Sziasztok,
Reg jartam itt. Nagy a hajtas, de vegre itt a hetvege. ILyenkor olyan jolesik vegre farmert huzni es ITTHON LENNI!!!!
Raadasul Jimmy mostanaban hajnali otkor ebred es utana mire sikerul visszaaltatni addigra kimegy a alom a szemembol. Asszem kezd atallni nyarira, a nap korabban jon fel es kesobb megy le.
Nekunk csak eso jutott, de az minden nap!!
Angi, lehet hogy felreertettem, de nem haza keszultok? Irtad hogy lesz haz. Mo-n vagy itt? Bocs ha bamba voltam.
Mon, Priceline-t epp most neztem, szerintem annyira nem maceras mint amennyire atveres. Nekem is lassan meg kene vennem a jegyet, junius elso heteben megyunk.
Makdaralas: lehet azokat az olcso kis makdaralokat kapni, pl Macy's-ben jo arak vannak neha, en $10-ert vettem, annyit meger, es pici, jol el lehet tenni, es nem csak makot daral. Szerintem megeri. De turmixgep is jo, csak szerintem abban tobb ideig tart mert nagyobb.
Eniko, NYC tele kell hogy legyen europai boltokkal, ott biztos arulnak. En ismerek ott egy magyar boltot Man.-ban, utcaszamra nem emlekszem sajnos, csak arra hogy az osszes falon kolbaszok logtak
Egyebkent hogy viseled a varost? Nekem nagyon nem tetszett. Koszos es foleg budos. El tudom kepzelni a kozlekedest babakocsival. Iszonyu lehet.
Meg akartam mar reg kerdezni hogy kinek milyen velemenye van a biztositasokrol. Mi most keszulunk visszavaltani Kaiserre (ott szultem), mert a mostanira egy valag penzt kifizetunk havonta, es mi aztan tenyleg nem jarunk orvoshoz, csak a szukseges vizitekre, es miutan kifizetunk egy nagy osszeget havonta, jon a szamla a gyerekorvostol: $ 160. Hat a negy oltas+influenza elleni volt ilyen draga. Azt tudtam hogy a biztositas $100-ig fedezi a koltsegeket/vizit, afelett nekunk kell allni. Szoval ezek szerint az egesz tiz perces vizit volt $260. Asszem mi is bevalasztottunk a leheto legdragabb orvost. A doki azt mondta hogy ezek a hatoanyagok nagyon dragak. De ennyire???
Neha az az erzesem itt ebben az orszagban hogy barhova lep az ember csak a penzet akarjak. (Nekem mar ketszer "felejtette el" a biztosito kifizetni ket ultrahangkoltseget-egyenkent $700-, es a korhaz feljelentett a collection agency-nel. Ha nem jarok utana a dolognak leromboljak a kreditemet. Persze mindket esetben elnezest kertek, rosszul vittek be az adatokat a gepbe.
Csatlakozunk a rossz evo gyerekekhez! Enyem sem eszik semmit, szerintem a tapszer a bunos, merthogy meg mindig a rabja, es az jol megtomi a pocakjat. Vagy nem is tudom, ma se tapszert se mast nem nagyon akart enni.
Na most mennem kene aludni, sziasztok!
Ildi