Baba,
szájpenész ellen C-vitamin ampulla is jó. Fel kell íratni, nincs íze, talán jobban bírja majd Emma. Ábelnek amúgy semmitôl nem múlt el, csak magától pár hónap alatt. Nem volt súlyos mondjuk.
Jaja, toxoplazmát sajtevéstôl kapni-ról még én sem hallottam, csak nyers hús, mosatlan zöldség, macskaka. Nekünk van két szôrállatunk (macskafajta), az elsô terhességnél odáig vittem a parát, hogy az ô vérüket is bevizsgáltattam. Nem volt még nekik sem toxo. Nekem se lett se akkor, se most.
Ildi, úgy próbáltad a babót beletenni a kenguruba, hogy elôször teljesen készre csatolod magadon, hátul is, és aztán fölülrôl teszed bele Timit? Én így csináltam, kevés gyakorlással meg lehet tanulni elég gyorsan. Vagy marad az autósülés-muszklimama variáció.
Hát, a játszótérrôl való elvonszolás nekünk csak figyelemeltereléssel megy. Pl. alma, keksz, éneklés, mesemondás, ha úgy sem megy, kivárom a hiszti végét. Ez a szomorú igazság.
Tegnap voltam nst-n, fájás nulla, méhszáj tök zárt, szívhangok szuperek. pedig titokban reméltem, hogy a sok Ábel-cipeléstôl, bevásárlókosár-emelgetéstôl, stb. kicsit már kinyílt, de úgy látszik nem nagyon árt semmi a gyereknek, tökjól érzi magát. Vagy lehet, hogy kicsit türelmetlen vagyok?
Lindi, gratulálok. Tényleg, írd már meg, ki volt az orvosod (félelmetes, hogy mennyire nem bíznak az anyák szülési képességeiben, nem?)!
Bori, 36 vége