Sziasztok!
Itt a tavasz!!!!
Na, megint sikerült felélesztenem a gépet, pedig reggel azt gondoltam, hogy csak a balta és a kalapács segít. Hiába öregecske szegény... Végre pótoltam a lemaradást is.
Képzeljétek, tegnap éjjel ismét balesete volt Tomikának. Mostanában a mi ágyunkban alszik, és nem is teszem a kiságyba, mert ott fél óránként ébredt. A franciaágyon körberakom jó magas párnákkal, és ha nyöszörög, megnézzük (a hálószoba a nappaliból nyílik). Tegnap éjfélkor épp indulni akartam megnézni, amikor először puffanást, után hatalmas sírást hallottunk. Hát Tomika félálomban egy hang nélkül átmászott a nagy párnákon, és lefejelt a szőnyegpadlóra. Jól összeverte a homlokát, az orrát és az arcát.
Ma meg kb. 20 mp alatt fölmászott a fotelágyra, és mire odanéztem, már fönn állt, és a falon autózott. Majd frászt kaptam. Szóval nem egyszerű vele.
Tomika mostanában jól eszik, egyik este megevett egy egész pohá joghurtot kiflivel. Meg persze mindent meg akar kóstolni.
Ja, és egész nap beszél. Ha sétálunk, és autót lát, majd kiugrik a kocsiból örömében.
Ma voltam a konditeremben. Jól esett, az étvágyamra is jó hatást gyakorolt (sajnos). De majd igyekszem visszafogni magam. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon nyamvadt vagyok.
Még nincs izomlázam, de 1-2 nap múlva lesz kínlódás.
Köszönjük a dicséretet Tomika nevében is!
Köszönjük a névnapi köszöntést, bát mi július 3-án tarjuk, mert a márciusi nagyon közel van a szülinaphoz, a decemberi 2 Tamás nap meg a karácsonyhoz.
SZOPI: Tomika még szopik, de csak akkor kéri, ha lát+éjjel.De ha rájön, óránként is jön. Főleg ha vletlenül kimondom, hogy cici. Akkor mindent elhajít, és üdvözült mosollyal mászik. Meg ha együtt fürdünk. Akkor játszik egyet, szopik egyet...
Ha eszébe jut, odajön, mondja, hogy cici, és rángatja a ruhámat. Engem nem zavar, nem tervezem, hogy elválasszam.
Szamoa:
Én beadattam au agyhártyagyula elleni oltást már Tomika 3-5 hós korában. Egy éves kor alatt 2 oltás kell. Tomika belázasodott az oltás napján, de utána kutyabaja sem volt.
Humi!
Nálunk most az autó a legmenőbb játék, és minden papírdarab, doboz, fakanál stb. És minden, amit le lehet dobni.
Tomika egy éves méretei: 80 cm magas, és 10300 gramm (ez nem teljesen pontos, mert mérés közben fölrúgta a mérleget, és a kezembe ugrott. De ez van a kiskönyvben
Szilvus!
Örülök, hogy jól telik a munka. Utólag is boldog szülinapot! Remélem, hamar megjavítják az autót. Még jó, hogy neked nem történt bajod. Tomika teljesen magától jött rá, hogy leszedhető a hűtőmágnes. Ő csak leszedi és földhöz vágja. Nagyon tetszik a csokis Peti!
Orsi!
Mi csináltuk a tortát, apa sütötte én meg díszítettem. Tényleg finom volt. Nagyon jók a képek! Nagyon aranyos Domi!
Léna!
A járgányt Tomika a Mikulástól kapta. Megkóstolta a tortát, ízlett neki. Boldog szülinapot utólag!
Harivera!
Üdvözlet! Mielőbbi jobbulást az egész családnak!
F.Kata!
Nagyon aranyos Lili!
Barbi!
Bocsi, hogy csak most, de nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Bencének! Nagyon szépek vagytok a képen! A torta is gyönyörű!
Edina!
Kissé megkésve kívánunk Bálintnak boldog szülinapot!
Karmen!
Én elviszem Tomikát az oltásra. Nem tudom, mi igaz ebből, amit írtak, de nem szeretnék kiskorú veszélyeztetése miatt bíróság elé kerülni.
Mely!
Nagyon aranyos Edina! Jó a kocsitok, nekünk is ilyen van, csak más színű. Nekem a bioptron lámpa vált be, amikor Tomika vámpirkodott a cicivel. Gyorsan meggyógyította.
Zsú!
Nagyon jók a képek!
Andi!
Utólag boldog szülinapot kívánunk Lilinek! Nagyon aranyos Lili! Kérünk többször képet!
Edina!
Nagyon jók a szülinapi képek! Látom, ízlett a torta Bálintnak!
Mariann!
Nagyon ügyes Nádja!
Teszek ide képeket:
Tomika a mamáéknál:
1.lesekszem a fürdőszoba ajtón:
Jó kedvem van:
Na, megyek, mert aludni kellene végre!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika