Új privát üzeneted érkezett!

már volt a dokibácsi, és képzeljétek, Isti nem is sírt, mikor beadta a szurit! még utána se!
vagy nagyon bivalyerős a kiskrambó, vagy a homeós bogyók használtak Kép

votiv 8)
votiv

Ildi! Végre egy fotó!!! Timcsi nagyon édes! Már így tud vigyorogni?

Votiv! Ez marha jó, csodálkozom, hogy nem sírt!

Tegnap voltam a Westend cici C&A-jában kismama rucit nézni, a kínálat siralmas. 42-44-es méretben van az az egyszem drapp vászon gatya, ami van nekik.

Tud valaki olyan ruciboltot, ahol klassz alkalmi ruhák vannak, de nem halál drága áron, és nagyméretek is vannak? Kép jó kis kívánalom, mi?

ancsipancsi

Lányok,
nekem a Boiron I-es prosija, ami várandósoknak szól, 2 példányban van meg (remélem nem dobtam ki véletlenül). Ha kell valakinek, szívesen odaadom.

Manoka11 31+0

Kép
Kép
manoka11

Köszi Votiv!

/Ha rám gondoltál, de nekem írásvetítő kellene, az is csak bérbe, amíg megcsinálom a babafalat.Kép

Clau, Ildi!

Nagyon aranyosak a picik.

Már nekem sem kell rá sokat várni. Bibiii!Kép

Ancsika!

Küldök mailt, többek közt a kismama taliról, csak annyira be vagyok havazva, hogy nem jutok netközelbe./ Képeket gyártok a Picúrnak + nagytakarítok. Máskor 2 nap alatt megvoltam, most egy hete csinálom/Kép

Ha érdekel a varrónő akinél én vettem a rucikat, itt a száma:06 1 257 52 94.
Annyi ruha van nála, hogy nagyobb a választék mint egy sima butikban.Kép
Feltettem a másikon a táblicskut ha meg akarod magad nézni.

Pipocs: 28+6

Kép
Kép
pipocska

Votiv,
köszi, és drukkolok, hogy Isti az oltás vírus-részét ugyanolyan jól viselje, mint a tű-részét Kép
kisün

Pipocskám, és hol "rendel" ez a varrónéni? Kép Mert most még nincs kedvem messzire menni.

ancsipancsi

Sziasztok Lányok+Babák,

sikerült visszaregisztrálnom magam, páran talán még emlékeztek rám, november végén született a második gyerkőc, s aztán nemigen volt időm írogatni. Fárasztó egy kicsi meg egy pici baba Kép
A TAVASZT mi is nagyon várjuk, itt még vagy negyven centi hó van, sose fog elolvadni Kép Ha így folytatja az időjárás, ratrakká alakítom a babakocsit, aztán meg sílécet rá, s mehetünk a nagylejtőre. Ha valakinek esetleg szánkózni van kedve, szóljon, megszervezhetjük! ;)
Olvastam múltkor, hogy találkozó is lesz valamikor, értesítsetek majd, kezd elegünk lenni az itthon ücsörgésből! Szívesen elmennénk, már ha elviseltek egy másfél éves rontom-bontomot is Kép
AZ OLATÁSOKnál nálunk a Germicid C vált be - este egy kúp, borogatás a szuri helyére, s másnapra kutya baja. (Ha délelőtt kapta az oltást, már délben is kapott kúpot - ja, három hónaposan még csak egy felet szabad egy alkalommal!)Bár lehet, hogy az átlagosnál kevésbé érzékenyek a lurkók, a három hónapos oltásnál még ők is csak mosolyogtak. Négy hónapos oltásról még csak egy tapasztalatunk van: a második szurinál azért már eltörött a mécses.
Na, pussz mindenkinek (csak messziről ebben a vírusos időben Kép ), a babák mind nagyon édesek, az enyéim a profilomban.
Kata
soosoo

Sziasztok!
Köszi a bókokat!

