Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Vera, boldog másféléveséget Nektek! KépKép De ari vagy,hogy még tortát is sütsz neki! Milyet?

Edit, most összezavartál tesóilag. A tünetek nagyon okésnak tűnnek, nem lehet, h a teszttel van a baj? Drukkolok Nektek!

Marcsi, gratula a vizsgákhoz, a 4 és 5 még nem gyerek mellett is szép, hát még így! Kép Örülök, h jobban vagy!

Zsizsa, jót nevettem Gabi beszerzési módszerén Kép Tény, hogy kommunikál, na! És legalább hatásos volt? A tündérkirálynő kifejezés nem is

elég, olyan édes Gabi a képen KépKép AMúgy ez a 37 perces alvás nálunk is ismerős, ha egy órát alszik, akkor már azt modnom, óóó, milyen

nagyot aludt Kép

Tündér, nagyon sajnálom a nagyidat Kép Küldök Neked energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++ és mennek a drukkok a vizsgához is!!!

Manócs, tudod, mi csak tavaszal talizunk Kép valahogy lemaradt az agyam, mi lesz addigra a házzal??

Évi, nagggyon ügyesen beszél már Flóra! ÉS még csak 18 hónapos, hihetetlen Kép Hirtelen kezdett el ragozni, egyik napról a másikra? Mert

Hami így szokta.. Pl most a S, SZ, Z hangok csak így beépültek 1-2 nap alatt Kép
Úgyhogy jelentem, Haminak már csak az R hang hiányzik! Kép Mondjuk azért nézem, h mit tud meg mit nem, mert én baromira selypítettem

kicsinak - igaz, mire oviba mentem, minden elmúlt (kivéve az Sz, amihez szépen kidugtam a nyelvemet a fogaim között) KépKép

Dorki, érdekes ez a babaföldhözvágás, mindent ki kell próbálni. Kép

Gabi, de jó, hogy írtál, nem szép dolgo eltűnni!!! És ne tessék depisnek lenni, jön a tavasz!!! KépKépKép Én is ebben bízom, na! Tök jó, h bevált Nálatok a kis felmosó. Én nem merek venni, mert sztem Haminak azért is a nagy kéne és eggyel több fölösleges cucc már nem fér be a lakásba KépKép Na jó, ennek ellenére lehet, h kipróbáljuk. Amúgy Hami még mindig imád takarítani, kiváncsi vagyok, mikor múlik el nála Kép Mert ugye ami most még érdekes, amint könnyű, de unalmas lesz - vagy kötelező - itt mondjuk nem a takarításra gondolok, hanem pl. az elpakolásra - elveszti a varázsát és nem akarja majd csinálni... előre látom sajnyarú sorsomat KépKépKép

Mucus, Nálatok még van hóember? Nálunk tök jó volt nézni, hogy a lakótelepen lévő hóemberek hogy olvadtak össze. Asszem a legnagyobb tegnap vált örökre vízgőzzé, vagy mivé, csak a répát meg a lábast láttam Kép Kitartás, azért is jön a tavasz!!!

Barbi, kártyák és vízumok brrrrrrr!!! Nem irigyellek!!! Utálom a hivatalokat, mondtam már???
Varrógép, szupppper!Kép Én most épp babaruhát varrok HAmi babájának, vagyis konkrétan egy pulcsit az anyukámnál, mert neki van gépe + amíg varrok, lefoglalja Hamit. Amúgy Hami utálja, ha varrok, de legutóbb eleinte sírt tőle, majd megszokta. De ő elég érzékeny az erős hangokra - pl. turmixgépet is utálja, meg a ventillátoros hősugárzót (van annak vmi normális neve?).
Miért cseréltek házat? Milyet szeretnétek? Mesélj már!

Cory, drukkolok, h felvegyék Balut az oviba. Ez mitől függ amúgy? Zsomának gratula az önállósághoz, tényleg nagy szó! Kép

Brigi, nem lehet könnyű Neked, de nagyon ügyesen csinálod! Kép 1/2lábon is kibírod addig, amíg majd tudnak együtt játszani Kép

Körkérdés mindenkihez, akinek a csemetéje/ő maga homokozott már életében: milyen a jó homokozó felszerelés? Ok, hogy vödör meg lapát meg szita meg formák...de pl kicsi vagy nagy + szerintetek van e vmi különös dolog, amitől jobb az egyik, mint a másik. Mert a gyerekek nagyon tudják, h X lapát jobb, de hogy mitől? Szóval kérek véleményeket. Köszi Kép

Puszi,
Ann
annann

sziasztok

Nem írok sokat, mert kicsit kivagyok, két napja szédelgek folyamatosan, tegnap majdnem összeestem az utcán, úgyhogy nincs sok kedvem itt ülni.

Marcsi
Ügyes vagy a sulival!

Tündér
Részvétem a nagyid miatt.
Kép
Drukkok mennek a vizsgádhoz!

Bocsi, de megyek is.
zit
zit

ÁÁÁ, közben írtatok megint, csak nekem fél nap volt, mire megírtam ezt is Kép Szóval Edit drukkokol továbbra is Kép

Sztem a babák inkább gesztusokból + érzelmi alapon értenék meg egymást + egyet értek Verával, hogy az ismert szavak azok mostmár simán mennének. Kép
De majd kiderül, csak lesz vmi tali ha kitavaszodik, nem???
A
annann

Még Annnak
Az "r" betűt kell legutoljára megtanulniuk helyesen pörgetni és kb 5 éves korig. Kép Szóval ügyi HAmi Kép

zit
zit

Beszéd: Boti egy-két szótagos szavakat mond már egy ideje, de állandó a szókincse. 3 napja kezdte, hogy minden után odarakja, hogy "ty"
pl. bá-ból báty (bácsi), ana helyett anaty, bubu helyett bubuty (kubu akar lenni). Fura. Mert sokszor még tárgyeset is lehetne, de azért nem mindig!

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Nagyon ráérek.
De jóKép Én meg annak örülnék ha a gyermekem napközben csak 1 órát aludna, de most is már több mint két és fél órája durmol. Nála a 2 és fél-3 a minimum, és így este nagyon nehéz időben elaltatni, lesz vagy fél 10 ma is mire beájul szerintem... De felkelteni meg egyszerűen lehetetlenség, tegnapelőtt az apját kértem meg hogy adjon telefonos ébresztőt mert én hiába duruzsoltam a fülébe, csak nyöszörgött és a szemét sem nyitotta kiKép Csak tudnám akkor miért van előtte az a nagy altatási cirkusz mintha nem is lenne szüksége erre a nappali alvásra... Bezzeg mikor csak sikerül neki bealudni akkor meg túl sokat alszikKép
Ilyen az élet!
Viszont ébredés után tök cuki ahogy battyog át hozzám a másik szobábaKép

Zit!
Mi a baj? Vérszegény vagy? Vagy beteg? Vagy esetleg Te is babára vársz?Kép
Hogy vagytok? Beni?

Ann!
KösziKép Jó hogy írtál már!
Bencének csokitortát sütök, a másik topicból lestem el a receptet, Milka csoki tejszínnel felverve lesz a tetejénKép

Homokozó témához annyit tudnék hozzászólni hogy szerintem tökmindegy milyet veszel Haminak, úgyis a másé fog tetszeniKép Szerintem legyen egy kis vödör, lapát, formák, aztán majd cserélgeti a többiekkelKép
Jajj, már én is alig várom hogy lehessen homokozni, Bence is most fog debütálni ebbenKép Itt várja a saját kis homokozója is a teraszon, bár sokak állítása szerint nem tudom mit vállalok ha homokot teszek az erkélyreKép Majd meglátjuk!

Képzeljétek, már vagy két hete be van dugulva a fülem, roppant idegesítő, mintha folyamatosan víz alatt lennék. Mióta meg voltam fázva és nem sikerül belőle normálisan kimászniKép Beleőrölük, annyira idegesít!
Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

bocs, csak annyit:

Vera menj el orvoshoz, nem lesz jobb, ne szenvedj vele tovább. már többektől hallottam, én is, mamám is hasonló cipőben, kell a doki, nem múlik el máshogy. ha kell ajánlok is. és ne a körzetihez menj, hanem orr-fül-gégészhez!! léccííí

panu
panu

Vera, sztem sem ártana az az orvos (vagy vmi homeos szer Kép ), mivel ez tuti, h a náthából maradt vissza Kép Nehogy az legyen a vége, h rosszabbodik!!!!
Ízlett Bencinek a torta?

Ja még annyit, h helyesbítek, Hammának még ZSje sincs... de azért ügyi Kép

Ajjajjj, beült az etetőszékébe (odatolt hozzá egy széket és arra rá, majd a tálcára, s úgy be), ANYA VA KAÁ = anya vacsora kanál, megyek. Cuppp
Ann
annann

<font color="0000ff">Sziasztok!

