Bori, hálásan köszönöm az infókat.
Réka! még egy ilyen édes babót! hogy tömi a szájába az öklét
csak jó evő lehet
nagyon szép kissrác, légy nagyon büszke anyuka! persze ezt fölösleges is mondani...
a támogatásokat apa is intézheti, neki nem kell meghatalmazás (pl anyukádnak kéne)
a legjobb, ha letöltöd a szám.gépedre az igénylőlapokat, kitöltheted egyből géppel is, kinyomtatod, aláírod, és apa viheti a papírokkal - szül. akvi kiv., TB-kártyák stb. - a legjobb, ha mindennel együtt.
az igénylőlapot innen töltsd le:
http://www.allamkincstar.gov.hu/ugyfelkapcs/nyomtatvanyokurlapok/csaladtamogatas a fejés nem szükséges, kivéve ha fokozni szeretnéd a tejmennyiséget
ha Marcika mindig alaposan leüríti a cicidet, és szopi után átmasszírozod, és nem érzel csomót benne, nem feszül stb. akkor nem kell fejni
ha igen, inkább fejjél, mint hogy begyulladj, ahogy annak idején én
úgy tudom, az optimális kereslet-kinálat egyensúly úgy alakulhat ki, ha nem fejsz (nem ösztönzöd fölöslegesen a cicidet a termelésre)
persze ez sem állandóság, hiszen a baba kajaigénye is változó, így előfordulhat, hogy jól jön egy kis fejés
én pl lefekvés előtt még egy utolsót fejek, hogy egyáltalán aludni tudjak éjjel (különben szétpukkanok)
és így ráadásul melltartó meg betét nélkül alszom, és nem is tócsában ébredek, mázli, mert az nagyon kiábrándító, brrr
én meg még azért is fejek, mert kettő kis fiókát etetek, és a másikat nem hozzák át 3óránként
fejés közben arra gondolok, hogy az az icipici babó, Isti tejbratyója is nőjjön olyan nagyra, mint az én kis pufufejűm
esetleg 1-2 zacsi tejcit érdemes eltenni a mélyhűtőbe, aranytartaléknak (pl. ha majd romantikus programot akartok csinálni apával kettesben, és a nagyira hagyjátok Marcit...;o)
szép a babód, nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, szerintem hamarosan végig is alhatja az éjszakát! én disznó mázlista vagyok, Isti 1 hónapos kora óta nyomja este 9-10-től reggel 6-7-ig, szerintem a rengeteg masszírozásnak+hosszas lubickolásnak köszönhetően - ma majdnem a kádban aludt el, olyan szinten le volt lazulva
mégegyszer gratulálok!