Neet!
Örülök, hogy Eszti jobban van! Stram csaj!Kép

Bori!
Múltkor leírtad, hogy milyen homeos bogyókkal lehet előkészíteni az oltásokat! Azoknak akkor úgy van az adagolása, ahogy írtad, ugye? Mert azt mondtad, hogy leírod, ha mégsem! Ezek szerint OKÉ! Köszi még 1X én megpróbálom őket, hátha úgy kevésbé "veszélyesek" ezek az oltások!

Votiv!
Ja én is ott voltam a találkozón annakidején, csak veled valahogy elkerültük egymást!

Boldog szülinapot a szülinaposoknak! Egyébként én is az vagyok Kép! Holnap meg a névnapom van! Bee! Vagyis ez nem olyan jó, mert nálam egyszerre le lehet tudni mindent nőnappal együtt punk tum!Kép
ildi76

Ildi,
boldog szülinapot!!! Kép

Soosoo,
nagyon aranyosak a gyerekek. Mekkora a korkülönbség? Ha jól sejtem, nincs sok köztük! Hogy bírod?

vera
kisün

ildi!
Akkor neked meg boldogságos mindenfélét.
SZÜLINAPOT
NÉVNAPOT
NŐNAPOT
MEG CSAK ÚGY
Így. Most külök-külön fel lettél köszöntve. Örülsz mi? Kép
neet
neet

Bori!
Én meg voltam kint a kertben a kutyát szórakoztatni, leszámítva, hogy nyakig sárosak lettünk (nekem az arcom is, mert felcsapta...), tényleg valami tavaszszerű illat lengedezett!!! Kép

Soosoo!
Én tökre emlékszem, mert majdnem egyszerre szültünk. Te nem dec.elejére voltál szintén kiírva? Csak asszem te beelőztél, mi meg Votivval elszórakoztunk még pár sort... ah, micsoda, már ezen nosztalgiázom??? Kép
És volt egy Timcsi77 is akkortájt. Ő is eltűnt.
neet
neet

Neet!
Köszi szépen!Kép

Votiv!
Remélem én is, hogy Isti nem lesz nyűgös! Már én is be vagyok tojva a jövőhéttől, mi akkor kapjuk az elsőt! Lehet, hogy el fogom bőgni magam (?), én akkor is bőgök, ha Timinek nagyon fáj a hasa Kép!

Soosoo!
Ezek a gyerkőcök tök egyformák! Egyik a másik kicsinyített mása! Aranyosak!Kép
ildi76

Kisün!
Neked is köszi a jókívánságot!Kép
ildi76

Sziasztok!
Megkérdezhetném, hogy merre jártok tornázni? Kismama tornát és gerinctornát keresek a XI. ker.ben.
Ja és 13 hetesen lehet már ide járni vagy csak nagy pocakosan? (Falusi kislány nagyvárosban szindrómám van...)
Andi
kandicika

Neet: nem is rossz ötlet ez a post it

Green: bocs, de elbalfékeskedtem a keddi tornát, hülye, hülye polifoam

Ildi: tündéri a kicsilány

Manóka11: ha más nem jelentklezik, akkor a Boiron '-es stipistop, vagy tornán, vagy jövő szerdán a relaxáción, oké?

Oltásosok: szerintem én már most jobban utálom ezt az oltás dolgot, mint amennyire a szüléstől tartok, nem tudok magammal mit kezdeni, ha valakinek baja van, akit szeretek ááááá
Szóval sok-sok kitartást Nektek ++++++++++

Bebeee, mi meg Manóval taliztunk a relax-on.....bebeeeeee

Képzeljétek, túrtam egy csodálastos függönyt, pont olyat, amilyet szerettem volna, bele vagyok szerelmesedve, hogy a fene vinné ezt a fészekrakó ösztönt; ja meg elcsábultam egy kismama-gatyóra, párom szerint kész anyagi csőd lesz az én itthonlétem, szülhetnénk már nemsoká...szerinte...én jól elvagyok...csak teremne a lóvé, hogy aratni lehessen, de hiába minden praktika, nem megy....pedig vetem Kép