Jajj de jó, végre egy kis élet van a topicban KépKépKép Már épp írni akartam, hogy teljesen kihalunk, annyira nem volt forgalom!</font>

Edit,
nem is tudom, mit mondjak... Tudom, mennyire szeretnétek már a kistesót Kép A tünetek arra utalnak, hogy valaki tényleg kibérelte a pocakodat Kép Esetleg nem lenne érdemes még ápr. 1 előtt egy másik dokihoz menned? Már csak a nyugalom kedvéért... Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Ja, nálunk is Zsoltika tartja életben a virágokat Kép

Marcsi,
gratulálok a vizsgaeredményeidhez, szerintem is remek teljesítmény Ákos mellett! Kép

Tündér,
nagyon sajnálom a nagyidat Kép Részvétem Kép

Gabi75,
Dávid tényleg hatalmas fiú Kép Mindjárt teszek fel képeket Zsoltikáról, tényleg régen mutattam már itt a topicban Kép

Évi,
nagyon jókat mond már Flóra Kép Remélem, Zsoltika is hamarosan teljesen meggyógyul.

Manócs,
köszönjük szépen a meghívást Kép De tömegközlekedve sajnos mi sem vállalkozunk hosszabb útra. Hú, én is lemaradtam: eladjátok a házat? Hová költöztök? És mennyi időre utazik el a párod?

Zsizsa,
gyönyörű kislány a tündérkirálynőd Kép Tiszta olyan, mintha színpadon állna a függöny előtt Kép Mikor is lesz Gabi-nap? Tudod, mi decemberben ünnepelünk...

Zit,
mi van veled? Lehet, hogy nálatok is pocaklakó van úton? Kép

Vera,
boldog másfélévességet Bencinek Kép Naggggyon ügyi, hogy ilyen szépen beszél ő is, gratulálok!!! Nem semmi, hogy ilyen nagyokat alszik napközben! Nálunk jó ha másfél órás alvás van, aztán este 10-ig pörgés Kép De hát Zsoltika ilyen, én már ennek is örülök, mert nem is olyan régen ugye még éjfélig is szórakoztunk!
A tüneteid Kép Remélem, nincs semmi baj, és tényleg csak fáradtság! Tesztet nem csináltál esetleg? Hú, én nem is emlékszem, mikor aludtam utoljára hason! Kép Mivel még javában szopizunk, nem tudok hason aludni. Érdekes, nekem akkor dugult be folyton a fülem, amikor terhes voltam Kép De komolyan!

Ann,
rossz pénz nem vész el Kép Itt vagyok, és depi sincs már szerencsére. Homokozó készletből nekünk egy nagyon alap van: kisvödör, lapát, formák, szita, gereblye. Mi már tavaly is sokat homokoztunk, és ezekkel Zsoltika remekül elvolt Kép Persze ő is megnézegette a mások játékait, de akkor még nem szedte el őket Kép Bár most is úgy tapasztalom, hogy Zsoltika inkább odaadja a játékait más gyerekeknek, és nem vesz el tőlük semmit. De ez még változhat Kép Szóval semmi extra nincs szerintem ebben a homokozó dologban, csak homok legyen és kész!

Panu,
hogy vagytok, mi van Lizivel?

<font color="0000ff">Végigértem, jó volt ilyen sokat olvasgatni Kép Még annyit akartam, hogy én is nagyon kiváncsi vagyok, mi lenne, ha a gyerekeket "összeeresztenénk" Kép Mondjuk Zsoltika elég félénk, ha új arcokat lát, biztosan nem szólalna meg vagy félóráig Kép Bár ma a játszótéren nagyon barátkozós volt: a jó idő előcsalogatta a többi apukát-anyukát-gyerkőcöt is, és egy ovis fiúcskával játszott Zsoltika: kavicsokat cserélgettek meg pakolásztak. Amúgy mi ha társaságban vagyunk, akkor Zsoltika elsősorban szemlélődős: nézelődik, szinte issza a többiek látványát, a játékba csak akkor megy bele, ha tényleg ismerősök vannak nálunk.

Jó lenne gyakrabban társaságba menni, de ugye még betegek is vagyunk... Pedig most indult nálunk a műv. házban Tücsökzene KépKépKép Nagyon szívesen elmennénk, talán a jövő héten már nem lesz beteg Zsoltika Kép Kaláka koncert is lesz nemsokára, én már teljesen be vagyok sózva, jó lenne oda is eljutni Kép

De most már megyek, Zsoltika nagyon kiabál már.

Sziasztok,
Gabi</font>

pgaboka

A képek:

Kezem a csizmában Kép

Kép

Felmosás Kép

Kép

pgaboka

Sziasztok!

Most csak így kutyafuttában írok, ma voltam szúráson a klinikán. 3 napi henyélés van előírva, itt van anyukám, hogy segítsen addig. (Furcsa érzés, hogy kiszolgálnak, másfél éve nem volt ilyen.) Emelgetni persze azután sem tanácsos, már mindenféle trükköt kitaláltam, hogy fogjuk az életet megoldani Barnival. Pl. lavórban fogunk mosdani, mert abba bele tud mászni, meg ki is, pelenkázni is lehet a padlón, az etetőszékbe kis segítséggel be tud mászni, hogy kivenni hogy fogom, azt még nem tudom, de majdcsak feltalálom magamKép.

Most vissza lettem parancsolva vízszintesbe, hiába, ilyenek az anyák. Mármint jelen esetben az enyémKép.

Jó éjt!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok4

Nagyon álmos vagyok, de ezt még gyorsan bepötyögöm:

Tündér: őszinte részvétem a nagyid miatt.Emlékszem, mikor írtad, hogy beteg és kórházban van. Kórházban következett be a tragédia, vagy mi miatt volt herce hurca?Persze csak ha nem karav fel túlságosan, hogy írj róla.Sajnállak nagyon!Nőgyógyis bajodból is gyógyulj ki mielőbb, és akkor még a vizsgáidról nem is írtam!kitartás és sok pozitív energiát küldök, hogy ezeken a nehéz napokon mielőbb túljuss!

Edit: nem is tudom mit írjak, alakuljanak úgy a dolgok, ahogy szeretnétek!KépEgy kis levélkét írtam.Ja még annyit, hogy sajna már jó régen volt, mikor minden nap tudtam írni és a mindennapi eseményekről is beszámoltam. Mostanában örülök ha tudok néhanapján írni, magunkról tényleg rövidre zárom a dolgot, de ez időhiány miatt van.Pedig minden nap produkál Robó vmitKép

Gabi75: hogy van Dávid?Remélem jobban már!

Dorki:nagyon drága Niki még sapiban isKépTényleg a babákkal ő eljátszogat már?Mert ahogy a kabáttal történő játszásról írtál, az jutott az eszemben, hogy lehet már simán gondoskodna egy játékbabáról isKép

Marcsi: remélem Ti is jobban vagytok már, aztán tessék jönni sűrűbben. Mondom én...Gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon ügyes vagy és büszke lehetsz magadra. Szép eredményKép

Dandy: nagyon eltűntél, vagy csak olvasó üzemmódban vagy? Hogy vagytok?

Zit: mitől szédülhetsz, nem lehet kimerültség? Azért sok minden nehezedik mostanában a váladra! Pozitív energákat neked is külök és jobbulást!!!

Zsizsa: huu, de nagy királylányotok van, és milyen kis csinibiniKépTi vartátok a rucit?Látom te is sokat éjszakázol. Tesóprojekttel hogy álltok? Vagy ne legyek ennyire kíváncsiKép?Te, te te nagyon tetszettKép.Feltalálja magát Gabóca!

Évi: nagyon ügyi kislányod vanKép. Hozzátok jó kis ajándékot hoz a nyusziKép

Panu: Lizi hercegnőről nincs kép? Már régen láttuk.

Vera: itt is boldog másfélévességet kívánok a nagyfiúnak!!!Kép

Kép

Ann: homokozó ügyben talán annyi írnék, hogy nálunk annó még nyárom azaz kb egy évesen homokozótt Robó, akkor még ne volt jelentősége, hogy kicsi e vagy nagy a lapát...kis vödrét már akkor imádta, voltak benne kis formák még, azokkal még nem játszott, de tavasszal már biztos érdekesebb lesz Robónak is. Nálunk szerencsé a helyzet, mert itthon lenne a homokozó és apa nagylapátját is szívesen forgatja RobóKép. Na jó , viccet félretéve, nem tudok segíteni, nincs ötletem ezügyben.Mivel Hami lány, biztosan a sütkérezést is sokszor eljátssza majd , így ajánlatos kis formákat is venni.

Gabi: jaj, de drága Zsoltika, milyen ügyesen besegít és látszik az arcán, hogy ő aztán nagyon komoly feladatot végez Kép. Aranyos nagyon. Hatalmasat nőtt !Örülök, hogy a depid elmúltKépHiányoztak ám az írásaid a topikból. Mi sem megyünk gyermektársaságban , így nem tudom hogyan fogadná Robó a gyereknyüzsit. Na majd tavasszal talizunk egy jótKép

Barbi: merre vagy? Kép

Hagnosz: nem hangzik túl jól ez a fekvés, pihenés. Én Robóval nagyon sokat feküdtem a vége felé, de most nehezebb lenne már egy gyermekkel. Azért jó, hogy van segítséged. Most "csak" három napig tart az ágyfogság? Párod nem segít pl a fürdetésben? Azért úgy megoldható lenne ha ő venné fel ilyen esetekben Barnit. de azért látom feltaláod magadKép.Enyémanya is ilyenKép

Na azt hiszem röviden írtam mindenkinek.

Robó húzza a lóbőrt, megyek én is melléKépApa dolgozik, reggel jön csak haza.Nem szeretek egyedül lenni este.
Edit , a kedvedért!
KépzeljétekKép, ma olyan kis ügyi volt Robó.Van egy kis hordós játéka, melyben négy különböző szín és két méret található. A nagyokat külön tettem neki és megmutattam, hogyan tegyük egymásba az azonos színeket. Játékosan mutattam, közben mondogattam neki, hogy "ide, neeem, nem ide" közbe a fejemet ráztam hozzá. Aztán percek alatt elsajátította és magától összepárosította az azonos színűeket, közben mondogatt, hogy idee, neeem, nameg a fejét is rázta hozzáKép. Meglepődtem rajta, nem gondoltam, hogy ennyire fogékony!Mármint nem könnyű szerintem a színeket összepárosítani.

Na tényleg elköszönök, mert nagyon álmos vagyok!

Jó éjt mindenkinek:Anita
anita77

Vera,
nekem is volt ilyen pocakosan és akkor kaptam orrcseppet (a fül-orr gégészeten), ami elmulasztotta.
Fura volt, hogy füldugulás miatt az orromba csepegtetek, de hatott Kép.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Kép látom jó sokat írtatok, reagálni most nem fogok bocsi (ülnöm még nem tanácsos), amúgy egyre jobban vagyok, jövő héten már kimegyünk sétálni is, lassan két hónapja ki sem mozdultam.

Lacáról néhány sor Kép
Nem beszél semmit sem Kép illetve egész nap babául nyomja, meg a Kájji a menő és ezzel kifújt.
Iszonyatos rendetlenséget bír csinálni Kép És már 17 fogunk van, folyamatosan a szájában van valami, nem is tudom, egszerre hány foga bújt ki mostanában. Még mindig borzalmasan aktív, egész nap rohangál és magyaráz, néha veszekszik velem, akkor a legcukibb Kép
11-és éjfél között alszik el és reggel 8-9-ig nyomja, legalább így napközben is durmol.
Nagyon profi lettem a nem emelgetésében, így fürdünk, alszunk, eszünk.
Szóval megvagyunk Kép Ja és alig éri el a 10 kg-ot, és napi fél liternél nem iszik többet.

Edit:
ez azért elég izgi, remélem jó hír lesz nemsokára Kép
klarissza

Sziasztok!

Lefagyott a gépünk, pedig már egy csomót írtamKép

Bencuska ma régi szokásához híven ebéd után elaludt az etetőszékébenKép Olyan drága volt, mert nézte a mesét, és egyszercsak elkezdett nyüszizni. Odanéztem és akkor már aludt csak le volt bukva a feje és bizti kényelmetlen volt neki. De már az ágyában alszikKép
Tegnap meg tökre meglepődtem, ugyanis pár napja még csak 9,1 kg volt maximum és az is pelusban, tegnap pedig 9,3 meztelenülKép Érzem már napok/hetek óta hogy sokkal nehezebb cipelni, és az utcán is hatszor meggondolom hogy felvegyem-e, de gondoltam ez inkább azért van mert tudatosult bennem hogy már tud jönni a saját lábán is, nem cipelemKép Nagyon örülök neki hogy beindult hízásilag, mert 8 hós kora óta gyakorlatilag nem nagyon hízott, akkor volt olyan 8 és fél kiló és mára ennyit sikerült gyarapodniaKép
Nálatok mennyit híznak a manók?

Ja, amúgy nem vagyok babás, ma meggyőződtem rólaKép A tüneteim tavaszváróKép fáradság szerintem, a füldugulás pedig bizti a náthából maradt vissza tényleg, remélem elmúlik! Már csak akkor dugul be ha orrot kell fújnom, azt meg igyekszem csökkenteni napi egyre reggelKép
De Panu azért köszi az orvosra tett ajánlatodat, ha nem javul, élni fogok vele! Hol rendel egyébként?

Klarissza!
Nagyon örülök hogy jelentkeztél végre! Napközben egyedül vagy Lacával? Mert így azért nem lehet túl könnyűKép
Remélem minél előbb rendbejössz teljesen és mehetünk állatkertezniKép Mondjuk ahhoz nem ártana egy kis tavasz is...

Hagnosz!
Tessék pihenni és használd ki hogy van segítségedKép
Eredmény mikor lesz, vagy ezt ilyenkor rögtön megmondják hogy okés?

Gabi!
Hogy ez a Zsolti mekkorát nőtt mióta nem láttuk! Hatalmas nagyfiúKép És látom milyen kis rendes hogy segít a takarításbanKép
Kaláka koncert hol és mikor lesz? Lehet bennünket is érdekelne.

Halász Judit koncertről nem hallottatok véletlenül? Arra nagyon szeretném elvinni Bencét, mert többnyire azt hallgatunk és legalább felismerné a dalokat.

Anita!
Robó tényleg ügyes hogy már felismeri a színek közti különbségetKép Én már tanítom egy ideje Bencének a színeket de még nincs semmi eredményeKép

Ann!
Hami is nagy dumásKép
Először csak néztem hogy ki az a Hamma?Kép Ő hívja így magát? Eről nekem a kaja jut eszembe mert a barátaink kislánya a kaját hívja ígyKép
Torta naaaagyon finom lett, főleg nekünkKép Bence is evett belőle, de nem mérhető mennyiséget. Őt inkább a villa érdekelte amivel jól bele lehet túrniKép
Van kép is róla, de egyelőre nem tudom feltölteni mert lemerült a gép.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

hi,
Ann, homokozókészletnél tényleg nem szempont a forma, a szín, hacsak nincs eleve kedvenc. de az szempont lehet, hogy telerakja homokkal, vagy vízzel és cipeli, nálunk ez már elkezdődött. és egyetértek Verával, mindig a másé kell úgyis Kép

Vera, 2. kerület, a Batthyány tértől nem messze. többszörösen kipróbált doki (családilag, ismerősileg), és nagyon profi. magánrendelés, 5e.
színek: vannak öntapadó halaink a fürdőben, többféle színű, minden színből kettő, ha kérem a piros párját adja. de önmagában nem ismeri fel a színeket. próbálj ilyent vele Kép

Kájji, én már belebolondultam volna, ha ennyit bent kellene lennem. küldöm a sok energy-t. Laca nem változott, nyugi, Liza sem Kép.

Tündér, őszinte részvétem. remélem, a vizsgán sikerrel túl leszel. sokkal jobb napokat kívánok!

Hagnosz. én is további részletekre vagyok kíváncsi. csak 3 nap a pihi? és miért? és minden rendben?

Anita, Robó nagyon ügyes, róla is régen láttunk fotót Kép

Gabi, micsoda segítőd van! Kép most már nem panaszkodhatsz a sok házimunkára Kép csizma ilyetén hordása nálunk is menő Kép

Edit, remélem hamar kiderül, hogy mi is a helyzet veled. Boti és a "ty" Kép talán egy új hang, vagy ragozás akar lenni??

Zsizsa, sorry Kép csüt-péntek de. nekem meló, és akkor az anyukám is itt van, szóval miatta sem.
te-te-te, jót nevettem rajta Kép

most ennyi, bocs, akit kihagytam, futok a dolgomra.

panu
panu

Megőrülök, nem bírok már feküdni. Nem is tudom, mi lenne, ha hosszabb ideig tartana a kényszerpihenő. Szerencsére most csak 3 nap pihenés, és egy hét kímélő életmód van előírva.
Barni olyan aranyos volt az éjjel! Anyukám mesélte, hogy nagyon mocorgott, és neki eszébe jutott, hogy este elalvás előtt nem kapott inni. Szóval anyu kiment a konyhába, Barni meg utána valamivel később. Aztán félúton találkoztak, Barni megitta a vizet, aztán se szó, se beszéd visszatotyogott a szobába és lefeküdt aludni.Kép
A másik meg, hogy rászokott arra, hogy alvás előtt énekelget magának. Dúdolva dünnyögi a tente babát, de teljesen felismerhetően.
Mindent leutánoz. A múltkor egy üres fogkrémes tubussal utánozta az apja borotválkozó mozdulatait a tükör előtt.

Vera: Barni fél és egyéves kora között 30-40 dkg-okat hízott havonta, 15 hónapos korára 80 dkg-ot, 18 hónaposra pedig másfél kilót. Most valamennyivel több, mint 12 kiló, és szerintem egyáltalán nem kövér, bár jó húsban van, és szeret is enni. Hogy hány centi, azt nem tudom, de a 86-os ruhák még éppen jók rá, de azokból már nem veszek többet.
Eredmény sajna nincs azonnal (de jó is lenne!), négy hét múlva kell visszamenni. Ha közben kiderül, hogy baj van, akkor előbb szólnak telefonon. De amíg kitenyésztik (lehet, hogy nem így mondjákKép) a sejteket, az is kb. 2 hét, úgyhogy annyit bizti várni kell.Kép
Bence kedvenc szavaKép(bugyi)

Klarissza: jó, hogy jobban vagy!Kép Nem lehetett könnyű az örökmozgó Lacával az elmúlt időszak, pláne, hogy ilyen pocsék idő is volt. Laca bemászik a fürdőkádba, meg ki is mászik egyedül? Vagy a fürdésnél segít a papa? Lehet, hogy majd kérek tanácsokat nem-emelgetésből. Barni nem nagyon érti, hogy második napja miért nem veszem fel, csak nyújtogatja a karjait, és néz rám szemrehányóan, hogy mi lesz már.

Anita: Ilyen hordós játékunk nekünk is van, és Barni nagyon szereti. Ezt ki fogjuk próbálni: "ide? neeeeeem, ide!" Nagyon édes lehetett! Máskor is írjál Robóról ilyen sztorikat!
Párom igyekszik segíteni, ha itthon van, de sajna pont most 4 napig vidéken van, de ha itthon dolgozik, akkor is kiszámíthatatlan sokszor, hogy este mikor keveredik haza.Kép. Ezért voltam kénytelen kreatív megoldásokon törni a fejem.

Gabi: régen láttam Zsoltikát. Milyen kedvesen mosolyog a csizmákkal a kezén.Kép A kis félénk, társaságban szemlélődik, aztán otthon meg pörög ezerrel este 10-ig.Kép

Ann: megáll az eszem, Hami annyira ügyes, hogy már ennyit beszél!Kép

Zit: ne tessék itt ijesztgetni minket, mi ez a szédülősdi? Remélem nem komoly, csak egyszerűen fáradt vagy. Beni szája szépen meggyógyult, tényleg alig venni észre, csak ha nagyon keresi az ember a sebhelyet.

Edit: kívánom, hogy legyen minden rendben, vagy így, vagy úgy.Kép

Marcsi: gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy!Kép

Zsizsa: nagyon kifejező lehetett Gabi a már beszélő kislánnyal. Szerintem kénytelen volt mindenki megérteni, hogy mit is szeretne!Kép Hiába, egy királykisasszony!

Tündér: sajnálomKépKépKép

Manócs: én valószínűleg jövő csütörtökön még nem vágok neki egyedül talizni, pedig jó lenne, olvastam, hogy a múltkori is nagyon jól sikerült. (Dunakeszi, ugye? És elköltöztök? Bocs, ha már írtad...)

Évi: ez igen, szép kerek mondatokban beszél már Flóra! Én elhatároztam, hogy majd írni fogom az érdekesebb beszólásokat, de nálunk még nincs mitKép.

Gabi75: hogy vagytok?

Mucus: ti merre laktok? Csak mert nálunk egy fia hó nincs már napok óta. De egyetértek: a tél eltakarodhatna már a fenébe.

Barbi: kitatás a papírmunkához! Hogy vagy? Kistesóval minden oké?
Szép szál legény Ádám ezzel a 86 cm-relKép

Cory: lassan kezdődnek nálatok a jó kis testvérbunyók? Jah, a gyereknevelés minden szakasza valamiképp örömteliKép.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Panu: nem tudom, miért 3 nap a pihi, ezt mondta az orvos a genetikán, és ez volt írva a papírra is, amit alá kellett írni. A kímélő életmódot meg javasolják, hogy a beavatkozás után egy hétig ne nagyon emelgessen az ember, de ezt csak úgy szóban mondta valaki, már nem is emlékszem, melyik doki.
Egyébként tegnap volt a szúrás, és ma már a helyét se érzem, nem is tudnám megmondani, pontosan hol volt.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Cory

Nagyon boldog névnapot!
Kép

zit
zit

Hagnosz:
Nálunk a fürdés könnyen megy, mert csak zuhanyzónk van.
Egyébként Laca ordított mikor nem vettem fel, de már megszokta szerintem. (Mindig az Apjánál bulizza ki a ringatást Kép) Kicsit izgulok, hogy hogy lesznek nagy csavargásaink. Bizti, hogy egy ideig nem fogok vele rohangálni a lépcsőkön, bkv-zás sem lesz egyenlőre. De majd begyakoroljuk a dolgot.

Ma csináltam Lacáról
(Kicsit sok sárgarépát ettünk mostanában? Elég narancssárga az orra Kép)
Kép
klarissza

Zsizsa
nagyon csini a kiscsaj. Szinte olyan, mintha nyáron készült volna a kép. Nikire mostanában jött rá ez a dobálhatnék és el is tört két műanyag tányért. Esetleg el tudnánk titeket vinni manócsékhoz a a talira, de még képlékeny a dolog. Majd pár nap múlva megbeszéljük.
Tündér
nagyon sajnálom a nyagyikádat Kép Jobbulást testileg és lelkileg is )
Marcsi
gratula a vizsgához, remélhetőleg a bunkót többet nem látod
Edit
mosolyogva olvastam az írásodat egészen az egycsíkosig. Most akkor mi van? Gondolom te is szeretnéd tudni. Ha bátor vagy elmehetsz az sztk-ba (vagy hogy hívják most?) és ott megmondják tutira egy vérvételből sokkal hamarabb.
Ann
Hami nagyon ügyes beszédileg. Mi vettünk Nikinek partvist és lapátot és csak akkor söpör vele, ha én is. Homokozós cuccunk van nekünk is, de tavaly nyáron kaptuk és még csak a locsolót használjuk, azt is csak a kádban.
Vera
azt a csokis tortát én is meg akarom majd sütni, nagyon szimpinek tünt. Csak én kicserélem boci csokira, mert apa azt rendelte Kép Itt a xx. kerületi műv. házban lesz április közepén Halász Judit koncert. Mi megyünk rá !!! Ti is jöttök ? De előbb 100 folk c-ra megyünk 2 hét múlva.
Manócs
mi megyünk a talira, ha minden oké lesz addig
Anita
Niki a babáját is eteti és betakarja, azután bevágja a kádba. Ha szerencsém van akkor nincs benne víz, de halásztam már ki több pár zoknit is a vízből. Nagyon ügyi Robó a szinpárosításban.

Na talán utolérem magamat mostmár én is és gyakrabban tudok jönni. Niki mostanában bújócskázni szokott, úgy, hogy eltakarja a szemét és várja, hogy megtaláljuk. Néha leskelődik az ujjai közül és röhög. Manócsék a wekerlére akarnak költözni apa munkája miatt.

mindenkinek jó éjt !!
Dorki
dorki

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Nektek a kedves szavakat nagyon jólesett!Kép Remélem ha jobb idö lesz végre mi is csatlakozhatunk egy találkozóhoz és megismerhetlek Benneteket.

Addig is igyexem jönni, helyrejönni, na meg tanulni!

Mindenki vigyázzon magára és persze minden manó-babó tündéri!Kép

Puszi,
Tündér
tündér

Én is,én is, én is....
Mármin irok, és csak kicsit.
Ahogy irtam, lehet eladjuk a házunkat (ha kapunk érte jó ajánlatot,csak akkor, ha nem, akkor maradunk), és ennek örömére mindent végigpakolok és takaritok. Nagyjából amikor Ádám alszik, igy aztán idöm semmi másra nem marad...De jó érzés volt tegnap, amikor két ingatlanügynök csajszi jött ki megnézni a házat, enyhén el voltak képedve micsoda rend, tisztaság van,és milyen otthonos a házunk. Állitólag ritka az ilyesmi errefelé...
Mára is jön másvalaki, és a konyhát még takaritom, szóval csak beugrottam,hogy életjelet adjak magamról.
Papirmunkák letudva, vizumkérelem beadva,dugják föl maguknak az árát, amit volt képük elkérni érte...
Pocibaba irtó sokat mocorog, szerintem többet,mint Ádám annakidején. Ja,és alig 3 hónapom van már csak hátra vele...Jövö héten megyek cukorterhelésre, vagy azután??Jesszus, elfelejtettem mikorra mondta a dokimKép
Neve még mindig nincs, de lánynevet már tudnánk neki adni, naná,hogy fiú nincs még...

Idöjárás remek, szinte otthoni tavaszias, imádom, és sokat vagyunk kinnt Ádámmal. Aki mellesleg örlöfogat növeszt, ennek megfelelöen hisztis.

Névnaposokat köszöntöm én is (Ákos és Cory), de én ezzel mindig le vagyok maradva, lévén itt nincs a naptárban ilyesmiKép

Megyek, most alvás van, van idöm házimunkázni...

Barbi
26 hét

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, jó sokat írtatok... Én nemtudok, semmi időm, őrült rohanás az életünk...nemis értem, hogy hogy a fenébe Kép

Gábor ma hozza el az autót Kép Végülis Avensis lett, mert a Carinát bevizsgáltattuk és a siralmas eredményt látva nemmertük megvenni. Az Avensis viszont teljesen jó, 1999/12 hós és Toyota kereskedésből van, megcsinálták a nagyzervízt is, szal mindenki happy Kép

Itt egy kép...még az autókereskedésben Kép

Kép

Tegnap volt a diplomaosztóm, végre lezártam az egyetemi éveket....asszem végleg Kép

Fanni még mindig taknyolódik, én nemtom mikorra mászunk ki belőle, de már az idegeimre megy ez az időjárás. Egyedül anyuékhoz "járunk" át Kép

Akvárium még mindig üresen áll, van már bele aljzat (Fanninak is adtunk pár kavicsot, lelkesen pakolgatja egyik játék lábosából a másikba), és megvannak a szűrő-fűtő cuccok. Remélem jövő 7végén már eljutunk a berendezésig. Még mindig nincs helye, ez a fő problem.

Fanni sokat dumál és imád a konyhában "segíteni" Kép Szokott teát "főzni": nagy műanyag tál, bele 40-50 filter és 2 fakanállal jól megkeveri KépKépKép
Nagyjából állandó szókincse van, az értelmesek közt olyan univerzális szavakkal, amelyek mindenre jók pl. tás és díszs (vagymi)...mintha this lenne Kép

Tündér: nagyon sajnálom a nagyidat Kép Az enyém pont az esküvőnk (2002.aug.) elött ment el...azóta sem tudtam feldolgozni. Mi napi szinten tartottuk a kapcsolatot, minden héten találkoztunk, többször is....Kép
Vizsgákhoz innen is mennek a drukkok! Kép

Boldog Névnapot Cory és Ákos! Kép

Nnna ennyi időt kaptam a minifőnöktől!

Pusszok: igyexem még jönni Kép

DBarbi
Dbarbi

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok szerencsére, hogy alig győzöm a vissza olvasást.

DBarbi
sok sikert az új járgányhoz.Kép Teccik a szine is.
Fanni mit zsólt hozzá?
Bebi mindíg mutogatott a garázsajtó felé, hogy brr-brr,de amikor meg el akartunk indulni vele, félt a közelébe menni. szeritem a szine ijsztette meg. Fekete. De most már nincs semmi gon:-)

Másik Barbi
vigyázz magadra a sok takarítással. Bírod rendesen? Azért nehogy túlzásba vidd:-(

Klarissza
igazán sármos kis krapek a fiad:-))))

Hagnosz
Nem fogod elhinni, de most is esik a hó. És a kertben még mindíg bokáig ér a régi.
Ja, és az Örstől kicsit kifelé lakunk még. Kertes házas övezet, úgy hogy ez a látvány fogad minden udvarból:-((((((

Vera
nálunk is Halász Judit a menő...
Egy koncertet én is megkockáztatnék vele, ha nem kell órákig egy helyben ülni.
Bebus most 11,3 kg. Egy évesen 9,3 volt, vagy is fél év alatt hízott 2 kg-ot.

Egyébként kijött az alsó két szemfoga is. Nagyon sírósak az esték és az éjszakák, ettől függetlenül azért próbál aludni.
Nagyon szeretnék már rendesen kimozdulni vele, de ebben a sz..r időben Ő sem bírja sokáig. Meg most az influenza miatt próbálok minél kevesebbet tömegbe menni vele.

Hú, abba kell hagynom, mert ki-be tologatja a klaviatúra tartót.
Jövök, ha alszik, vagy este.
szép napot mindenkinek.

mucus

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

DBarbi:
Verda szuper! (Mi még gyűjtünk egy kis pénzt, mert Apa enyhén megalomániás és mégis csak Opel Zafírát akar venni.)

Mi most paszoltuk el a márványsügérünket akvriumostól. Még van egy teknős terráriumostól Kép Esetleg valakit nem érdekel?

Barbi:
És miért áruljátok a házat? Hová költöznétek? Kép

Klarissza
klarissza

Sziasztok!
Én is bejelentkezem, hogy el ne felejtsetekKép
Tündér: részvétem a nagyid miattKép Vizsgákhoz én is drukkolok és küldök sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energiát.
Klarissza: jó, hogy te is előkerültélKép Laca még mindig nagyon jóképüKép.
Zsizsa: Gabóca királykisasszony édibédiKép
Edit: szerintem is menjél el egy másik orvoshoz, hogy megtudd mi a helyzet. Szoritok neked.
DBarbi: nagyon szupi az új verda. Utazzatok vele sokat.
Rólunk még röviden annyi, hogy Bömbi még mindig nem akar beszélni, de még szavakat sem mond. Na jó mondja, hogy baba, ápm(apu) oda és ennyi. viszont mostmár egyedül akar enni, nem engedi, hogy etessük. Azt még szerencsére megengedi, hogy a kanálra én tegyem rá a kaját, de a szájába már ő pakolja kisebb nagyobb sikerrelKép
Tegnap mértem és 11.92kg Másfél hónap alatt hízot 0.5kg-ot. Pedig szinte semmit nem eszik. Úgy látszik jót tesz neki az anyatejKép Abból megiszik naponta minimum 250ml-t, de van, hogy sokkal többetKép
Az utóbbi időben sajnos elég nyugtalanul alszik, nagyon sokszor felsír, és akkor is csak tejcivel, vagy tápival alszik visszaKép
Máté jófiú, csak hát néha neki is vannak nyügös napjai, és akkor nagyon nehéz a kettővel. De nem panaszkodom mert olyan édesekKép. Az esték a legrázósabbak, mert fürcsi utánn Máté rendszerint csinál egy másfél órás cirkuszt amikor csak üvölt és semmi nem jóKép Utánna beájul és alszik 3órát. Egyébbként nappal nagyon keveset alszik. Éjjel 2óránként ébred kajcsizni utánna alszik tovább, viszont reggel 6-7 óra fele megint van egy 1/2-1órás müsorKép Remélem már nem fog sokáig tartani.
Na nem is lettem olyan rövid. Bocsi.
és rakok fel képet isKép
Kép
Kép
Kép
Pusz Brigi
bombomanyu

Ittis szakad a hó, már szép fehér minden Kép eszem megáll...MÁRCIUS vaaan! Még emléxem, mikor márc.15-én már a telken aludtunk (faház, no fűtés) igaz, 2 gatyában, 3 pulcsiban, sapka, sál, kesztyű, 3 takaró...deakkoris!

Mucus: Fanni még nem látta Kép Ma megnézi, holnap pedig megyünk vele elöbb anyóshoz, aztán apóshoz Kép A színe nem teljesen ilyen, nemtommiért nem adja vissza a fénykép...nem ennyire sötét, azt mondanám tintakék..némi lilás beütéssel KépKépKép

Klarissza: mekkora a teknős?? Minket lehet, hogy érdekel, pontosabban anyukámat...csak aput kéne meggyőzni (egyelőre azt mondja szó sem lehet róla)...szóval lehet, hogy érdekel. Mekkora a terrárium...ilyesmik Kép

DBarbi
Dbarbi

Zsupsz megint beugrottam Kép

Brigi:
Máté és Bömbi tüncike Kép Nem tudtok még most sem sétálni? Ja és a 3 gyerkőc szeme teljesen egyforma, nagyon szép szemük van, nagy szempillával Kép Szegény csajok....

Dbarbi:
Hétvégén csinálok róla fotót, addig türelem Kép Nem pici a teknős, 99-es évjáratú, majd lemérem a fülétől a farkáig.

Klarissza
klarissza

Klarissza: eddig 2* merészkedtem ki a 2gyerkőccel egyedülKép Tül messzire nem tudok még menni velük, mert Bömbi gyalog jön és hamar megunja. Ha már nem lenne ilyen hideg és Mátét be tudnám tenni a kenguruba sokkal könnyebb lenne. De ha van kedvetek erre jönni akár fel is jöhettek hozzánk ha már bírsz sétálniKép
bombomanyu

Mucus, hogy esik, az nem kifejezés. Szakad, ömlik, dől, záporozik. Most már nálunk is megint rendes mennyiség van. Kép

Ja, Klarissza, úgy könnyűűűűű, hogy csak zuhanyoztok!
Laca szívdöglesztő a képenKép

Barbi: azért nem árt, ha lánynév is van a tarsolyban, sose lehessen tudni...Kép A házeladás-költözködés részletei engem is érdekelnének!

DBarbi: klassz az autó, gratula hozzá!

Brigi: háát, biztosan nem könnyű, de annyira édes ez a két kissrác!Kép Már alig várom, hogy nálunk is kettő legyen.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!!

Kellett nekem kajás-topikban olvasgatni,most készithetek tésztasalit, úúgy megkivántamKépKép

DBarbi, nagyon tecc az új ajtó, irtó szép!!!Gratula hozzá, sok-sok szép utat vele!!!KépKép
Fanni is házias lány, nem tudom baj-e, de a fiam is ilyen, állandóan ott kotnyeleskedik ha a konyhában vagyok.Már automatice húzza oda a széket,és áll fel, és a kötényért is visit...(sokszor a nap hátralévö részében is abban van, szereti nagyon..)

Klarissza, csak óvatosan ezzel a beugrásokkal, a te állapotodbanKépKép Csak vicc, remélem egyre jobban leszel,illetve már vagy isKép, és jössz amikor csak tudsz!! LAca nagyon aranyos a képen, már olyan rég láttam!!!KépKép

BRIGI,nagyon aranyosak a fiúk!!! Látom nálatok két kiságy van (jól látom,remélem...), azt hiszem mi már inkább egy nagyobb ágyat veszünk Ádámnak...Most egy kicsit átrendeztük a szobáját (hogy nagyobbnak látszódjonKép), és nincs vele semmi gondja, remélem az új ágyat is majd elfogadja könnyedénKép

Na, ha ennyire érdeklödtök a házcseréröl, akkor irok egy kicsit. Most Erin Woods-ban lakunk, és Dogulasdale-be szeretnénk költözni...Na,igy már jobban értitek??KépKép:
A mostani helyünk jó lenne, ha nem lennénk finnyásak...Van itt mindeféle üzlet, de a népség aki oda jár vásárolni nem tecc nekünk, föleg indiaiak, kinaik és társaik. Nem vagyok igazán fajgyülölö, de eléggé lelomolják a boltokat,mindenböl az a lepuccantság sugallik...
A ház maga jó, kb 110 m2 (2 szinten) plusz másik 30 az legalsó szint (emlékeztek nyár elején csináltuk meg a párommal),ami egy nagy családi szoba (számitógép, csocsóasztal, darts és a gyerekjátékok), és mellesleg itt van egy sarokgarnitúra ami kihúzható ágynak, szóval még alduni is lehet. A felsö szinten 3 háló plusz egy fürdö van, az alsó szinten nappali,konyha, étkezö és egy fél fürdö (csak budi és kézmosó)
Az átlagnál nagyobb az udvara, lenne hely garázsnak,merthogy nincs, ez az egy bajunk, vagy hiányunk.
És az,hogy ez a környék valahogy nem annyira felkapott, alig mennek fel a házak árai. Bezzeg ahová mi mennénk, ott csak úgy kúsznak a házárak, pár év alatt egy halom manit lehet csinálni az ingatlannal.
Plusz az új hely köpésnyire lenne a dokinktól, egy új kórháztól, csomó vadi új üzlettöl, ami csili-vili még és az is marad,mert fehér emberek járnak vásárolni.
Szóval már kinéztük a helyet, de addig nem is nézünk konkrétan házat,amig nem tudjuk,hogy a miénk elkel-e, és mennyiért.

Remélem mindent megirtam, és még érthetö is amit irok...

Takritás letudva, azért csináltam szépen elosztva,mert egyszerre már nem megy, hiába csak itt van elöttem ez a pocak...

Na,megyek, megcsinálom azt a tésztasalit,mert irtóra éhes lettem..

Lányok,annyira jó,hogy Ádámot sikerült leszoktatni az éjjeli kelésekröl, összehasonlithatatlanok az éjszakáink!!! LEfekszünk este,és reggel 8-kor ébreszt elöször, áldom az eszem, hogy kiviteleztük vele ezt a haditervet...Egy hét alatt sikerült leszoknia, és most már stabilan minden este alszik 9-töl reggel 8-ig folyamatosan. Ehhez jön délután 2 óra alvás, és ez igy elég is neki...

Na, léptem
Barbi,
ma már 27.ik hétbe léptem..

Kép
Kép
barbi

Sziasztok !
senki nem akar jönni Manócsékhoz a talira Zsizsán és rajtam kívül ?
Kaptam ma apától két óra szabadságot él is mentem a hobbiboltba. Leszmajd alkotás megint. Vettem velúrport, még nem próbáltam sosem. Valaki tapasztalat ?
Nikin egyre több folt van, jövőhéten elviszem bőrgyógyászhoz, ha amostani krém nem hat, csak nem tudom hova? A Heim Pálba kell beutaló vagy időpont? Ismertek ott jó orvost, aki nem csak 2 méterről ránéz és azt mondja, hogy majd elmúlik anyuka....
Végül egy kép, amikor belefeletkezik Nikcsi a reklámokba Kép
Dorki
Kép
dorki

Dorki, a mostani kismamában van egy cikk, ami érdekelhet, az információkon túl neveket is találsz. ez az:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=17103
megbabonázott Niki Kép

Brigi, Máté, alias Bömbi2 szépen fejlődik Kép a képen is látszik, hogy jól gyarapodik. látom, Bömbi is megszokta az új helyzetet Kép

Barbi, sok sikert az új lakás megvásárlásához. nem emlékszem rá, vagy nem írtad, hogy mi volt az alvásterápiátok lényege?? mindenesetre ügyesek vagytok Kép most lehet, hogy röhögni fogsz, de vagy könyvben olvastam, vagy filmen hallottam a Dogulasdale-ről, vagy csak egy hasonlóról Kép Kép persze ettől még nem lett tisztább a kép.

Mucus, remélem, már nem szenvedtek a fogak miatt. mennyi idő alatt bújtak a ki a szemfogak?

Vera, jobban vagy már?

DBarbi, autó Kép megyünk a jövő héten a bölcsis játszóba, elsőre körülményesnek tűntek a telefonban, de majd meglátjuk, kíváncsi vagyok. ti milyen gyakran jártok oda? előzetesen bejelentkeztek?

nálunk nincs sok új a nap alatt. tegnap vettem egy mesekönyvet Lizinek, címe: "Clifford húsvétja", megkezdjük a húsvéti előkészületeket, legalábbis szóban. holnap elutazunk Zalabérbe a nagymamihoz. Apát itthon hagyjuk, hadd pihenjen végre.

mindenkinek jó hétvégét, panu
panu

Sziasztok!

Dorki
az az igazság, hogy én amíg el nem vonul a járvány nem nagyon akarom Bebust nagy tömegbe vinni. Meg hát a gyerkők is eléggé terjesztik, (még ha látszólag nem is betegek) úgy hogy mi addig kihagyjuk a Manócs-tali.
A kisebb betegségeknél nem szoktam karanténba zárni, meg attól sem ijedek meg ha elkap egy-két náthát, de ezt most szeretném. Sajnos még mi is haza hozhatjuk neki:-((((
Azt mondjátok meg miért szeretik ennyire a gyerekek a reklámot??
Nikcsi is úgy nézi, mint a fiam. Nála is megáll közben minden:-)))

Panu
Háát sajnos mé csak a két alsó szemfoga van kint, ill. repedt meg az fölötte az íny. A fölsőknél kicsit fehérlik. Meddig tartott?? Ahhoz képest, hogy a többi mindíg négyessével jött, és a 4 jött ki 1,5-2 hét alatt, meg előtte volt pár hét nyűgös este és éjszaka. Ez most már január eleje óta készülődik. Illetve sejtettem, hogy ez fog jönni, mert akkor kezdte a nem alvással, az evés közben sírással, meg a "kicsípős kakival". Lehet, hogy nem véletlenül mondják, hogy a szemfogak viselik meg őket a legjobban??

Már én is előkészültem húsvétra, ami a lakás csinosításást illeti. Az az igazság, hogy várni akartam vele, hogy legalább a hó elolvadjon. Hogy néz ki az, hogy bent virág, meg tojás, kint meg esik a hó.
De ha erre vártam volna, akkor lehet, hogy még húsvétkor se raktam volna ki semmit.
Csináltam már egy pár üvegfestéses képet is.

Repsztősök!
Ki mivel keni fel a festéket, főleg az utolsót, hogy ne legyen csíkos??
És a velúrporral mit lehet csinálni?( Dorki)

Ann, Zsizsa
Ti nagy szakértők vagytok ebben, ugye??

mucus
Tm

Hali!

Csak két szó kaja előtt...

Mucus,
én nedves és jól kifacsart szivaccsal vittem fel villámgyorsan a festéket, és így nem lett csíkos, bár volt, ahol kisebb, máshol meg nagyobb repedések lettek, mivel a szivaccsal sem könnyű egyenletesen dolgozni, de szerintem sokkal jobb, mint a csíkos. A másik lehetőség, hogy jó vastagon hordod fel az ecsettel a festéket, így nem szárad olyan gyorsan, és egy picit vissza tudod korrigálni, amikor a következő csíkot felviszed, hogy a csíkok határán ne legyen vastagabb a festék. (Most nem tudom, hogy ez érthető volt-e.)

