Sziasztok!
Nagy-nagy gratula a szuletesnaposoknak!!
megjottunk, volt eso is, szel is, meg sok nap is. (A szel annyira, hgy a santorinin toltott idot mg kellett egy nappal hoszabbitani, emrt nem tudott felszállni a gép. Nem nagyon bántam, bar igy nem jutott ido a nemzeti muzeumra ahenban. A szalloda szuper volt. Turistak csak mi voltunk a szigeten, meg egy kinai csoport...Ez most komoly!!Szoval nm volt zsufi, es a gorogok nagyon aranyosak, persze iden meg biztos nem lett csomoruk a a hozzank hasnlo fenykepezo tarsasagbol. Persze a boltok sem, meg semmi nem volt nyitva, ettermeket is csak hosszas keresgeles utan talaltunk, az viszont a helyiek altal is jovahagyott, egesz evben altaluk is latogatott volt.
Cuicco, sajnalom a kOlpingos tapaszatlatot.
hipp: Mi azt ettuk par honapig, meg nestlet. Hippbol a gyumolcsoket, esesseget, desszertet, a nestlebeol a "főeteleket" --boven egy eves kora utan is, persze akkor mar a mi tanyerunkrol is kapott. Husilevesbol zoldsegeket, csirkecombikat. A hippet mi nagyon szerettuk. Foleg az afonyasat. Fura, hogy pont tegnap, amikor hazaertunk, a lanyom kivett a szekrenybol egy NAGYON regi hipp uveget--csak veletlen, hogy ott volt--, elovette a muynyag kanalat, amit mar egy eve nem hasznal, felmaszott a szekere, kerte az eloket, es kozolte, hogy most "hami"-t fog enni. Afonyas hipp volt, szerencsere meg nem jart le.
nekem a gyerekorvos mondta, hogy barmilyet adhatok neki, de sargarepasbol csak hippet javasol, a nitrat miatt. abban tuti nincs sok, a tobbiben mar talaltak.
Ejszakai alvas:hat ahhoz tudok tippet adni, ha a szopi miatt kel fel rendszeresen. A lanyom is abszolute függő volt, meg most is emlekszik ra. tobb, mint ket eves koraig szoptattam, persez az utolso honapokban mar csak minden masnap, harmadnap, amikor eszebe jutott. ket eves kora elott minden nap. 9 honapos volt, amikor mast is elkezdett enni. (hippet) Miutan kb 6-7 hósan ataludta az ejszekat, 8-9 honaposan (!) visszaszokott az ejszakai evesre. Persze miutan mar egyszer ataluta--meg en is--, nem nagyon akartam, hogy felebredezgessen, en voltam egyre faradtabb. Szoval egyszeruen helyet csereltunk a parommal, es nem en ebredtem fel mellette, hanem o. En akkor leptem kozbe, amikor ot eltolta, es engem kert, de elso korben o vette fel. (ez akor mukodik, ha meg egy szobaban van veletek
) Eloszor nagyon ellenkezett, visitott, sirt, ellokott magatol engem is, nem tudta, hogy fejezze ki az elkeseredettseget, aztn beleszokott. Persze felkeltunk vele par napon at, amit kert, mindent megcsinaltunk, pl felpercenkent adogattuk egymasnak, mert nem tudta, most hol a jobb, de tejcit nem kapott. helyette kinalam vizzel, meg gyumolcslevel. Elmagyaraztam neki, hogy reggel lesz, kozben sok-sok puszit adtam enki, azt hajtogattam, mennyire szeretem. Nehez megallni, hogy ne adj neki, plane, hogy tudod, hogy akkor par perc mulva elalszik, igy meg akar feloraig is babusgatni kell az ejszaka kozepen. De ha mar csk azrt kelt fel, mert megszokta, hogy akkor jon a kaja, az nekem nem volt tul nyero.
Szoval igy ukodott.
A "csak ugy, en mar ebren vagyok, es nem szamit, hogy ejjel ketto van" nalunk nem volt. Persze, amikor felkelt, minden hajcihot melloztuk, lampagyujtas szinte sosem solt a szopihoz, csendben maradtunk, csak egy-ket szo, hogy igen, itt vagyok, aztan alvas. Ejszaka a pelenkat sem csereltem sosem, amikor telerakta, akkor sem. --ezen ne rokonyodjetek meg. Amikor meg csak "tejes" volt, egyaltalan nem csipte ki a popsijat.
Hat jo hosszu volt megint.
Puszi mindenkinek, meg valamit este az alvasrol irok, eszembe jutott, most megyek vervetelre.
M