...és én is meg fogom nézni a gazdagrétet, csak olyan k....messze van tőlünk Kép

ja, és hétvégén sielés juhéééééééj (én csak lájtosan sífutok....de az is valami)
ada007

Lányok

Minden baba csodaszép, már én is alig várom, hogy lássam az enyémet.
Eszti, Dóri
Boldog szüplinapot
Isti,
holnapra neked is boldog szülinapot, ha már nem tudnék írni.
Ma annyit fájt a pocim,hogy már azt hittem, hogy történés lesz, de most meg abbamaradt.
Reggel az nst mért kontrakciót 50%-osat, szerintetek ez már jelent valamit?
Csibe, Ruzi
Hol vagytok? Tán csak nem beelőztetek???
Meli
39
meli28

Sziasztok!

Kisün!
Már délelőtt akartam írni Neked, csak ez a hülye rendszer nem engedte elküldeni. Szóval esernyőbabakocsi: mi tavaly tavasszal vettünk Petrának a KIKÁ-ban 4.900-ért, sztem elég olcsón, és semmi bajunk nincs vele, jól bírja a strapát (bár már egyre kevesebbet használjuk). Szóval, azt gondolom nem érdemes kiadni érte 20-30 ezer forintot, a funkcióját teljesen jól betölti az olcsóbb márkátlan is.

Soosoo!
Én is vinnék a talira egy rontombontom 20 hónapost, úgyhogy legalább ellennének együtt. Kép

Andi!
Tornára a kórházba járunk keddenként 16.30-tól, én nagyon szeretem, csak ajánlani tudom Kép És elvileg 12 héttől már lehet jönni, úgyhogy hajrá! Kép

Bogárka (25)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Én még friss kismama vagyok. Tök jó, hogy ti már a kezetekben tarthatjátok a babátokat! :-) Én is szeretnék az Imrében szülni, de nem tudok neveket. Tud nekem valaki orvost és szülésznöt ajánlani?
Köszi elöre!
kikisz

Ancsi !
C&A-ba jók voltak amikor nekem kellett . Ahol még sikerült vásárolnom : Cora ( ez most le van csupasztva ) , Savoya Parkban .

Mikortól lehet elkezdeni a málnalebélteát nem emlékszem pontosan 35-36 hét .És először csak mondjuk egy csésze később akár 1 liter is lehet ? Ti hogy ittátok ?
35+1

Kép
Kép
greenolive

Meli!

Én még nem előzök senkit, semmi jele, hogy ma történne valami...

ruz
38+6
ruzicsky

Ruz

és vajon Csibével mi van, nagyon el van veszve

Meli
39
meli28

Bogárka,
nagyon köszönöm a gyors választ, én is Kikában nézegettem, akkor beszerzem Kép
kisün

Bori,
milyen kicsi a vilagKép

Kép
babarozsa

Szia Kikisz!

A Szt. Imre kórház honlapját érdemes megnézni, ott fel vannak sorolva az orvosok! Most nem tudom fejből a címét, de holnapra megnézem neked, de az is lehet, hogy addigra valaki leírja itt neked, aki tudja!
Utána tudsz keresni a dokik neve szerint az archívumban (korábbi hozzászólások között!)

Ildi
ildi76

Ildi! Boldog névnapot kívánok!

Szülinaposokat is az Isten éltesse! Kép

Votiv! Tegnap mentem a BAHnál, aztán gondoltam, ha ott sétálsz Istivel, hát istenazatyám leszólítalak Kép . nem voltál ott Kép

Ada! Nekem meg mindig azt mondja a párom, hogy a pénz miatt ne fájjon a fejem. Szerintem ez addig lesz így, amíg nem javarészt az övét költöm Kép

Bogárka, Vera! Mi az az esernyőbabakocsi? Olyan sportkocsi-féle, amit össze lehet csukni picire?

Greenolive! Amikor még nem voltam babucis, akkor én is kafa cuccokat láttam a kismama részlegen. Az XL részlegen főként nyanyás cuccok vannak, úgyhogy egyelőre a sima rucik közül válogatok, a normál méretekből, de hamarosan kinövöm majd azokat is, ráadásul nem kifizetődő normál ruhákat venni, mert az embernek főleg a hasa nő. Szóval betétes kellene. El fogok menni Tóthné ruhakészítőhöz, és lehet, hogy beújítok tőle pár cuccot. Remélem vannak jó ruhájai! Kép

Kikisz! Én korábban azt találtam ki, hogy elmegyek pár nőgyógyászati rendelésre a Vahotba, hogy megismerjek néhány dokit, és a legszimpibbet választom. De akkor megtudtam, hogy annál sokkal több doki van, mint akik ott rendelnek, úgyhogy elkezdtem itt olvasni az összes hozzászólást Kép , és készítettem magamnak favoritlistát, majd külön ezekre a dokikra rákerestem még egyszer.

A
17 Kép

ancsipancsi

Sziasztok!
Kicsit elvesztem az utóbbi két hétben, de kissé mozgalmasan telik mostanában az idő, Zsolti 6 óra körül ébred. Nem is tudom ma mi lelte, hogy még alszik!? Nagyon kezd anyás lenni, a játékok nem érdeklik, csak a lábamnál nyüszít naphosszat. Persze ha veszem a lapot akkor óriási az öröm, nagyon jókat lehet vele bújócskázni, nagyokat kacag. De hát nem lehetek mindig vele. Nincs valami tippetek hogy lehetne kíméletesen önálló játékra szoktatni kicsit?
Úgy néz ki jön a tesója is, bár ezt még kicsit félve írom le 10. hét környékén, de remélem most már nem lesz gond. Szóval egyel több ok amiért Zsoltinak el kéne tudni játszani kicsit egyedül is.

Biztos emlékeztek néhányan Moncira. Drukkoljunk Neki nagyon, mert lassan 10 nappal túl van a kiírt időponton és a túlhordás és toxémia miatt biztonság kedvéért bent tartják már egy hete a kórházban. Jó lenne, ha Máté fia is elérkezettnek látná az időt a megszületésre!

Neet!
További javulást Esztinek és persze boldog szülinapot! Most már csak jön a tavasz végre és betegségek, járványok elmúlnak!
Mi is alig várjuk, hogy nagy sétákat tehessünk ismét.

Ildi!
Nagyon szép a kislányod!

Greenolive!
Én a 36. héten kezdtem inni és napi egy csészét ittam, de az kevés volt! Azóta hallottam, hogy nyugodtan lehet 2-3 csészével is inni egy nap.

Meli!
Drukkolunk! Mikorra vagy kiírva?

Votiv!
Isti már most igazi férfi, ha ilyan jól viselte az oltást!

OLTÁS
Nekünk minden oltás után azt javasolta a doktor néni, hogy adjak be Germicid C kúpot, így nem is ment fel soha Zsolti láza és nem is volt különösebben nyugtalan.

Kikisz!
A Szt. Imrés oldal címe: www.imreszul.itx.hu
pesztus

Pesztus,
nem is írom, hogy gratulálok (pedig igen!!!), majd az UH után koccintunk virtuálisan, addig is borzasztóan szorítok nektek KépKépKép Zsolti már biztos érzi, hogy egyeduralmának lassan vége, és szeretné a következő 7 hónap egérutat még kiélvezni Kép
Moncival tegnap én is sms-eztem, még nincs változás, szerintem Máté a tavaszt várja, remélem, most már lassan mindketten megérkeznek Kép

Votiv,
boldog hófordulót Istinek! Kép

vera
kisün

Boldog 3. hót, te Villásnyelvű, Ferdefütyis, Bájgödrös, Édes kis vejkóm! Kép Kép Kép

Ildi!
Boldog Névnapot, ma már tényleg aktuális is! Kép

Eszter szája be nem áll, olyan hangosan nyomja a magyarázást, h nem hallom a TV-t. Kép

HOGY SÜT A NAP!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!! Kép
neet
neet

Kedves Mindenki,

érdeklődéssel olvasom leveleiteket. Végre sikerült nekem is regisztrálni.
Segítséget szeretnék Tőletek kérni: én is kismama lettem (ca. 8 hét). Eddig csak a nőgyógyászomnál voltam, de nagyon szeretnék már elmenni egy jó szülészorvoshoz. A Szent Imre Kórházról sok jót hallottam és úgy döntöttem, hogy ezt a kórházat választom.
Kérlek szépen Benneteket, segítsetek légyszi és írjátok le nekem azon orvosok nevét és elérhetőségét (magán rendelésüket is), amelyeket ajánlotok.

