Sziasztok!
Na, mostanra sikerült ideérnem a géphez, meg mire visszaolvastam naggyából....
Tuti front van. Végül is szakadt a hó. Utálom már a telet!!! Mondjuk nem azt mondom, hogy nagyon sírt volna Benike, de olyan nyafka volt meg állandóan vele kellett lenni, mert persze nuku alvás és jó beparáztatott, mert a 10 órás kajára olyan volt a cicim mintha nem is lett volna benne semmi. Hát persze! 6 kaja helyett 7x evett. Aztán hallottam, hogy kurtyan a pocija, így rájöttem, hogy biztos azért sír és nem azért mert nem lakott jól. De tegnap ugyan ezt játszotta el. És pláne úgy, hogy nézem a tv és egyszer csak elkezd folyni a tejcsi, gyorsan előkapom a fejőt, hogy a drága manna
nehogy kárba menjen és kijött 30. Jött volna több is de nem akartam teljessen kifejni, hogy hajnalra legyen elég. Erre utána mennék fürcsizni és a fürdőben megint elindult a tejcsi és pikk-pakk kijött 40. Még volt benne de hagytam. Erre mennék aludni, hogy úgy is 3 óra múlva kell fel a kis drágám és akkor visszatermelődik a tejcsi, hát nem felkelt!!! Felkeltette a sok puki
Aztán rájött, hogy ha már félálomban van akkor már kér egy kis kaját is
Én meg jól beparáztam. Ugyanis nem volt elég a tej. Így rá kellett tenni a másikra is. Úgy hogy nullára szívta mindkettőt. 6-kor kelt,de én egész éjjel azon idegeskedtem, hogy remélem termel a cicim, mert elájulok, ha nem lesz neki elég. Óránként kirohangáltam egy pohár vízért, hogy legyen miből termelni. Már a fülemen jött ki a víz
Na, ennyit a parámról meg a nyűgős fiamról.
Olyan furcsa kimondani, hogy FIAM
Rékacs! Elősször is a képek, nagyon-nagyon jók lettek. Már majdnem mindenki látta a családban. És a barátnőim nagyon irigykedtek, hogy milyen jó nekem, hogy ennyi egyidős babás mamákkal voltam
Én még mindig a hatása alatt vagyok
Szopi párna: Meglepően nagyon jó volt a tiéd is. Sőt, talán azt mondhatom hogy a tiéd jobb, mint az enyém, mert mint amit beszéltünk is róla tartja a hátam az ágynál. Míg az enyémhez kell legalább 2 párna támasztéknak. Ami persze többnyire elcsúszik és szidkodózom és még kötögetni kell a derekamra a párnát mert úgy tart jobban. De ami viszont az enyémére válik előnyben az, hogy ha fáradt a karom a büfiztetéshez,akkor odatámasztom és kész. Míg a tiédnél ezt nem tudom elképzelni, de biztos avval is meglehet ezt oldani.
Örülők, hogy nem orrolsz az üdítős partizánkodásért
És tök jó, hogy mindenkinek tetszik a pelusos találmányom
Csak jó vagyok má valamire itten a topicba...
Nálunk az alvásnál már úgy zajlik a pelusozás, hogy hason van a feje alatt a pelus és a mancsát a pelus alá rakom. Ő a kis mancsát próbálná oda gyömöszkélni a pofijához, de a pelussal együtt megy ez csak és így már tökéletesre fejlesztettem az egyedüli altatást
Simán büfi után beteszem hasra az ágyában, bekapcsolom a bébiőrt és kijövök a szobából
Ha nagyon nem akar mégsem alukálni, akkor még a pelus elé a szájába beletömöm a cumit,attól egyből beájul és egy kis idő után kilopom
Na, jól belejöttem a zagyválásban így éjnek évadján....
Lili! Nálunk is így van, hogy elég sokszor apa kiborul azon, hogy nála nem nagyon nyugszik meg Benike. De néha ezen össze is szólalkozunk, mert mindig mondom neki, hogy persze, hogy nem nyugszik meg, amikor már előre azon idegeskedik, hogy tuti nála sírni fog. Így nem lehet hozzá állni. Aztán nagynehez ráveszem, hogy ne parázzon már azon, hogy mi lesz amikor nem is sír, erre meg nem elkezd sírni Benike
De viszont aludni nála tud a legjobban, a kis sörpocin
A dézsás kép, meg egyszerűen fantasztikus
Küld már be valahová. Tuti nyernél vele!
Hanitka! Hol van az a nagyon messzi? Tőlem biztos nem lehet messzebb.
Eszter2004! Engem kihagytál a címlistából, mert mi tökéletes közel lakunk ezek szerint egymáshoz. Ugyanis mi Szigethalmon lakunk, ami tőletek kb. 15 perc. Mi is a Camponába járunk ha valami kell.
A hőmérővel meg nem merem,mert mi ügye csőveztün sokáig így csak azt tudom de nagyon szakszerűen
. De én inkább most már úgy vagyok vele,ha lehet nem csővezem szegényt így is kapott belőle már rendesen. Előbb-utóbb úgy is kijön az a fránya kaki, csak nagyon megszenved vele néha.
Kikocs! IMÁDUNK!!!! De ezt úgy is tudod! És igen is gyere a jővőhéten talira. Úgy gondolom már rádfér, hogy ne gondolj ilyen hülyeségeket, hogy nem szeretünk!!!!
És mint mondtam a Benimnek tuti, hogy majd bejön a kis Réka, ha másnem a haját tuti meghúzza
A Hangában is azt fedezte fel elsőre
Katy!
Nekünk elég sokszor be van esve a kutacsa és mi is izgultunk ezért. Míg amikor a dokinéni voltunk mutattuk és ő erre azt mondta, hogy persze, hiszen ülve nézték! Vagyis fekve kell a kutacsát nézni és ha bent van akkor egy kicsit záraz és adni kell inni, de ha a kezedben fogod vagyis függőlegesben akkor nem érdekes. A függő póztól van bent. De szerintem ennyi tejtől amit betermel Dávidka, nem hiszem hogy izgulni kellene a kiszáradástól
Tehát én is mondanám, hogy lehet nálunk is tali, de én már tuti nagyon messzi lennék mindenkinek, pláne, hogy a legtöbben a belvárosban laknak. De viszont talán nyáron lehetne egy olyan tali(addigra már a babók úgy is olyan mászós félék lesznek)hogy a kertben csinálhatnák baba-mama kerti partyt. Petim majd sütné a grill húsit
Addigra talán a belvárosi csajszik is jobban útra kelnek
Na, mára ennyit a pofázásból megyek én is alukálni. Jó éjt mindenkinek. Remélem elmegy ez a k...va front.
Pusz: Márti és Benike(10 hetes)
És a már olyan sokszor szóeset "szőrős gyerekünkről" egy kép: