Új privát üzeneted érkezett!

Lindi,
el is felejtettem gratulálni a nehéz, de SZÉP szüléshez!!! Gréti pedig tündéri, nagyon jól sikerült kislány! Kép

Duopack,
szeirntem szinte mind ittuk a málnalevél-teát, de sajnos nem egyértelmű, hogy használt-e vagy sem Kép de hogy biztassalak: én ittam, és fájás nélkül tágultam 4 ujjnyira! Szóval ha úgy vesszük, nekem bejött Kép

vera
kisün

Duopack!
gátmasszázs nekünk nagyon bejött...
málnalevél teát nem ittam, csak a homeóbogyókat...én is "szó nélkül" tágultam 3-4 ujjnyira...
megszúrták végre a pici fiamat...Kép most elküldhetem a papirt, remélem nem irnak vissza...bizom benne, hogy azért találtak galaktózt nála, mert adtam neki homeóbogyót.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Duopack!
Én is írtam már többször, hogy ittam, és nekem is bejött: első fájástól 4 és fél óra múlva baba Kép!

Neet!
Ma is kint voltunk a játszón, de alig voltak. Pedig nem volt rossz idő, csak kicsit hidegebb, mint tegnap. Nekünk a hétvégéink általában elég zsufik, de majd egyeztetünk!

Jucus, és más XI. kerületiek!
A XI.-ben merre felé vannak jó játszóterek (mondjuk úgy a Savoya és a H közötti szakaszon)? Gondoltam, ha már úgyis kocsiba ülünk, akkor tök mindegy, hogy 10 vagy 20 percet autózunk, és akkor felkutatnánk más játszókat is, hogy változatos legyen az életünk Kép

Bogárka (26)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün

Már akartam mondani máskor is, hogy téged is azért jó olvasni, mert néha olyan jó poénjaid vannak, hogy szétröhögöm az agyam. Kép Kép Most például a veszélyes nyers macskát enni nevettetett meg. Kép Kép

Mondjuk én addig paráztam a toxoizé miatt, hogy ugyan az orvos rutinból nem csinálta volna meg a vérvizsgálatot, de én elintéztem, hogy nézzük meg átestem-e már rajta, bár sejtettem, hogy igen, mert nekem mindkét ágról a nagyszüleim pici faluban laktak, ahol rengeteg állat van, és még fürdőszobájuk sem volt, szóval én aztán elég sok mindennel találkozhattam gyerekkoromban, mert sok időt töltöttem náluk, mai szemmel nézve, kész csoda, hogy túléltem...Kép

Én is úgy vagyok vele, hogy kis mértékben nem fog ártani semmi, remélem, bár még nem született meg Bedegúz. Kép De amiről úgy tudom, hogy nem jó, abból vigyáztam, hogy ha meg is kívántam, ne sokat egyek, pl. a máj a magas A vitamin tartalom miatt, kávéból a napi 3 csésze helyett 1-et ittam csak, de néha becsúszik egy-két pohár kóla, meg más szénsavas, néha egy-egy pohár bor is, de remélem a baba jól viseli ezeket. Kép

r
ruzicsky

Baba,

szájpenész ellen C-vitamin ampulla is jó. Fel kell íratni, nincs íze, talán jobban bírja majd Emma. Ábelnek amúgy semmitôl nem múlt el, csak magától pár hónap alatt. Nem volt súlyos mondjuk.

Jaja, toxoplazmát sajtevéstôl kapni-ról még én sem hallottam, csak nyers hús, mosatlan zöldség, macskaka. Nekünk van két szôrállatunk (macskafajta), az elsô terhességnél odáig vittem a parát, hogy az ô vérüket is bevizsgáltattam. Nem volt még nekik sem toxo. Nekem se lett se akkor, se most.

Ildi, úgy próbáltad a babót beletenni a kenguruba, hogy elôször teljesen készre csatolod magadon, hátul is, és aztán fölülrôl teszed bele Timit? Én így csináltam, kevés gyakorlással meg lehet tanulni elég gyorsan. Vagy marad az autósülés-muszklimama variáció.

Hát, a játszótérrôl való elvonszolás nekünk csak figyelemeltereléssel megy. Pl. alma, keksz, éneklés, mesemondás, ha úgy sem megy, kivárom a hiszti végét. Ez a szomorú igazság.

Tegnap voltam nst-n, fájás nulla, méhszáj tök zárt, szívhangok szuperek. pedig titokban reméltem, hogy a sok Ábel-cipeléstôl, bevásárlókosár-emelgetéstôl, stb. kicsit már kinyílt, de úgy látszik nem nagyon árt semmi a gyereknek, tökjól érzi magát. Vagy lehet, hogy kicsit türelmetlen vagyok? Kép

Lindi, gratulálok. Tényleg, írd már meg, ki volt az orvosod (félelmetes, hogy mennyire nem bíznak az anyák szülési képességeiben, nem?)!

Bori, 36 vége
lakibori

feliratni mar nehezen fogom, de koszi

es azzal kenni kell, vagy itatni???

Kép
babarozsa

Kisün!
"S"tim megijedt, úgy felröhögtem a nyers macskás koszton. Legyél szíves szárazabban és unalmasabban írni! Kép

TOXO: nekem az állatorvosom javallotta a kutya miatt. Majd a dokim aszonta, hülyeség, mert Marci nem macsek, de azért megcsináltatta, persze - lett. De elvileg tényleg a nép 80%a összeszedi még kölyökkorban a földről. Kép Ja, és az állatorvos (na jó, nem az enyém, Marcié) azt mondta: "..és ne egyen nyers húst". Mivel magázódunk, nem volt vili, ezért rákérdeztem: mármint a kutya? Mire ő: nem, ön. Huh. Eddig sem zabáltam észventúra módra a bivalyt, zebrát, hát ezután sem... Bizonyos könyvek meg azt javasolják, ne te vidd ki a szemetet, ne fogd meg a nyers húst, ne szeleteld, stb. Oké, akkor talán vegyek fel egy inast? Elvetettük. Kép

Bori!
Ne akarj még nyílni, korai lenne! Bár a virágnak megtiltani nem lehet... de mégis!!

Ancsi!
Igen, ez már az lehet! Amit írsz, az a babuci ficérkedése! Kép

Duopack!
Nekem a végén már a szivacstól, gyapottól is kellett volna pisilni.. Kép egyébként üdv itt!! Kép

Bogárka!
Okés.

Midnenki: mi az? Feldobod, és ha leesik, nyávog?
Mindegy, csak macskára essen. Kép
Régi, de hátha valaki jót röhög rajta.

Eszter ma 2 kézzel fogta a cumiját és nézegette ezerrel!! Kép (3 hós+1 hetes)
neet
neet

Bardóczy Zsolt - Kecskeméti Vera párossal szültem, és 1000 %-ig elégedett voltam mind a kettővel. A doki minden nap bejött hozzám (a mellettem fekvőhöz egyszer sem jött a dokija) és minden nap meg is dicsért, hogy miylen ügyes voltam.

KépKép
KépKép
lindicita

Málnalevél teát én is ittam, és végül is a tágulással nem volt semmi gond.
A gátmasszázst is csináltuk, igaz csak 1,5 hétig, mert a babánk 3 héttel hamarabb jött, de így sem kellett vágni. Bár a szülésznő azt mondta, ez inkább alkati kérdés. Azért gondolom neki is volt jócskán szerepe benne (mármint a szülésznőnek).

KépKép
KépKép
lindicita

Lindicita,

ezt nagyon megnyugtató hallani, mert nekem is a Vera a szülésznőm! Eddig csak jókat hallottam róla, és velünk is nagyon kedves volt, amikor mentünk szülőszobát látogatni.

Neet,
a barátnőm kislánya is állandóan megijed, amikor telefonon beszélünk, és a barátnőm néha nagyokat röhög, aztán utána mindig hallom, hogy "jaj Lilla, ne ijedj meg, majd te is így fogsz nevetni ha nagy leszel" O: O: O:

Manóka 32+2

Kép
Kép
manoka11

Lindi!
Te melyik szobában voltál???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és Kántor Anyuka (azaz én) kezd zombulni..Kép
pici hasat fájlal, nagy szivat (azaz nem óhajt aludni...)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindicita,
Gratulálok a kitartásodhoz és a szép kisbabádhoz! A segítségedet szeretném kérni, ugyanis most járok a 24. hétben és sajnos még nincs orvosom, mivel akihez járok az nem fog szülést vezetni júliusban. Megkérhetnélek, hogy a profilomba lévő e-mail címre írj pár sort Bardóczy doktorról, hogy milyen a terhesgondozáson, sztk-ban, vagy csak magán praxisban rendel, hol van a rendelője, annak mi a telfonszáma és ha nem túl indiszkrét mennyit kért/kapott a szülés levezetésért.
Előre is köszönöm:
Mónika