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm. Nagyon sürgős lenne.

Köszönöm mégegyszer. Addig is kivánok minden babának, mamának és papának jó egészséget és sok örömet egymásban.

Sziasztok: Gina
gina1

Sziasztok!

Ildi!
Boldog névnapot kívánok!

Pesztus!
Még én sem írok semmit (pedig nagyon örülök!), babonából, majd úgyis beszámolsz a helyzetről.

Ada!
Tiéd a prosi, szerdán viszem relaxra, remélem nem felejtem el (mondjuk szerintem már a második babánál tudjuk jobban hasznosítaniKép)

Manoka 31+1

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Rég jártam ittKép A múltkori rossz hírek után (ellenanyag), most kaptam egy tök jótKép Nem 12 hanem 16 hetes a babaKép A doki is kicsit félreszámolt, meg mi is. Ugyanis dec.-ben majd másfél hétig volt mensim, ehhez képest kiderül, hogy akkor már ott volt a baba a pocimbanKép Remélem nem lesz ettől semmi gáz! Most már akár mehetnék tornára, de sajna nem tudokKép Majd csak nyáron, viszont Ancsi: így egész közel került a szülésünk egymáshozKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat!

Gina1!

Gratulálok a babához! Érdemes lenne írnod néhány szempontot! Szerintem gondold végig, hogy mit vársz el egy szülésztől, milyen beállítottságú legyen pl: alternatív dolgokat mennyire pártolja stb! Persze ilyenkor az elején még ezeken nem gondolkodik az ember, de a szülés előtt már fontos lesz és rossz akkor rádöbbenni, hogy nem egyezik a szülésről alkotott elképzelésed a szülészével! Így a szempontok alapján jobban tudunk dokit ajánlani, mert egyébként úgyis mindenki a sajátját ajánlja! Egyébként meg a keresőben is tudsz keresni a dokik neve szerint az archívumban!

Ildi
ildi76

ebből semmi gáz nem lesz, hanem majd együtt szülünk
legyünk barátok Kép Kép Kép Kép Kép

ma voltam védőnéninél. 3 kilót híztam, aztán azt mondta hogy álljak le Kép
meghallgattuk végre a szívverését is a Babucinak, pont ott fexik, ahol szoktam tapizni. eddig még soha nem hallottam a szivecskéjét, nagyon édes és gyors, egyenletes volt. jó volt látni, hogy mosolygott a védőnéni, amikor meghallotta.

A
17

ancsipancsi

Ancsi!
Igen, az esernyőbabakocsi olyan amiben ül a baba (bár a miénk elég jól hátrahajtható), és úgy össze lehet csukni, mint egy esernyőt.

Pesztus!
Petra dettó ilyen volt. Kb, úgy másfél évesen vettem észre, hogy jé, néha tök jól eljástzik egyedül is, amíg én főzök. Na nem minden nap, de vannak jobb pillanatai (a mostani nem az, itt áll mellettem, egyik keze a szájában, másikkal fogja a cicit - amióta nem szopik ez a vigasz Kép ). Úgyhogy ne aggódj, szerintem idővel ez változik, meghát ha itt lesz a Tesó (nálunk is, nálatok is) úgyis kénytelenek lesznek belátni, hogy már nem csak ők vannak a világon!

