Új privát üzeneted érkezett!

Nekem még rengeteget mocorog a bébike!
Ági, Biztos, hogy 3600-at akartál írni, nem 2600-at??? És nem riogattak, hogy túl nagy lesz meg ilyenek??

Lakibori,
És Te milyennek találod Mihályt? Szülésznőd ki lesz?
ok majd megírom, milyen voltKép

Csibe

Kép

Kép
csibe26

Greenolive,
hogy mozog, az nem jelent semmit Kép nálam is szülésig virgonckodott, aztán meg jól megszületett Kép

Neet,
vicc jó, még sok ilyet kérünk ebben az igencsak lehangoló hóesésben... de szerencsére most a párom lapátol havat, nekem ugye a baba mellett kell lennem KépKép
Nyál: Dórinál korán kezdődött, és tengernyi nyál kicsordult már, leginkább az előkékre (miután a ruháit rendszeresen össze-vissza nyálazta), amik játék közben rajta vannak.
Előkékről jut eszembe, IKEA-ban lehet kapni 5 db-os nagyon finom puha frottír előke csomagot, 750 pénz, szerintem nagyon megéri, nagyon jók, és 60 fokon lehet őket mosni.

Csibe,
neked is drukkolok! Kép

Katuc,
úgy tudom az imrés orvosok nagy részénél nem akadály, ha császárod volt, hogy természetesen szüld a következőt. Egyébként ha nincs akadálya, akkor nyugodtan ugorj neki, nagy élmény!!!!

Mindenki,
remélem, az influenza nem akadályozza meg a párotokat, hogy bent legyen a szülésnél, mert nagyon sokat segít, ha nem egyedül vagytok! Kép

vera
kisün

Csibe,

nekem nagyon szimpatikus a Mihály doktor úr, de persze minden a szülésnél dôl el. tetszik hogy türelmes, idôt szán rád, nem érzed, hogy túl akar lenni rajtad. És emberszámba vesz. A dokim, akinél Ábelt szültem, is elég rendes volt, de csak akkor nézett embernek, ha a férjem is ott volt velem. Amúgy csak nônek, és ez nála nem volt nagy szám. Pedig szegrôl-végrôl még ismertük is.
Kecskeméti Vera a szülésznôm, jövô pénteken megyek be szülôszobát nézni. Már várom.

Ja, amúgy Ábel is egész végig mozgott, a szülés napján is. Azóta se sokat van nyugton, csak amikor alszik. Kép

Most hallottam a TV-ben, hogy márc. 20-ig hó és tél lesz. Brühühüüüüü! Kép

Bori, 34
lakibori

Pingvin!

Biztos Ő lesz az,mert tényleg nagyon fiatalka!

Katuc!

Egyáltalán nem biztos ,hogy a második is császár lesz!Egyébként lehet választani a dokiknál.Én is ezt tettem mert beszari vagyok és császárt kértem a másodikra is bár csak a kitolás maradt el a többit végig élvezhettem.Vessetek a mókusok elé,de én azt már biztosan nem bírtam volna ki.
NEET az én példaképem,aki mosolyogva szült és már menne is vissza.Na,jó de Ő nem is olyan vén mint én!

JucusKép
20170114224602

Jucus,
akámennyire szeretnéd, nem vetünk a mókusok elé Kép

Bori,
nekem is ő volt a szülésznőm, nagyon aranyos és nagyon profi volt.