mmónika

Kedves Mindenki,

jól elvesztem, pedig sűrgősen kértem a segítségeteket. Mostanában nem nagyon voltam gépközelben.
Segítséget kértem a Szent Imre kórház szűlészorvosait illetően. Sok nevet kaptam, amelyet nagyon köszönök. A keresőben azonban nem jött össze, hogy rá találjak az elérhetőségükre, főleg a magánrendelésükre.
Ezért kérlek Titeket, hogy aki az alábbi orvosok:
dr. Barna,
dr. Bálinték,
dr. Balogh,
dr. Fülöp,
dr. Urbán Mária,
proff. Rákóczi,
elérhetőségét (telefonszám, esetleg cím)tudja, legyen szíves megírni.
Adok egy e-mail címet (ne tévesszen meg senkit a cím):william1@axelero.hu

Köszönöm előre is mindenkinek: Gina
gina1

Jajj lányok, pici Mancim egész délután ordított. Azon csodálkozom, hogy nem rekedt be. Egész nap kb fél órát aludt, akkor próbáltam én is aludni, de akkor meg a légzésfigyelő riasztott 3x. Azt mondja egy ismerősöm (védőnéni), hogy ma kettős fronthatás van, és a pici babák nagyon érzékenyek rá. Szegénykém, olyan rossz volt hallgatni, mert egyébként sose sír.

Zsanci! Én a sárga szobában voltam. (állítólag ez a doki kedvenc szobája)

KépKép
KépKép
lindicita

Mónika!
Holnap írok neked, most elég hulla vagyok összeszerdni a gondolataimat meg kikeresni a telefonszámot.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Meg tudnátok írni, akár magánban is, hogy mennyit illik/szokás adni szülés után a választott szülésznőnek? Illetve, ha nem választok, hanem az ügyeletesnél szülök, annak mennyit? Előre is köszönöm a segítséget!

Gina,
dr. Urbán Márta, Tétényi út 25-27., VI. em. 38. Rendel hétfő du. 4-től, néha pénteken is. Tel.: 203-2148, vagy bejelentkezhetsz az asszisztensnél is, napközben: 06 20 446 8052.

Franyó
franyo

Bogárka!

Mi a Bikásra járunk,az ott van a H-nál.Van rajta nagy csúzdás rész egy bekerített játszótér és egy másik pici játszótér is.ÍÉs jó nagy zöldfű némi kutyaszarral tarkítva.

Jucus
20170114224602

Köszi Jucus!
A Bikásról már én is hallottam, meg tudom is hol van, úgyhogy akkor lehet, hogy jövőhéten valamikor elnézünk arrafelé.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kedves Franyó,

nagyon szépen köszönöm az infót. Te meg vagy/voltál elégedve Vele?

Gina
gina1

Sziasztok!

Kisün!
A mi babakocsink egyszerű fapados, esernyőre csukható napvédővel!

Brosco!
Ananászlé is jó vízhajtó!

Ancsi!
Orrvérzésre jó lehet a Sterimar tengerisós orrspray!Írj mail-t!

Pipocs!
Nekem is volt alsó feszülés, a baba aprórészeivel kotorászott lennt és elég kellemetlen volt...

Lindi!
A szüléstörténeted olyan volt, mintha a sajátomét olvastam volna(kb 90%-ban) és a "személyzet" is stímmel.

Ma vettünk ki8nti cipőt Bercikének. Mikor felpróbáltam rá majdnem meglógott a boltból, totyogott körbe és közben kiabálta, hogy CIPŰ!

Gratula az új kismamáknak és kisbabáknak!

Cili és Bercike(holnap 16 hó)
bcickany

Sziasztok!

ILdi, nyóckerben tartja a védö nénink. Múltkor még 4-en voltunk, most már csak mi tartottunk ki. Védönöt kérdezd meg, hátha nálatok is van vmilyen tanfolyam.

Nagyobb gyerköcös mamák! A XI-ben is van játszóház, az egyik bölcsi keretén belül. Védönök biztos tudják, de még én is megkérdezem hely szerint. Nagyon olcsó. Babysintér koromban a X-be jártam a gyerköccel 2004. nyaráig és 2 óra + 2 ebéd (egyet megevett a lurkó, egyet elvittünk neki vacsira) volt 615 Ft.