Manócs, Dorki,
először is köszönöm Dorkinak a felajánlást, hogy elvisz, de valami rossz szellem nem akarja, hogy Manócsékhoz menjünk, ugyanis ki akar törni az egész családon az influ. Egyelőre homeozunk ezerrel, de nem tudom, mi lesz a vége...Kép

Velúrport nem ismerem, esteleg érdemes megkérdezni a decoupage topikban.

Na, hogy legyen valami jó is a végére:

Ki vagyok? 58,5mm CRL, 2cm fejátmérő, négy kapálódzó végtag, dobogó szívecske?KépKépKép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!!! Hát ez fantasztikusKép. Valahol éreztemKép Nagyon vigyázz magatokra és remélem elkerül ez a fránya influenza.
Kép

Pusz Brigi
bombomanyu

Zsizsa: gratulálok!!! És jobbulást!
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsizsaaaaaa, óriási gratula, jajj, de örülök!!! KépKépKép
Remélem, megússzátok a betegséget!!!

Mucus, repesztéshez nem tudok hozzátenni, Zsizsa tökjól leírta, én ecsettel csináltam, vastag festék módszerrel.

Képzeljétek, mi meg levágtuk Hamma haját (Vera, Hami hívja így magát, a kaja nálunk mamm vagy ammamm), mert hátul csak pár hosszú szál volt, így most édes kis frizurája van és olyan nagylányos!!! Kép

Cuppppp
Ann
annann

Sziasztok!

ZsizsaKép
GratulálokKépKépKép Tudtam hogy nemsokára bejelented, én is éreztemKép Vigyázzatok magatokra! Mennyi idős most?

Ann!
Képet szeretnék látni a megfodrászolt Hamiról!!!Kép Biztos nagyon cuki lett! És hogy bírta a hajvágást?
Nálunk eddig Bence nagyon jól viselte a hajnyírást, meg sem mukkant közben, nem is érdekelte mi történik, játszott közben valami aprósággal. A múltkor már nagyon sírt, bár akkor elég hülye időt is választottunk, aznap nem aludt és este holtfáradtan akartam megnyírni. És most egy hete is hajvágás volt, aznap kétszer kezdtünk neki, de mikor meglátta a gépet, már tiltakozott és nagyon rázta a fejét, sőt el is szaladtKép
Aztán este az apjával valahogy meggyőztük, de ruhában, állva engedte csak. Így a body szemétbe került, de nem is bántam nagyon mert már picit kicsi is volt rá, és legalább édes kis tüsikém lettKép

Ma meg voltunk a Pólusban délelőtt, eredetileg egy bohócműsor miatt mentünk ki, de azt nem láttunk csak bűvészt, így helyette vásárolgattunkKép nagyon jót tett a lelkivilágomnakKép
Bencus is kapott egy tavaszi sapit és két könyvet, gyermekkorom kedvenc könyvét a Vidám meséket és a Noddy Játékvárosban című minimaxos mese egyik füzetét. Imádja ezt a mesét, ez az egy amit végig is tud nézni egyhelybenKép Azóta mesélünk...

De most ebéd van (estebéd) úgyhogy megyek is!
Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Halihó!

Köszi a gratulációkat!Kép Még egy pici drukkot azért kérnék, mert volt egy kis vérzésem pár hete, és egyelőre a méhlepény még nem alakult ki teljesen (még kb. egy-két hét), de azért remélem, hogy már nem lesz gond. Most 12 és fél hetes a pici, és olyan furcsa, hogy Gabi mellett röpül az idő, és száguldanak a hetek, amikor meg Gabit vártam, olyan lassan vánszorogtak a napok.Kép

Ann,
Hamiról én is nagyon szívesen látnék képet az új frizurával!

Vera,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép Én már majdnem teljesen bevásároltam Gabi nyári ruhatárát, teljesen babaszobafüggő lettem.Kép

Klarissza,
tőled szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő, ha az embernek nagyon be akar valami csípődni a derekában? Tegnap már volt fél óra, amikor nem tudtam rálépni a jobb lábamra, mert előtte rosszul mozdultam, mára jobb lett, de érzem, hogy egy hajszálon függ, hogy ne történjen meg újra az eset. Bármi tanácsot szívesen fogadok!

Végignéztem a képeket, és Lacáról eszméletlen jó ez a kép!Kép DBarbiék autója sem semmi, elfogadnám!Kép Bömbinek nagyon jól áll a rövid haj is, és így mégjobban hasonlít cukorfalat Mátéra, aki mellesleg nem egy éhenkórász baba!Kép Niki meg olyan szép, ahogy így figyel, hogy csak na!Kép

Most nem írok többet, mert ki kell használni, hogy Gabi alszik.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Cory
úgy emlékszem te vitted a fiadat a Heim-Pálba a bőrgyógyászatra nem? Kell időpont vagy beutaló ? Ki a ti orvosotok ? (Ha nem, akkor ezer bocsiKép )

Panu
köszi , nekem is megvan ez a kismama, rendes vagy,hogy utána néztél
Mucus
igazad van a járvány miatt én is gondolkodom rajta, hogy megyünk-e. A reklámokat azért szeretik a gyerekek, mert rövidek, könnyen megjegyezhetőek és gyakran ismétlődnek. Ezért emlékeznek rá, ha csak a zenét meghallják. Főleg, ha rajzos vagy gyerek van benne. Niki kedvence a jogobella. Kép
A velúrport most fogom én is kipróbálni, remélem jó lesz. Üveg és matricafestéshez fogom használni. Igazából ez összezúzott, aprított szövetanyag vagy valami hasonló. A még friss festékbe kell beleszórni és nagyon szépen kiemeli, szinte 3 D lesz. Pl. egy szőrös állat bundája vagy valaki ruhájára jó.
Majd teszek fel képet.
Itt egy link, ami szerintem nagyon jól használható, mindenféle kreatív dologhoz.
http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.ht

Én most konkrétan olyan orvost keresek, akivel valamelyikőtöknek személyes tapasztalata van ,mert már járt nála vagy ismeri. Persze akkor is elviszem, ha nem kapok nevet. Kép (és igazából ez a valószínűbb, ami jó, mert minnél kevesebb orvost ismer az ember annál jobb)
Én most fogom kipróbálni a repesztést és tetszik ez a szivacsos ötlet. De én is úgy tudom, hogy jó vastagon kell a ragasztót felvinni és akkor nem lesz csíkos. A húsvétra én is készülök és vannak már virágok és lepkék az ablakon csak még szegények meg vannak fagyva. Kép

Zsizsa
hát a rossz szellem téged elég messze elkerült, ha babás lettél !!!!!
Kép
Gratulálunk, nyomasd a vitaminokat, nehogy betegek legyetek. Most kb.12 hetes vagy ?
Dorki
dorki

Cory
úgy emlékszem te vitted a fiadat a Heim-Pálba a bőrgyógyászatra nem? Kell időpont vagy beutaló ? Ki a ti orvosotok ? (Ha nem, akkor ezer bocsiKép )

Panu
köszi , nekem is megvan ez a kismama, rendes vagy,hogy utána néztél
Mucus
igazad van a járvány miatt én is gondolkodom rajta, hogy megyünk-e. A reklámokat azért szeretik a gyerekek, mert rövidek, könnyen megjegyezhetőek és gyakran ismétlődnek. Ezért emlékeznek rá, ha csak a zenét meghallják. Főleg, ha rajzos vagy gyerek van benne. Niki kedvence a jogobella. Kép
A velúrport most fogom én is kipróbálni, remélem jó lesz. Üveg és matricafestéshez fogom használni. Igazából ez összezúzott, aprított szövetanyag vagy valami hasonló. A még friss festékbe kell beleszórni és nagyon szépen kiemeli, szinte 3 D lesz. Pl. egy szőrös állat bundája vagy valaki ruhájára jó.
Majd teszek fel képet.
Itt egy link, ami szerintem nagyon jól használható, mindenféle kreatív dologhoz.
http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.ht

Én most konkrétan olyan orvost keresek, akivel valamelyikőtöknek személyes tapasztalata van ,mert már járt nála vagy ismeri. Persze akkor is elviszem, ha nem kapok nevet. Kép (és igazából ez a valószínűbb, ami jó, mert minnél kevesebb orvost ismer az ember annál jobb)
Én most fogom kipróbálni a repesztést és tetszik ez a szivacsos ötlet. De én is úgy tudom, hogy jó vastagon kell a ragasztót felvinni és akkor nem lesz csíkos. A húsvétra én is készülök és vannak már virágok és lepkék az ablakon csak még szegények meg vannak fagyva. Kép

Zsizsa
hát a rossz szellem téged elég messze elkerült, ha babás lettél !!!!!
Kép
Gratulálunk, nyomasd a vitaminokat, nehogy betegek legyetek. Most kb.12 hetes vagy ?
Dorki
dorki

bocsi
megőrülök ettől, hogy többször teszi föl. Kiírja, hogy nem tudja elküldeni próbáljam meg újra. Na de többet ezt nem eszem meg.
Zsizsa
Most látom, hogy már írtad, hogy 12 hetes vagy legalább 2x látod a jótündért
Dorki
dorki

Sziasztok!

Először is:

Zsizsa,
nagyon-nagyon gratulálok, én is sokat gondoltam rád, és vártam is már, hogy mikor mondod el a jó hírt!!! KépKépKép Nagyon drukkolunk, hogy továbbra is minden rendben legyen!

Hagnosz,
jó pihengetést neked, tessék betartani, amit a doki mondott Kép Majd írd meg az eredményt! Mi már nagyon régóta a földön pelenkázunk Kép Annyira kukac Zsoltika, hogy nem maradt meg a pelenkázón, féltem hogy lepottyan. Már nagyon megszoktam Kép

Anita,
édes lehet Robó a párosításokkal Kép Zsoltikának mi is mutatjuk a színeket, és nagyon ügyesen felismeri őket, hasonlóan párosítunk (kék tányérra kék kés, zöldre zöld, persze műanyag játék tányérok és kések), ő is nagyon szereti, és mondja is: zö, ké, pi... Kép Csak a zöldet és a pirosat keveri néha, remélem nem lesz színtévesztő...

Vera,
szégyellem, hogy nem írtam hamarabb, mert az első Kaláka koncert bizony tegnap volt Kép Bocsi, csak azzal bíztatom magam, hogy ebben az influenzás szezonban Ti sem mentek ilyen zsúfolt helyre. Szóval még lesz koncert: ápr. 15-én és májusban is, mindkettő itt a József Attila műv. házban. Ne haragudj, hogy hamarabb nem írtam ezt meg!
Vidám mesék nekünk is megvan Kép Én is nagyon szerettem kiskoromban, de a régi könyv már nincs meg, pár hónapja megvettem újonnan Kép

Egy kérés: bemásolnád ide vagy elküldenéd nekem a csokitorta receptjét? Naggggyon szívesen elkészíteném én is Kép Előre is köszi!

Klarissza,
nagggyon jó a kép Lacáról! Zsoltika orra is szokott sárgásodni Kép Én már a dokinénit is megkérdeztem, de azt mondta, hogy nincs semmi gond ezzel. Sok mandarint is eszünk, az is "megfesti" egy kicsit állítólag...

DBarbi,
jó az autó Kép

Mucus,
remélem hamarosan kibújnak már azok a fránya szemfogak, és Ti is jobban tudtok pihenni!

Brigi,
aranyosak a fiúk, Máté tényleg jó kis husi baba Kép Kitartást!

Barbi,
házcsere Kép De ahogy írod, érdemes belevágni, több szempontból is. Az éjszakáitokért irigy vagyok Kép Bár most én sem panaszkodhatok, nálunk reggel 5-6-ig van alvás, utána cici, majd megint alvás, de összességében Zsoltika vagy 2 órával kevesebbet alszik, mint Ádám. Mostanában napközben általában kevesebb mint 1 óra alvás van Kép

Dorki,
sajna mi nem tudunk eljutni Manócsékhoz. Kár, mert jó lenne megint egy topictali Kép Bőrgyógyászt nem tudok ajánlani, esetleg a háziorvosotok vagy a védőnő nem tud valakit javasolni?

Panu,
így utólag is jó utat nektek!

Ann,
Hami új frizurájára én is kiváncsi vagyok Kép Mi épp ma készülünk hajat vágni Zsoltikának Kép

<font color="0000ff">Végigértem mindenkin, még pár szót írok magunkról is Kép A héten a férjem rengeteget dolgozott, hétfőn leadási határidejük lesz, így mindig késő este esik haza Kép De holnap már letudják a munkát, és akkor 1 hónapra megint nyugi lesz Kép Szóval eléggé el voltam havazódva itthon, ma meg nagy takarítást rendeztünk, ami még nincs készen, de muszáj volt már ide is beugranom Kép

Zsoltikával legutóbb olyat játszottunk, hogy etettük a maciját Kép Nagyon édesen adta neki a kaját, mondta is, hogy hamm, és nyomta bele a képzeletbeli ételt a maci szájába Kép Itatta is, kevert mindenféle kajákat, aztán bevásároltunk Kép Nagyon élvezi az ilyen játékokat. Ti miket játszotok mostanában? Bújócska, könyvolvasás, építőkocka nálunk is menő, de kicsit kevés már, kéne valami új ötlet Kép

Képzeljétek, épp most szedtünk ki egy szálkát Zsoltika kezéből! A férjem vette észre, az egyik ujjában volt, valószínűleg az íróasztalból került oda Kép De nagyon ügyesen tűrte, érdeklődve nézte, ahogy az apukája egy sterilizált tűvel piszkálja Kép Én meg fogtam a kezét, és nagyon büszke vagyok, hogy ilyen bátran tűrte KépKépKép

Még idebiggyesztem az albumunk linkjét, feltettem egy csomó régi-új képet, akinek van kedve és ideje, nyugodtan böngészgessen Kép A képek nem sorrendben vannak Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4522

Sziasztok,
Gabi</font>

pgaboka

Hali,

közkívánatra az új haj kissé hátulról, m úgy látszik a legjobban. Amúgy nem így hordja, hanem az els&#337; rész továbbra is fel van csatolva/gumizva. Ma pl. 2 antennája van Kép
Amúgy nagyon jól t&#369;rte, nem is értettem KépKép Bekapcsoltuk neki az egyszervolt.hu-t, apával nézték (az &#337; ölében ült), én meg hátul matattam. Néha hátranézett, hogy mit piszkálom, de amúgy nem zavarta.

Kép

Gabi, jajj, én is akartam Neked mondani, h egy Kalála koncertbe betársulnánk Kép De valóban jobban hangzik az április és a május - szal: megyünk!!! KépKép
A képeket megnéztem, szuperek, annyira nagyfiú Zsoltika! Apával a lavórban csúcs KépKép

Zsizsa, mennek a drukkok, de minden rendben lesz Kép Vigyázz magatokra!

Ésésésésés képzeljétek, ma rávettem magam, h tornázzak, ez azt jelenti, h vége a télnek KépKép (ne kérdezzétek, hogy függ össze, aszontam és kész!!!)

Cupp
Ann
annann

Zsizsa:KépKépKép
Most én írhatom neked, hogy sejtettem! De tényleg!
És igen, másodszorra repül az idő!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint röviden, de van egy kis visszaesés. Ráléptem egy játékra Kép

Zsizsa:
Gratula!!! Nagyon örülök, vigyázzatok magatokra!! Hurrá kisbaba!! Kép Kép

A kérdésedre:
(Hát sajna nekem is így kezdődött, egy hétig járkáltam sántikálva és nem foglalkoztam vele. Aztán egy órát emelgettem Lacát és begyulladt az ideg. Úgyhogy lécci pár napig, max:1-2 hétig, amíg el nem múlik a fájdalom ne emelgess nehezet (Gabi Kép), de legalábbis egyenes derékkal és mindent combizommal emelj (nekem 2 hétig folyamatosan izomlázam volt Kép)
Sajna ezekben a derék problémákban az a rossz, hogy nagyon hosszú ideig gyógyulnak, könnyű visszaesni Kép
Ha a popsiba sugároz, akkor isiászos a lumbágó, nagyon szaki lettem a témában. Pár napja rendeltem a Házipatika.hu-ról 13 ezer értékben egy halom szakkönyvet Kép )

Bocsi, hogy ennyi volt Kép Puszilok mindenkit!!!

Klarissza
klarissza

Ann:
Ez a Hami nagyon menő csajszi!!! Kép Ügyes vagy!

Klarissza
klarissza

Sziasztok!

Csak gyorsan!

Zsizsa
Gratulálok!!!! Tényleg vigyázz magadra!
Köszi a tippet, majd így próbálok ügyeskedni.

Dorki
mi is voltunk még 4 hónaposan a bőrgyógynál, de minket a gyerek orvos küldött, név szerint a professzor asszonyhoz. Ő dr. Török Éva, de nem tom, hogy hozzá lehet e menni olyannak, akinek nem hozzá van beutalója. Esteleg telefonon kérdezd meg a kh-at.

Ann
Csinnnniiii Hami! Olayn jó, hogy nem kell küzdeni vele hajvágás közben ugye? Szerencsére Bebit sem zavarja, én is pont a héten mentem végig a haján a hajnyíró géppel. Mondjuk annyira nem csinálok ám nagy frizurát, egyformára lekapom és kész. De olyan szép kis kopin.
Hajrá Ann!!!! mindent bele abba a tornába...

Megyek is, mert vége a füdésnek.

mucus
Tm

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?