sziasztok!
ma már sokkal jobb kedvem van, mint tegnap, holnap pedig a hétvégére a családomhoz utazunk, igaz, párommal, de nem bánom, mert tegnap beszéltem vele és segített, megnyugtatott sok dologban, amitől féltem és ami miatt kivoltam. Megpróbálom gyógyszerek és doki nélkül, remélem sikerül, ha nagyon akarom és a párom is segít
az a helyzet, hogy a terhesség nagyon túérzékenyé tesz!most , hogy megbeszéltem a párommal a dolgokat, úgy érzem, hogy nincs is semmi baj. még mielőtt megijesztenék valakit
nincs kitörő örömrohamom vagy ilyesmi, szóval nem vagyok mániás depis! egyszerűen úgy látszik, csak jó alvásra és a párom megnyugtatására volt szükségem! próbálok nem aggódni semmin és örömmel várni a babát
ha a párom kedves és megértő marad velem, akkor úgy érzem, sikerülni is fog itt, ha nem , akkor igazatok van,a családomhoz utazom, de remélem inkább a párommal tudok maradni és jó lesz
nagyon köszönöm nektek a segítséget,örülök, hogy ti megértetek
Lilluska!
köszi, amit a partnerkapcsolattal kapcsolatban írtál, én is úgy érzem igazad van! ha régebben rámtört a depresszió, tényleg bárki volt is mellettem , nem felelt meg
azt hiszem kevesebbet kell foglalkoznom apró hülye problémákkal és le kell foglalnom magam hasznos dolgokkal
ma főzni tanultam
egész jól sikerült, és sokat megyek sétálni!
sok puszit küldök és amikor tudok, benézek!
Zsófy
azt hiszem a jó zene és az aromaterápia is segít
szerintetek?