Hát nem megint leesett a hó... ez az egyoldalú időjárás elég unalmas, feldobhatná magát pl. egy kis tavasszal Kép

fogas kérdés:
Akinél már van fog, miből látszik, hogy jönne kifele? Dóri az elmúlt néhány napban nyügösebb az átlagnál, és mindent rágcsál...Kép

vera
kisün

Kisün!
Azt mondják, ha kopog a kiskanál, már kint van. Én nem tudom, mit jelent ez, naponta megnézem az evőeszköztartót, de senki nem kopog... Kép (Vicc helyett most csak ezt sikerült, bocsi)

Jucus!
Ari vagy, de a mosoly azért néha nekem is az arcomra fagyott, lásd: székelési inger, meg fájás leállása gátvágat közben (brr) meg hasonlók.
neet
neet

Neet,
látom, jobban vagy KépKépKép ja, nekem is mondták, hogy majd kopog, de mégis jobb lenne egy kis kijelző a gyereken, ami mutatja, hogy "fogzás folyamatban"... egy ilyen kijelző MINDENRE nagyon jó lenne, no de majd az ember2.0-nál... már ha nem a mikroszoft csinálja Kép
kisün

Vera!
Nyűgösség a fog miatt, rágcsálás, nyálzás, akár több hónappal a fog kibújása előtt is lehet már. Petra is 3-4 hósan kezdte mutatni ezeket a tüneteket és 6 hósan bújt ki az első foga. Egyébként ha már jön, nagyon fehér az íny, mikor meg már kint van érzed a kis recét ha benyúlsz a szájába.

Bogárka (24)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

KAtuc!

Nekem Balogh Tibor a dolókim és amikor szóba jött a szülés akkor rögtön kérdezte,hogy mit akarok mivel volt már egy császárom.És amikor mentem szülni a kórházba és az a paraszt ügyeletes vizsgált ,ő is rögtön kérdezte,hogy mit szeretnék,császár vagy természetes?

Kisün!

Én pedig átlátszó,mércével ellátott ciciket szeretnék,hogy lássam mennyit szopizik a csajom!Szerintem szabadalmaztatni kellene ezeket a fogkijelzővel együtt!

Jucus
20170114224602

Bogárka,
köszi a tapasztalatot! nyál nálunk is régóta van, megnéztem az ínyét, mintha fehérebb lenne! Kép

Jucus,
olyan cicit én is szeretnék Kép kijelzőt meg többfunkciósra csinálnám: pl. "éhes" "nem éhes, csak nyügös" "FULL" "még mindig éhes" "álmos" és még lehetne sorolni vég nélkül, amire a baba mind az "oááááááááááááá" univerzális jelzést használja Kép

igen pihent szombat reggelünk van Kép

vera
kisün

Ja, Jucus,
cici természetesen cserélhető bimbóval a kisebesedés ellen Kép
kisün

Jucus és Kisün!
Szerintem jobb ez az 1.0-ás verzió, ha nem is mindig egyértelmű, mit akar a gyerkőc, sokkal nagyobb kaland kitalálni, mint a kijelzőre sasolni. A rejtvényfejtés is unalmas lenne, ha mindig hátralapoznánk, és onnan írnánk be a szavakat a meghatározások után... Kép
Kisün, neked hány hós a picikéd?
Mert Eszti most lesz 3, (hós) de már nyáladzik ezerrel. És kissé mintha keményebb lenne az ínye, mint eleinte volt. De jobb lenne, ha már nem hóban hanem tavaszi madárcsicsergésben számolhatnánk a korukat... Kép Kép Ennyit a "túlpihent" szombat reggelekről...

Tegnap beszéltük papinkóval, hogy ha véletlen összejönne még egy lurkó, mi lenne. És olyan aranyos volt, azt mondta, elférne, nem? !!!!!!!!Úgyhogy... Kép Kép Kép !!!!!!
neet
neet

Sziasztok!

