Proone!
Nagy gratula Neked a csíkocskádhoz!!!
Nem felejtettelek ám el, emlékszem, hogy megígértem, megérdeklődöm a védőnénimtől, hogy melyik orvost dícsérik inkább a 3 közül. A bibi csak az, hogy védőnéni azóta felénk se nézett, pedig kb. két hónapja ígérte, hogy 1-2 hét múlva benéz hozzánk. Aktuális még a kérdés? Vagy már döntöttél doki ügyben?
Egyébként szerintem 8 hetes kor körül érdemes menni, onnantól már a dokik is komolyan veszik, és a szívverés is jól látszik. Nekem az első babónál 7 hetesen azt mondta a dokim, hogy jöjjek vissza 3 hét múlva, és ha még mindig van ott valaki, akkor adja a beutalókat. Másodikkal 8 hetesen voltam, akkor már adta elsőre is!
Lányok!
Mit szólnátok hozzá, ha elkezdenénk szervezni a SztImrés-talit?
Én szívesen magamra vállalom a feladatot, és továbbra is áll, a helyszín felajánlása is (kertünk) - persze ez attól is függ, hogy ki, hogy közlekedik. Választhatunk valami BKV-val könnyebben elérhető helyet is (Feneketlen-tó, Campona - bár ahogy láttam azt a kis játszóteres parkot a főbejáratnál mintha megszüntették volna).
Aztán az is nagy kérdés, hogy hétköznap vagy hétvégén legyen? Meg, hogy milyen napszak?
Szerintem ezeket küldjétek el nekem emilben (már, hogy milyen helyszín és időpont lenne jobb), akkor jobban átlátom, mintha ide a fórumra írja meg mindenki. Címem:
zsuzsi@agacska.hu Várom a leveleket!
Bogárka (27)