amit betettél, az terhesség Kép Nekem a Gabriel teszt vált be a legjobban, azzal erősebb volt a csíkom Kép

Szdorka! Hívd fel inkább a labort, hogy meddig mehetsz, mert a sima vérvételesek csak 8:30-ig érhetnek oda, az más téma, hogy közben még sorban állnak 9-ig. A véruckor, meg AFP szűrésre lehet később is menni. Én múltkor 8:30-ra mentem, és kb. fél órát álltam sorban. Ójaj, most látom, hogy lehet, hogy ma mentél???

Vera! A babafigyelőt viszed magaddal, mint egy walkie talkiet? Tök jó!

Az UH-n kiderült, hogy kis punásom lesz Kép , de elég idegpancsi voltam, mert az is kiderült, hogy végig 2D UH-val nézett a szonográfus, szóval értékelhető képet nem kaptam, csak egy kis koponya látszik rajta Kép . Az UH eredmények alapján, nekem nem túl nagy fejű a babucim. Baj ez? Bezzeg a hasa meg a cickója már most is nagy!
Eredetileg UH-kor 18+4 voltam, az átlagolás alapján pedig 18+6, szóval a doki szerint minden érték szupi.

Aztán az is kiderült (tudtam én már ezt), hogy a dokim szabin lesz pont a szülés hónapjában, és Bálint Balázsnak adja át a betegeit. Kééééééééééééérek minden Bálint Balázs hívőt, hogy írjon már róla pár szót. Rá is fogok keresni, de ha valaki konkrét infot tud adni, az még szupibb lenne!

Volna egy kérdésem. Mikor felállok, nyomás nehezedik az alsó fertályamra. Kép Mintha nyomná vmi a lábam közötti részt Kép, vagy a csontokat. Először kellemetlen, de aztán mikor lépek párat, már okker.

A
18+6

Ps. Moose hol kódorog?

ancsipancsi

Manó, pedig a Bardóczitól bármit kérdezhetsz, nagyon szupin és kedvesen válaszol mindenre, már amennyiben meghallod Kép A párom szerint nagyon halkan beszél :D :D :D . Szerintem meg egyszerűen megnyugtató akar lenni, és tök jól is csinálja.

Jaj, hétfőn voltam nála, szegény olyan fáradtnak tűnt! Remélem nem volt velem baja, csak lefárasztotta sok babuci.

ancsipancsi

Manó ! Tényleg nőtt megint , 102 cm . Hihetetlen Kép
Én is néha elnézem a pociméreteket , hogy vannak elég nagy eltérések , de szerintem nem jelent semmit sem , mindenkinek más a testalkata .
Bár jobban szerettem volna , ha Áron az én méreteimet örökli és nem a férjemét , Ő 4.15-tel született , de a húga 5,20-al , igaz vele már cukros volt az anyósom .
Jártam intimtornára , csak lusta vagyok csinálgatni , de ha eszembe jut csinálom .
kitolási szakaszra javasolják , hogy lazítsd el a gátizmodat !

Kép
Kép
greenolive

Ancsi!

Tudsz telefonszámot adni? A neten csak a korhaz szamat talaltam meg, de ott bekapcsol az automata kozpont, aztan meg senki nem veszi fel!!!
Kb. 15 perc mulva indulnek, igy addig jo lenne ha barki tudna egy telefonszammal szolgalni. Pleeesssseeee.....

Egyébként Prolaktin és Progreszteron szintet kellene nezni...

Kép
szdorka

Egyáltalán hol van ez a rendelő pontosan?

Kép
szdorka

Bárfai utca felöl kell bemenni , I. emelet .

Kép
Kép
greenolive

Dorka én is azon szoktam hívni őket, és ha felveszi a kp-os, akkor kérem a labort.

Én a kórház főbejáratán megyek (Tétényi út), aztán ütközésig egyenesen, majd jobbra, és fel a lépcsőn egy emeletet, és ott jobbra a vérvevős rész!

ancsipancsi

Sziasztok!

