Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kókuszdió küldött sms-t:
Boglárka Lujza 2680gr,49cm-el és Elina Dalma 2300gr,47cm-el március 11-én 13.43-kor megszületett.Mindhárman jól vannak!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Ancsi, Votív mail ment!

Neet: Bercike 11 kg, kengurúval erős!!!Ezért keresek hátihordozót.Köszi a címeket, majd megnézem.

ESERNYŐS KOCSI: szerintem jó és könnyű.

Nálunk a babakocsi téma ma a következő volt: Bercike kitalálta, hogy ő olyan ügyes nagyfiú,hogy önállóan szeretne gyalogolni és irdatlan hisztibe kezdett, ahogy beültettük, mintha szögesdróttal lett volna kibélelve a kocsi.Végül végig szórakoztattuk és az út végén kiszállhatott egy rövid időre, persze rögtön megtalálta a pocsolyákat és beletotyogott, valamint megsimogatta a sarat is....a kis felfedező. Amúgy tök cukin totyorog és ha segítenénk legyint, hogy nehogy már..

Babákhoz gratula!

Cili és Bercike (majdnem 16 hó)
bcickany

sziasztok lányok!
Segítsen valaki! Hogyan kell képet kicsinyíteni?
Üdv Monesz
monesz

Monesz!

Van pl.photoshop nevű programod?

Jucus
20170114224602

Szia Jucus!
Van, de használni nem nagyon tudom Kép
monesz

Meli, Kókuszdió,
gratulálok a babákhoz, Kókuszdiónak duplán Kép

Köszönöm az esernyőkocsi-hozzászólásokat!

Bcickány,
nektek milyen márkájú van?

most elkiabálom: ITT A TAVASZ!!!!!!!

vera
kisün

ITT A TAVASZ!!!!! Kép
viszont a traktorok elmentek...Kép és pont ma akartuk megnézni őket!!!!
Monesz!
nekünk ACDSee van, abban kicsinyitek...van egy olyan opció, hogy MODIFY és ott van egy ilyen, hogy RESIZE...ezekkel lehet, de sztem a photoshopban is igy megy vhogy....

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Bogárka!
Köszi a szopis infokat, nem tudom nálunk hogy lesz vége, jó lenne ha sikerülne valamit helyette kitalálnom, amit Zsolti is elfogad és nekem sem kellemetlen. Majd meglátjuk, még abban is bízom hátha magától abbahagyja, de persze az estit biztosan nem fogja, legfeljebb a reggelit, mert akkor már friss és talán jobban el lehet terelni a figyelmét. Úgy tűnik minden kisgyereknek van valami szopi helyettesítő tevékenysége, hiába nehéz az elválás!

Évica!
Küldtem mailt! Köszi szépen a gratulációt!

Zsanci!
Szép a szüléstörténeted, mindenkinek ilyet kívánnék! Tündériek a fiúk, úgy tűnik jó testvérek lesznek!

Réka!
Marci nagyon szép kislegény! Gratulálok hozzá!

Csibe, Ruz!
Drukkolok, ezek a legizgalmasabb pillanatok, órák, napok! A frontok talán kedveznek.

Meli, Kókuszdió!
Babákhoz gratulálok!

Márc 11. úgy tűnik mozgalmas nap volt! Monci Máté fia is aznap du. született 3300g, 57 cm, Baba is Mama is Papa is jól van.
pesztus

Kókuszdióóóóóóóóóóóó!
Ikreknek nem is kicsik, sőőőőőőt!!! HATALMAS GRATULA!!!! Képek? Kép Kép Kép

Csibe!
hajrá-hajrá... Kép (tessék megölelgetni papinkót... az biztos segít a ráhatásban! Kép)

TAVASZ IDE IS ELJUTOTT!!! Kép
neet
neet

Monci!
Neked is nagy nagy nagy gratula és persze a fiadnak is!!! Kép

Bcickány!
Tetszik a saras sztori. Kép
neet
neet

Kép
ÉLJENEK A MÁRCIUSI IFJAK 2005!!!
Kép
neet
neet

teszt
bronco

Sziasztok lányok!

Az előzőekben többedszeri sikertelen regisztráció után végre sikerült elküldenem életem első(!)fórumos üzenetét!

Ez a 38. héten már önmagában sem kis szellemi teljesítmény:-)

Szóval én is szentimrés lennék, és már nagyon régen olvaslak benneteket, de csak most vettem a bátorságot, hogy rákérdezzek - beszélgethetnék én is Veletek? Mert így sokkal jobban megy az idő a vége felé, másrészt rengeteg hasznos információhoz és tanácshoz jutottam már eddig is ((Az izgalomról (és a jó poénokról) nem is beszélve, amit a szüléstörténetekről meg a rákészülés időszakáról írtatok))

bronco (37+5)
bronco

Pesztus!
igen, tök jó volt a szülésem, én is mindenkinek ilyet kivánok!!!
Bronco!
Isten hozott! HA van kérdés, tedd fel!!! Kép Kinél fogsz szülni????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Zsancikant!

A Balogh Tibor - Kecskemétiné Vera párost néztem ki magamnak - ha jól emlékszem Te is a Baloghnál, ugye?
bronco

Sziasztok !

Kókuszdió és Meli !
Gratulálok a babákhoz !

Bronco !
Üdv itt !

Csibe !
Rajtad a fórum szeme Kép

Kép
Kép
greenolive

Bronco!
Igen, én is Balogh doktor!! Sőt Jucus is...
nekem nem a Kecskeméti Vera volt, de én róla is csak nagyon jót hallottam!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Nem nagy a forgalom ma! De nem is csoda, ilyen jó időben! Mi is voltunk lent sétálni Timivel! Ez volt a főpróba, egy kicsit komplikált volt a 3.-ról lecihelődni, hát még ha majd egyedül leszek itthon!

Bronco!
Én is Balogh doktor...!Kép
Hogy viseled, így a vége felé? Mi lesz a babó neve, ha megkérdezhetem?

Gratula az új babákhoz!
Csibe! Azért informálj minket folyamatosan a hogylétedről!

Ildi
ildi76

Ancsi,+ még akik a Medimom-ba jártok!
Voltatok már ott UH-on? Milyen az UH-os doki, elmagyarázós vagy inkább a gyors-szakszerű
"típus" ?
zozi

Kérdés!
Van ez a 6. heti növekedési ugrás a babáknál!
Timinél mostmár elég hosszú ideje tart vagy másfél hete! Pár napja már a frontokra fogom, hogy ilyen nyugtalan! Már alig tudom kitolni az időpontokat, meg a mellem is kivan rendesen! Ráadásul hasfájósabb is lett, gondolom a gyakoribb szopitól, már nemcsak este fáj a hasa hanem napközben is és gyakran zöld a széklete! Nálatok, vagyis a babánál mennyi ideig tartott, hogy gyakrabban akart szopni?

Ildi
ildi76

Ildi!
szóval ez még rosszabb lesz?????? :s
azt nem fogom kibirni!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Hát ez tök vicces BroncoKép, hogy amint elolvastam az első üzidet, tudtam, hogy Te vagy az..aztán meg láttam a profilodban, hogy ténylegKép szóval üdvKép
Na látom rajtam a világ, vagy legalábbis ezen topik szemeKép...Köszi a drukkot, jól esik!
Igazából ma pont egy kicsit kiosztottam a barátaimat, mert már szinte számonkérésszerűen jönnek az SMS-ek, meg a telefonok, szóval kicsit besokalltam, hogy hagyjanak békén, majd jön a baba mikor jönnie kell...bár már én is nagyon várom az tény...

Ruz,
Te is jelentkezz be!!!

Na jók legyetek!

Csibe (40+1)

Kép

Kép
csibe26

Helló!

Csibe itt vagyok! Kép

Férjecském ma próbálta rábeszélni a babót, hogy holnap bújjon ki, mert akkor ünnepi baba lesz. Kép

Egyébként engem is mindig felhívnak a szüleim, hogy nem jön-e még a baba, hát ha jönne, gondolják, hogy nem szólnék?? A férjem családja viszont nyugiban van, mert egyrészt ugye ők már eldöntötték, hogy 20-a, meg nekik egy éve született unokájuk, úgyhogy a mi gyerekünk már nem az első unoka, így már nem annyira izgalmas. Kép

De úgyis Bendegúz dönti el, hogy mikor akar kijönni, általában éjszaka mindig beindul, nyomakodik a hasamban jobbra-balra, néha keményedik is a pocakom, bár nem tudom eldönteni ilyenkor, hogy Bendike nyomul a hasfalamnak, vagy keményedik, nem tudom...