Még mindig keresek valakit, aki Dr. Barna Istvánnál szült.
Ha valakinek lenne kedve elmesélni a tapasztalatait vele, nagyon hálás lennék.
Az email címem:
csontos.eszter@mail.tvnet.hu
Előre is köszi!
murr

Neet,
Dóri most lesz 6 hónapos, és már 3 hós korától fogva vadul nyáladzik, pedig fog még sehol KépKép
találgatni jó, ha mondjuk épp mosolyog (vajon min mosolyoghat? Kép), de ha bömböl már két órája, akkor azért elfogadnám a kijelzőt Kép
Még egy gyerek: Kép

vera
kisün

Jajj, azért gondoljátok meg az ilyen hamar még egy gyereket, lányok, nagyon húzós tud lenni. A terhesség legalábbis, de majd ha kint lesz a második, arról is beszámolok. Bár van már, akinek több is van kis korkülönbséggel, nem? Bár biztos ez gyerek-vérmérséklet-függô. Az enyém folyton megy, ugrál, mozog, pakol, rosszalkodik, szóval fárasztó. Talán jobb, ha a nagyobbik heti párszor fél napot bölcsiben vagy oviban van.
Kisün, örülök, hogy jó a Vera. Jövô héten megyünk szülôszobát nézni. Izgi.
Ma melegebb van, érzitek?

Votiviával vajon mi van?

És Claudia? Teljesen elt?nt.

Bori, 34
lakibori

Lányok!
Most néztem a Tesco újságot! Avent mellszívó (az a legjobb) 13.990,-mani akciósan! Egyébként úgy tudom 16.000-be kerül! Ha valakit érdekel!
ildi76

Bori,
Neet és én valószínűleg már azért vágyunk újabb gyermekre (bár neet nevében nem akarom ezt kijelenteni Kép), mert Dóri és, ahogy látom, Eszter is annyira felhasználóbarát baba Kép, hogy ráérünk ilyesmiken gondolkodni Kép tehát túl sok időnk van! KépKép
Köztem és öcsém közt egyébként 15 hónap a korkülönbség, és anyukám azt mondta, hogy ugyan voltak nehéz pillanatok, de mindketten nyugis gyerekek lévén legközelebb is csak így csinálná Kép
Voltunk sétálni, tényleg valamivel melegebb van, de hol van ez a +10 foktól????

vera
kisün

Bori!
Osztom a véleményed Kép! Gyerkőceink nagyon egyformák (na de milyen is legyen egy egészséges kétéves?), és én is nagyon másként élem meg emiatt a pocakosságot. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz pár hónappal később, mert már most nagyon nehéznek érzem pocakkal az utána való rohangászást, pakolást, a kalimpálós-hempergős pelenkázásokat! És még van majd 4 hónapom!
Sokszor arra gondolok, hogy ennél már biztos csak könnyebb lesz ha megszületik Kép.
Persze azért mindemellett nagyon örülök, hogy nem lesz nagyobb a korkülönbség! Kép

Bogárka (24)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün!
Igazad van, valóban ráérek gondolkodni "ilyesmin", persze testileg mér erősödni kell a dolog előtt. Anyagiak meg....
Felhasználóbarát? Hát emmá a 21.sz. De legyen inkább mamabarát. Kép

Bogárka!
Egy beagle mellett már szerintem mindegy, hány gyerek jön még... kicsit hiperaktív.... és nem bírom tétlenül nézni, ahogy szomorkásan rámmered (nagy színész), hogy "senki nem játszik velem", úgyhogy egész nap talpon vagyok (kivéve, amikot itt írok. Kép )
neet
neet

mér=még...
neet

Lakibori,

Úgy olvastam, hogy a második babádat várod. Te fel tudnál homályosítani (vagy bárki aki tudja), hogyha nem megy vissza az ember dolgozni a két gyerek között, és mondjuk 2 év van köztük akkor a másodiknál mennyi T-gyás jár? A minimálbérből számolják, vagy pedig a 2 évvel azelőtti fizudból? Már annyi verziót hallottam, de szeretnék már egy végsőt, ami tuti.

Mel, Ruz
Van valami híretek?;) Nekem tegnap kicsit voltak fájásaim a havazás miatt szerintem, aztán egy pillanatra azt hittük, hogy éjszaka lesz valami...de csak alvás voltKép

Csibe (38+6)
köszi

Kép

Kép
csibe26

Lakibori, Csibe!
Ez a kérdés engem is foglalkoztat, merthogy kénytelen az ember az anyagiakat is nézni!

Votiv!
Remélem jól vagytok! Rég írtál!
Volna hozzád ismét egy homeopátiás kérdésem, bocs, de Te vagy itt a homeopata szakértő!Kép
Minden védőoltást ezzel a Ledum 9CH-val lehet előkészíteni vagy minden védőoltást más szerrel kell? Tudsz erről valamit? Köszi!

Ildi
ildi76

Csibe, Ildi,

fogalmam sincs, mibôl számolják a második gyereknél a TGYÁS-t, de nagy genyaság lenne, ha a minimálbérbôl tennék... Még én sem néztem utána. Jelenleg ott tartok, hogy mivel Ábel után 1 hónapja járt le a GYED (akkor volt kétéves), azóta táppénzen vagyok. Persze még fillért sem kaptam, de az állítólag majdnem annyi, mint a GYED volt. Meglátjuk. Majd megkérdezek valakit. Bár, Votiv biztos tudja. Ha erre jár, majd jól megkérdezem tôle.

Ildi, minden oltásra más homeopata szer van, legalábbis mi mindig mást kaptunk.

Bogárka,
hát igen, a kétévesek. nekem már csak 1 hónap van hátra, de az is soknak t?nik. Bár most elkezdtünk bölcsibe járni heti 3 délelôtt, ami nekem elég nagy könnyebbség, de ôt egyelôre kissé megviseli. Okosak azt mondják, mindenkit, csak hát minden szülônek fáj, ha a gyereke sír. Kép

Bori, 34
lakibori

Csibe!

Ez tök érdekes, tegnap nekem is volt vagy 3-4 fájás és mivel előtte nem volt soha, már én is kezdtem izgulni, hogy mi lesz, megyünk szülni? Kép De 3-4 után nem jött több, úgyhogy mi is aludtunk és később éjszaka mikor felébredtem a szokásos pisilés miatt, akkor sem volt már híre hamva sem a dolognak. De örülök, hogy legalább már nekem is volt jóslófájás Kép, az is valami. Kép És nagyon érdekes, hogy neked is volt, ezek szerint tényleg hatnak a front, meg havazás dolgok a babákra.

ruz
38+2
ruzicsky

Bori!

Esetleg el tudnád küldeni nekem, hogy milyen bogyókat adtatok az oltások előtt és hogyan?
ildi76

Csibe!
Engem nagyon érint a dolog, hogy mi van két év előtt, után, merthogy Petra szülinapja előtt 3 nappal vagyok kiírva, tehát bármi lehet a dologból Kép
A februári Kismamában azt írták, hogy ha még tart a GYED, akkor a megemelt fizetésből számolják (már ha közben emelkedett), de ha már GYES van, akkor a minimálbér kétszereséből. Viszont, a márciusi Kismamában az is benne volt, hogy rengetegen betelefonáltak, hogy náluk nem így van, nem a megemelt fizetésből számolják stb. Úgyhogy most azt írták, hogy nagyon utána fognak menni a dolognak, és kiderítik az igazságot. Én már jogász ismerősömet is kértem, hogy nézzen utána. Ha megtudom mi van, megírom!

Bogárka (24)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csibe, Ruz

Nekem csak nagyon keményedett a hasam tegnap este, de nem fájt. Bár a haskeményedés nekem végig megvolt a 20. héttől.
Holnap megyek nst-re, meglátjuk mit mond a szülésznő.
Majd tudósítsatok, ha van valami izgalom!
meli
38+3
meli28

Sziasztok!

