Új privát üzeneted érkezett!

DÚLA: úgy tudom, hogy nem minden kórház engedi, de a Szt. Imre benne van a dúla-buliban Kép (--> ennyivel is kevesebb dolguk lesz nekik)

ancsipancsi

Zanza!
Hol is van ez a játszóház???? Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kajamán, Votiv,
sajnos két vetélésen túl (10., ill. 11. hét) azt kell mondanom, teljesen egyetértek az első 3 hónapi óvatossággal Kép

Ildi,
Timi frizurája még engem, a hajas baba anyukáját is teljesen lenyűgözött!!! Kép

vera (akinek a lánya 6 és fél hónapos, ha már írjuk Kép)
kisün

Kisün!
Mégegy szó a frázisszintaxisról és átmegyek egy másik fórumra. Kép Kép Kép
Az ASHA teccik. Kép
Akkó maradok vazzeg. Kép

Ruzi!
Oké. Kép Tiltsd be.

Votiv!
EZ nem ér! Vagy nem védettem le a ruhát?? Csak a hajat? Kép Édes a fiad, vejem vagy nem, akkor is!
A memorid meg nem sámli.

Jucus!
Na jó, akkor azért sem. És azért is! Érted ugye? Mert én már nem.
neet
neet

Ada007!

Ma megyünk ultrahangra, igaz, már 35 hetes a Pici, majd megírom, mekkora -mert a múltkor még csak fejből állt. Amúgy ha hüledezni akarsz, van egy kiszámoló a www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm -en. Nálunk a 25. héten majdnem 30-hetes volt a fej. Egyébként úgy tudom, ennek a mérete az utsó négy hétben nem változik (esetleg 1 cm nőhet a kerülete), úgyhogy talán ezért ilyen fejesek Kép sietni kell...
duopack

Ildi!
Nem Albertfalva,hanem Vahot utca.

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Tanácsokat szeretnék kérni:
A Tétényiben kötelező a gátmetszés, vagz csak akkor csinálják ha kell?

Nekem itt volt petevezeték átjárhatóságim, és nem estem hanyatt a társaságtól, de egy betegápoló pasi (!) nagyon szimpi volt. Amikor kész voltam és sírtam, ő annyira megnyugtatot, hogy azt elmondani sem tudom.

v.

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

Hihetetlen, hogy bejött végre a Társalgó!

Babáék tegnap utaztak, ugye?

Virnya!
Ha nem kell, akkor nem vágnak! A Nőgyógyászati osztályon voltál? Én ott nem ismerem a személyzetet! A Csecsemőről mindenkinek más a tapasztalata!

Ildi
ildi76

VÉGRE van babanet....
ez el se hiszem!

Lányok!

Kijön tornára???
Utánna előadás??
manó27

Manó!
Én úúúúúúúúúgy mennék tornára...sőt, az előadást is bevállalnám utána....Kép
Akiknek már van picinykéjük!
Tudtok vmi jó kis baba-mama tornát???
Manó! Esetleg megkérdeznéd az Andit (tornán), hogy ő tud-e? Nagyon megköszönném!!!
Virnya!
A dokik többsége nem vág, ha nem kell!!!
Baba ma utazott a Babájával! Milyen jó nekik!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Netproblémák miatt nem tudtam jönni, namegaztán itt az utódom is a nyakamon, zajlik betanítás!

Én megyek ma tornára!!!

Tegnap este a pocakomban a gyerkőc többször is olyan erővl nyomta ki magát a bal oldalamra, hogy egészen félelmetes látvány volt, ez normális?

Szeretnék tanácsot kérni gyakorló anyukáktól: vettetek-e légzésfigyelőt, érdemes-e, és ha igen, akkor milyent? Csak mert nem egy kis kiadás, át kell gondolni.

Ja, méretek: nálam a 32. héten 35-36 hetes volt a fejméret, én is jól beparáztam, aztán megnyugtattak.

Manoka 32+5

Kép
Kép
manoka11

<font color="0000ff">Sziasztok!
Lehet, hogy nemsoká csatlakozom hzzátok! Nem akar megjönni. KépKépKép
Jár valaki a budafoki SZTK-ba orvoshoz??? Kit ajánlotok?

És még egy kérdés: Attól félek, hogy a terhességi teszt nem mutat majd egyértelmű eredményt, pl. halványan jelenik csak meg a tesztcsík. Ha ilyen van, akkor is állapotosnak mondjam magam, vagy várjak pár napot és tesztelejek újra?</font>

KépKépKépKép
proone

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást a Dúla kérdéshez!
Mostmár nagyon ki vagyok okosodva....
egy a lényeg annak kell tulajdonképpen Dúla akinek nincs hozzátartozója aki mellette van a szülés közben.
manó27

Manoka 11!

Mibe leszel?

Zsanci!

Az Andit hogy ismerem meg???
Nagyon szívesen beszélek vele csak adj útmutatót...

Bogárkával is a kórház előtt talizzunk végre!
manó27

Sziasztok!
Holnap kellene mennem a Bártfaiba vérvételre. Milyen hosszú sorra számítsak? Ha 10 körül érek oda kb. mikor végzek?

Jó lenne ha tudnátok segíteni, mert elég sok programom van holnapra, és nem akarok elkésni egyikről sem...

Köszi

Dorka

Kép
szdorka

Sajnos nekem indulnom kell ....
Manoka11!
Rajtam piros melegítő lesz szürke skék poloval.
Ha gondolod gyere oda
manó27

Manó!
Andi tartja a tornát...ha jól emlékszem...nevekben nem vagyok 100-as...Kép
ő biztos tud vmit ajánlani...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Ha megtudsz valamit baba-mama torna ügyben, légyszi szólj nekem is!
Egyébként mennyi idős kortól lehet oda járni?
És a szoptatást hogy lehet megoldani vajon?

Ildi
ildi76

Proone!
ha halvány a csik, akkor már okés a dolog...nekem is haloványka volt...és most itt csücsül a végeredmény a kezemben!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi Zsancikant! Kép

KépKépKépKép
proone

Manoka!
teljesen normális, nekem mindig csak az egyik oldalon volt a baba, megpróbálom ide tenni a képet róla.
Légzésfigyelő: mi vettünk, és én csak így alszok nyugodtan. A múltkor mentünk a szüleimhez egy pár napra, én még oda is elvittem. Egyébként nekünk már vagy 6x beriasztott, de a riasztó hangjára mindig összerezzent Gréti és vett is levegőt. Aztán lehet, hogy anélkül is vett volna, de jobb ez így. Nem hiszem, hogy jó, ha több mint 15 másodpercig nem vesz levegőt (ennyi idő után riaszt).KépKép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Én sajna csak előadásra megyek, ha valaki lesz, kék farmer, kék (Nike) pulcsi összeállításban leszek.
A torna nem fog menni, elkezdte a csípőm a durvaságait, igyekszem kifeküdni Kép

"Szaladok" (Kép) is, még el kell intéznem egy csomó dolgot (tegnap bezzeg ráértem volna, akkor meg nem ment a babanet társalgó)

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Lindicita!

Hát nekem is hasonló volt, sőt, csak még ennyire durván nem csinálta, és annyira ijesztőnek tűnt.
Ja, írtam neked mailt, ha lesz időd válaszolni, köszi előre is.

És milyen típusú légzésfigyelőt vettetek? Annyi fajta van, nehéz kiigazodni, hogy melyik lehet a legjobb...

Lassan indulok tornára, rajtam sötétkék nadrág és fehér "jegyző" feliratú poló lesz.

Kép
Kép
manoka11

Lindicita: Mint ha az én hasam lenne a képen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Pedig itt nekem még egész pici volt a bébi, 29. hetes volt.
A légzésfigyelőnk Angelcare. 22 ezer volt.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci ma nagyon pörögsz, vagy csak tovább zombulsz?Kép
zanza

Manóka11!

Nekünk Babysense II. van! És nem riaszt tévesen, mint pl. a BabyControll típus! Mi is használjuk! Engem is megnyugtat!
ildi76

Zanza!
zombulok...Kép
egyébként volt egy békés órácskám, mert mindkettőt le tudtam rakni!!!!!! ki is élveztem minden pillanatát!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekünk AngelCare van, két tappancsos, arról nehezebb lemászni - bár lehetetlen ugyebár nincs Kép, még nem riasztott, csak ha kivettem Dórit az ágyból, és elfelejtettem lekapcsolni a figyelőt. Nekem is megynugvás volt, mostanában már ritkábban kapcsolom be (Dóri most kb. 6,5 hónapos). AngelCare-nek van babafigyelővel (ez csak a sírás-hangokat, ill. adott esetben a légzés-riasztót közvetíti) egybeépített rendszere is. A babfigyelőt állandóan használom, így nem gond, ha a lakásban egyedül hagyom és lemegyek a kertbe stb. Nagyon bevált Kép

Gátmetszés: ha nem kell, nem csinálnak, de mire oda jut az ember, már ANNYIRA mindegy Kép dokim egyébként egy varrófenomén, másnap már törökültem, és ahány kismamájával eddig beszéltem, mind hasonlóképp simán úszta meg a gátmetszést. Kép

vera
kisün

Proone,
a terhességi teszt csíkja halványan is csík Kép szóval ha nem vagy terhes, nem fog megjelenni semmi Kép nagyon drukkolok, hogy legyen csík!!!

vera
kisün

Szdorka,
a Bártfai kiszámíthatatlan. Azt tudom mondani, hogy 15 perctől 1 óráig bármi lehet, de tovább vérvételnél nem nagyon szokott tartani. Esteleg pisilj reggel otthon üvegbe, ha vizeletvizsgálat is kell, mert akkor azzal sem kell tökölnöd. Azt hiszem, otthoni "mintát" is elfogadnak.

vera
kisün

Kisün, köszi. Csak vérvétel lesz, de azért az jó hogy 1 óránál több biztos nem lesz. Akkor úgy kalkulálok, legfeljebb több időm lesz a következő programom előtt.

Kép
szdorka

Köszi a drukkot, Kisün! KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Dorka,

én úgy tudom, csak fél 9-ig van vérvétel... vagy ez megváltozott?

Bori
lakibori

Proone!
Éljenek a csíkok! Kép Ha halovány, az attól még csík! De ha nem véled biztosnak, pár nap múlva ismételd meg. AZTÁN SZÓLJ ÁM!!! Drukkolunk! Kép

Ferde pocak: Nekem is ilyen volt! És alienezett Eszti nagyokat, talán a könyöke vagy térde "úszott" összevissza, kidudorodva. Szerintem nem volt ijesztQ, aranyos volt.

LégzésfigyelQ: mi nem vettünk, ott az ostor. Csak suhintok egyet, és minden rendben. Kép De komolyan, nem éreztem szükségét.

Mamatorna? jaj, én a kerttQl, házimunkától is eléggé elfáradok, EsztirQl és a kutyusról már nem is beszélve. Kép Tudom, ez nem olyan torna, de asszem nekem elég. Kép
neet, a lusta
neet

<font color="0000ff">Íme, itt az a halovány csík! Kép

Kép

Orvoshoz mikor illik ilyenkor menni? Minél hamarabb?
Mikortól illik pénzelni az orvost? Nagyon kezdő vagyok ám! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
gratulálok, ez bizony csík!KépKépKép Orvosod van? Ha igen, akkor szerintem a 6-8. hét körül érdemes elmenni hozzá, aztán kb. a 10-11. héten az első UH-ra (korábban szerintem nincs sok értelme, de ez orvosfüggő). De az dokid majd mindent elmond és koordinál Kép

vera
kisün

Még nincs választott orvosom. Életemben egyszer voltam a nőgyógyászaton, amikor felirattam magamnak a gyógyszert. Aztán csak a személyimet adogattam be a receptért. Az az orvos viszont már nem dolgozik ott, akinél akkor voltam. Azért kérdezősködök itt, de a három SZTK-s dokiról nem nagyon nyilatkozik senki...

KépKépKépKép
proone

Proone!
Ez nem csík, ez egy kisbaba!!!!!!!!!!!! Kép
Gratulálok és sok sikert, egészséget!

Ha már ennyi látszik, én kérnék idQpontot, az úgyis csúszhat 1-2 hetet, addigra már biztos lesz pár hetes a babuci.
neet
neet

Proone,
gratula, ez komoly csík, és ha esetleg 3-4 nap múlva megismételed, biztos erősebb lesz! Más "jeleid" (hányinger, álmosság, stb.) nincsenek?
Az SZTK-s dokikról én nem tudok, de ahogy hallottam a kórházban minden doki jó, így szerintem bárkit is választasz, nem fogsz csalódni.

manoka 32+6

Kép
Kép
manoka11

Proone!
gratula!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mano27!
Ott voltál tornán? Mert nem láttam senkit, aki a leírásnak megfelelt volna, igaz voltunk ott páran a fórumról és, teljesen belemerültünk a beszélgetésbe. Amúgy a torna végén az ott ácsorgó és bámészkodó apukák elég bosszantóak és tapintatlanok voltakKép többen szóvá is tették.

Kép
Kép
manoka11

Proone!

Ez a halovány csík kb.8 hónap múlva már ott fog szuszogni(és bőgni és ordítani és... Kép) az öledben!Gratulálok!

Jucus
20170114224602

Jucus!
És hogy vannak a te szuszogóid? Kép És te hogy vagy? Kipihented már a "fáradalmakat"?
neet
neet

Sziasztok!
Proone. Isten hozott a kismamák táborábanKép Gratulálunk!
Légzésfigyelő: Nekünk Angelcare van, a bébiőrzős változat, szerintem nagyon jó, engem megnyugtat.
Szia Votív!
Nagyon szép Istike!!
A depim oka: az anyatej, vagyis annak hiánya Kép Kép Iszom a teát, szedek homeo bogyót, fejem de sajna nem lesz több Kép Ma itt volt a barátnőm tőle tudom, hogy szopi, fejés előtt át kell maszizni a ciciket és úgy könnyebben jön. Megcsillant egy kis reménysugár hátha segít valamit.
Mined jót mindeenkinek!
Monesz
monesz

Votív! Elfelejtettem megköszönni Virocska nevében a dicsérő szavakat! A szeme színe még bizonytalan, a család szerint: kék, szürke,kékes.szürke, zöldes-barna, barna. Van még több lehetőség?
Ja és nem is beszélek arról, kire hasonlít?? Erre is arra is...Gondolom ez mindenhol így van.
Monesz
monesz

Proone!
Nagy gratula Neked a csíkocskádhoz!!! Kép
Nem felejtettelek ám el, emlékszem, hogy megígértem, megérdeklődöm a védőnénimtől, hogy melyik orvost dícsérik inkább a 3 közül. A bibi csak az, hogy védőnéni azóta felénk se nézett, pedig kb. két hónapja ígérte, hogy 1-2 hét múlva benéz hozzánk. Aktuális még a kérdés? Vagy már döntöttél doki ügyben?
Egyébként szerintem 8 hetes kor körül érdemes menni, onnantól már a dokik is komolyan veszik, és a szívverés is jól látszik. Nekem az első babónál 7 hetesen azt mondta a dokim, hogy jöjjek vissza 3 hét múlva, és ha még mindig van ott valaki, akkor adja a beutalókat. Másodikkal 8 hetesen voltam, akkor már adta elsőre is!

Lányok!
Mit szólnátok hozzá, ha elkezdenénk szervezni a SztImrés-talit? Kép Én szívesen magamra vállalom a feladatot, és továbbra is áll, a helyszín felajánlása is (kertünk) - persze ez attól is függ, hogy ki, hogy közlekedik. Választhatunk valami BKV-val könnyebben elérhető helyet is (Feneketlen-tó, Campona - bár ahogy láttam azt a kis játszóteres parkot a főbejáratnál mintha megszüntették volna).
Aztán az is nagy kérdés, hogy hétköznap vagy hétvégén legyen? Meg, hogy milyen napszak?
Szerintem ezeket küldjétek el nekem emilben (már, hogy milyen helyszín és időpont lenne jobb), akkor jobban átlátom, mintha ide a fórumra írja meg mindenki. Címem: zsuzsi@agacska.hu
Várom a leveleket!

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Sziasztok!

Bogárka! Még nem választottam orvost, úgyhogy aktuális lenne!

Mit ajánlotok, gyakrló kis anyukák és kismamák? Menjek el a gyógyszertárba Elevitért meg folsavért (Vagy az előbbiben van elég folsav is?)</font>

KépKépKépKép
proone

Bogárka!
Tali sztem tök jó ötlet!!!!!!majd irok ötleteket, ha van...Kép nekem is már eszembe jutott, mert a máv-osoknak van ilyen tali minden évben gyereknapon a várban. Ez hivatalos tali, dokik, szülésznők, csecsemősök is jönnek, és áll. nagyon jóóóóó!
Proone!
Nekem elevitet és folsavat is kellett szednem. De ált .elég az elevit, de talán az elején nem gond, ha mindkettőt szeded!!! Baj nem lehet belőle!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oké, akkor holnap fel tudom hívni védőnénit. Ha jól emlékszem Parragh, Tasi, Holba ugye?
Szerintem elég az Elevit!

Bogárka (27)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?