Vikimi
Szülészetek, kórházak - Kaális párok fóruma
Trallala
Nem tudom mennyi időre altattak, de azt tudom, hogy elvileg fél óránként csinálták a leszívásokat. Mikor végeztek, akkor felébresztettek, állítólag én másztam át az ágyamra, aztán kitoltak a pihenőszobába. Ott megint bealudtam, de nem mennyi időre. Arra sem emlékszem, hogy a műtőben felébresztettek volna.
A többi lány azt mondta, hogy sokáig voltam bennt (lehet, hogy azért mert 29 tüszőt szívtak le).
Utána egy napig nagyon fájt minden, petefészek, petevezető, méh... Körbe tudtam volna rajzolni mindegyiket. Kocsival jöttünk haza Tapolcáról Pécsre. Iszonyatos vol a legkisebb döccenő is. Félúton megálltunk enni, de alig tudtam járni.
Egyik csiga a másik után húzott el mellettem
!
De ki lehet bírni, nem akarlak ijesztgetni. Mindenkinél más. Rengeteg ásványvizet ittam és így másnap reggelre egész jól voltam.
Nem a biopszára gondoltam, hogy azt nem mesélte el, hanem az egész spermanyerést
! Ki tudja milyen extra szolgáltatásokkal ösztönzi a leendő kispapákat az intézet
!
Nálunk pl. extrajóképű pasi volt az embriológus. Mielőtt b
Jól teszed, hogy nem stresszeled magad feleslegesen.
Rengeteg dolog miatt kell majd izgulnod, a dokik pedig tudják mit hogyan csináljanak, hogy nekünk minél kevesebb fájdalmat okozzanak. Tudják, hogy egyáltalán nem könnyű ez az egész!
Április mindjárt itt van! Majd elmeséled ugye?
Stella