Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Sziasztok!

Mása!
Én is a budafoki SZTK-ba tartozom, de nekem még nincs orvosom. Összesen egyszer voltam rákszűrésen és gyógyszerfeliratáson Dr. Báránynál, de azóta sem látom ott a táblán, hogy mikor rendelne. (Egyébként ő nem volt túl szimpi az alatt a 10 perc alatt.) Anyukám Parragh-hoz jár, de csak annyit tudtam kiszedni belőle, hogy rendes, menjek nyugodtan hozzá. Parragh-ról olvastam a neten, hogy valaki írta, hogy teljes mértékben meg volt vele elégedve, minden kérdésre válaszolt, ha nem tudta, utána nézett, alapos volt. De én is azt mondom, hogy menj ahhoz, aki szimpibb.
Lassan nekem is orvost kéne választanom, de húzom-nyúzom... A végén még csak akkor megyek el, ha már baba lesz a pocakomban... Előbb kéne, ugye..? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Votiv!
Timinek az első 2 hétben volt olyan száraz a bőre, hogy foltokban jött le, de krémeztük, aztán elmúlt! Viszont a fejéről pereg a korpa, nagyon száraz a fejbőre és még mindig tiszta komszmós!Kép

Mása!
Gratulálok a babához!
Először azt írtam, hogy nem ajánlatos váltani H-n belül, de ki is töröltem, mert közben megváltozott a véleményem! Most, hogy továbbolvastam jól hangzik, amit Neet ír! Talán ez a megoldás!
Egyébként nem akarlak ijesztgetni, de az én előző dokim sem csinálta meg a nyaki redőt! Ezért váltottam! Később az AFP-m rossz lett meg kellett csinálni a magzatvíz vizsgálatot! Ha meg lett volna a nyaki redő vizsg. akkor megúszom, mert tudtak volna következtetni belőle!Kép Szerencsére nem lett baj!

Bori!
Igen, hasfájásra próbáltuk ki a Chamomillát!
Most kapjuk az első oltást 2 hét múlva, arra tudom mi kell!
A második előtt nem tudom mit kell adni! Köszi!

Juji!
Sajnos nálunk is ez a helyzet (hasfájás Kép )! Mi rendszeresen 2-3 körül fekszünk éjjel, addigra valahogy elalszik! Én sem tudom a megoldást!
ildi76

Juji!
Ja, és Timi is ennyit hízik egy héten! Lehet, hogy van összefüggés? (hasfájás-sok evés) Viszont ellene szól, hogy Timinek csak estefelé van hasfájása! És, ha pl. bealszik és kevesebbet szopik, akkor 2 óra múlva már kukorékol, hogy éhes!
ildi76

<font color="0000ff">Szia Ildi76!
Nézegettem a profilokat. Látom, hogy logopédus vagy, és szeretnék egy rövid kérdést feltenni. Egy közel 4 éves gyereknél (bátyám fia) bajnak számít az, ha nem ejti ki a gy, a ny és r hangokat? Gondolom az r még várhat, de elég furcsán hangzik, hogy "Ana deje ide!" Jó az a gyereknek, ha kijavítják? Ilyenkor várni kell még, vagy érdemes nekiállni javítgatni?</font>

KépKépKépKép
proone

Meli!

Ne aggódj még nem szülök, csak olyan voltam éjjel, mint a kisbabák, iszonyúan fájt a hasam, de nem babatéren, hanem amúgy és ma emiatt kicsit nyűgös vagyok. Kép Tiszta para voltam, mert féltem, hogy ettől a hasfájástól beindulnak a szülési fájások és majd nem tudom megállapítani, hogy mi van, szülök, nem szülök, ilyesmi..., szerintem volt is egy-két jóslófájás, meg pocikeményedés is, de végül reggelre minden megnyugodott, Bendegúz pedig végig mocorgott és reggel is jól összerugdosott, úgyhogy remélem vele is minden rendben van. Kép

Mása

Szerintem se aggódj a dokiváltás miatt, ha nem vagy elégedett nyugodtan menj máshoz, végül is te választod a dokit nem ő téged. Kép Meg szerintem meg fogják érteni, hogy ha valaki nem szimpi, akkor kinek lenne jó, ha a másik doki nem vállalna azért, mert kórházon belül van? Hiszen ha a nem szimpinél maradsz az se neked, se a dokinak nem jó, nincs értelme, minden vizsgálatkor majd csúnyán néztek egymásra vagy mi?