Úgyhogy drukkolok Csibe neked, előbb-utóbb úgyis kibújnak. Kép Kép Meg drukkolok magamnak is. Kép

39+4
ruzicsky

Ildi, nalunk is ez van...
kicsit valsagos helyzetKép

Kép
babarozsa

Monesz!

Akartam írni neked emilt de nem találtam a profilodban címet!
Photoshop használatát leírnám,de ha átküldöd a jucusmamus@freemail -re a képet amit le akarsz kicsinyíteni akkor szívesen megcsinálom neked!

Ma elkezdtünk levegőzni.Nem apróztuk el:délelőtt másfél óra séta a Bikás játszón,délután pedig shoppingolás a Pipisben(Auchan alá Soma).
Panna végig aludta az egészet.
Ja és két napig szar volt az internetünk,ma felhívtuk a hibabejelentőt és valamit ki kellett húzni meg visszadugni és már mükődik is!

Éljen a tavasz!

Csütörtökön temetjük apukámat és István lesz a gyerekekkel itthon,már előre parázok,hogy hogyan fog megbírkozni velük!

Jucus
20170114224602

Bogárka!

1000 bocsi neharagudj, hogy eltüntem de sajna nagyon beteg voltam vagyok....
Sajnos sikerült elkapnom ezt a fránya influenzát.
Természetesen hétfőn este lázasodtam be.

Tényleg lányok nekem a doki Rubofent, és Augmentint írt fel....
Szeritetek ez nem káros a babára??
manó27

Manó!
Semmi baj, csak sajnáltam, hogy nem taliztunk és nem tudtam odaadni az újságot. Persze még mindig megvan, úgyhogy ha így utólag is érdekel ...
Jobbulást Neked!!!

Bronco!
Üdv itt... és én is Balogh doki (és egy klassz szülésélmény két évvel ezelőttről Kép )!

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka (26)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó!
Itt: http://drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_n meg tudod nézni a gyógyszereket, hogy mit írnak terhesség/szoptatás alatti szedhetőségről.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zozi! én voltam UH-n a Medimomban, és előre elnézést a hölgytől, de nekem nem tűnt dokinak. Inkább szonográfus lehetett. Rendesen magyarázott, az első UH 5 percig tartott, ezt a videoból tudom ilyen pontosan. Szerintem nem túl hosszú vizsgálat, ennyi lóvéért Kép
Én 2 hét múlva megyek ugyanoda genetikai uh-ra (vagy mittomén milyen uh-ra, valami soronkövetkezőre), állítólag ekkor már sokkal tovább fog tartani.

ancsipancsi

Lányok, nagyon köszönöm az üdvözlő sorokat!!!!
Köszönöm, hogy befogadtok engem (minket is)!!!

Csibe előtt lebuktam, mi ugyanis tavaly májusban nászúton ismerkedtünk meg, és képzeljétek szinte egyszerre lettünk várandósok és kiderült, hogy Ő is a Szent Imrében...
hát ebben a SORS keze...

MÁS:
Nem tudtok valami tuti módszert, homeos bogyót (esetleg ráolvasást) kéz és lábvizesedés ellen?
mire megjött a tavasz, minden cipőmből kidagadtam és semmi kedvem erre a pár napra venni egy óriás méretet!
a végén mehetek tappancsos zokniban szülni (a Brendonban - igaz horror áron - de tök jókat láttunk tegnap, már csak ki kell deríteni, 36-os méretben is árulnak-e...
bronco

Zsanci!

