Na, nem tudom, mennyi időm van már megint, tegnap megint éjfélkor aludtunk el a fürcsi után, pedig napközben is alig aludt... Most rámkötöttem, elvan, de majd meglátjuk. Viszont éjjel tündérbogár volt, ilyen az első itthoni héten volt utoljára, hogy a hármas evés után 5 perc büfi és letettem aludni, és egyszer sem akart kaja közben megfulladni. Sőt, a hét órai hiszti után is hagyott fél 10-ig aludni, szóval teljesen kipihent vagyok
Lili, nem lehet, hogy csak azért nem nyugszik meg apánál, mert te többet hordod, és tudod, hogy fogd meg? Mert nálunk ez van. És akkor megmondom Gergőnek, hogy hogy tartsa, meg beszéljen hozzá, és akkor megnyugszik. Egyébként nálunk eleinte fordítva volt, pont csak az apjának nyugodott meg. Arra gondoltam, azért, mert meg volt rám sértődve, hogy kiraktam a hasamból
Most, hogy írtátok a vasalást, megörültem, és már pakolom is el a kisruhákat vasalatlanul
a pelusokat azért inkább vasalom, mert azzal pofiját törlöm meg, meg ilyenek...
Legyűrtem a feléledő parámat, hogy rám senki sem kíváncsi, és el sem olvassa, hogy mit írok, ugyanis felajánlottam hogy legyen nálunk a tali, csak kutya miatt nem vagyok benne biztos, és egyedül Katy reagált
Meg Rékacs kérdezte, hogy akkor Eszter Kikocs vagy Bagzer, de mondjuk ebből is csak én ajánlottam fel akkor még. Mindenesetre nem sértődök meg, ha inkább Bagzerhoz mennétek, mert ott nagyobb a hely, meg nincs Brútusz...
Oltásügyben meg én is úgy vagyok vele, hogy mi is túléltük. Meg még nagyon nagyon sokan. Viszont nem szeretnék gyerekbénulást meg ilyeneket, mert az sokkal sokkal rosszabb.
Márti, lehet, hogy hülye kérdés, de nem masszírozzátok a pocakját? Nálunk nagyon sokat segít. Sőt, van, hogy mikor álmában sír, akkor még a kiságyban elég megkörözni a pocakot, és megnyugszik, és kicsit később jön, aminek kell. És szuper, hogy egyre többet alszik
Babák pedig szépek
Na, ezt sikeresen kibírtuk sírás nélkül, pedig közben le is tettem az ágyba Rékát. Megyek és kivasalom a maradék pelusokat, meg elteszem a babaruhákat VASALATLAN
Pusz