Zanza
zanza

Gina!

Én a Bálint Misihez járok, magánrendelés kedden és csütörtökön van a Bocskai úton, a házszámot nem tudom, a Fadrusz utca, Bocskai saroknál van a ház, aminek az első emeletén a rendelő. Telefonszámot tudok adni: 386-07-00, du. négytől elérhető.
duopack

Sziasztok!

Ildi, a védönénink tartja itt a nyóckerben. Kérdezd meg, hogy van-e nálatok is vmilyen tanfolyam.

Nagyobb gyerköcös mamák! XI. egyik bölcsijében van játszóház. Védönök biztos tudják, hogy hol, de azért én is megkérdezem pontosabban. Nagyon olcsó. Hasonlóba jártunk mi is még babysintér koromban a X. ker-be. 2 óra + 2 ebéd (az egyiket megette, a másikat vacsira hazavittük) volt 2004. nyarán 615 Ft.

Zanza
zanza

Bocs!

Ez nem ér! Az elöbb még nem volt fenn, azért írtam újra!
zanza

játszóház van a gazdagréti ltp-en a bölcsiben...egy éve kb. 600 ft volt 9-1-ig, ebéddel...mi nagyon szerettük.
Balogh doktorról vannak infóim, ha más még nem irt róla.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

az utsó mondat Ginának szólt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok !

Tegnap reggel óta nem ment a netünk , most meg magától megjavult ....érthetetlen .
Szóval : toxo : nekünk 5 macskánk van , gyerekkorom óta majdnem mindig volt macsink , mégsem estem még át a fertőzésésen . Egyébként valóban nem csak macsiktól lehet elkapni , hanem mosatlan gyümitől , zöldségtől , nyers hústól is . De tényleg nagyon ritka, főleg hogy vki pont terhesség alatt kapja el .

Málnalevélteát én iszom , hátha segít Kép , ja és szerintem még finom is !

Gátmasszásolaj megvan csak el kéne kezdeni rendszeresen csinálni , csakúgy mint az intimtornát , de a szándék megvan Kép

36+4

Kép
Kép
greenolive

Lányok! KB délután 2 körül írt Csibe, hogy már benn vannak a kórházban, kb 10 perces fájásokkal. Dokija szerint lehet estére/éjjel meglesz a babóca!!!!!!

Ha valamit tudok róluk, írok!!!
bronco

Más:
tegnap este elkapott valami IZÉ, ami teljesen levett a lábamról: fáradt vagyok, bedugult az orrom, kezd fájni a torkom és iszonyú gyenge vagyok. Remélem csak valami mezei nátha, amin pár nap alatt túl vagyok, de mi van ha influenza??? Ilyenkor (38+5) lehet még ennek valami szövődménye? Volt közületek valaki beteg ebben a "Stádiumban"? Tegnap este kamilla felett gőzöltem, ami nekem nagyon jól esett - és ez biztos nem ártott a picinek sem, ugye?

Eddig vártam, hogy jöjjön baboo, most meg már azon izgulok, várjon még egy pár napot, míg kilábalok ebből a sz....-ból!!
bronco

Bronco !
Akkor majd várjuk az infokat Csibe-ről . Szóval a hidegfrontra várt a baba Kép

Én is megfáztam , szerdán nagyon megörültem a tvasznak és kiültem a teraszra olvasgatni , kár voltKép
Én is teázgatok , ha nincs lázad szerintem nem lehet gond !

Kép
Kép
greenolive

Hajrá Csibe!!!Kép

Bcickány, köszi neked is, közben sikerült leárazáson elcsípnem egy masszívabb darabot, kicsit nehezebb (7 kg), viszont pici-fordulékony-kicsire összecsukható, és mind Dóri, mind az anyukája borzasztóan élvezik Kép

Ruz, Neet,
köszi, igyexem!Kép

Bronco,
a kamilla biztos nem ártott a picinek. Igyál sok mézes teát (csipkebogyó-hibiszkusz, vagy Pannonhalmi Laudes [utóbbi kif. megfázás ellen, NAGYON jó, és igen finom]). Ha influenza lenne, szerintem konzultálj az orvosoddal, hogy mit lehet és mit nem. És gyógyulj meg gyorsan!!!! Kép

vera
kisün

Újabb hírek Csibéről!!!!!

Fájások még mindig csak 10 percesek, egyelőre a vajúdóban van - és úgy tűnik, ma még sem lesz a meg a NAGY TALÁLKOZÁS:-(
bronco

Bronco!
Én is pont ebben az időpontban (38 hetesen) voltam beteg, arcüreg gyulladással... nem lett semmi gáz, cska azon izgultunk, hogy gyógyuljak meg gyorsan, mert nem tudtam volna lélegezni a fájások alatt, mert az orrom teljesen be volt duguglva...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hú, Csibe már a H-ban van?

Drukkoljatok nekem, hogy most már Bendi baba is meg akarja nézni mi újság idekint, és akkor legalább lenne a kórházban egy ismerős!! Kép Kép

ruz
40+2
ruzicsky

Sziasztok lányok!
Gratula az új babákhoz!!
Val.színű hogy már nem emlékszik rám senki, azért probálkozom hátha Kép
Jan 6-án született meg Virágom, 3 hét kórházi tartózkodás ( magas vérnyomi)után, 36. hétre 2700g és 52 cm. Sajna elég sokáig sárga volt, kapott rá gyógyszert, illetve megállapították hogy nagyon vérszegény ( szegényt össze-vissza szúrkálták) Voltunk a Heim Pálba kivizsgáláson (vérszegénységi)de hála az égnek nem találtak semmit. Jövő héten ismét kontroll. Az állandó aggódás miatt nem is volt kedvem fórumozniKép
Reméljük megint minden rendben lesz!
Gina!
Én Urbán doktornőnél szűltem, csak ajánlani tudom! SZUPER!!
A kórházban töltött közel 1 hónap alatt elég sok dokit, szülésznőt megismertem és nem mindig a sztárdoki ill. szülésznő a legjobb. Kérdezzetek hátha tudok valakinek segíteni.

Íme az én kis Virágom:
Kép
monesz

Szia Jucus! Bocsi hogy nem válaszoltam.
Nagy nehezen sikerült kicsinyíteni!
Monesz és Virág ( 10 hetes)
monesz

Gina,
igen, én nagyon meg voltam vele elégedve a kislányom születésénél is, és most a második terhességemnél is. Ha bármi érdekel, magánban szívesen írok részleteket, mail-címem a profilomban.

Monesz,
így ismeretlenül is gratulálok, nagyon szép Virágod van! Kép Meg szeretném kérdezni, hogy volt-e választott szülésznőd, és ha igen, ki, és mennyire voltál megelégedve vele?

Lányok,
szülésznő-témában senki se tud segíteni? Kép

F.
franyo

Franyo,
mail megy szülésznői díjazásról Kép

Monesz,
hát hogy gondolhatsz ilyet, hogy nem is emlékszünk rádKép pedig nagyon is igen Kép és Virág szépséges, nagyon örülök, hogy minden rendben!

vera
kisün

Köszi lányok!!
Franyo, Tóth Irén volt a szülésznőm, nagyon elégedett voltam vele. Azokkal az anyukákkal is nagyon kedves volt akik nem fogadták fel.
Mindegyik szülésznő jó, szerintem az a fontos hogy neked szimpi-e. Nekem két szülésznőt ajánlottak nagyon itt a fórumon és elsőre egyik sem volt szimpi, aztán az osztályon sem.
Kedves vagy Kisün!Kép
monesz

Bogárka!

gyertek a Bikásra!

Zanza!

AZ egyik játszóház a Szemünkfénye bölcsiban van a címe :Bikszádi utca 1.Ez a Városközpontnál van,fehér kerítéssel,szerintem könnyű észrevenni,Mi jártunk oda hetente egyszer a rossz idős időszakban.

De hallottam,hogy van egy másik is kicsit kifelé,Albertfalván azt hiszem.

SZóval front volt ma?Én mindig azt hiszem,hogy az én gyerekeim gyagyák csak.Panna is alig aludt ma,Soma meg hisztizett.Kép

Jó éjt!

Jucus
20170114224602

Monesz!
Én végig hiányoltalak, mert úgy volt, hogy szobatársak leszünkKép! Mármint, hogy közel voltunk egymáshoz kiírás szerint! Örülök, hogy jól vagytok a körülményekhez képest! Reméljük, hogy nem lesz több gond!

Zanza!
Köszi! Akkor megkérdezem a védőnénit babamasszázs ügyben!

Jucus!
Játszóház? Az nekünk is közel van, később majd jól jön! És oda csak úgy simán be lehet menni vagy fizetni kell?
ildi76

Sziasztok !