Csak azért tűntem el, mert nem működött ez az nyomi babanet...

de a teleregény még mindig ugyanott tart ahol eddig, semmi jel arra, hogy szülnék...Kép Kép

Proone

az már tök jó az a csík, nekem még ennél is halványabb volt először, úgyhogy én többször is leteszteltem annak idején Kép

Csibéről semmi hír? Remélem nála már happy end van és vége a szappanoperának.. Kép

Ancsi

gratula a puncishoz Kép

ruz
40+6
ruzicsky

Ruz !
Pedig azt hittem már szülsz Kép
Elvileg hány nappal lehet "túlmenni " a 40. héten , van vmi "szabály" ?

Kép
Kép
greenolive

jaj, gyerekek, valamit összekevertem Kép Tudtam, hogy a memóriám mostanában ...

szóval a doki mondta, hogy átad Bálint...-nak . aztán rákérdeztem, hogy az az idős Bálint fia? és mondta, hogy nem, hanem az unokatesójuk. akkor most melyik Bálintnak is ad át? Kép
szeretnék rákeresni, de így nincs értelme, hogy nem is tudom mit keressek.
Aki otthon van Bálintokban, írjon má léccike.

ancsipancsi

Lányok!
a fiam rákapott a kezemre...már 5 perce szopizza...de jobb, mintha egész nap enne...
ja, és pénteken lesz 1 hónapos, és már forgatja a fejét a csörgő felé...amerre csörgetem!

egy büszke, kialvatlan mami, aki hamarosan 30 lesz (évben)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Greenolive! épp most kérdeztem meg a dokimat, hogyha augban szabin lesz (18-ra vagyok kiírva), akkor biztos nem nála szülök-e, mondjuk szeptemberben. És nevetve mondta, hogy 10 napnál több túlhordást nem szoktak engedni, úgyhogy biztos Kép

ancsipancsi

Zsancikat!
Gratula a Mamának és a babának is!
Nem csoda, hogy ilyen okos a Manó,
volt kitől örökölnie!

Szdorka!
464-8600 ezt a számot hívod??
Labor mellék 1275
manó27

Bogárka!

Nagyon köszönöm az újságot!
Énis nagyon jó ötletnek tartom a talit!
Legalább már arcok is kerülnének a nevek mellé!

Proone!
Nekem ugyanez volt 2 tesztet is megcsináltam mindkettő halovány két csík volt, ezért nem is hittem el, hogy kismama vagyok!
És láss csodát most meg már a 28. hetet tapossuk!
Tapasztalatból:
csak én nem hittem a tesztnek, a párom 100%-osan biztos volt, hogy babánk lesz:-))))
Ezek a férfi megérzések:-)
manó27

Green!

Nekem 14 napot engednek, de úgy, hogy a 41. hét után be kéne feküdni, azaz pénteken, ami most kérdéses, mert ugye húsvét lesz..., szóval 7 nap után be kell feküdni, hogy mindennap tudjanak vizsgálgatni, meg ellenőrizni, meg állítólag próbálják majd egy kicsit noszogatni a babát, állítólag vannak olyan módszerek amik nem drasztikusak, és az a szabály, hogy a 14. napig meg kell születnie, vagyis ha addig nem jön akkor megindítják. De ez függ persze a vizsgálatok eredményétől is, mert ha látszik az uh-n vagy valami vizsgálat bajt jelez akkor persze nem várnak, viszont szerintem ha minden eredmény tök jó még a 14. napon is, akkor lehet, hogy adnak még 1-2 napot, gondolom, de hát remélem nem kell kipróbálnom ezt a helyzetet...

ruz
40+6
ruzicsky

annyit termeltek ma, hogy csak kapkodom a fejem Kép

Ancsi,
gratulálok a kislányhoz!!! Bardóczynak biztos nem volt baja veled, lehet, hogy már 2 napja nem aludt, ezért volt fáradt Kép
igen, babafigyelő walkie-talkie-ként kisér minden utamon, 200 méteren belül Kép nagyon megnyugtató, hogy bármi van, azonnal hallom.

Gátizom: jó tornával nemcsak erősíted, hanem tudatosan megtanulod ellazítani is. Bár le a kalappal az előtt, aki szülés közben tudatosan lazítja a gátizmát Kép

találkozó nagyon jó, küldök mélt, hogy mikor jó (kb mindig)Kép

vera
kisün

Lányok,
CSIBÉNEK hétfő este 10-kor megszületett a kislánya, NOÉMI, 3700 grammos - 55 cm-es méretekkel, végül is császárral. (és én ezt már tegnap tudtam, csak hát ide bejutni - pedig képzelhetitek milyen nehéz volt magamban tartani az örömhírt...)
Már jól vannak, amikor beszéltem vele kicsit fáradt volt a hangja,
ma ha minden igaz uccsó UH-om után benézek hozzájuk.

Ancsipancsi, szerintem Bálint Mihály a Te embered - (Csibe is nála szült), naggyon jó hírű, a gyengéd szülést-születést támogató orvos. Nála biztos jó kezekben leszel.

Greenlove, ezt fiús mama révén én is jó előre megkérdeztem (áll. ők szeretnek tovább bennmaradni, másrészt ha a számításaim nem csalnak, nálam is benne lehet a pakliban 8-9 napos csúszás a kiírthoz képest). A 40. hét betöltése után 1 hétig nem abajgatnak, csak sűrűbben kell NST-re járni (2-3 naponta) igazából a 41. hét után már necces, kb 8-9 nap túlhordás után befektetnek megfigyelésre, és kb a 10-12 napon megindítják a szülést. Persze ez az ált. forgatókönyv. Ha a méhlepény és NST rendben, akkor ők is türelmesebbek - ha nem elképzelhető, hogy hamarabb avatkoznak be.

Képzeljétek, a tegnapi NST-n már 60-as, SŐT 80-as erősségű összehúzódások is voltak, szülésznő szerint nagyon aktív a méhem. Sőt tegnap az első jóslófájáshoz is szerencsém volt - meg jön az eső, pénteken meg telihold - HÁT MI KELL MÉG???????
bronco

Csibe,
sok-sok boldogságot Noémihez!Kép

Bronco,
hajrá! Kép
kisün

Köszönöm a válaszokat ! Hát remélem nem lesz túlhordás , de hát Ő is kisfiú Kép
Bronco ! Te mikorra is vagy kiirva pontosan ?
37+1

Kép
Kép
greenolive

Ja a lényeget lehagytam !
Csibe ! Gratulálok Noémihez !

Kép
Kép
greenolive

éljen NOÉMI!!!! gratula!!!!!
innentől már minden csak nehezebb lesz!!!! Kép (csak viccelek!!! vagy mégsem???)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó27!

Ez tök érdekes, amit írtál! Az intimtorna szerintem mindenképpen hasznos, így a gátizom hamarabb regenerálódik! Szerintem az a leghasznosabb, ha amikor a baba kibújik mélyeket sóhajt az ember, akkor lazulnak az izmok! Bár én már nem emlékszem mit csináltam akkor csak, hogy nem szabadott nyomnom, hogy a gát sérülése nélkül fokozatosan jöjjön ki a buksija! Egész jól sikerült, mert nem kellett metszeni! Annyira ott nem tudja az ember koordinálni a dolgokat, a lényeg szerintem, hogy figyeljünk arra, amit a doki vagy szülésznő mond és próbáljunk együttműködni!
ildi76

Ezt még muszáj kiírnom magamból, mivel tegnap hihhetetlenül feldühített a dolog

helyszín: Bartók Béla Street, 7-es busz megállója. Én szállnék fel, egy törékeny kismama kb 1 éves, sportkocsiban ülő babójával lefelé igyekszik. Ugye mondanom se kell, busz tele pasival (15-70 között), persze kismama egyedül igyekszik.
Busz lépcsőről emeli a gyereket kocsistól, mikor az előre billen, és szegény babóca fejjel majdnem lekoccolja a járdát. Buszon ülők közül SENKI nem mozdul, ÉN segítek neki (szatyrokkal) helyreállítani a kocsi és a gyerek egyensúlyát.

