hjajj, csak hogy a végére értem!
reggel óta olvasok
Ruzi, 8 körül azt hittem, jajj, le fogom késni az utolsó drukk és jókívánság-hullámot
10-kor már biztos voltam benne, hogy csak már a gratulációkba férek bele
most meg látom, hogy készül a Ruzi-féle teleregény!
szóval, nagyon drukkolok Neked és Bendikének!
Csibének is aktívan szorítok! ez az oxitocin-teszt fura egy dolog
nekem infúzió ellenére/mellett is 9 óra volt a szülőszobán
röviden elmesélem, mert tanulságos: a barátnőm, 1 hete szült a Schöpf-Méreiben (először 8ágyas kórterembe rakták, egyik szomszédja tetves volt, a másik 5 meg kisebbségi, na ettől halálra rémült és átkérte magát fizetősbe, ami kétágyas!! volt, napi 7e-ért, fürdőszoba óhne - szóval tessék nagyon becsülni a SZtImrét...)
1 héttel túl volt az időponton, csináltak neki oxitocin-tesztet, mire a baba ha nem is ettől (persze nem tudják) de rosszul lett és belekakilt a vízbe erre burokrep. után egyből megcsászározták. egy órát fájt öszvissz, és azt mondta, megváltás volt a császár... na most vagy akkora lóadag oxit adtak neki, vagy lehet mosolyogni azoknak, akik néhány napot vajúdással töltöttek
Pesztus, gratulálok az új bébihez, ha már szabad
egyébként micsoda hülyeség hogy akkor veszik "emberszámba" ha már legalább 3 hós - addig még kiskönyvet se kapsz stb.
Pocakpacni, örülök, hogy nincs baj!
Ila, amiről én áradoztam bio és term.gyógyászati áruház az a Herbaház
www.herbahaz.hu Kajamán, hát sajna nem jegyeztem meg a rendes gazdagréti homeós gyógyszertárosnéni nevét. már azt is elfelejtettem, mikor voltam, kb 2 hete csüt. du?
Orsolka, gratulálok Marcellhez!
Jucus, a gyerekeid gyönyörűek. rólatok is filmet kellene forgatni, hátha Neet kölcsönadja egy epizódszerepre Marcipánt is, és akkor hiánytalan a családi idill, két szép szülő, két szép gyerek, egy szép családi eb...
Ildi, Zsanci, oltással kapcs. én előző este, oltás napján reggel, oltás után és este, ill másnap reggel is adtam neki 2 golyót az ActHib-Diperte D12-ből. a remedia gyártja, nem a bioron, így nem kell feloldani se a bogyókat, hanem mikor elaludt, a szájába bele kell tenni, oldalra (a nyelve alá is megpróbálhatod, de az már művészet
), hogy szépen elolvadjon/közben ne nyelje le stb.
Kókuszdiónak gratulálok az ikerlánykákhoz! állati klassz neveket adtatok nekik! Melinek is szívből gratulálok a kisfiához! Várjuk a beszámolókat!
Bronco, szia, talán én írtam, vizesedésre főttkrumpli nagyon jó, és a kígyóubi is - a Bába könyvében is van róla szó valahol...
itt is egy homeós szüléshez kapcsolódó materia medica meg adagolás:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18 AHOGYAN MI CSINÁLJUK … Homeopátiás protokoll-javaslat a szülőszobai eseményekhez
Lindicita, ez a szülés sztori félelmetes volt, majd lerágtam a körmömet, mikor olvastam, fűűű. klassz, hogy ilyen bátor voltál, szuper csajszi vagy! Margaréta pedig nagyon szép, mégegyszer gratulálok, a névválasztáshoz is még1x.
Ancsi, csak nem mozgolódik a babód? hát az kiderült már, hogy fiú-e vagy lány?
Duopack, szia, málnalevéltea, gátmasszázs: mind2őt majdnem 3 hónapon át csináltam, nekem nem használt, a hajamra is kenhettem volna, biztos szép fényes lett volna az olajtól
ábszolúte alkati dolog a tágulás képessége is, mint ahogy a legtöbb dolog az életben meg a gyereknevelésben - ahogy Neet is mondta nemrég újfent, kb így: mindenkinek más lehet a jó, ez minden mondatunk után zárójelben oda kell érteni
mindenesetre én is csinálnám még1x (csak a teázást, a gátmasszázs túl melós volt...), ha lenne rá alkalom, mert hát ki tudja? az ember tegyen meg mindent, nem igaz?
Monesz, ne viccolj, persze, hogy emléxünk rád! te vagy az öregedő elsőszülő...
még arra is emléxem, múltkor mikor bejelentkeztél, azt mondtad, kicsit depis vagy. Ugye már nem? Virág nagyon bájos! Igazán illik hozzá a neve, pont olyan szép a szeme, a haja, a szája, a füle, az orra, de a legszebb az összkép!
tényleg barna a szeme vagy csak a képen látszik annak?
ezt küldöm aztán folytatom