Nem találtad meg a homeobogyós leírást az archívban?Én lusta voltam keresgélni.Kép

Jucus
20170114224602

Ildi, Bogárka! Emlékszem a szüléstörténetekre, igazából (főként) ezek alapján döntöttem Balogh mellett.
Még szeptemberben átrágtam magam a fórum 3-4 évni termésén, kiválasztottam a legszimpibb 3 dokit és közülük (véletlenül?!) Balogh Tibort kerestem meg elsőként. Aztán valahogy nem is akartam tovább próbálkozni, mivel nagyon megnyugtató volt az első találkozás.
persze néhány kósza "pletyka" elbizonytalanított engem is néha, hogy pl. Ő annyira nem barátja az alternatív, természetes módszereknek - én viszont nem szeretnék kőmetszőben...

aztán írta Zsancikant is, hogy ez egyáltalán nem igaz - és ezeket a szüléstörténeteket olyan jó (újra meg újra) elolvasni.

egyébként lenne néhány kérdésem szüléssel kapcsolatban a beavatottaktól:
pl. ha van szülésznőd, akkor beérkezéskor ő vizsgál meg, vagy nem lehet elkerülni az épp ügyeletes orvos ténykedését? (néhány nemmondomkianevüket orvost szeretnék elkerülni...)

dokinak és szülésznőnek mikor szokás "megköszönni"? a szülés után közvetlenül (ez olyan kiábrándító lenne), vagy a következő 1-2 napon esetleg még később??
bronco

Bronco!
Én a dokinak az utsó vizsgálat után "köszöntem meg" a ténykedését. Hidd el, találtok rá módot. Én a szülésznővel voltam bajban, mert mindig akkor jött, amikor a szobatársam ott volt...már attól féltem, nem lesz rá módom. de aztán 1 nappal tovább maradtunk, és igy lett (a szobatársnőm elment tusolni). Ami tök ciki, hogy itthon megkóstoltam a bonbont, amit kisérőnek adtam, és TÖK szar volt. Ne vegyetek fehércsokis cherry queent!!!!! Kép
Ja, és Balogh tényleg nem hive az alternativ módszereknek, a szülésznőmmel is jókat vitáztak szülés közben, de a gátvédelmet támogatja, és sztem ez a lényeg!!!!! majd még mesélek ,ha érdekel!!!
Jucus!
én sem találtam a homeós cuccot!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bronco,
üdv itten, én ugyan nem Balogh dokinál szültem, viszont Kecskeméti Vera volt a szülésznőm: nagyon profi, nagyon kedves és nagyon megnyugtató a jelenléte. Őt akkor kellett riasztanom, amikor indultam a kórházba, és akkor ő is indul. Azt, hogy az ügyeletes mindenképp megvizsgál-e, nem tudom, mert az én orvosom szerencsére épp bent volt Kép de ahogy akkor néztem, épp az egyik id. Bálint lett volna, szóval a bőség zavara Kép

Csibe, Ruz, drukkkkkkk

vera
kisün

Bronco!

Vizesedésre kígyóuborkát egyél, nagyon jó vízhajtó!
Ha van szülésznőd, akkor az ügyeletes doki nem fog megvizsgálni, csak, ha valami gáz van!
Én félig ülve szültem, ott akkor nem is vágytam másra, pedig előtte tervezgettem, hogy talán majd kipróbálom a szülőszéket stb. Meg is kérdeztem a kitolás előtt, hogy ne üljek-e inkább, nem -e jobb a gravitáció miatt, de a doki azt mondta, hogy az oldalfekvés segíti a baba fordulását a szülőcsatornában (ezt nem is tudtam), úgyhogy egy ideig így nyomtam! Nekem igy "kényelmes" volt! De szerintem, ha valaki mindenképpen ülni akar vagy nem kényelmes fekve, akkor is rugalmas a doki!
ildi76

Bronco!
Üdv és jó helyre jöttél.

Szülés előtt állók:
hajrá, a telefont meg ne szidjátok, bár engem is halálra idegesítettek, így a végén már mindig azt mondtam, le kell tennem, mert folyik a víz... volt nagy ijedtség (részükről) és nagy röhögés (részemről) majd jó leb..ás (részükről) Kép Kép majd még több röhögés (részemről) Így ki lehet(ett) bírni.
OLYAN SZÉP IDŐ VAN!!!!!!!!!!!!!4
Kép Kép Kép
Most nem érek rá annyit írni, mert Esztert "kell" hallgatnom, édes, be nem áll a szája. A HŐŐ és a HÉÉ megy leginkább! Kép
neet
neet
neet