De ez még semmi, mire felkecmergek a buszra ( tippelhettek hányan ugranak fenti szereplők közül lovgiasan hellyel kínálni - (a szerencsés megfejtők között popsitörlő kendőt sorsolok ki), ráadásul 2 tizenéves, pírszinges, ajtó előtti ülésen széttett lábbal terpeszkedő f..kalap röhögve ecseteli az orruk előtt lejátszódott jelenetet.

tudjátok ez az a szituáció, amikor annyira lemerevedsz a helyzettől, hogy tehetetlenség lesz úrrá rajtad, ahelyett, hogy a fejüket a korláthoz koccolnád te is gyengéden, vagy legalább odaszólnál nekik valami olyat, amitől még a te füled is kettéáll.

Még most is felkavar a dolog, hogy ez a mai világ mennyire közömbös a várandós és kisgyermekes nőkkel szemben.

(egész várandósságom alatt 6-szor adták át tömegközlekedési járművön a helyet. ezt egy darabig a kabátra fogtam - mely ápol és eltakar) nade jött a tavasz, vékony kabát szétnyitva (ill. már nem gombolható, pocak 106 cm, járást nem kell mesélnem (39. hét), de úgy tűnik a 6-os villamos törzsközönségének ez kevés. )

O.K. düh kiadva, téma lezárva
bronco

Gratulálok Csibének!! Kép De jó neki! Kép

Bronco, hátha akkor veled találkozok a kórházban. Kép Mondjuk nekem nem volt 80-as méhösszehúzódás, de ugye előbb-utóbb csak ki kell jönni a babának...

Ma nagyon unatkozom, tettem fel nektek egy képet a profilomba. Kép

ruz
40+6
ruzicsky

Lányok, CSIBÉNEK is hagyjatok a jól megérdemelt gratulációkból (nem akarom a nevében előre elhappolni a dolgot), és ha hazamegy és lesz pár perce gép elé ülni, akkor biztos nagy szüksége lesz az üdvözlő sorokra
(persze ma ha sikerül vele találkoznom, mindet átadom neki a nevetekben)

Greenlove, márc. 30. az én napom, ma töltöttem be a 39. hetet
bronco

Zsanci!

Épp ezen gondolkodtam! Én kicsit aggódom Timi miatt, mert Ő nem fordítja a fejét, ha valami hangot hall vagy szólunk hozzá! Van, hogy a falat bámulja a kis butus, pedig a másik oldalon annyi látnivaló lenne! Pedig biztos, hogy jól hall és figyel is! Majd védőnénit megkérdezem! Remélem meg tud nyugtatni!Kép

Csibe!
Gratulálok!KépKépKép
ildi76

RUZ, én nagyon örülnék, ha sikerülne a dolog, mert valahogy sokkal könnyebbnek képzelem úgy a benntlétet, (de ehhez naggggyyyoon bele kell húznom)
bronco

Bronco!

6X adták át a helyet! Az jó eredmény! Nekem csak 1X az egész terhesség alatt! Sőt volt olyan eset, hogy egy csajszi lefejelt az esernyőjével, amikor fel akartam szállni, annyira rohant, hogy elérje a buszt! Aztán az orrom előtt lehuppant az előtt lévő ülésre és elégedetten vigyorogva kibámult az ablakon!Kép Szóval az embernek az élettől elmegy a kedve!
ildi76

