Halihó!
Remka: 2 éves volt a fiam decemberben.
Gratula neked is a bátorságodhoz, hogy ilyen kis korkülönbséggel bevállaltad a gyerkőcöket!
Szia Szilvi!
Soma sírása: igen, szerdán reggel nem akart menni bölcsibe, sőt utána egész héten! És sírt, mikor otthagytam!
Bár azthittem hamarabb abbahagyja majd, de ezek szerint még 8 fele is sírt! (Én 7-kor teszem le.) Délben nem volt ott a Mariann, így nem tudtam megkérdezni a Marikát, hogy meddig sírt, mert ő ugye később jött...
Nem tudom, mi lehet az oka, remélem csak a 4 napos ünnep. De azt mondta az Áginéni, hogy ahogy okosodnak, változik az "agymunka", úgy fogják fel, hogy mégiscsak jobb otthon!
Úgyhogy lehet, hogy kezdődik egy ilyen sírós időszak most újra!
Nem tudom, hogy végül is voltak-e már kinnt de.? Annyiból jobb, hogy levegőn is vannak, de például tavaly a Soma, mikor nyár végén szoktattam be, egy idő után unatkozott kinnt. Ui. 8.30-11.15-ig kinnt voltak. Ez elég sok idő ahhoz képest, hogy nem sok minden van az udvaron... Aztán most még gondolom csak rövidebb időre mennek ki, nyárra meg már nagyobb lesz, talán jobban feltalálja magát!
A cipőt elég normális áron megúsztátok! A Gézengúzba akkor nemis megyek sapit nézni, több mint 2000-et azért nem adok, csak ha nincs más és hosszú lesz a tavasz!(Bár az még ősszel is jó lenne...)
Őszínte részvétem a lakásfelújításhoz! Mi is belevágunk idén: mi is parkettázás, ablakcsere+redőny, gardrób kialakítás, kisebb dolgok a fürdőben, WC-ben. Hál isten festeni nem kell, tavaly csináltuk.
Nyáron lesz 5 éve, hogy itt lakunk, akkor felújítottunk elég sok mindent, de amire akkor nem futotta, most szántuk rá a pénzt (hitelt)! 5 évig még úgyis itt lakunk, akkor lesz csak tehermentes, utána még mindig fiatalok leszünk (én 32), majd akkkor tervezzük a másik otthont!
Mennyi volt az ablakotok, kértek előleget? Nyíló-búkó, vagy milyen típusú?
Hajni, a Fészekrakó programnak is nézz utána (vagy már késő?), a Magyarország.hu-n!
Írjatok!