sziasztok!
Először is, asszem vaLAMI TÖRTÉNT velem, mert mindenki félreért mostanában
igaziból nem fáradt vagyok (legalábbis többnyire, nekem úgy tűnik elég ez az 5-6 óra alvás, még ha többször fel is kell kelni közben), és csak azért voltam szomi, mert mindenki tud dicsekedni vele, hogy milyen szuper csemetéje van ezért meg azért, én meg nem. Pedig Réka a legszuperebb
Ezzel tisztában vagyok teljes mértékben, nehogy félreértsetek megint
Csak ugye az aggódó anyát nem kell bemutatnom, hogy vajon az én gyerekem mért nem alszik még ennyit, mit csinálok rosszul, meg miért nem gagyog, holott másoké már igen
De azért tisztában vagyok azzal is, hogy még 4 hetes sincs, és igen eltérően fejlődnek a babák. És különben is, Réka nagyon szépen sír
(amikor még nem hergelte fel magát
) Szóval maximálisan elégedett vagyok vele, csak mindig attól félek, hogy valamit rosszul csinálok.
Egyébként az én kicsitündérlányom rossz néven vette, hogy panaszkodtam nektek, és tegnap ha nem is mintagyerek volt, de nagyon jó kislány. 6 kor evett, aztán egész 8-ig, fürcsiig nézegetett meg beszélgettünk (ő fújta a buborékokat, meg huzogatta a szemöldökét) fürcsi után kaja, aztán kis szunya, aztán hiszti fél 12-ig, közben kaja, aztán alvás fél 4-ig(!) azonnali visszaalvás, fél hétig, megint azonnali visszalvás (hét után, mert ugye az üzenet
), utána már unalmas. Szóval bemutatta, hogy tud ő is olyant, mint a többiek, csk nincs kedve... És még az esti pelenkázásnál hátáról az oldalára fordult, csak nem tudta megtartani magát, és visszaborult néhány másodperc múlva
Egyébként nem hiszem, hogy nagyon sokat sírna, nem hiszem, hogy többet, mint amennyi egészséges egy ekkora gyereknél. Persze vannak jobb meg rosszabb napok, de átlagban ennyi biztos kell. Panaszkodok, panaszkodok, de igaziból egész jól viselem ezt az első időszakot. Még élvezem is a monotóniáját, mert így legalább gyorsabban telik az idő
Viszont olyanról panaszkodok, hogy túl sok a tejem
Tudom, szégyen ilyent panaszkodni, de nem tudom eltenni, elfogyott a tárolóm, és kb egy literrel öntöttem már ki péntek óta, és ez eléggé megvisel...Ezen kívül fájnak és feszülnek a melleim, szopi után mindkettőből kell lefejni, és simán lejön 100-130. Ami megy a csapba
És még az is van, hogy ugye fáj alul, ahol kezdődik. Jól megijedtem, hogy csomó. Koppra kifejtem, masszír, melegvizes zuhany alatt sokáig, és nem múlt el. csomót nem érzek egyátalán. Lehet, hogy ez valami más? mert én képtelen vagyok ennél többet tenni, de még mindig fáj. Valaki? Ötlet?
És még az is van, hogy tegnap voltunk sétálni először. Egész jó volt, háromnegyed órát is mentünk, Réka szépen aludt, míg melegre nem értünk
És én is jól bírtam a strapát, szóval jó volt, na.
Bagzer, én nem vagyok bátor, bevallom őszintén. Orbissal együtt parázok
És én csak a babatalival nem akarom megvárni a 6 hetet. Jövő héten mi még nem megyünk sehova, de utána már igen. Az már a 6. hét lesz, és ha taxizunk, akkor szerintem nem sok gond lehet. Elvégre ha jövő héten le kell mennünk tanácsadásra, influenza-szezonban a védőnő kérésére... Szóval nem nagyon merek menni venni olyan zenélőforgót, és legkevésbé mernék tömegközlekedni, mert buták az emberek, és betegen tüsszögnek meg köhögnek bele az arcába a babának. Szóval nem hiszem... És szerintem bátor vagy, hogy a postára elmentél
Én nem mertem volna...
És a Boogie nekem még mindig ellenszenves, még ha egyedül is maradok ezzel a véleményemmel az egész világon
Nem tehetek róla. Viszont tegnap megint kiakadtam a Megasztáron. Az a szerencsétlen Ádám-gyerek, az akármit csinálhat, az csak rossz lehet. Szerintem tök jól elénekelte azt a számot, na, jó, a mély hangoknál nem volt az igazi, de fogjuk a mandulagyulladására. Erre elkezdik fikázni a műfajt. Istennek meg nem dicsérnének semmit. A végén meg a Sunset Boulvardot aki énekelte, a Pál Tamás, azt bezzeg agyon dicsérték (megjegyzem megérdemelte, mert hihetetlen jó volt, de hát végülis ebből él, vagy mi... színházi énekes volt eddig). Rögtön nem volt gáz,hogy utálom a műfajt, nem ismerem, inkább nem szólok hozzá, stb. huhhdeideges voltam!!!Pedig nem volt szimpi a srác, a páltominak drukkoltam az elejétől, de asszem mégis felveszem magamnak a drukklistára
Na, igaz, hogy nem szóltam túl sokat a mindenfélékhez, mert tegnap csak olvastam, nem volt időm, mára meg elfelejtettem, és nemtom, van-e időm mindent elolvasni újra, szóval csak ezt az oldalt olvastam el, és nem tudok máshoz nagyon hozzászólni... És lusta is vagyok ma, és még túl sokat írtam amúgy is már megint, és főleg magunkról
De most még egy képet is tettem volna fel, de riazstás van.
Pusz