Kókuszdió, Meli, gratula-özön,
Monesz, a Photoshopban van egy olyan menüpont, hogy image, azon belül, hogy"image size", és ott tudod állítani a kép nagyságát. Én ezzel foglalkozom, úgyhogy kérdezz bátran, ha mégsem megy!
Manó27,
én is Augmentint szedtem, kikérdeztem mindenkit, és azt mondták, hogy penicillin-származék, ezért nem káros a gyerkôcre. Hány hetesek is vagytok? Mert ha a vége felé, akkor még kevesebb az esély, a szerek inkább az elején veszélyesek. Rubophent nem tudom, de az csak lázcsillapító, úgyhogy ha nem túl mgas (38 fölött), akkor szerintem felesleges. A láz öli a bacikat ugyanis, tehát elég hasznos. Inkább aludj sokat, ha tudsz.
Neet, gyönyörü a kiscsaj! Vajon a filatalabb pasikra bukni fog? A fiam pár hét múlva születik. Bár, gondolom, beállhatunk a sorba, Istivel kell megküzdenie...
Jucus, Zsanci,
én sem találtam a homeos szövegemet, hihi. Szóval Minden oltás elôtt az azonos nevü homeopata bogyót kell a kölköknek beadni, D12-es vagy annál kisebb higításban a következô módon: elôzô nap este 2 bogyó, aznap reggel is, oltás után közvetlenül, valamint aznap este is 2-2-t. Sok sikert, csók! Ja, és fontos, hogy fém, mikro, telefon ne érjen hozzá, tehát M?ANYAG kanállal, vízben/tejben felhigítva, vagy csak úgy, ha hajlandók elszopogatni.
Panaszkodás: Keménykedik a hasam, fájnak a visszereim, eléggé nehezen vázolódik fel elôttem az a még min. 3 hét, amíg szülök.
De legalább tavasz vannnnnnnn!!!!!!!
Green, te hogy vagy?
Bori, 36