Látom felrázódtatok! Mindenki csemetéje gyönyörű!!!!!
De csak most tűnt fel, hogy csak kislányaink vannak! (Anna Kristófja kivételével, az 1 évesek körében) Hajhosszúságban mindenesetre Bucska Adrija nyert, isteni az a kis fucutka. Hagyja? A keresztlányom ennyi idősen semmit nem tűrt meg a hajában. Talán 4 évesen kezdte elviselni, de akkor meg úszni vitték, és levágatták a haját.
Pancsi a képen bébi autón ül, ezt kapta szülinapjára, később rollerré alakítható. Nagyon szereti, már megtanult egyedül ráülni, és szépen halad is vele. De azért ha elfárad akkor tologatni kell.
Az öcsém 25 éves lesz május végén, tulajdonképpen a féltestvérem, Apu második házasságából, de ezzel mi nem foglalkozunk, imádjuk egymást. Úgyhogy nem olyan fiatal, csak eddig még a gondtalan gyerekkorát élte anyuci szoknyája mellett. Én is el voltam gyerekkoromban kényeztetve, tudom milyen az hirtelen önellátóvá válni. De a barátnője 27 éves, s mivel már férjnél volt, olyan asszonyos, ha értitek mire gondolok, úgyhogy nem féltem őket.
Anna, ha távol is vannak a szüleid, azért gondolom imádják az unokákat!
Bátyámék is messze vannak, karácsony óta nem is láttuk őket, most jönnek húsvétkor (Diósdon laknak), de szinte minden nap telefonálunk, vagy anyuval, vagy velem beszél, és anyu is havonta fel megy vonattal az unokáihoz. Nyáron viszont együtt töltünk a Balatonon 2 hetet, akkor kitomboljuk magunkat.
Amúgy ma megyünk Pancsinak cipőt venni, mert csak a benti szandija van, tegnap abban gyalogolta végig az udvart, s feszt ki akart menni az utcára. Ha egy kezét fogjuk, akkor nagyon szépen megy és imádja, úgyhogy elhatároztam, hogy séta közben is kicsi időkre kiveszem, hadd totyogjon.
Bogi! Teljesen elvesztél!!!
Csak annyit írj, hogy jól vagy-e, na meg a babával minden oké-e? De ha véletlenül megemlíted Lilit is, annál jobb!
Judit