TGYAS ugyben
Nekem is mult honapban jart le a GYEDen, tappenzen vagyok, szinten 0 penzt lattam eddig Kép Vicces. Na mind1. Szoval ha a ket gyerek kozott van 180 nap ledolgozottad, akkor a beredbol szamoljak a kovetkezo TGYAST, ha viszont csodorbol vodorbe esel, azaz GYED utan nincs ledolgozott megfelelo napod, akkor bizony minimalber 2szeresenek a 70% ! De mar olyat is hallottam,hogy valaki GYED utan nem ment tappenzre arra a par honapra,mert a konyveloje azt mondta,hogy jobban jar, ja par honapig GYESen van...nem tudom miert....en ebben nem hiszek.Szoval tenyleg azt latom,hogy mindenkinel mas rendszert alkalmaznak Kép Leg tisztabb a munkaltatonal megkerdezni!

Norka
29+3
norkini

Meli,

Lécci kérdezz rá a papás szülés dologra is!!
Mármint, hogy tervez-e a kórház látogatási tilalmat vagy bármi restrikciót...(hú ez jó komoly szó volt, mi?Kép

Kép

Kép
csibe26

Na Ruz,
Akkor még lehet, hogy pisilni is egyszerre mentünk ki Kép

Csibe (38+6) mindjárt 39Kép

Kép

Kép
csibe26

sziasztok lányok,

olvasgatni szoktam, de mire a végére érek nem marad írni időm. Eriknek is folyik a nyála és állandóan nyűgös. Már 6200gr. Nektek mekkora már a babótok?

Képű

Persze most is itt van a kezemben...
claudia

Clau, szia! hát nem semmi fejlődés!
Isti csak 300 grammal jár előttetek

Erik nagyon édes, továbbra is, szüntelenül Kép

ezek szerint akkor minden rendben nálatok, ez klassz Kép
puszi!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Clau, Réka kb. egy héttel késöbb született, de még csak most hagytuk el a 4500 gr-ot. Pedig éjjel-nappal eszik.Kép
Nagyon aranyos Erik!
zanza

Clau!
Jó tudni, hogy itt vagy és olvasgatsz minket!
Erik szépen fejlődik! Mi Timit tegnap mértük, 5 kiló és most 6 hetes! Jó kis sonkái lettek, még tokája is van!KépNagyon kis mohó, rendszeresen meg akar fulladni szopi közben! Rendszerint elfelejt levegőt venni és 8-10 kortyot iszik egy levegővel! Már én nem kapok levegőt, amikor nézem!

Zanza!
Szerintem Réka is szépen fejlődik, főleg, ha azt nézzük milyen kis pirinyó volt! Meg a fiúk nagyobb ütemben is híznak, mint a lányok! Mennyi idős most? Már nem emlékszem, hogy hozzám képest mikor szültél!

Timi nagyon hasfájós! Este mindig 1-2 fele tudunk csak elaludni! Látszik, hogy nagyon görcsöl a hasa, viszont amikor felveszük abbahagyja a sírást! Hogy lehet, hogy akkor meg elmúlik a hasfájása? A Ti babáitok is csinálják ezt? Szerintem kizárt, hogy ez rafinéria lenne a részükről!

Votiv!
Igazad lett! A Chamomilla nem lett jó Timinek, nem használt, de azthiszem nem próbálkozom más bogyókkal egyelőre, mert kínszenvedés volt beadni neki, annyira utálja az ízét! Kép

Üdv
Ildi
ildi76

gyerekek, mire én a lemaradást elolvasom, isti felkel és követeli a kaját...

1ébként 3 napig nagyüzem volt, a szokásos lapzárta előtti őrület meg az összes pótgyerekem is itt dekkolt, közben meg szoptatás ill fejés 2 főre Kép

szóval röviden, mert már mocorog az úrfi:

BABABŐR: én se akarnám kenni, de iszonyú száraz, foltokban. ez tipukus? kedd-szerda úgyis jön vmikor a dokibácsi, DIPERTE miatt Kép, akkor megmutogatom neki..

BABARÓZSA: szoptatós tea, urtica urens 5CH, tejképző olaj->tejterm. fokozására
de én inkább arra tippelek, hogy mindjárt 3 hetesek vagytok, ekkor hirtelen ugrik egyet a babó a növésben, ergo kevesebb a tej, és ekkor kell jönnie a 2. tejbelövellésnek

másik ötlet: pihenned kellene, de nagyon.
tudom, hogy nincs rá igazán mód, de akkor is. ne kockáztass.

Ildi, én a teliholdat nagyon megérzem, Isti arra is tojt Kép

aki nem ismeri az itt szappanoperaként elhíresült sztorimat: nov 27-re voltam kiíírva, a kisfiam meg dec 10-én jött... és akkor is egy lórúgásnyi oxitocinnal, burokrepesztéssel... a méhszájam olyan volt, mint a beton, és semmilyen mágia (málnalevéltea, gátmasszázs, homeós bogyók), ill természeti erő nem hatott rá...
vicc az egészben: 36. héten kinyílt a méhszáj, ezután sokat kellett pihenni, vigyázni, hogy "még pár napot benn tartsuk a babát, hadd nőjön" Kép

votiv 8)
votiv

Hello Ruz, Csibe és hamarosan szülő anyukák

Most voltam nst-n beszéltem a szülésznővel, azt mondta,hogy nincs megtiltva az influenza miatt, hogy apci bejöjjön szülni.Hála az égnek.
Ti hogy vagytok? Nekem éjszaka olyan szép kis hasfájásaim voltak, de reggelre elmúlt, pedig azt hittem,hogy biztos szülés lesz belőle.
szép napot és jó pihizést
meli
38+4
meli28

Lányos Anyák!
A fiúk jól elhagytak minket! Bár ahogy Ildi Timije nő, az nem sámli! Mi is az 5-6. kiló között mozgunk, most pont nem tudom pontosabban, de valahol félúton.
Zanza, a mi kislányaink nagyon akarnak majd tetszeni ezeknek a legényeknek, biztos azért tartják a formájukat, bár Eszti kicsit hurkás már, de nem viszi túlzásba. A tavasszal (ha idén lesz egyáltalán még ilyen) összehozunk egy nagy Szent Imrés Találkozót, ki van benne? Majd jól fel-post-it-ezzük a gyerkőcöket, és akkor mindenki tudja majd, ki kicsoda. Kép

Votiv!
Pont most kérdezte a férjem, h Votivval mi van? Kép Ezek szerint tudok neki válaszolni. Kép
Hozzátok megy a doki oltásra? Mi a töpörtyűt visszük. Nem tudom, ez hova fejlődhet még, de napról napra jobban szeretem. És már az első nap se volt kismiska. Kép Most kezd ANYÁS lenni, az előbb 2 számot is végigtáncoltam vele, és akkor sírt, amikor letettem!!! És eddig ez fordítva volt.

Clau!
Erik olyan, mint a filmekben a kisbabák, tökéletes. Kép
neet
neet

Votiv,
Isti bőrét mindenképp mutasd meg, jó, hogy újra írtál is, nemcsak olvastál Kép

Hát igen, Dóri amolyan megfontoltan hízó, most éri el a 6 kilót, de én is ilyen ütemben növögettem piciny koromban, és mégis itt vagyok Kép

Neet,
hát persze hogy benne vagyunk a találkozóban! Bár szerintem magunkat kell majd fel-post-itezni, mert a babákat már mind ismerjük képről Kép

Clau,
egyszerűen gyönyörű!

Minden sokatgyarapodó babának és mamáiknak gratulálok!!!!

Most jövök a kedvenc görög éttermünkből, NAGYON teleettem magam, rózsaszín a világ, pont mintha tavasz lenne Kép

vera
kisün

Votiv!
Mi kaptunk gyógyszertári kencét a száraz bőrére, kellemes citromos illatú, én is azt használom, és kb egy százasba került. Kép
neet
neet

Sziasztok kismamák!
Ma találtam rá erre a társalgóra és nagyon érdekesnek találom.
Segitséget ill. tanácsot szeretnék kérni. 14ik hetes terhes vagyok. Az már biztos, hogy a Sz.Imrében szeretnék szülni. Parragh doktor az orvosom(az SZTKba járok).Szeretném,ha Ő lenne a fogadott orvosom, de valahogy nem tanusítok iránta 100% bizalmat, pedig sok pozitív dolgot hallottam róla. Viszont ismerem Faludy doktort is személyesen és nagyon jó véleményem van róla. Jövő héten kell vissza mennem terhesgondozásra és nagyon gondolkodom, hogy mit tegyek. Váltanom kellene, mert nincs meg a bizalom? Vagy csak az a gond,hogy nem ismerem eléggé? 12 hetesen nem vizsgálták meg a nyakiredőket(úgy tudom akkor kell),de 10 hetesen mindent rendben talált a Dr.
Ez lesz az első babám és azt szeretném a férjemmel, ha jó kezekben lennénk. Ha váltanék, nem lenne ciki Parragh dokival szemben, hiszen egy H-ban dolgoznak. Ki legyen a fogadott orvosom???Tanácstalan vagyok. S.O.S. Irjátok meg a véleményeteket. Előre is köszönöm.Kép
mása

Szasztok!
Ma voltunk sétálni a Margitszigeten, úgy fújt a szél, hogy aszittem lefagy a fejem (sapkában), mire az autóhoz érek. De a nap gyönyör?en süt.
Ildi, mit kaptok legközelebb? Írd meg, és megkérdezem a dokinéninket.
Mire is adtál Timinek Chamomillát? Hasfájásra?
Clau, helyesek vagytok nagyon.
Benne vagyok a Szt. Imrés találkozóban. Szép kis kavalkád lesz!

Bori, mingyárt 35!
lakibori

Mása,
üdv, és gratulálok. Egyik dokit sem ismerem személyesen, sajnos, remélem, tud valaki segíteni. Az viszont gond lehet, ha "kórházon belül" akarsz váltani, nem tudom, mennyi ideje jársz Parragh doktorhoz? Mert ha még csak 1-2 alkalommal voltál, akkor szerintem nem lehet gond. De ha mondjuk évek óta ő az orvosod, akkor lehetséges, hogy Faludy nem vállal emiatt. Miért nem bízol benne? Mert ha csak annyi, hogy még nem szültél nála, ilyenfajta bizonytalanság szerintem mindenkinél van.

vera
kisün

Verának.
Először is gratulálok a gyönyörű babádhoz. Öszinte mosolyt csalt az arcomra. Naaaagyon édi Kép
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Parragh doktorhoz kb. másfél éve járok, mert a Kaldor A. SZTKba tartozom. 2szer voltam nála rákszűrésen, aztán fogamzásgátlót irattam fel ugyanott. Utolsó rákszűrésem óta(szeptember) nem voltam nála, csak most januárban, ill febr.
Faludy Dr. 2002ben egy terh.megszakítást végzett nálam(sajnos), de akkor meg nem voltunk felkészülve a gyermekválalásra. Nekem egy kicsit bonyolult,mert külföldi állampolgár vagyok, és akkor még nem volt meg a letelepedési engedélyem. A férjem magyar, én ukrán állampolgár vagyok még.Szóval a F.dr. nagyon készséges és rendes volt,ráadásul Leningrádban tanúlt. Véletlenűl keveredtem P.dokihoz és ottragadtam, de nem bízom benne úgy, mint Faludyban. Ha arra az elhatározásra jutnék,hogy váltok szerintem elválalna, de előtte természetesen megkérdezném. Ezt rövid időn belül kellene eldöntenem.Olyan ciki.
mása