Üdv az újaknak!
A doki után érdeklődőknek: én 10 éve járok Balogh dokihoz, nagyon meg vagyok vele elégedve, akiknek eddig ajánlottam nem csalódtak, csak egy böki van mostanában: a magánrendelőjében már iszonyú nagy a tömeg, egy hónappal előre kell időpontot kérni.
Egyébként még a Bálintokról (Sándor, Mihály, Balázs) hallani nagyon jókat és én még személy szerint a Bardóczky Zsoltot is tudom ajánlani (igaz, csak egy egyszeri találkozó és vizsgálat alapján, de ebből úgy tűnt, hogy nagyon lelkiismeretes, alapos és emberséges - persze ugyanezek állnak Balogh dokira is, bár neki van egyfajta humora, ami nem mindenkinek jön be - nekem igen Kép)

Bogárka (25)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocakpacni!

Tök jó! Erre hogy jött rá a doki így utólag???
Tényleg hatalmas szerencse, hogy nem lett baj a vérzésből, amit mensinek hittél! Ellenanyaggal kapcsolatban mit mondott a doki? Reméljük, hogy mostmár rendben mennek majd a dolgok!
ildi76

Kisün, Manoka!
Köszi a gratulációt, 17-én megyek UH-ra, már nagyon várom, hogy végre lássam is Őt!

Pocakpacni!
Ez jó hír, legalább egy hónappal kevesebb a várakozásból! Még szerencse, hogy nem szüléskor derült ki, képzeld milyen mglepetés lett volna, ha szültél volna egy koraszülöttnek hitt 4 kg-os babát!

Gina!
Neked is azt tudom javasolni, mint amit Ancsi Kikisznek, nézd meg a Szt. Imrés oldalt és keress rá a nevekre, vagy ha írsz mail címet akkor szívesen írok, de itt már annyiszor leírtuk a véleményünket, hogy nem akarjuk ezzel úntatni ismét a többieket.

Ildi!
Boldog névnapot!

Az idő bentről gyönyörű, de ha kimentek jól öltözzetek fel, mert a hőmérséklet még nem nevezhető tavaszinak!
pesztus

Bogárka!
Köszi a bíztatást, remélem nálunk is így lesz és magától megint helyreáll a rend. Petra magától szokott le a szopizásról vagy leszoktattad? Sajnos ez lesz a következő nehéz feladat, már csak reggel és este szopik a fiatalúr, de múltkor csak úgy próbaképpen megpróbáltam szoptatás nélkül letenni aludni és hát nem sikerült! Gondoltam jó, akkor ezt még elnapoljuk, de legkésőbb nyár végére jó lenne ha abbahagyná, mert különben
Őt is vinni kell szülni!
pesztus

Meli, Ruz

Igen még mi is egyben vagyunkKép
Nagyon türelmesnek kell lenni így a vége felé!
Itt is tök szépen süt a nap, és jó időt mondanak a hétvégére..ez tök jó!!!Kép
Na írjatok, ha ott van történés...

Szép napot mindenkinek!
Csibe (39+4)

Kép

Kép
csibe26

Kikisz, Gina

Én Barna dokinál fogok hamarosan szülni,igazán csak a szülés után tudok valamit mondani, de addig is:szerintem rendes, minden kérdésre válaszol, neki is van egyfajta stílusa, ami nekem bejön, elég óvatos is, inkább több vizsgálatra elküld, minthogy baj legyen.

Ruz, Csibe
Történés még nincs, de fájdogál a hasam, egész nap kő kemény. Éjszaka nagyon rosszul aludtam. És iszonyú hideg van kinnt, nehogy kimozduljatok. Én kénytelen voltam, délelőtt szemfenékvizsgálaton voltam, minden rendben, bár a szemész azt mondta, hogy jóhogy már nem a szülőszobáról jöttem el vizsgálatra. Mindenesetre mehet a természetes szülés, rendben a szemem.
Igen én is türelmetlen vagyok, mostmár szeretnék túl lenni rajta, de azért nem sürgetem a kismanót.

Ma este kismama klub a szent imrében 5-kor, jön valaki? Én tervezek menni, hacsak közbe nem jön valami (vagy valaki- most ide egy smiley-t tennék, ha le tudnám tölteni, HELP)

Pocak

Ez nagyon jó hír, ezt hogy kombinálta ki a doki?

Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet fektethető kengurút kapni?Azt hiszem a chicconak van ilyen.
Meli
39+1
meli28

Pesztus!
Petra 15,5 hós volt mikor jött a Pocaklakó, és még napi 4X szopizott (hajnalban, reggel ébredéskor, délutáni és esti elalvásnál). Nagyon ragaszkodott hozzá, így én sem tudtam mit csinálni, pedig egyre jobban fájt, és azt is éreztem, hogy egyre kevesebb a tej. Két hónapig ment így, aztán jöttek az ünnepek, mentünk minden felé, tele volt programokkal a napunk, Petrát is nagyon érdekelte a sok történés, plusz Apuci is otthon volt, ő is elterelgette a figyelmét a szopiról. Valamint kétszer Anyukámra hagytuk este (céges buli, színház) és így kénytelen volt szopi nélkül elaludni. Aztán én is próbálkoztam vele, és mikor egyszer kétszer bejött, akkor azt mondtam, hogy ha most ment, akkor megy másnap is. És így szép lassan eltűnt. Bár nekem volt egy olyan érzésem, hogy már neki se olyan jó, talán az íze is megváltozott, talán az se volt jó, hogy kevesebb, hogy nehezen indul el, úgyhogy végülis részéről is megvolt valami. Szóval tegnap volt 2 hónapja, hogy utoljára szopizott, de azóta megy ez a cicicsavargatás, elalvásnál kötelezően, és néha napközben ha nyűgös, álmos, unatkozik.
A Szopis topikban rákérdeztem erre, rögtön fel is bukkantak hárman, akiknek cicitfogdos a gyerkőce, úgyhogy megnyugodtam, hogy ez normális. Persze remélem erről is le fog szokni majd, mert néha nem túl kellemes. Vagy max. visszaszokik a szopira, ha megérkezik az Öcskös (lehet, hogy a ciciknek is kellemesebb lesz tejbelöveléskor a szopi, mint a tekergetés Kép )

Bogárka (25)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Üdv az újaknak, és bokáig érjen a füle minden szülinaposnak, és névnaposnak.Kép
Kép

Tegnap voltunk dokinál.

Kispicurkóka 1363 g.Kép
Mindene rendben.
Egy aprócska gond van, hogy amíg eddig lefelé volt a buksija, most átfordult, és a köldökömnél "nézelődik"
A doki azt mondta beszéljek a kis fejével.
Bár a 35. hétig még visszaforduhhat, ha csak nem csvarta be magát a fordulással a köldökzsinórba.
Éreztem ám, hogy valami turpisság van, mert pár napja olyan nagyokat rúgott belülről a méhszájamra, hogy gondoltam, hogy nem a kezével üt ekkorát.

Ancsika!

A varrónő, akit ajánlottam Rákoshegyen van. Nem tudom, hogy neked az mennyire van messze.

Amit még mondott a doki, hogy ne simizzem állandóan a pocim, mert az beindíthatja a méh összehúzódásokat, és okozhat koraszülést.

Pipocs 29+0 Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok !

Üdv. az újaknak !Az én dokimat is ajánlom , ha pl.: vkinek jobb , ha nő , Kocsis Éva .

Pesztus !
Köszi a választ !

Voltam ma gátmasszázsolajért , hát kiváncsi vagyok hogy fog menni a "szadizás" Kép

Kép
Kép
greenolive

Bogárka!
Köszi az infót! Kicsit korán van ez a torna 16:30! (min.17-ig dolgozom) de remélem sikerül majd megbeszélnem kedves munkáltatómmal a dolgot -valamikor.
Addig is kérlek mozogjatok helyettem is!
berozsdásodott Andi
kandicika

Pipocs,
ez tényleg igaz? Mármint hogy a pocak simizése összehúzódásokat "provokálhat"? Mert én nagyon sokat simizem...

