Új privát üzeneted érkezett!

Bori!
én is köszi a bogyó infókat!!!
Bogárka!
átküldöm mélben a hosszú homeós listát, itt csak egy kivonat:
36. héttől: heti 2 egymást követő nap, 5-5 bogyó pulsatilla C30-as, ha sirós kismami vagy. Ha nem, akkor Caulophyllum C30-as, ugyanigy adagolva.
Amikor megkezdődik a vajúdás, Arnica C30-as egy ada (5 szem a Boiron-féle bogyókból, mert az nagyobb).
SZülés után egy adag Arnica C30 és egy adag Hypericum C30-as.
Én adtam a babónak is Arnicát egy szemet (de a pici fajtát) ami D12-est asszem.
és utána egész éjjel annyira sz@rul voltam, hogy óránként vettem be az arnicát, hypericumot és egyéb nyalánkságokat...talán ettől is lehetett, de nekem szülés után 4-5 nappal már nem volt vérzésem sem. csak 2-3 naponta egyszer-egyszer...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi!
a séta nálunk is para...nem tom mit adjak rá...és ált. túlöltöztetem, és kiizzad...főleg, ha elkezd sirni...de ilyen szeles időben annyira nem tudom tényleg!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Melegfront ide vagy oda, a mi babócánk egyenlőre nem hajlandó kibújni...
Bronco,
Még lehet, hogy tényleg sorsoljuk az IKEA szobátKép, bár azért Balogh dokival jó lenne tisztázni, hogy ott akarsz szülni, nem??

szülés híján ma sokat kertészkedtem, tök jó volt ilyen szép időben, és egy nagyot sétáltunk...

Ruz,
Tudom, hogy 20.-ra vagy beállvaKép, de azért jelentkezz folyamatosan, hogy mi van Veled!

Ja és lányok, ha van szüléssztoritok Bálint Mihállyal/Molnár Gabival akkor váromKép, bár
igazából elég nyugodt vagyok velük kapcsolatban...
A szülésznőm azt mondta, hogy Mihály inkább akkor mérges, ha valakit nem az IKEA szobába visznek...márha üres ugye...de úgy hallottam, hogy még tényleg elég sok doki nem "szereti".

Bronco,
Mi volt az uccsó UH-n?

Jók legyetek!

Csibe (40+2)

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!
Köszi, köszi, büszkeanya-szerénymosolya szmájli helye... Kép
Talán a zöld-lila-rózsaszín spré hogy menne a frizkóhoz?? Kép Kép

Tényleg, ruhaügy? Ez nekem is még kérdéses, ma kint voltunk,de csak amellett tudtunk dönteni, h vékonyabb sapi (pamut és nem az a vastag nemtommilyenanyagú) és a kezeslábasra nem tettünk pokrócot a kocsiba.
Szóval engem is érdekelne!

Ja, kocsi, megnéztem, MIMAS SAFETY 1st. Ez lenne a márkanév, már ha ez márka egyáltalán. De nagyon szupi, szinte magától megy (pláne lejtőn Kép).
Jó éjt
neet
neet

Ildi !

Köszi a választ !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Neet

ez az elektromos haj ez tényleg tuti Esztinél! Kép Kép És milyen okosan néz! Kép

Csibe

Még itt vagyok egyben. Neked nem szokott fájdogálni a hasad? Nálam mostanában rendszeresen éjszaka fáj a hasam, ami úgy kezdődik hogy Bendegúz beindul este és össze-vissza nyomakodik, mozgolódik odabenn, emellett fáj a hasam, de nem görcsszerű, időnként fellépő fájások, hanem hol fáj egy ideig, aztán egy darabig nem, tompán, mint amikor menstruálni szoktam. (nekem sosem voltak nagyon erős menstruációs görcseim) Aztán mivel ez mindig éjjel van, ezért próbálok aludni, reggelre általában elmúlik.

Úgyhogy mi a férjemmel már vagy 2-3 napja éjjelente izgulunk, hogy na akkor most megyünk-e szülni, de ugye eddig még sosem mentek át ezek a fájások olyan igazi szülési fájásba, gondolom azt csak felismerem majd.

Úgyhogy már izgulok rendesen, szegény férjem is minden rezdülésemre éjjel, ha csak a másik oldalamra fordulok, már kérdezi, hogy mi van, szülünk? Kép

r
39+6
ruzicsky

Ildi,
en 6 hetrol hallottam, de ez is egyeni szerintem...remenykedjunkKép

ebgen az oltasos lista erdekelne...ha van vkinek

mostanaban nem nagyon tudok irni

22-en megyunkK
Isztambulba, hurraKép

Kép
babarozsa

Szia Balancsa! Kösz a bátorítást, azt eddig is tudtam, hogy a két ember külön-külön nagyon "bejön" nekem, de ezek szerint együtt is működőképesek...
(remélem Domokos-Barnabás is osztja ezt a véleményt!!)

Zsancikant, homeos lista nekem is jöhet! Eddig Votiv ténykedésein felbuzdulva rongyoltam el a Széna téri Patikába, ahol egy nagyon kedves gyógyszerésznőci ellátott mindenféle prospektussal,hogy várandósság alatt mit ajánlott szedni. A másik infóforrásom a Bába válaszol c. könyv, amit szívből ajánlok minden kezdő kismamának, aki fogékony a természetesebb módszerekre! Én is Pulsatillát és Caulophyllumot szereztem be, de a szedésről kevés infóm van (meg bevallom féltem eddig elkezdeni, mivel annyit keményedik a pocakom, hogy attól tartottam, ha pár homeos bogyót bekapnék tán "le is babáznék" rögtön:-))) és azt eddig (a nagy hidegben) még nem akartam.

Csibe, Ruz!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek (és persze mélyen átérzem a helyzetet - (vajon miért:-)

Bronco (aki most jubilál: 38 hét!!!)
bronco

Ruzi!
Igen, biztos felismered majd, ha már igazi fájásaid lesznek... én 4 órán át tanakodtam magammal és a férjemmel, h ez már az?? mire bementünk. Hát az volt, de még jópár óra eltelt, szóval nem kellett rohanni. De lehet, h nálatok ez sokkal gyorsabb lesz! (Drukkolok!!)

Csibe!
Neked is sok drukk, és tessék reggel-este jelentkezni, h tudjuk, ha nem jössz, már bent vagy(tok) Kép
És mondd meg a Pocaknak, hogy most már kint is szép, csiripelnek a madarak, meg minden, szóval csipkedje magát!!

Babarózsa!
Jó utat, képek lesznek?
neet
neet

Csibe!
Molnár Gabit üdvözöljük, ha lesz ilyenre épp akkor erőd...;)
Neet!
A leány gyönyörű, mi is beállunk a kérők népes táborába....Lehet????
Bogárka!
Sajnos férjem tegnap törölte az ÖSSZES üzenetemet a mélből, homeós lista ugrott...de, ezt Babarozsától kaptuk, tehát ő biztos át tudja küldeni!!!!
Fiam ma megint meg akaja dönteni, a "ki tud tovább anya cicijén lógni egyfolytában?"-rekordot...utána meg a "kinek fáj jobban a pocija, és ki tudja ezt a leghangosabban világgá kürtölni?"-rekordot fogja döntögetni....brrrr

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant!
Hááát, lehet... Kép
De én már Istinek ígértem, amikor megszülettek. ("még akkor ne-kiígérte, mikor bölcső-benrengette...") Kép
Szóval asszem inkább rábízom a lánykára a döntést, de pár évet azért várjunk ezzel. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Neet, oké, lányé a döntés, de tiéd a stafirung összeállítása. Kép

Zsancikant, ez nálunk is így van, pedig mi már "vén lovak" vagyunk. Igaz mi egy másik számban is rekordot szeretnénk dönteni: "ki tudja tovább sétáltatni apát" versenyszámban.

Zanza
zanza

Neet! Látom ám a cumit az elektromos hajú királynő mellett!!! Kép

Zozi! Az első UH nem a terhesség megállapítására szolgált, mert akkor már 10,5 hetes voltam. Nyaki redő méretet néztek Kép

ancsipancsi

Bori, Bogárka!

Nagyon köszönöm jókívánságaitokat azt hiszem mostmár túlélem ezt a betegséget is.
Pláne ilyen szép napsütésben!
Olyan jó volt ma reggel, hogy nem kellett nagy kabátot felvenni!

Bori!
26. héten vagyunk a kistörpével és azért ilyedtem meg, mert múlthéten 38 feletti lázam volt és borzasztóan fájt a torkom.
A doki szó nélkül írta a recepteket hiába toltam oda a pocakom:-))
manó27

Sziasztok!

JelentkezemKép
Ma az ablakpucolással próbálkozunkKép...eddig a kiscsaj mindennek ellenáll, szerintem arra edz, hogy kos lehessen mint én, jó kis akaratos KOSKép

Ruz,
Ilyen görcsök nekem is vannak,szinte minden nap, de nekem meg inkább nappal...A babóca nálunk most a gátmasszázsra reagál nagyon, márnint rúgkapál ahogy csak bír, szerintem nem tetszik neki, hogy Anyucinak fáj kicsit..pedig tényleg csak kellemetlen, nem fájdalmas...
Az én férjem is be van sózva, szegényke már nem is tud a munkájára koncentrálni...
Nem tom, lehet, hogy az a baj velem, hogy nem izgulok, lehet, hogy egy kis adrenalin jót tenne...na mindegy
Szóval nyugis vagyok, csak megőrítenek a telefonok, a "Mi van már?" kérdéssekkel...

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Ja még annyi, hogy Melit szerintem mostanság engedik ki a kórházból!!!Kép
Várjuk majd a beszámolót meg a képeket is!!!!

CSibe(40+3)

Kép

Kép
csibe26

HAHÓ

MINDENKI NAPOZIK?????
manó27

Baba!
Át tudnád küldeni nekem a homeos listát, amit Zsanci említett? (zsuzsi@agacska.hu)
Előre is köszönöm!

Bogárka (26)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó!
Mi Esztivel és a kutyával igen. Kép (Napozunk)
neet
neet

Mink napozunk 1000-rel!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Disznófülű banda!!!:-))))

Irigyelek titeket én meg pont ma jöttem be dolgozni!
manó27

Bogarka,
a terhesseggel kapcsolatosat?

Kép
babarozsa

Bronco,.
nem megy az olyan konnyen, en is szedtem, de nyílvan nem volt itt az ideje, ezert nem segitett ugy

Kép
babarozsa

Manó,
nekem ugyanez volt, csak a lázam volt 37.8. Augmentin. Nem bánt.

Lányok, a homeós szülés elôtti ill. alatti listát elküldöm nektek, én már javában szedegetem a bogyeszokat.

Bronco, nálad nem találtam e-mailcímet. Vagy nem látok a szememtôl? Kép

Green, én még utoljára a Bálint Mihály magánrendelésére megyek, NST-re pedig utána, este 7-re a Kecskeméti Verához. Majd írj, hogy neked mi volt!

Most megyek enni, mert kilukad a gyomrom.

Szasztok
Bori, 36
lakibori

Bori!
Nagyon köszönöm, megkaptam! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Nekem is küld át létszi létszi!

Mi legyen az újsággal megvegyem, vagy hozod kedden tornára???
manó27

Kép
babarozsa

Sziasztok!

De jó nektek! Úgy irigykedek, én is úgy lemennék Timcsivel, csak egyedül vagyok! Egyfolytában kattog az agyam, hogyan oldjam meg, a 3.-ról levinni, a babakocsi a pincében, kihozni, ajtót nyitni csukni, közben egy kézzel fogni Timit! Nem merem! Úgyhogy marad az ablakban levegőzés, bár lehet, hogy ma az sem lesz, mert alig aludtunk éjjel, meg most is egész nap fáj a hasunk!Kép
ildi76

Babarózsa, vsz igazad van, nekem mégis van egy olyan érzésem, hogy baboo már nagyon készülődik kifelé. én viszont a 38. hetet meg szerettem volna várni a NAGY találkozással!
(pont egy éve volt egy komolyabb méhszájműtétem, és bár soha jobb várandósságot - egy pici para azért benne volt a pakliban, hogy vajon meddig marad zárva... ezzel együtt a 37. héten méhszáj még mindig mint a salgótarjáni NONSTOP este 10 után (gyk: ZÁRVA!)

Csibe, a 4 napos ünnep nálam is a fészekrakó ösztön csillapításával telt (még az ágyneműhuzat alatti párnahuztatokat is átmostam:-) most épp a parketta felkenésén és fényesítésén vagyok túl...

Lakibori, emilcímet küldtem, listát pedig nagyon köszönöm előre is!!
bronco

Azért még elég hideg van , ha elmegy a nap . Kiváncsian várom a holnapi jósolt 20 fokot ! Kép

Bori !
Ezek szerint NST-re is kell időpontot kapni/kérni ?. Akkor lehet , hogy nekem nem is lesz ...

Kép
Kép
greenolive

Green,

hát én a Verávl beszéltem, és ô kérdezte, hogy mi a helyzet az NST-vel, én meg mondtam neki, hogy a dokim aszonta, a 36. héten kell az elsô, úgyhogy akkor meg is beszéltünk egy idôpontot. Szerintem hívd fel te is a szülésznôdet, vagy a dokidat, mit mondanak a témáról. Merthogy elvileg a szülésznô fogja csinálni mindig.

Bori
lakibori

Bori !

Köszi , hogy ez eddig miért nem jutott eszembe ? Kép
Már fel is hívtam , a dokival egyeztetek holnap , aztán majd Ő megmondja mikor is legyen az első , de valszeg egy héten belül lesz . ( tehát holnap tuti nem )

Kép
Kép
greenolive

Bronco, akkor a homeos szerek tenyleg rasegithetnekKép

Kép
babarozsa

Lányok!

Akik voltatok már 30 hetes terhesek.Kép

Pár napja annyira feszül a hüvelyem. Főleg éjjel, amikor az egyik oldalról fordulok a másikra, és egy kicsit szétnyitom a lábaimat.
Ez esetleg attól lehet, hogy tágul a medencém?
Ha nem, akkor van tippetek?
Bocs a hülye kérdés miatt.Kép

Bori!

Átküldenéd nekem is?

Neet!

Eszti S

A kis vőlegény jelöltjéről viszont rég láttam képet.

Mindenkinek drukkolok aki már finisben van!Kép
Nekem is már csak 10 hét!KépKépKép

Pipocs 29+6

Kép
Kép
pipocska

Ildi, Votiv!
Próbáltátok a kengurut? Akármilyen pici a pici, azt a pár percet kibírja, amíg ajtót nyitogattok-csukogattok. (Votiv csak emailben írta, de hasonló a problémája, mint neked Ildi, csak ő a kocsiajtóval is bíbelődik.)
Ez pont most jutott eszembe, gondoltam, ideírom.

Pipocska!
nekem "csak" a csípőm ment szét, azaz ott éreztem, hogy csak készülődik valami. Kb a 30-32.hét táján, de már nem tuti. Az utolsó 1-2 hónap viszont végig ilyen volt, volt, hogy meg kellett állnom, úgy belenyillalt, szóval ez valszín természetes.
neet (S anyja Kép)
neet

Ja és Ildi!
Kint ezerrel fog aludni. Manapság Eszti alig alszik napközben, ma meg kint volt vagy 2-3 órát, és végig durmolta. Kép Lett is egy kis színe, bár próbáltam forgatni, h ne süsse az arcát a nap. Kép
Jó kis pudré lesz belőle, ha így folytatjuk. Kép
neet
neet

Neet!
Köszi a tippet! Gondoltam rá, de a levegőztető zsákunk olyan, hogy nincs lábrésze, szóval zsák, így nem tudnám belerakni a kenguruba! Talán majd, ha jobb idő lesz és nem kell a zsák, így fogom megoldani!
Egyébként kezdek aggódni! Mostmár lassan egy hete tart, hogy Timi nagyon nyugtalan! Ha nem tud elaludni akkor is sír és nagyon sokat fáj a hasa, pedig eddig csak este fájt neki!Kép

Pipocs!
Nekem visszerem volt a hüvelyben a méh súlya miatt! Lehet, hogy neked is van egy kis visszér ott, ha mész a dokihoz, esetleg mond neki a vizsgálatnál! De lehet, hogy nem erről van szó, de ha igen akkor se ijedj meg, nem okoz gondot a szülésnél!
ildi76

Köszi, arik vagytok!

Erre a viszér dologra nem is gondoltam.

Kép
Kép
pipocska

Pipocs!
Nekem is szokott fájni a hüvelyem, és Petránál is fájt, pedig nem volt visszerem! Úgyhogy ne aggódj, nem biztos, hogy az, szerintem csak nyomódik, vagy húzódik, ahogy tágul a medence!

Manó!
Még nem tudom, hogy eljutok-e tornára kedden...

Jaj, Lányok, olyan hepi vagyok! Ehhez a szép tavaszi, madárcsicsrgős naphoz még hozzájött az is, hogy ma lett meg a terheléses cukoreredményem, és TÖK JÓ LETT!!! Kép Kép Kép
Ez nálam azért különösen fontos, mert - ahogy azt már írtam is valamikor - Petránál elküldött a dokim diabetológiára a 7,19-es eredményemmel (pedig ugye csak 7,8 fölött gáz). És azt nagyon utáltam - két hetente kontrollvérvétel, szigorú diéta, brrr! De most terhesség elejétől figyeltem rá, hogy ne egyek sok cukrot, és lám meg is lett az eredménye Kép. Akkora megkönnyebbülés volt! Persze mostantól sem fogom tömni a habostortát (nem is nagyon kívánom), de legalább a parának vége Kép

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Öltöztetés:
ma Dórin volt egy rugdalózó, egy body, egy vékony pulóver, egy vastag kezeslábas (de NEM anorák), kis cipő, és egy sapka, ebben nem fázott. Vittem egy takarót is, de nem kellett. És marha büszke voltam magamra, hogy így eltaláltam Kép bár igazából az öltözék hosszas családi kupaktanács eredménye Kép

Ildi,
nem lehet, hogy Timi az időjárás miatt is nyűgösebb az elmúlt héten? Biztos poci? Ha igen, megpróbáltál neki picit kevesebbet/ritkábban adni? Beszéltél gyerekorvossal, hátha más gond van?

Bogárka,
szuper!!!!Kép

vera
kisün

Pipocska!
Nekem is nagyon fájt!! Bár én arra gondoltam, hogy vmi ideget nyom a buksi feje...sosem derült ki. De a lényeg, hogy irtóra tudott fájni! De már nem fáj....Kép Ja, és nekem mindkettővel fájt nagyon...
Ildi!
Az én pici fiam is sokat sir. Nagyon hasfájós...és úgy sir, hogy az embernek a szive szakad meg...Kép A nagyobbik mindig dühösen sirt, de a picúr ollllyan szomorúan csinálja, hogy csak na...már kezdek aggódni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!

Gratula az eredményhez!
Akkor megvárom a keddet addig nem veszem meg hátha eltudsz jönni tornára!

Baba!

Köszönjük a listát!
Elképesztő, hogy pár nap múlva elrepültök és mindenre jut még igyis időd!
manó27

Baba! Majd lesz ott is net?

Pipocska, te jó ég! Te már 30 hetes vagy???? Megőrülök! Mondjuk én ma vagyok 18 hetes! Kép A Babucim meg eléggé lapít odabenn, néha már nem tudom mi lehet vele, azért olyan mozgást, amire 100%-ban azt mondanám, hogy ő volt, nem éreztem még. Annyi, hogy most egy kicsit úgy érzem, hogy túl lent van, vagyis inkább , hogy alul elkezdett mindent nyomni. Lehet, hogy ez tök természetes.

Többiek? Votiv? Moose? hol vannak?

ancsipancsi

Ancsi, lesz!
de most sincs idom irniKép

Kép
babarozsa

Mano, csak bedobalom a boronbe a cuccokat, egy mar ott van, busszal vitte ki valaki, es most a parom segit...
ami meg marad majusban vihetem
nem a lakas megy, csak miKép

Kép
babarozsa

amugy akkor netezem amikor szopi utan alszik az olemben...

Kép
babarozsa

Ildi,

éjszaka az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha úgy vinnéd ki Timit, hogy beteszed az autósülésbe (ha van nektek), leviszed, leteszed, mindent elintézel, azán átrakod a babakocsiba, ülést meg a pincébe, és úgy tudod vinni?

Pipocs, nekem a szeméremcsontom fáj nagyon, minden mozdulatnál, úgyhogy ne aggódj, minden normális Kép (hogy csináltok vigyorgó fejet?)
Küldöm a listát.

Bori, 36
lakibori

asszem szekrekedesunk van a tapszertolKép
inkabb nem is adok nekiKép

Kép
babarozsa

sziasztok!
megint szép az idő !!! Kép
nagyobbik ma nem volt hajlandó oviba menni...asszem ma meg fogok őrülni...most még okés, mert picúr alszik, nagy játszik, utána majd megyünk le, de mi lesz ebéd után?????? hogy fogom elaltatni a nagyot??? a picivel akkor van a szokásos napi, első hasfájásunk...a nagy meg nem hajlandó itthon aludni. viszont ha nem alszik: ZOMBI lesz belőle...
majd este elmesélem mi volt, ha még életben leszünk..Kép nyöff nyöff
Manó!
te az a Manó vagy, akivel az nlc-n beszéltem már???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

A hosszú hétvégén pihentünk egy nagyot a Balatonnál, azért nem jártam erre, remélem mindenki jól van! Nagyon jót tett ez a kis kikapcsolódás, szerintem jó ideig utolsó alkalom, hogy hosszabb időre kettesben voltunk.

Tegnap voltunk uh-n, szegény Emma nagyon utáltaKép Először csak a fejét fordította el, aztán a kezét is arca elé tette. A méretei rendben vannak, az uh csak 1 nappal mutatja kevesebbnek, mint amit én tudok. Kb. 1750 gramm, az jó ilyenkor ugye?

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?