Bronco! Nekem meg azért nem fogják átadni, mert látják, hogy milyen kis dundi vagyok amúgy is, gonodlják, á ennek csak molett a sziluettje! Amúgy múltkor egy boltban álltam, egy marha hosszú sorban. Mögöttem egy faszi, amögött egy kismama, kissé nagyobb hassal, mint én, de kabát nélkül, tehát látszott is neki Erre a faszi azt mondta, hogy jó lenne, ha mindenki előre engedné a csajszit. A csaj szabadkozott, én meg nem szóltam egy szót sem, szédelegtem a sorban. (nem csak mert már hosszabb ideje álltam benne, hanem mert valamiért a nagy terekben szédülök, még nemterhesen is) Ha arra került volna a sor, előre engedem, de megjegyeztem volna, hogy halál szarul vagyok + nekem is van pocaklakóm. Szóval vannak még rendes pasik, de alapvetően ez nem jellemző. A buszon, amivel melóba járok, ha nem jut ülőhely, az azért van, mert köcsög kis suttyó tinikölkök terpesztett lábbal foglalják az üléseket, na meg a 40-50-es pasik detto. Én amúgy helyátadós vagyok, tehát még így is átadom idős hölgyeknek a helyet, de mostanában azért megvárom, hátha valaki más is van olyan gáláns, hogy nem nekem kell.
Amúgy neked kényelmes a 6-os vili ülése? Nekem a hátam majd széjjel esik rajta! Ha betolom a derekam a tök egyenes háttámlához, akkor nyomódik a hasam. Ha nem, akkor fáj a hátam meg a derekam.

Amúgy vannak olyanok, akik startolnak a megállóban, és komolyan mondom, ROHANVA mennek az ülésekhez, mint valami félőrült. Ezeken nagyon szoktam röhögni.

Ruzy, szép pocid van!

Csibének nagyon sok boldogságot kívánok. Várom az élménybeszámolót, különös tekintettel a dokira vonatkozóan Kép

Akkor várok minden infot Bálint Mihályról.

ancsipancsi

Ancsi, érdekes amit írsz.
Én világéletemben nagy emberbarát voltam, semmi bajom a tömeggel, térrel.
Várandósan viszont - vsz tudat alatti változás - de irtóztam a tömegtől és teljesen rosszul voltam a szűk terekben. Buszon mindig ajtóban utazom (inkább leugrálok minden megállónál, mint a nyakamba lihegjenek vmi finomságot).
Villamosüléseket ergonómiailag vsz. gnómokra szabták, kedvencem a régi 47-es, amin a veled szembe ülő térde gyengéden a te térdeid közé csúszik...

RUZ, a pocid nagyon szép és arányos. az enyém ehhez képest egy hordó...
nem sokat híztál, ugye?
bronco

Sziasztok lányok!
Gréti babám tegnap egész nap ébren volt és állandóan evett, éjjel 2,5 óránként kelt és fél hét óta a cicimről most tudtam letenni, most is csak úgy hogy cumit nyomtam a szájába, pedig sosem szoktam így elaltatni. Kicsit hulla vagyok, de most vagyunk 6 hetesek, és most megint valami növekedési ugrás van. Holnap megyünk dokihoz, kíváncsi vagyok mennyit hízott.
Margaréta is régóta emelgeti a fejét és forgatja (amerre kedve van, általában nálunk is inkább a falat és a karnist bámulja) Sőt, már kúszik az ágyban, meg tolja ki magát a kezével. Kis Erő-Benő.
Proone! Gratulálok a csíkhoz! Én 7 hetesen votam először dokinál és már uh képet is kaptam, volt rajta egy kis pötty. (ez volt a férjem névnapi meglepetése)
Csibe! Gratula Noémihez!
Ancsi! Neked meg gratula a kiscsajhoz.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, köszi!

Bronco! én meg mindig - de lövésem sincs miért - rosszul vagyok ilyen nagy Tescokban, meg ilyenekben. pedig Isten látja lelkem, imádok plázázni Kép lehet, hogy a szemem ide-oda jár, és azért? lényeg az, hogy szédülök.

FONTOS! Angel Care légzésfigyelőnek nem 50eft körül szokott lenni az ára?? mert a
Megatoysban most 23eft helyett 21eFt az ára akcióban.

http://www.megatoys.hu/pictures/akcio_05marcius/angelcare.jpg

én nem 23eFt-ra emlékeztem, hanem sokkal többre. hogy lehet ez? ebből is van több fajta? valaki ajánlja ezt? lehet ezt máskor is ilyen áron kapni? nem akarok lemaradni róla Kép

ancsipancsi

Köszi lányok a pocidícséretet! Kép

Nem híztam sokat 9 kg-ot, a könyvek szerint ez a baba+magzatvíz+méhlepény+szervek nagyobbodása Kép vagyis azon felül nem híztam, de ez érdekes, mert előtte volt rajtam kb. 10 kg felesleg, én olyan 23 éves koromig nagyon vékony csaj voltam, de utána elkezdtem hízni és nem nagyon tudtam kordában tartani. Mondjuk lusta dög vagyok. Kép Aztán a terhesség alatt meg először nagyobb volt a pocim, mint az átlag, de egy idő után nem nőtt annyit, hanem inkább a baba nőtt hozzá a hasamhoz, mert egyre jobban lehetett érezni, hogy korábban még elveszett a baba a hasamban, most meg már teljesen kitölti a helyet.

Szóval érdekes, hogy ahhoz képest, hogy az utóbbi években mindig híztam, most a 9 hónap alatt, meg tök jól tartom magam, pedig most sokkal jobban ettem mindent, mert úgy voltam vele, hogy most nincs okom a fogyókúrára, van mire fogni ha duci vagyok. Kép De talán azért is van ez, mert ugye voltak tartalékaim és lehet, hogy a baba miatt javult esetleg az anyagcserém is, így nem akart a szervezetem még több tartalékot képezni, mert végül is volt bőven. Kép vagy ki tudja..

ruz
40+6
ruzicsky

Az Angelcare-ból 2 féle van, 23 ezer, ami csak a légzésfigyelő, és enél jóval több (lehet, hgy 50), amihez van bébiőrző is.

Ruzi! nekem a szülésnél pont 10 kiló ugrott le (3,9 kg volt a bébi).

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Igen, az reális, ezt írják a könyvek, hogy ennyi a baba, +/- 1 kiló, az már mindegy. Szóval aki terhesen csak 3-4 kilót hízik, mert hallottam már ilyet is, az tulajdonképpen fogyott.

r
ruzicsky

Rubint Rékának azért csak bemagyarázhatta a lüke férje, hogy csak annyit hízhat, amekkora a gyerek. Ő 5 kilót hízott.

KépKép
KépKép
lindicita

Na jó, de Rubint Réka féjre nem egy szellemi felhőkarcoló...Kép, mert akkor hol a méhlepény, meg a magzatvíz, meg a szervek nagyobbodása, sőt van akinek a szervezete a vizet is visszatartja egy kicsit?? Na meg a múltkor olvastam róluk egy cikket, hogy majdnem tönkrement a házasságuk, mert a Norbi nem tudta feldolgozni, hogy gyerekekük született (???) és azért maradtak végül együtt, mert a Réka mindent megtett, sokat tornázott stb. hogy vonzó nő maradjon és ez a Norbinak nagyon fontos volt...húúúúú, bár mondjuk mindent nem kell elhinni a bulvárlapoknak, de ha ez igaz...elég gáz...

r
ruzicsky

Én kinézem belőle.
Rajtam maradt még 4 kiló, de a férjem majdnem minden nap mondja, hogy én vagyok a legszebb anyuka. Pedig elég szakadtan nézek ki mostanában, még délben is hálóingben, ha a bébi nem alszik. Ma fitt vagyok, még hajat is mostam, és Gréti még mindig alszik.

KépKép
KépKép
lindicita

"szellemi felhőkarcoló" Kép nagyon tetszik!!!
én 17 kilót hiztam, de nem tom mennyi ment le, sajnos nincs mérleg, és normális tükör sem...
de 2 hét múlva megyek dokihoz, ott van mérleg, akkor minden kiderül. Bár a régi cuccaimba még nem igazán tudom bepréselni magam. Azaz bepréselem magam, de oly' vicces, mert a hasam meg ráfolyik...az a rengeteg bőr...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Lanyok!

Kicsit eltuntem,mert eppen nagy lakasfelujitasban vagyunk,de olvasni szorgalmasan olvasgattamKép

Minden uj babocahoz gratulalok!!Kép

AncsipancsiKép
Gratula a kislanyhozKépKép

ProoneKép
Gratulalok a babahozKépKép Nekem meg ennel is halvanyabb volt a 2. csik a teszten,aztan most meg mar 33 hetes Akos babaKép

Lanyok!
Lenne 2 kerdesem:
1, a Szent Imreben korhazi ruhakban vannak a babak vagy vinni kell be sajat ruhacskat?
2,Az allando lakcimem videken van.Ez azt jelenti, hogy ha megszuletik Akos,akkor az osszes papirjat ott kellene inteznem?Mert ha igen,bejelentkezek ide Bp-re,csak nem tudom,hogy allandora e vagy ideiglenesre?

Rolunk:
Par napja mensi szeru gorcseim vannak,ugyhogy jol be is paraztam,hogy biztos nyilik a mehszajam.Hala Istennek hetfon megnezett a dokim es meg teljesen zartKép
Akos baba BPD-je mar 88mmKép A sulya nem tudom,mekkora lehet,de en eleg nagynak erzemKép

Megyek,folytatom a pakolaszastKép

Puszi
Kriszta es Akos
32+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta

pedig án már nagy hiúságomban arról ábrándoztam, hogy az elmúlt 5 hónapban hordott 2 kismamanadrág+egy szoknya+3 felső kombinációt még mielőtt szülni mennék elégetem, és hazafelé már valami lánykoriban parádézok:o)

tényleg, ti miben jöttetek haza???
bronco

Én abban, amiben bementem szülni Kép
kisün

Bronco!
én is abban jöttem, amiben mentem. És örülök, mert igy nem csináltam magamból hülyét...mint az elsőnél. Oda berendeltem a régi ruháimat, és alig birtam hazajönni.
Kriszta!
a kórházban kapnak ruhát a picik!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ez jó, ez a kismamaruhákat elégetem. Kép Már én is nagyon unom őket..., de ugye állítólag a has nem megy olyan könnyen vissza, úgyhogy a kórházból hazafelé még én is a kismamanadrágot tervezem felvenni. De hát ilyenkor úgysem az a fontos, hogy nézünk ki, még a szoptatás alatt is figyelni kell a megfelelő táplálkozásra, hogy legyen elég tejci, aztán utána ráérünk fitt anyukák lenni. Kép Kép

r
ruzicsky

Zsanci, ezen a "nem csináltam magamból hülyét"-en marha nagyot röhögtem Kép

én sem szeretném eljátszani a bazári majmot, úgyhogy maradok a régi cuccaimnál majd.

azt mondjátok a sima Angel Care légzésfigyelő okés?

ancsipancsi

Sziasztok!

Látom mindenkinek ma kicsit jókedve lett a napsütéstől, negyon jókat mosolyogtam a beszólásokon Kép

Manó27: A doki az mondta tegnap előadáson, hogy az intimtorna elsősorban a regenerálódásban segít.

Csibének gratula Noémihez! Kép

Ruz: Nagyon szép a pocid, jó lenne, ha az enyém is csak ekkora lenne, mire a 41. hetemet töltöm majd.

Kaptam homeobigyót a derekmra, tudok kicsit mocorogni Kép

Bogárka: Nekem bármi jó, ha hagynak végre felkelni.

Tud valaki arról valamit, hogy lehet-e B1-et szedni a terhesség alatt? Írt fel a háziorvosom, de az van a tájékoztatón, hogy nem ajánlott, a dokim meg műt, nem érem el.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?