Mi 16-án megyünk UH-ra, aznap töltjük be a 32. hetet, akkor kiderül, hogy jól érzem-e azt, hogy befordult a gyerkőc.

Kép
Kép
manoka11

Ancsi, a Rákoshegyi varrónőhöz én tervezek utat, majd ha gondolod mehetünk együttKép Szia BarátKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Kisün,
tizenöt meg egy fél hónap van a két kis fickó között, szerencsére rendes gyerekek, éjszaka alszanak, meg délután is egyszerre szieztáznak.
Neet,
igen, asszem egy napra voltunk kiírva, csak aztán mi kicsit gyorsítottunk, ti meg lassítottatok, így lett vagy két hét különbség. Te nem érzed úgy, hogy iszonyatosan gyorsan eltelt ez a három hónap? Mintha az elsőnél nem ment volna ilyen gyorsan az idő, most meg hirtelen olyan nagy baba lett már...
Bogárka,
az én fiam is már 19 hónapos, alig egy hónap különbség van köztük, remélhetőleg jól ellesznek egymással. A te kislányod beszél már? A fiatalúr még nem nagyon hajlandó, bár szinte mindent ért, meg kívülről tudja a kedvenc CD lemezeit, de ha akar valamit, azt vonszolással-mutogatással-hisztizéssel fejezi ki.
Ildi,
neked meg boldog névnapot!
Kép

Remélem, hamarosan odakünn is ilyen szép virágok fognak nyílni! Ma kimerészkedtünk, a napon szép idő volt, de a szél elég barátságtalanul fújt.
soosoo

Baba,

igen, nem semmi... Voltatok nálatok Andreeáék (bocs, OFF vagyok) ezek szerint? Nagyon régóta jó barátnôm. Kép

Bori

p.s. Ma megint tél van, a fene vinné el, legalábbis nálunk úgy fúj a szél, hogy az ötcentis hajamat is le akarja tépni.

Green, a málnalevelet lehet már most napi 6-8 deciben, és ez így is maradhat. Sôt, én az elôzô terhességem alatt (a nandu.hu honlap alapján) már a 4. hónapban elkezdtem. Az ottani adagolás szerint: 1. trimeszterben (ha nme vagy veszélyeztetett terhes) napi 1 csésze, 2.-ban, 2, 3.-ban 3. Szóval hajrá! Én pl. folyton elfelejtem. De már csinálom a homeo-szüléselôkészítô bogyókúrát.
lakibori

Pipocs!
Hogy a simogatás koraszülést okozhat? Jajj, már, ideges leszek az ilyen dumáktól (bocs, nem bántásból, amúgy biztos jó a dokid)... De ez szerintem pont olyan, mint a meleg vízben való üldögélés. A dokim azt mondta, hogy ha ezekkel meg lehetne indítani a szüléseket, nekik tökjó és könny? dolguk lenne. Van benne valami. Mert ugye akkor miért nem ezeket csináljuk oxitocin meg burokrepesztés helyett? Grrr. Amúgy jó tipp, majd ha már nagyon elegem lesz (úgy két hét múlva), kipróbálom a pocaksimogatást nagy dózisban.

Mindenki, aki dokit keres: Csatlakozom a Bálintok dícséretéhez, bár még nem szültem (náluk), de a Mihálynál fogok, és nagyon szimpatikus. Meg a Kecskeméti Vera szülésznô.

Bori, 35
lakibori

Szia Bori!

Milyen bogyókúrát?? Én is szeretném... na majd megnézem a Boiron prosit, hátha benne van. Mikor kell elkezdeni, és mit csinál a bogyó?
Manóka, a tudatlanKép

Kép
Kép
manoka11

Bocs, de képtelen vagyok visszakeresni...
Írjátok meg, légyszi, hol van az a bolt, ahol masszázsolajat és mindenféle teát lehet kapni, amit Votiv dícsért, ahonnét a többi kis bolt is beszerez. Felírtam, de nem tudom hová.
A Béresben nem kapok málnalevélteát és már nagyon esedékes lenne így a 37. héten.
Kösz:
Ila
ila_mama

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?