Sziasztok!
Na, elkiabáltam a számitógépemet, sajna még sem lett tökéletes, és azt hiszem már nem is lesz...Igy rászántuk magunkat,és veszünk egy újat,nagyon bika eröset...
Diti, de jó,hogy megint irtál!!!A képek meg egyenesen csúcsok, tényleg sokat nött a két gyerköc. Még mindig azt mondom,hogy tök jó lehet ilyen sokat utazni és lakókocsiban aludni
Zsizsa, neked jobbulást, múltkor valahogy átsiklottam rajta, hogy betegek lettetek. Neked külön-extra mennyiségü energiát és gyógyulást kivánok!!!
Én nem akarom Gabi75-t megcáfolni, de lehet nem mindenkinél indul be a beszéd úgy,mint Dávidnál...Én most éppen Ádámra gondolok, kb 10 szót használ, csak és kizárólag, van néhány amit sürübben... Nénit hallgatunk egész nap, meg dudu meg pápá és kész..Vagyis amikor ezeket kimondta elöször,akkor úgy vártuk,hogy majd lesz folytatás is, de nem, csak ugyanezt hajkurássza már hetek óta.Biztos fog mondani majd mást is, de nála valahogy úgy van, ha van kedve újat tanulni, akkor mondja, ha nincs nincs...Azért remélem ö sem marad kuka
Gabi75, nektek is jobbulást!!! Pontosan ezen az önálló evésen gondolkoztam én is,mert én ugyanúgy vagyok vele, mint ti. ODaadom a kanalat,meg a villát is,tudja mire való,mégis inkább a játék tetszik vele, nagy ritkán egy-egy falatlandol a szájában, de inkább az véletlenül van...Szóval én is etetem Ádámot,fogalmam sincs, hogy mikor fogja megtanulni az önálló evést, most abszolút semmi jelét nem adja,hogy érdekelné.
A másik meg a bili, na ezzel szintén hasonlóképpen vagyunk. Nekem is van ismerösöm, aki már egy évesen azt mondta,milyen kár,hogy még nem szobatiszta...Nos, nálunk van bili, egy nap egyszer ül rá, és kb egy héten egyszer bele is pisil (eleinte sürübben ment) De szerintem ezt is érti valamennyire, mert pont ma jártam vele úgy,hogy fürdés elött mondtam,hogy irány a pancsi, majd ülsz a bilire, stb..És ekkor láttuk rajta,hogy megállt, és pisilt a pelusba természetesen(kicsit úgy megrázkódik utána,meg látszik,hogy odakoncentrált...)Szóval ezzel is igy állunk, látom rajta,hogy elméletben nagyon is tudja mit kellene csinálni, de még nem tart ott. Igy nem is eröltetem jobban.
Kenyérre nem tudok én sem mit mondani, nálunk nagyon menö a sajtos kenyér és társai. Ö mondjuk rágni is ilyen tésztacsikon tanult meg, pizzatésztából készitettem csikokat neki,és azt majszolta el, igy tanult meg rágni-nyelni.
Hagnosz, bizti nem hivnak már a klinikáról! Nálatok kiderült már,hogy kislány vagy kisfiú a kistesó??
Brigi, külön-külön és együtt is nagyon aranyosak a fiúk!!!És szerintem is nagyon hasonlóak!!!A legnagyobb fiad is igy nézett ki piciben???
Panu, Lizi teljesen úgy viselkedik,mint a felnöttek szoktak,ha örül a tavasznak
Csuda aranyos lehet a kiscsikó lányod!!!
Bocs ha megkérdem,de miért olyan széles az üzeneted mostanában?? Vagy csak nálam mutatja úgy a gép???Pont olyan,mintha egy fénykép miatt szélesebb lenne, de nem, nincs kép,csak irás...Na, csak úgy eszembejutott..
Jaj, képzeljétek el, hogy ma vettem észre,hogy 1 fog helyett 3-at növeszt Ádám!!! Véletlenül engedett belenézni a szájába, és én az alsót sasoltam,amikor egyszer csak megláttam,hogy felül is nö...Na, mondom, ez szép, két örlöfog egyszerre...Következö pillanatban beugrott,hogy ha már ennyire engedékeny,megnézem a másik oldalt is, és ott is kinnt van a felös örlö fog...
Igy teljesen helyrekerült a hisztimennyiség, három ilyen nagy fogért elnézem neki.
Nálunk meg visszajött a tél, minusz van és esik a hó minden nap. Szóval akkor most én kezdek irigykedni a ti tavaszotokra!
Néhányan még jól el vannak tünve, Zit, Batkamanó, merre vagytok??
Na megyek,mára ennyi
Barbi