Ilyenek vagyunk tavasszal:
neetKép
neet

Ó igen, a tavasz, a tavasz Kép kedvem rögtön jó, mennék sétálni, de Dóri átalussza az egész tavaszt Kép

Neet,
Eszti (aki szépséges szép) haja most már nagyon punkos, vad szineket mikor kap? Kép

vera
kisün

Neet, asszem Eszterért még ölre mennek a fiúk!!!
egy ilyen menyet én is el tudnék képzelni magamnak (mit számít az a pár hónap korkülönbség...)

a fentiekből az éleseszűek kikövetkeztethették, hogy nekünk vsz. fiúcskánk lesz, aki szerintem a Domokos, az apja szerint a Barnabás névre fog hallgatni. Névileg tehát még nincs döntés (bár mondtam Papinak, hogy az úgy igazságos, ha ő adja a vezeték, én pedig a keresztnevét...

Ildi, Zsancikant és Kissün, kösz az infókat. szülésileg igazából nincs előre megtervezve semmi részemről, csak azt tudom, amihez nem ragaszkodnék feltétlenül: tágítás, oxitocyn (jó helyen van az y?), fogó és egyéb nyalánkságok, meg persze jó lenne vágás nélkül és nem háton (mert úgy már 3 hónapja 5 percig sem bírok feküdni...) - vagy ezzel már túl sokat akarok??

kígyóuborkára rápróbálok, vki a főtt/sült krumplit is ajánlotta már.
bronco

Kókuszdió, Meli, gratula-özön,

Monesz, a Photoshopban van egy olyan menüpont, hogy image, azon belül, hogy"image size", és ott tudod állítani a kép nagyságát. Én ezzel foglalkozom, úgyhogy kérdezz bátran, ha mégsem megy!

Manó27,

én is Augmentint szedtem, kikérdeztem mindenkit, és azt mondták, hogy penicillin-származék, ezért nem káros a gyerkôcre. Hány hetesek is vagytok? Mert ha a vége felé, akkor még kevesebb az esély, a szerek inkább az elején veszélyesek. Rubophent nem tudom, de az csak lázcsillapító, úgyhogy ha nem túl mgas (38 fölött), akkor szerintem felesleges. A láz öli a bacikat ugyanis, tehát elég hasznos. Inkább aludj sokat, ha tudsz.

Neet, gyönyörü a kiscsaj! Vajon a filatalabb pasikra bukni fog? A fiam pár hét múlva születik. Bár, gondolom, beállhatunk a sorba, Istivel kell megküzdenie... Kép

Jucus, Zsanci,

én sem találtam a homeos szövegemet, hihi. Szóval Minden oltás elôtt az azonos nevü homeopata bogyót kell a kölköknek beadni, D12-es vagy annál kisebb higításban a következô módon: elôzô nap este 2 bogyó, aznap reggel is, oltás után közvetlenül, valamint aznap este is 2-2-t. Sok sikert, csók! Ja, és fontos, hogy fém, mikro, telefon ne érjen hozzá, tehát M?ANYAG kanállal, vízben/tejben felhigítva, vagy csak úgy, ha hajlandók elszopogatni.

Panaszkodás: Keménykedik a hasam, fájnak a visszereim, eléggé nehezen vázolódik fel elôttem az a még min. 3 hét, amíg szülök.

De legalább tavasz vannnnnnnn!!!!!!!

Green, te hogy vagy?

Bori, 36
lakibori

Bori,
elképzeltem, ahogy telefonnal kevergetem a homeopátiás bogyókat... Kép
vera
kisün

Sziasztok !

Neet ! Nagyon édi ! Kép

Bori !
Jól köszi , semmi előjel a szülésre . Csüt. megyek a kórházba vizsgálatra , meg gondolom az első CTG-re is . Lesz kenetvétel , meg gondolom egy uccsó vér , vizelet is , ugye ?
Ha a kenet pozitív lesz mit is adnak pontosan ? Mert szemicilin ( penicilin ) érzékeny vagyok , szóval azt nem kaphatok .

Hihetetlen jó hogy itt a tavasz , vagy ezt már irtam ? Kép
Sokat voltam a kertben , bár férjem nem engedett túl sok mindent csinálni , de így is szuper volt !

Kép
Kép
greenolive

Vera, de hüjeeeeee vagy! Kép

Green,
én is csütörtökön megyek vizsgálatra, meg nst-re, vér-vizeletre nemtom mikor. Nem tudom azt se, mit adnak, ha pozitiv a leleted. Ôk majd biztos tudják.

Bori
lakibori

Bori , Neked is 9-11 között kell menned ? Nekem ez az első alkalom , hogy nem a magánrendelésre megyek . Gondoltam viszek magammal vizeletet , vagy felesleges , még vesznek később is ?

Kép
Kép
greenolive

Köszi Ancsi az infót!
Gondolom az első UH a terhesség megállapítására szolgált csak, még nem igen "nézelődött" az UH-os és ezért volt olyan rövid...
Nálam elég nagy kavarás van -minden szempontbólKép- remélem minél előbb tudok beszélni az orvosunkkal és ha van hírem írok.
sziasztok, zozi
zozi

Bronco!
Ilyenektől azért nem kell tartanod...csak pl. nem szeret az alteros szobában szülni, meg nem szereti, ha infúziót kapsz, és sétálgatsz, meg szülés után sem engedi, hogy besétálj a szobádba...ilyenek...
gondolom nem örülne neki, ha négykézláb szülnél, de talán nem is ellenkezne!!!
Én nem rémisztgettem ilyen dolgokkal, mint pl. hogy egy csomó homeós bogyót szedek, sőt szülés közben meg is beszéltük a szülésznővel, hogy ezt nem is mondjuk el a dokinak, majd ő adagolja a bogyókat. ( erre azonban nem volt szükség Kép ) véleményem szerint az a rengeteg homeós bogyó is segitett, hogy 20 perc alatt megvolt, és abban is, hogy utána nagyon gyorsan "regenerálódtam" !!! egy héttel a szülés után már a nagyobbikat kergettem az udvaron és hintáztunk is!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bori!

Köszi a bogyóinfot!

Neet!

Nagyon tavaszi a csaj sérója!

Jucus
20170114224602

Zsanci!
Leírnád pontosan nekem, hogy milyen bogyókat szedtél? Lehet, hogy most kipróbálnám, Petránál csak málnaleveleztem, az is segített (4 óra alatt megvolt). Bár ha tényleg igaz, hogy a második gyorsabb, akkor lehet, hogy nem is kellene erőltetnem annyira ezeket. Kép Na mindegy, majd még eldöntöm, de a nevüket (meg adagolás, miegymás) megköszönném. Jöhet mélben is (zsuzsi@agacska.hu).
Köszi!

Bogárka (26)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Bronco,

azért ragadtam "tollat", mert olvastam Balogh doki választásodat, és Kecskeméti Veráról is esett már szó.. Hát én kettőjükkel szültem 2004 szeptemberében, és hihetetlen, vigyorgós-poénkodós-aztán gyorsan megszületős szülésünk volt, semmi vágással, és egy kis oxitocynnal. Talán az egyedüli emberke voltam, a folyosón a front idején, aki a saját két fenekén ülve evett Kép

Szóval, csak ajánlani tudom őket, nagyon jó élmény maradt az egész minden fájdalom ellenére. Mindetten nagyon segítőkészek, pedig én Balogh dokihoz a rendes SZTK rendelésre jártam, nem magánban.

sok sikert Domonkoshoz vagy Barnabáshoz Kép - nálunk Dorottya lett, de Domonkosnak készültKép

ancsa
balancsa

Green!

Ha a kenet + ,akkor Dalacint adnak! Azthiszem az nem penicillin származék!

Baba!

Egy tapasztalt rokonom szerint, akit tegnap felhívtam, kb 2 hós kor után javul majd a rendszertelen szopizás és hasfájás szindróma! Bár ez biztos babafüggő! Reménykedjünk! Nekünk ma egész jó napunk volt, remélem nem kiabálom el!

Ma is voltunk sétálni! Ti hogy öltöztetitek fel a babót ilyen időben? Nekem olyan nehéz eldöntenem, mit adjak rá hogy ne öltöztessem túl, meg ne is fázzon meg, ha kimegyünk!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?