Monesz ! Hogyne emlékeznénk rád ! Kép
Gratula a babához ! Szerintem hasonlít rád ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Jó reggelt Mindenkinek!

Csibéről még semmi hír, az este küldött sms-re azóta sem válaszolt - én meg nem akarom zavarni, mert vsz kisebb gondja is nagyobb annál...

Zsancikant, kaptál valamit az arcüreggy.-ra? Vagy nálad is maradt a ráolvasás?

Én tegnap óta annyi teát megittam, hogy néha úgy érzem magam, mint egy lajtoskocsi (viszont valamelyik gyógytea kombinációtól el kezdtem végre pisilni, amúgy tisztességesen (kb 12-szer az éjjel), így lábvizesedés reggelre mintha nem is lett volna (szerintem még a pocakom körmérete is csökkent:-) csak tudnám melyik párosítás volt az, most ihatom végig a menüsort...
bronco

Bronco !
Csalán nem volt közte ? Az jó ilyesmire .

Kép
Kép
greenolive

CSIBE!!
HAJRÁÁÁÁ! Kép

Bronco!
EZ nagyon rosszul hangzik, tessék gyorsan gyógyulni! Még ha a babának nem is árt, de tiszta orral/fejjel is tud nehéz lenni egy szülés, hát még ezek híjján... A kamilla csak segíthet, ártani biztos nem árt! JOBBULÁST!

Ruzi!
Húzzá' má' bele! Kép Aztán mesélhetitek a H-i sztorikat Csibével. Kép

Monesz!
Virág marha édes, és sokkal nagyobbnak tűnik, mint egy újszülött. Vagy ez már későbbi kép? Ja, és emlékszünk, nyugi. Kép

Jucus!
Front volt? Akkor ezért volt olyan hüje a kutya.. Kép Esztit szerencsére nem hatja meg az időjárás. Kép

Votiv, Moose és a többiek????? Where are you???
neet
neet

Sziasztok!

Monesz
Nagyon szep a csajszi! Kép

Neet
Akkor Ti csak 7vegen fogtok jatszora jarni a csajjal? hmmm....hosszutavon nem tul biztato Kép

Franyo
Mail jon?

Ruzi
Drukk! Kép

Jatszohaz
A Leanyka utcai bolcsiben van jatszohaz,de eleg nyomi+ahhoz kepest draga...A Fonyod utcai boliben is van, ott meg nem voltunk ...de most mar jon a jo ido, talan ki lehet inkabb jatszoterre menni.
A Bikas a H. oldalan van a panelok mogott?? Multkor ott randaliroztunk ,veletlen jartunk arra...

Norka
31+4
norkini

Monesz!
Kisleány nagyon szép! Kép

ki volt az a két szülésznő, aki nem volt szimpi? Dokid ki volt? Kérdezhetnék vmit a szülésznődről mélben????
Csibének megy a drukkk!!!!
Tényleg, ha vki 3 napig vajúdik, akkor a válsztott szülésznő 3 napig veled van?????

Bronco!
Arcüreg gyuszira homeós bogyót nyomtam...azaz maradt a ráolvasás..Kép vagy Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!

be kell jelentkezni(szám nálam)és fizetős,de szerintem megéri azt a kb.680Ft-ot ebéddel együtt.De ha nem kérsz ebédet akkor csak 500Ft és 9-14-ig van ill.délután is van talán 15-17-ig.

Norka!

A bikás a H-val szemben lévő oldalon van.

Kérdés:Ti meddig hagyjátok sírni a dedet?Én sajnos alergiás vagyok a gyereksírásra,ezt Sománál diagnosztizáltam magamon,és Pannát sem hagyom sírni sokáig amikor pedig tudom,hogy ez az elalvás előtti szenvedése csak.Igy persze magammal szúrok ki mert kézben alszik el....bla,bla,...Szóval ki meddig?

Jucus
20170114224602

Jucus!
Ugye azt tudod, hogy MINDEN anya allergiás a saját picinye sirására???? ;)))) ÉN IS AZ VAGYOK!!!
én szinte semeddig nem hagyom sirni,csak mondjuk olyankor, amikor egyszerűen nem tudom felvenni (pl. Borisz miatt, wc-n vagyok, stb...)
A mienk is csak kézben alszik el, sőt, csak kézben alszik...ha lerakom felkel, és sir...addig alszik, amig az ölemben van...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?