Clau
Nagyon jó ez a fotó! Kép

r
38+3
ruzicsky

Proone!
Bárány dr. már nem rendel a budafoki SZTKba. Tudomásom szerint a Sz.Imrében sincs. Azt hiszem a Sz.János H-ban dolgozik. Azt mondják Parragh doktor jó doki Úgy gondolom érdemes lenne már most elmenni hozzá, ha a közeljövőben babát szeretnél. Ha nem szimpi, akkor előbb tudsz váltani és nem jársz úgy, mint én.
Ha a Sz.Imrében szeretnél majd szülni, sok jó doktor közül választhatsz. Többek között a "2kém" is ott dolgozik. Egyébként a Szülőszoba 7ik adásában Ö vezeti le a szülést Móninál Érdemes megnézni.(www.szuloszoba.hu )

Ildi76!
köszi a biztatást. jövő héten mindenképp felhívom "2két" aztán megírom mi újság.
A bizalom egy nagyon fontos dolog számomra. Ezért egyre erősebb bennem az, hogy váltanom kell. Remélem nem fog gondot okozni és a doki is megértő lesz.
mása

Sziasztok!
Olvasgatlak ám benneteket...Mi ma takarítottunk, meg semmi érdemleges nem történt mostanában, ezért csendesen nézelődök csak.
Növekvő lurkók ennivalóak, mindenórásoknak kitartás!
Kedden meg szerdán ki jön?
ada007

Szia Proone!

Sajnos nem tudtam röviden válaszolni, így elküldtem a választ az e-mail címedre!

Ildi
ildi76

Csajok!

Van akinek csak a cicin alszik el a ded?Ja és nektek mennyi ideig szopizik?Panna nagyon lassan és sokáig!

Ildi!

Chamomillat én fogzásra adtam Somának anno és arra jó volt!

Juji!

420gr az nagyon szép gyarapodás,tehát van sok tejcsid!Lehet,hogy tényleg a sok hamitól fájdogál a pocak de tudom,hogy nehéz kevesebbet adni neki.
Jucus
20170114224602

Sziasztok !
Olyan jó nézegetni a babás képeket . Már úgy várom én is Kép
Örülök , hogy nincs tilalom az influenza miatt , remélem addig sem lesz , mire mi megyünk.

Ada !
Tornára megyek kedden .

Kép
Kép
greenolive

Neet!

Hova kell menni talizni?Megyünk!

Jucus
20170114224602

Köszi Ildi, máris nézem!

KépKépKépKép
proone

Taliban én is benne lennék .
Ha mostanában akkor még pocakosan Kép

Kép
Kép
greenolive

Mel, Ruz

Örülök, hogy nincs tilalom.
Még mi sem szülünk...
Lehet, hogy a mi találkozónk a gyerekágyason lesz, vagy a szülőszobán?Kép

Ha van kedvetek, küldjétek el a mobilszámotokat, meg a rendes neveteket emailben, és akkor
egyrészt névről megtalálnánk egymást a gyerekágyon, meg tudnánk írni, ha van valami "eksön".
a.viki@freemail.hu

Nálunk most nem is volt semmi jósló a hétvégén, de ma már beszéltem a kisasszonnyal, hogy kedje pakolni a bőröndjét, mert kb. 1 hete van Kép

Csibe (39)

Kép

Kép
csibe26

Mása!
én Faludinál szültem 3 hónapja, kérdezz bármit!
általánosságban elmondhatom, hogy ha őt választod, jó kezekben leszel
én végig biztonságban éreztem magam, pedig a szülés egy horror volt
szakmailag nekem nagyon profinak tűnt, emberileg is oké, és még zenghetném tovább a dicshimnuszokat róla, ha gondolod, leírok mindent, de nem akarom ezzel a többieket halálra untatni Kép
a szüléstörténetemet valahol dec 14-15-e környékén megtalálod, elég sokat írtam a dokiról is
na és a www.tv2.hu oldalon a Szülőszoba műsorra kattintva az első széria 7. rész (ha jól emléxem) a SztImrében készült, és Faludi vezette a szülést, szóval a saját szemeiddel is megnézheted Kép
és kérdezz nyugodtan konkrétakat, úgy könnyebben írok

ugyanez megy a dokikeresőknek is - mindenki szívesen válaszol, csak adjatok meg támpontokat, pl. ragaszkodik-e a gátmetszéshez, mennyit kér stb.
szegény Jazmindiának biztos ezért nem írt senki
Isti megint fent van, úgyhogy gyorsan:
Dr. Faludi Pál
rendel a Vahot utcában és magánban is
én nála szültem, nyugodt szívvel ajánlom
nála "fejen állva is lehet szülni" Kép - ő mondta
egyébként meg minden kérdésre igyexem válaszolni!