Mása!
Szerintem ahhoz menj, aki szimpatikusabb, ne törődj a ciki-nemciki dolgokkal. El sem kell mondanod (szerintem) a 2es számú dokinak, hogy eddig az egyes számúhoz jártál. Mert elképzelhető, h ő nem akar cikis helyzetbe kerülni és ezért esetleg nem vállal. (??) Vagy nagyon őszintén beszéld meg ketteskével a dolgot és ha belemegy, még beszélhetsz az egyessel is, hogy ne haragudjon, de régi jó cimbik vagytok, stb. Szerinem ha jó doki (és ember) akkor megérti, és nem haragszik.
És persze gratula és üdv a klubban és számolj majd be, mi volt, jó? Kép
neet
neet

Vera,
Miért nem bízom benne?, lehet azért,mert olyan érzésem van,hogy csak felületesen vizsgál. Ez a nyakiredő vizsgálat elmaradása is zavar egy kicsit. De az is lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ezért kérek valakitől tanácsot, véleményt. Elvileg jó doki. Nemtudom?Kép Nagyon szeretném,ha valaki megosztaná a tapasztalatait.
mása

sziasztok

s.o.s. mit csinálja, Marci hasfájós,szinte egész éjjel cipelem h ne ordítson,már hulla fáradt vagyok. Kipróbáltam az espumizant,meg az infacolt,de igazából egyik sem jó. Ja és képzeljétek egy hét alatt 420gr-ot hízott. Tejem néha alig van,gondolom a fáradtság is közrejátszik.

üdv juji
juji

Neet, Olyan szép babucid van neked is. Gratulálok! Bevallom kicsit irigy vagyok Kép Nagyon szép babuci.
17ike körül kell visszamennem terhesgondozásra. Addig, valószínű, beszélek a "2kével" is. Remélem minden rendben lessz. De mindenképp megírom, hogy mi újság. Addig meg aggódom Kép és várom a hozzászólásokat.
mása

Neet

A Szent Imrés találkozó szuper ötlet, jó lesz találkozni nem csak interneten keresztül.Legalább mi szent imrés mamák tartsunk össze!

Mása
Mindenképpen ahhoz a dokihoz menj akiben megbízol, és akit alaposnak látsz.Én is váltottam az elején az igaz hogy nem korházon belül ugyanilyen okok miatt.
Szerintem p doki nem is fog rád emlékezni a 9. hónap végére és ha a terhességmegszakítást már f doki végezte ő jobban is ismeri a helyzeted. szóval szerintem bátran válts dokit.

És jó babavárást

Ruzi, Csibe
Nagyon eltüntetek, ugye nem szültök meg nélkülem???
Meli
38+2
meli28

Köszi Meli.
Olyan jó olvasgatni, hogy a Szent Imrés kismamák ilyen öszetartók! Hajrá! Kép
Majd csatlakozom. Nagyon szuper 5let.
Az biztos, hogy sokat "lógok" majd a babaneten .Kép)))))
mása

Mása,
úgy látom, P. dr. esetében egyáltalán nem "régi, bejáratott" kapcsolatról van szó, 2 rákszűrés még semmire nem kötelez, tehát menj ahhoz, aki szimpatikus, ebből "belügyileg" semmilyen gubanc nem lehet! Kép ha a lelkiismereted megnyugtatja, akkor beszélj velük, de nem muszáj! És szorítok, hogy minden rendben legyen.
Dóri nevében pedig köszönöm a gratulációt!

Juji,
lehet, hogy a babád egyszerűen túlette magát, 420g/hét nagyon szép eredmény, de lehet, hogy a pocakjának nem tetszik annyira Kép háááát, halkan merem mondani, de lehet, hogy érdemes lenne gyógyszer helyett pár napig picit kevesebbet adni neki enni, hátha ettől picit megnyugszik a gyomra... aztán persze az is lehet, hogy akkor meg azért sír majd, mert nem kap annyit, amennyit akar Kép szóval nehéz kérdés ez

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?