Bori,
üdv itt, jó, hogy jöttél!
Fotót akarunk! Azonnal!
Leányod csúcs-szuper, hogy milyen sokat tud! Ügyes vagy, a Te érdemed
!
Dorki,
köszi a bizalmat, h leírtad. Tényleg gáz
.
Tuti azért milliomos az ember, mert zsugori.
Meleg kaja: próbálom levezekelni a "asszony, mindig pörölsz velem"-et
. Elég hisztis csaj vagyok Apával, minden elismerésem az övé, hogy ennek ellenére szeret
. Én már frászt kaptam volna magamtól
.
Játszás a bilivel: mondasz valamit a dologról. Majd én is elteszem.
Zsuzsi,
teccet amit anyósodékról írtál
. Remélem, sikrül átvészelned.
Legyen ez a bünti, amiért nem írsz nekünk
.
Eszter,
csiri - ammicsoda?
Amit írtál (idézetre gondolok), az elég durva. Szegény gyerek basszus, milyen lelki világa lehet?
Ajtót én sem szok rácsukni Druszádra. Ha hiszti van (hanyattdobja magát és megfeszíti a hátát, mint állat), 1. ráhagyom, 2. megmutatom a tükörnek 3. elpoénkodom (szintén tükör és mondom a tükörnek, nézz oda mit csinál a Baba?)- Baba-asszem írtam, h így hívja saját magát.- erre elröhögi magát 4. ha a lefekvés miatt van hiszti (nem akar, pedig totálkár az álmosságtól), akkor mosolygok rá és nyugodtan felkapom és megmondom neki mosolyogva végig, hogy akkor is csicsí lesz. Beteszem az ágyba, adok előtte puszit és megmondom, itt vagyok , szóljon, ha szüksége van valamire.
Van egy "kabalája" is, amit mindig visz magával alváshoz, ill. nyuginak az Ágikutya. Akkor mondom Neki, h nézd csak, Ágikutya is alszik.
Aztán vagy bejönnek, vagy nem. 99%-ban igen.
Szabolcs sem eszik húst?
Krisszie,
feljebb elküldtem a linket, hol van a panu-tészta, ezek szerint Magácska is rest volt végigolvasni
???
Én a zöldségeket Zepterben pároltam meg icipici vízben. Nem főztem.
Nálunk is döghideg van, reggel napsütés, fél órára rá hószakadás, de mint az állat, majd délben megenn napsüti, de jeges szél.
Andi,
köszke Mamim nevében is. Ma megvolt a műtét, holnap haza is engedik, 10 nap múlva szövettani eredmény.
Színház: szupi! Irigykedek csak
. Érezzétek jól Magatokat!
Milyen darabot néztek +?
Ági,
net: ja, nem rossz, de osztom a véleményeteket Bogiapuval
. Néha én is parázok, hogy Eszter keveset tud - lásd Bori Eszterét, aki 2 hónappal idősebb nálunk.
Van egy könyv, aminek az a címe, h: Kell a gyereknak a korlát. Az a sorozat, mint a Testbeszéd, Szó-beszéd... Meg akarom venni, mert valóban meg kell húzni a 6árokat.
panu,
én tettem fel a vegás lniket, mert az egyik csaj férje betartja a böjtöt. És nem tudott már mit csinálni Neki.
Amúgy itt a kajás link még1szer:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/69090/149626.html?1106752673 Van egy sztorim a laborlelettel, majd este megírom és felteszem.
Tegnap azt hittem, megáll a világ, amikor ránéztem a papírra. ESTE 7-kor hívtam a háziorvosunkat.
Eszter vashiányos, erősebb vasat kap, holnap váltjuk ki.
Szal később megírom az újabb történetet a szegedi laborról
.
Kriszti