votiv 8)
votiv

hát, gyorsan akarok írni és nem olvastam végig, mea culpa
a Szülőszobát akkor már láttad...

Juji, próbáld meg masszírozni a hasát
a bordák alatt, csak finoman (de azért ne simogatás legyen belőle), balról jobbra (így megy a vastagbél - ezt Oxigéntől tanultam, aki úgy látszik még mindig költözködésben van, szegénykém)
ha az ujjaid alatt érzel buborékokat, akkor picikét "dobolj" ott az ujjaiddal, így hajtod előre/kifelé belőle a pukit
hátha ez segít

ha felveszed és abbahagyja a sírást, akkor vszínű felvéve el tudja engedni magát
ezt kellene megoldani neki fekve
próbáld ki a maszit+"bicikliztesd" picit Kép

votiv 8)
votiv

Köszi Ildi, elolvastam a mailt! Én is ilyesmire gondoltam, hogy nem jó javítgatni... Bár ez szerintem a gyerek alaptermészetétől is függ.

KépKépKépKép
proone

Neet, ilyen citromosat majd iratok
havi 1x házhoz jön a dokibá, némi tiszteletdíj fejében
de most különösen nem bánom az influenzaszezon miatt
+oltás után Istit a legkönnyebb cicivel megnyugtatni, és a rendelőben ez aligha oldható meg... Kép
nem mondod, hogy már dolgoztok Eszti kisöccsén/húgán??? Kép

Ildi, a Ledum csak a szúrásra van, ezt mindig adhatod oltáskor
én Belladonnát fogok Istinek adni aznap+utána, a gyulladást/lázat megelőzendő
Bori, esetleg tudsz valami speckót DIPERTÉre?

Pocakpacni, nagyon megrendített a történeted. szívből kívánom, hogy semmi baj ne legyen. azért próbálj meg nem stresszelni... virtuális ölelés megy Nektek Kép

Bogárka, hát ez szuperédes, hogy Petra "be akarja adni a játékokat" a pocakodba! KépKépKép
eszméletlen a kiscsaj Kép

Jucuskám, tarts ki, és ha tudsz, küldj majd pár sztárfotót a szőke királylánycsajszidról!

Zanza, te is olvasol, csak ritkán írsz? hogy vagytok? Réka hasfájása javult már? új kép? Kép
tényleg, lassan mindenki dobhatna fel új képeket, annyit nőnek a babócák 1-2 hét alatt..

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Jucus!
Nálunk is cicinalvás volt - másfél évig Kép. Néha totál ki voltam borulva tőle, de nem tudtam/nem akartam változtatni rajta. Egyébként én azt gondolom, hogy olyan hat hó körül kell résen lenni, ha nem akarja rászoktatni az ember. Petra akkor kezdett el igazából követelni, és ha nem aludt el első szopira, én másodszor, harmadszor, sokadszor is visszamentem.

Taliban én is nagyon benne vagyok!!! Kép És még mindig áll a felajánlás a kertünkre vonatkozóan. Persze nem olyan jól megközelíthető, mint a Feneketlen tó, de ahogy Moose is írta itt nincsenek babakocsibanyúlkálós nyanyák, görkorizó, bicajozó kamaszok, és autók. Csak jó levegő és szép zöld gyep! Kép

Bogárka (25)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kép

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem...Végre sikerült egy pár képet lekicsinyíteni Marciról, úgyhogy fel tudtam rakni. A hasfájása hál'istennek teljesen elmúlt mióta abbahagytuk az infacolt. Vicces, hogy hasfájásra találták ki és Marcinak csak rosszabb lett. Egyébként pedig nagyon jó gyerek 3-4 óránként eszik, de éjszaka előfordul, hogy 5-6 órákat is hagy aludni. Tényleg elvileg mikortól lehetséges, hogy végig aludjam az éjszakákat?
reka80

Kép
reka80

Meg tudnátok nekem mondani, hogy hogyan kell elintézni az anyasági támogatást és a családi pótlékot? Csak azért, mert nekem a bérszámfejtő azt mondta, hogy csak személyesen lehet, de babával ebben az időben számomra nem megoldható. Barátok azt mondták, hogy meghatalmazással más is igényelheti. Ti, hogy csináltátok?

Más...A fejés tényleg olyan fontos? Már napok óta nem fejek, mert már attól féltem, hogy ínhüvely gyulladást fogok kapni. És igazából semmi hátrányát nem érzem. Meg arra is gondoltam, hogy ha Marci még többet fog enni, akkor úgyis több tejem fog termelődni, nem? Ha meg kell majd egy kis tartalék, majd akkor fejek.
reka80

Meg tudnátok nekem mondani, hogy hogyan kell elintézni az anyasági támogatást és a családi pótlékot? Csak azért, mert nekem a bérszámfejtő azt mondta, hogy csak személyesen lehet, de babával ebben az időben számomra nem megoldható. Barátok azt mondták, hogy meghatalmazással más is igényelheti. Ti, hogy csináltátok?

Más...A fejés tényleg olyan fontos? Már napok óta nem fejek, mert már attól féltem, hogy ínhüvely gyulladást fogok kapni. És igazából semmi hátrányát nem érzem. Meg arra is gondoltam, hogy ha Marci még többet fog enni, akkor úgyis több tejem fog termelődni, nem? Ha meg kell majd egy kis tartalék, majd akkor fejek.
reka80

Sziasztok!

Ildi, Votiv,
a DIPERTÉ-re diperte nev? homeopata szer van, C12-es, holnap megkérdezem az adagolást, de ha jól emlékszem, 2 golyó elôzô nap este, aztán kettô aznap reggel, 2 közvetlenül a szuri után, és még egyszer 2 aznap este. Felkészíti a babust a várható csapásra. Holnap megírom, ha ettôl eltérô az adagolás. ACT-HIB oltásra ACT-HIB nev? bogyócskák mennek, ugyanilyen adagolásban.
Hasfájós anyák!
Nekünk semmi nem segített, csak a szélcsô. Gyógyszertárban lehet kapni, kicsit be kell krémezni a vékonyabbik végét, és azzal picit megbirizgáni a popsiját, kábé mintha lázat mérnél, csak kicsit forgatni meg húzogatni (ez elég morbidul hangzik). Szóval ettôl Ábel jópárszor beterített, és utána megnyugodott. Vagy van még egy VIBURCOL nev? homeopata kúp, extrém nyugtalanságra, és lázcsillapítónak is jó. Nekünk speciel nem jött be, de szerintem mindent ki kell próbálni. Ja, a GRIPE WATER-t próbáltátok?
Amúgy szerintem is valszín?leg a sok és mohó evéstôl lehet, Ábel is fél kilókat hízott egy héten, és 10 perc alatt benyelte a tejadagját. Nem csoda, hogy nem bírta a gyomra szegénynek.

Réka,
én egyáltalán nem fejtem, csak akkor, ha éreztem hogy nagyon feszül, és mindig volt elég teje. Persze, ha mellgyuszira hajlamos vagy, akkor biztos kell, de ebben Votiv a tapasztalt, szegény. aJa, Ábel 1 éves koráig szopott.

Hm, kicsit hosszúra sikerült, de remélem, segítettem.
Bori
34-35
lakibori

Bori, hálásan köszönöm az infókat.

Réka! még egy ilyen édes babót! hogy tömi a szájába az öklét Kép csak jó evő lehet Kép nagyon szép kissrác, légy nagyon büszke anyuka! persze ezt fölösleges is mondani...Kép

a támogatásokat apa is intézheti, neki nem kell meghatalmazás (pl anyukádnak kéne)
a legjobb, ha letöltöd a szám.gépedre az igénylőlapokat, kitöltheted egyből géppel is, kinyomtatod, aláírod, és apa viheti a papírokkal - szül. akvi kiv., TB-kártyák stb. - a legjobb, ha mindennel együtt.
az igénylőlapot innen töltsd le:
http://www.allamkincstar.gov.hu/ugyfelkapcs/nyomtatvanyokurlapok/csaladtamogatas

a fejés nem szükséges, kivéve ha fokozni szeretnéd a tejmennyiséget
ha Marcika mindig alaposan leüríti a cicidet, és szopi után átmasszírozod, és nem érzel csomót benne, nem feszül stb. akkor nem kell fejni
ha igen, inkább fejjél, mint hogy begyulladj, ahogy annak idején én Kép

úgy tudom, az optimális kereslet-kinálat egyensúly úgy alakulhat ki, ha nem fejsz (nem ösztönzöd fölöslegesen a cicidet a termelésre)
persze ez sem állandóság, hiszen a baba kajaigénye is változó, így előfordulhat, hogy jól jön egy kis fejés

én pl lefekvés előtt még egy utolsót fejek, hogy egyáltalán aludni tudjak éjjel (különben szétpukkanok)
és így ráadásul melltartó meg betét nélkül alszom, és nem is tócsában ébredek, mázli, mert az nagyon kiábrándító, brrr

én meg még azért is fejek, mert kettő kis fiókát etetek, és a másikat nem hozzák át 3óránként Kép
fejés közben arra gondolok, hogy az az icipici babó, Isti tejbratyója is nőjjön olyan nagyra, mint az én kis pufufejűm

esetleg 1-2 zacsi tejcit érdemes eltenni a mélyhűtőbe, aranytartaléknak (pl. ha majd romantikus programot akartok csinálni apával kettesben, és a nagyira hagyjátok Marcit...;o)

szép a babód, nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, szerintem hamarosan végig is alhatja az éjszakát! én disznó mázlista vagyok, Isti 1 hónapos kora óta nyomja este 9-10-től reggel 6-7-ig, szerintem a rengeteg masszírozásnak+hosszas lubickolásnak köszönhetően - ma majdnem a kádban aludt el, olyan szinten le volt lazulvaKép
mégegyszer gratulálok!

votiv 8)
votiv

Fú mennyi minden!
Akkor amit én tudok/gondolok/azt hiszem hogy segítek vele/vagy csak kikívánkozik:

HASFÁJÁS: tényleg lehet, h a sok kajától van, de emiatt NE ADJ KEVESEBBET, majd hozzászokik. Aki még éhes, attól elvenni a cict?? Ne má!

CICN ALVÁS: Eszti is hajlamos volt rá eleinte, én is beleestem az ált.os hibákba. A kétóránként 50percet cicizünk hamar elmúlt, anyu jött és rendet teremtett. NE engedd sokáig enni (akkor úgyis csak nyammog) félóra után tedd le, majd 25 perc után és egyre rövidebb ideig hagyd enni. Rá fog jönni nagyon hamar, hogy éhen marad, ha nem igyekszik. Most tudom, h ellentmondok önmagamnak (cicit elvenni az éhezőtől) de ez más tészta. Eszter 2 nap alatt leállt az 50 percről 25re, manapság már 18-20 perc elég. És nem hülyéskedik, hanem komolyan eszik.

FEJÉS: sose fejek, de ez gond akkor, ha mennénk valahova. Akkor bele kell húzni, és bizony fejni 1-2 napig, hogy legyen. Csak úgy nem fejek, beállt a mérleg (tartozik-követel)
6 hósan már simán el van rontva a gyerek, szerintem. Kép Ezt a szigorkodást a 2. héten érdemes elvégezni, megéri!!! A babának is jobb, nem a magam kényelme miatt!!! (Még mielőtt valaki azt hiszi)

Votivka drága! Kép
A kistesón még azért annyira nem dolgozunk, persze vannak próbaórák (na jó, percek...Kép Kép), de nem azzal a célzattal. Just for fun.... Kép

Ezt elküldöm, mielőtt kivág a rendszer, foyltköv.
neet
neet

Bori!
Köszi az infókat!
Ildi
ildi76

Jó reggelt mindenkinek!!!!KépKép

Ma reggel tavasz-érzés kerített hatalmába, valószínűleg mert már korán világosodik, és bent a lakásban meleg van Kép

Réka,
nagyon aranyos babád van Kép nagyon jó érzés volt nézegetni a képeket!
az anyasági támogatást a Lőportár utcában kell intézni, a kitöltött nyomtatványt TE írd alá, mert mi ezzel már egyszer megszívtuk. A párodnál legyen ott minden szükséges irat, és ha lehet, reggel 8-ra, nyitásra menjen, mert iszonyat sokan szoktak lenni Kép

Bori,
én gyakran fejek, de az én melleim alultermelnek, szóval nekem kell Kép de így van egy kis tartalék is Kép

Erről jut eszembe: Votiv, nem akarod néha kölcsönadni a cicidet? Kép naaaaaaa, csak egy picit, megígérem, hogy visszahozom Kép

vera
kisün

Reka!
A papa is intézheti ezeket a dolgokat, és elvileg jár neki 5 nap szabi ilyenkor. De ezt már csak akkor vegye ki, ha otthon vagytok, ne a H-i látogatásokra, mert otthon sokkal nagyobb szükség lesz rá!!! Nálunk apa egyszerűen megkapta az összes papíromat (személyi, stb) és mindenhova ő rohangász(ott). Kép
Babucid tünemény!!!

Csibe!
Ez a bőröndpakolás, ez aranyos! Kép hajrá!!!

Találkozó:
hozzánk is jöhettek, bár mi is a világ végén lakunk, de tuti zöldben. Az egyetlen probléma a kutyus, aki az első félórát ismerkedéssel tölti, ha jön valaki: értsd: a füledet próbálja összepuszilni, és általános őrületben tör ki örömében. Kép Kép
De talizhatnánk akár a Camponánál is, oda megy csomó busz csomó helyről, van ott valami parkocska is, és ha bármit otthonfelejtünk, be lehet ugrani egy little shoppingra. Kép
A rosszhírt a végére hagytam: Eszti megfázott. Kép Kép Kép Du doki. (Nózija tele, szipog, tüsszög, kicsit köhög is. De mindehhez mosolyog, megőrjít annyira édes, mintha csak azt mondaná:nyugi,anyu, nem komoly! Kép )
neet
neet

Neet,
nagyon-nagyon sajnálom Esztit! És még mosolyog is, az ember szíve szakad meg Kép de meglátod, gyorsan kiheveri.
A lényeg, hogy tudjon szopizni! Dóri is egyszer volt náthás, de szerencsére szopi közben valahogy mindig kidugult az orra, nem kellett orrszívni!
Láza van?
Doki kijön vagy beviszitek? Mert szerintem ha láza nincs, akkor ne vigyétek be egyelőre, nehogy ott még rákapjon valamit, kint meg fúj a szél, az se jó Kép
kisün

Helló!

Csibe, megírtam a számom meg a többi adatom mailen. Majd én is megmondom Bendegúznak, hogy lassan szedje a sátorfáját odabenn, és költözzön ki a pocakomból. Kép Bár ha a múltkori hasfájós éjszakán nem indult be a szülés, akkor szerintem még maradni fog egy darabig, lehet, hogy a tavaszt várja?

Neet

Jobbulást Esztinek!

ruz
38+4
ruzicsky

Kisün!
Szopi közben érdekes módon nem szipog úgy, és nem is köpi ki, h levegőt vegyen, tehát nincs teljesen eldugulva. Láza nincs, remélem, nem is lesz. Kocsival visszük ide a szomszédba, szóval az a része nem gáz. Időpontot már kaptunk, legalább nem kell órákig sorbanállni. (Legalábbis remélem!!!)
Épp orrszívót keresek a neten...
neet
neet

Neet,
megnéztem a naplót, dóri 3 nappal a 2 hónapos "szülinapja" előtt volt náthás. 4 napig tartott, nem volt láza, szörcsögött, de éjszaka és napközben is aludt, szopizni tudott, étvágya ugyanaz volt. Mi is rögtön vettünk egy orrszívót, aztán óriási szerencsére nem kellett használni!!! Gyógyszert nem kapott, a dokim filozófiája, hogy 3-4 napig küzdjön a szervezet, természetesen a lázat kell csillapítani, de antibiotikumot csak végszükségben. Kép Azért az orvosi rendelő miatt picit még aggódom, vigyázzatok Esztire!

vera
kisün

Ja, és Dóri minden este kiskanál tejbe 2 csepp C-vitamint (cebion) is kap télen, szintén orvosi utasításra Kép
kisün

Kisün!
Aranyos vagy, köszi a válaszokat! Eszti most többet kér enni, és még a kamillát is elfogadta, pedig azt nem nagyon szokta. Nem baj, legalább kaki is lesz! Kép
Ő meg 2 nappal a 3. hónap előtt van. Kép Nna, legközelebb (ami remélem nem sűrűn lesz) nem parázok ennyit, most viszont megmutatjuk majd a dokinak, remélem, ő is csak ezt mondja és esetleg ad egy orrcseppet vagy valamit.
Az orvosi miatt ne aggódj, mi itt a faluvégen lakunk, a madár se jár...azért gyerek van bőven, remélem, egészségesek már, és nem ma zúdul oda milliom...
(hányszor írom, hogy remélem!!?!!)
neet, az aggódó anya (tejóégKép)
neet

Neet,
én totál be voltam tojva, amikor Dóri elkezdett szörcsögni, az anyák már csak ilyenek Kép és szerintem legközelebb is (mondjuk, ha kérhetem, úgy 2 év múlva) biztos Kép most épp az influenza miatt parázok (ha ez még nem derült volna ki számodra számos ilyen témájú hozzászólásomból Kép)
szerencsém a dokimmal, hogy már engem is ő gyógyított kis kakis koromban, ezért bőven elég volt telefonon át tudósítanom, és mivel elég gyorsan elmúlt a nyavalya, nem is kellett, hogy megnézze Kép
Jó nektek, hogy ott messze kint laktok, gyereknek mégis jobb, mint a városban felnőni Kép és majd lehet neki kis állatkertje, élen a kutyussal Kép

vera
kisün

Csibe
küldtem mailen az elérhetőségemet, megkaptad?
Ha action van várom az sms-t
Ruzi
Nekem is megírnád a mobil számod, küldöm én is neked mailen.
Réka
Ez a gyerek álomszép és hogy beájult apuci mellkasán. Azért a gyerekek tudják, hol nekik a legjobb!
Neet, Votiv, Kisün és többiek
Szorgalmasan mentem a jótanácsokat, mire megjön a manó teljesen ki leszek okosodva, köszi nektek ezerszer
Meli
meli28

Meli!

Megírtam a számomat, aztán várom a tiéteket is, hogy nekem is meglegyen és tudjak írni ha van valami. Kép

r
ruzicsky

Sziasztok!

Nekem ez az első hozzászólásom, mert csak most vált aktuálissá a téma... Kép
Szeretnék minél többet megtudni a kórházról, orvosokról, az ottani szokásokról. Nagyon tetszik a Szent Imre, eddig természetesen csak kívülről láttam, de mivel közel is lakunk úgy döntöttem ez a hely lesz a legjobb a szülésre.

Tudtok-e valami infót Dr. Kocsis Éváról, nem ismerem őt, eddig csak 1 anyuka ajánlotta, de nagyon örülnék ha még valaki mesélne róla.

Köszönöm előre is!!!
Lendi
lendi

Szia Lendi!
Üdv és gratula! A legjobb helyre jöttél, jó a H és jófejek vagyunk mi is (igaz csajok? Kép)
Hány hetes vagy?

Ruzi!
És a többi finishes: azért nem eltitkolni a NAGY HÍReket majd, ide is várjuk ám a bejelentéseket!!!
Ha valaki kap SMS-t, az legyen szíves a publikus részeket publikálni! Kép
neet
neet

na, egész hétvégi melóból megjöttem. reggel voltam vérvételen is az AFP-hez.

pénteken elmentem a nagy melóba, és este nem tudtam behúzni a kabátomon a cipzárt, illetve igen, de bazira szorította a hasam. reggel megint detto, úgyhogy vasárnap már másik kabátban mentem. lehet, hogy ilyen hirtelen nő a has? 16+4 vagyok ám, beeeee Kép

az egész napos állás elég szarul jött, többször próbáltam ülni, szerencsére engedték is, de marha sokat álltam, főleg magamhoz képest. szédelegtem, mint a fene. és már nem csak a bal, de a jobb csípőm is fáj Kép
szombaton éjjel marhára bemérgesedtem a szomszéd gyerekre, aki házibulit tartva még a lépcsőházban is ordenáré módon viselkedett. kb. 5 alkalommal úgy riadtam fel az ajtóbebaszásra, iszonyatos röhögésre, randalírra (elnézést, de ezt csak annak lehet hívni), úgyhogy hajnal fél 3-ig szórakoztattak ezzel, mert mindig hosszú időbe telt visszaaludnom. reggel 7-kor, mikor kelnem kellett, "sajnos a srácnak is". Kép nem vagyok egy bosszúálló típus, de szólni nem merek nekik, mert a srácot nem akarom a szülei előtt égetni, úgyhogy inkább kapott egy telefonos ébresztőt tőlem, aljas névtelen módon. össze is kapta magát, azt többször kirohant a kukához. szerintem a szemetet vitte ki, amit összetermeltek a kishaverokkal éjjel. azért ha lesz alkalmam szólok neki 4szemközt, mert ezt nem vártam tőle.

ancsipancsi

Moose! rábeszélésedre megvan az időpontuk: április 23. már csak a többit kellene intézni Kép

ancsipancsi

Neet!

Nyugi, nem titkolunk el semmit! Kép Férjecském majd gondoskodik fotóról is, remélem. Kép Bárcsak már ott tartanék! Kép

r
ruzicsky

Szia Neet!
Még az elején tartok, az 5. hétben.
Szerencsére nem vagyok rosszul, nincs hányás, szédülés, úgy hogy csak a teszt volt, ami igazolta a gyanút. Kép
Nem tudjátok most mennyi a tarifája az 1 ágyas szobának a Szent Imrében. Milyenek a csecsemősök, segítőkészek?

Lendi
lendi

Sziasztok !

Akkor az első taliról valszeg lemaradunk , de majd a legközelbbire mennénk . Ápr.12-re vagyok kiirva Kép

Lendi !
Nekem Kocsis doktornő a dokim , mint már többször is irtam itt maximálisan elégedett vagyok vele , remélem szülés után is így fogok nyilatkozni Kép

1 ágyas szoba : 5000 Ft , ha jól tudom .

Kép
Kép
greenolive

Ancsi !
Már itt tartasz , hihetetlen , telik az idő Kép

Kép
Kép
greenolive

Halihó!
Mel, Ruz

Megkaptam a maileteket, és válaszoltam is rá..na mostmár mindent tudunk egymásrólKép

Meli, Neked ki a dokid/szülésznőd??

Többiek,
Aki már szült a Szent Imrében, lécci írjatok valamit a kajáról. Riasztani kell a rokonságot ezügyben, vagy ehető/elég amit ott adnak??

Ja Ruz, Mel
állítólag csütörtökön jön a jóidő, szóval akkor lehet, hogy esélyes valamiKép

Jók legyetek, én megyek porszívózniKép
Csibe (39+1)

Kép

Kép
csibe26

Én is szívesen mennék a talira, a Szent Imrében fogok szülni, ha rá kerül a sor...

KépKépKépKép
proone

Csibe!
Ó jaj, kaja! Talán a kórházi napok egyetlen kritikus pontja. Mindenképpen vitess be magadnak, ha nem akarsz éhenhalni. A vacsi kb 5kor jön és áll egy zsemléből meg egy felvágottból. Na ezzel húzd ki reggel 8-ig! Én még éjszaka is ettem olyan farkasétvágya van az embernek olyankor! Kép
Az ebéd se mindig kafa, így lehet, hogy érdemes azt is kiváltani házikoszttal, bár a fenti tény miatt (éhség), én bármit képes voltam megenni Kép
A reggeli szokásos kenyér, vaj felvágott vagy lekvár, na ahhoz meg hozattam be magamnak egy üveg Nutellát - úgy már jó volt Kép

Bogárka (25)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!

Írtam neked mailt!

Neet!

Az immunanyagaid biztos megvédik Esztit, ne aggódj! Meg az is sokat jelent, hogy jó a közérzete és nem nyűgös! Ezek szerint nem érzi magát betegnek és jól van! Biztos hamar túljut rajta a "Supercsaj"!Kép

Csibe!
Vigyél be mikróban melegíthető ételhordót, úgy meg tudod melegíteni, amit a rokonság visz! Van mikró a H-ban!
Az egyik ebéd alkalmával sikerült összesen 3 kocka húst megszámolnom a tányéromon! Ez volt a pörkölt adag a rizs mellett!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?